- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Szellem.: Felfedezés a Gamer egerek világában: Az én egérkalandom.
- sziku69: Szólánc.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- hcl: Döglött tabletből wifis kijelző kókány
- droidic: Videó letöltés yt-dlp-vel (profi módszer)!!!
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- shadowkidhu: SFF Itthoni labor
-
LOGOUT
Opel topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
Üdv helló.
A GAstramon akartunk hűtővizet cserélni de nem akar lemegindulni az a műanyag csavar, valami tipp? -
Markizmark
addikt
válasz
bercsi #101044 üzenetére
Én jövő hétre jelentkeztem be. Olajhűtő csere lesz kompletten, tuti ami tuti. Szelepfedél tömítés csere, középső dob csere. Meg persze minden bontott helyen új tömítés, leömlő, kipufogócsonk stb. Megvan az olaj, de addig nem teszem bele amíg nincs rendben az olajhűtő, majd a műsor végén a szerelő beönti, friss vízzel együtt. Persze nem ugyanoda.
Meg tudnám csinálni otthon a dob meg az olajcserét, sőt talán az olajhűtőt is, de apám telepakolta lomokkal az aknás garázst. -
bercsi
aktív tag
válasz
Markizmark #101016 üzenetére
Én letudom most ezeket, 200k körül áll meg a dolog ha nem jön közbe semmi plussz. Inkább most költök rá többet, mint hogy később szívjak miatta. Mondjul nem esett jól mikor az összeget meghallottam
-
Tikakukac
titán
válasz
zgospel #101042 üzenetére
C Corsában nehezen lesz javítva a CIM, mert nincs
D-től van CAN-bus, valamint H Astra és C Veci ami szintén hasonló buli. G Astra meg C Corsa és B Veci max kapcsolót koptat, de ebben incs ami tönkremenjen ilyen téren, rendesen parasztba' megy a vezeték, amit ha valaki direkt el nem vág, örök élet.
-
zgospel
őstag
válasz
Kolty #101028 üzenetére
Nem tudom, hogy C Corsánál mi a helyzet, de H Astránál ha ezek a tünetek, akkor általában a CIM modult kell javítani. H Astra csoportban van több ember aki rutinosan javítja őket, és hamar meg is van.
#101032 smc a be- és kikapcs gombjaim könnyen járnak, a "lassító" gombot általában nagyobb erővel kell nyomni és hangosabban kattan.
-
KisTücsök
addikt
Sziasztok!
Vectra 2.2-nél a fojtószelepházat leszereltül és kipucoltuk. Ugyanúgy visszaraktuk, de indításnál felbőg a motor majd leáll, gázadásra sem reagál. Egyből nem is lehet újraindítani, kicsit várni kell. Mi lehet a gond?
-
Üdv urak.
SOS-be keresek valakit akinek van tech2-e és tudja is használni. Ülésfűtést kellene aktiválni. B zafira. Komárom megye.
Jelige : Befagy a seggem 🤣🤣 -
Ha már kapcsolók, nincs viszonyítási alapom ezért kérdezem itt, hogy a tempomatos kapcsoló H astra és társaiban nektek mennyire kemény? Nekem erővel kell benyomni a gombjait és jókorákat kattog.
Lassan két éve megvan, működik rendesen, csak furcsa, mind ilyen, vagy az enyémet kellene cserélni? -
Tikakukac
titán
válasz
Kolty #101028 üzenetére
A fél világ autójába ilyen kapcsolók kerültek, nem újdonság.
Az utángyártottak fosok, amit meg vettél romosra van kopva, akkor csinál ilyet. Amúgy nem vészes szétszedni (mondjuk ezt a magam nevében mondom) és akkor meg lehet nézni mi a szitu. Szilikonzsír és tisztítás tud segíteni egy ideig.
Én vettem egy vödör gyári, de sosem használt fullos BC-s kapcsolót ebayen anno bagóért, 2 ilyen indexkar kiszolgál egy autót 30 évig
-
Integrale
veterán
Hidraulikus motortartó tönkre tud menni anélkül, hogy eresztene?
Elég sok remegés bejön az utastérbe, pedig a motort bámulva szépen és egyenletesen jár. -
Kolty
aktív tag
Sziasztok. Mennyire gyakori C corsánál, (lehet más tipusokba is ezt tették) irányjelző kapcsoló hiba? Ami bent volt azt nem alap helyzetbe állított a kormány vissza hanem bekapcsolta a másik irányba az indexet, tehát túlságosan visszaurott.
Vettem egyet bontottan. Ez pedig felkapcsolja néha fénykürt használatakor a reflektort, újra többször rá kell húzni. Ráadásul szét pattintani se olyan egyzserű, hogy az ember beléjük nézhetne.. -
Tikakukac
titán
válasz
Markizmark #101020 üzenetére
Gyári, a kavicsok ellen van fent. Utólag nehéz szépre megcsinálni így színre.
-
törölt tag
válasz
Ez a rücskös anyag gyárilag van rajtuk, ilyen van nekem a B Vectrán is.
-
molnarpeter
nagyúr
válasz
Markizmark #101024 üzenetére
Ha nem fúj ki, lehet tényleg a külső palást réteg rohad csak, lényegtelen amíg nem zörög
-
Markizmark
addikt
válasz
molnarpeter #101023 üzenetére
Egyelőre nem fúj ki, hatóságin is átment így. Kösz a tippet.
-
molnarpeter
nagyúr
válasz
Nekem is gyári rücsinek tűnik, főleg mert fényezés színe takarja
Kipu - ha csak a külső palást a gond, vágd le aztán jóidő, csere esetén kauffernél vannak jó áron. Ha már az alját fotóztad jutott eszembe a karosszéria dugók helyzete, érdemes ellenőrizni, megvan-e mind, vagy nehogy sérült/elöregedett legyen valamelyik - egy elvétett emelés során is kiugorhat könnyen.
-
F_Zolee
nagyúr
válasz
Ha mindenhol ilyen egységes akkor gyári nagy valószínűséggel.
-
Üdv. Urak.
A donor egy B Zafira. Kicsréltem az üléseket füthetöre, biztosítékokat be tettem hátra ahova irja a nagy könyv.
Funkciókapcsolók világítanak de az istenért nem melegíti a seggem. MIvel utlólag lett betéve viszont gyári igy lehet hogy engedélyezni kellene mint az utólag beszerelt gyári tempomatot ? -
Markizmark
addikt
válasz
bercsi #101015 üzenetére
Nálam is a kiegyenlítő retkes a vízszint felett, a víz szép rózsaszín, a tetején van 1-2 csepp ami úszkál. Én ezt a helyszínen észrevettem, és bele is alkudtam a szerviz árát jócskán. Haverommal alaposan "szétszedtük" az autót.
Nekem kedden jön meg az olaj amit rendeltem, majd én itthon lecserélem légszűrővel együtt. Vezérlést megnézetem, hogy csere érett-e, mert a szervizkönyv szerint 20e km-rel ezelőtt cserélték, ha igaz akkor nem kell cserélni. Aztán novemberben lehet mégis csere lesz, hogy nyugodtabb legyek.
10e km-rel ezelőtt volt minden szűrő csere (kivéve benzin), gyertya, fékolaj, váltóolaj, motorolaj csere. Májusban történt mindez. Nem tudom, hogy ezekkel mit tegyek. -
bercsi
aktív tag
válasz
Markizmark #101012 üzenetére
Köszönöm, viszont!
Még nem tudom mi lesz vele, tegnap néztem hogy a tartály oldalán van valami trutyi; viszont olyan mintha oda lenne száradva. Magán a hűtővíz tetején nem úszik semmi. Vagy megjavították már, vagy a "lelkiismeretes" kereskedő lecserélte gyorsan a folyadékot hogy ne legyen feltűnő...
Holnap megy olaj meg vezérlés cserére, mondom a szerelőnek hogy nézzen rá erre is. -
Integrale
veterán
válasz
Markizmark #101012 üzenetére
Eleg 9 db tomitest cserelni.
-
bercsi
aktív tag
válasz
Markizmark #100983 üzenetére
-
mephi666
nagyúr
na, így hogy itthonról melózok most 2 hétig és 4-5napokat is áll a kocsi, sz*pja továbbra is valami az akkut... a központi zárra tippelek, mert az szórakozik egy ideje... viszont jó hír, hogy a xiaomi jump starter levizsgázott
ajánlom mindenkinek... ma délutánra úgy lemerült az akku, hogy az időt is elfelejtette a bc, kb 1perc volt beröffenteni (csak motorháztető fel, ráköti az ember megfelelően, bekapcs, gyújtás-indítás-pöcröff) ...kb 3 hete töltöttem csumára, azóta állt a kocsiban és a héten 2szer indítottam róla és még mindig 75% feletti töltés van benne (majd utánamegyek valamikor a rejtett fogyasztónak, de maholnap nincs rá idő)
-
-
Hachiko95
aktív tag
-
zgospel
őstag
válasz
ivana #101002 üzenetére
Z18XER. Végig vezetett sz.könyv, mert flottás volt. Az első 150k alatt 15-20 ezrenként cserélték, utána másik emberhez kerülhetett mert átálltak 30 ezres periódusra a könyv szerint. 280k-nál hozta ki barátom a flottából saját magának (apja volt a flottakezelő, gondolom tudták hogy melyik a jó vétel), ő átállt a 10 ezres cserére, én is azt tartom. 320k-nál vettem meg tőle. Ő neki sem kellett rátöltenie, nekem is csak amikor néhány tömítésnél szivárgott.
Furcsán is érzem magam, mert korábban a Z14XE-nél megszoktam, hogy 2 ezrenként felnyitom a géptetőt és töltök rá picit. Most meg nyitogatom, és mindig jó a szint
Nem ehhez vagyok szokva
Új hozzászólás Aktív témák
- Nintendo Switch 2
- Feltörték a PROHARDVER!-es regisztrációmat (vagy elvesztettem a belépési emailcímet, 2FA-t)
- Mobil flották
- Projektor topic
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- KERÉKPÁR / BRINGA / ALKATRÉSZ beárazás
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Okos Otthon / Smart Home
- További aktív témák...
- Új, bontatlan Tesla Smart Floodlight Battery Camera + Tesla 5W napelemmel - 1,5 év garival! -
- Siemens EQ6 Series 700 premium ritka tipus keveset használt
- ROLLEREK: ÚJ, Újszerű, Használt 30+ db listát tudok küldeni
- Goodyear EfficientGrip Performance 2 205/50 R17 93W méretű nyári gumi
- Nitro Concepts E250 (Gamer szék)
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest