Hirdetés
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- sziku69: Szólánc.
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Dr. Mózes: Lakberendezési tanácskérés
- eldiablo: 30 év után szakítottunk, de azért még beszélünk...
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- GoodSpeed: Te hány éves vagy?
- Műbőr kötésben, feltűnőbb dizájnnal is elérhető lesz a Redmi Turbo 4
- Megjöttek Magyarországra a Redmi Note 15-ök, január 22-től ennyiért kaphatók
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- Gyorsabb lesz a tárhely, de drágább lesz a Nothing Phone (4a)
- Honor Magic7 Pro - kifinomult, költséges képalkotás
-
LOGOUT
Opel topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
MaddeNNNN
addikt
válasz
Marchello19
üzenetére
2022 nyár elején vettem. Első autó vásárlásom volt, előtte nyilván hónapokat utánanéztem milyen bajai lehetnek.
Ahogy kikanyarodtam a kereskedésből kb 2 napra rá elkezdett rángatni meg kiírta az SVS (service vehicle soon) feliratot és elment az ereje.
Gyujtótrafó csere és turbó öntvény repedés, kereskedő fizette.
Rá pár hétre elkezdett folyni a hűtőfolyadék belőle, egy csövet és egy elágazást cseréltek benne.
Kb. szeptember környékén a kézifék bowden rohadt be (még gyári volt), azt kellett cserélni.
Azóta csak azt költöttem rá amit én akartam cserélni (izzók, sportfutómű, polír+grafén bevonat)
Illetve most jött elő nemrég megint a rángatás, szerintem amit még az autókereskedésben beleraktak "új" gyertyák. Remélhetőleg nem valamelyik PCV szelep mert akkor az komolyabb tétel lesz. Pont ma vittem szerelőhöz.És ezzel kb. szerencsésnek mondhatom magam. FB-n J Astra csoportban azért olvasok rémtörténeteket.
Mint minden autónál itt is igaz, kb. az számít ki volt az előző tulaja és mennyire viselte gondját.
Ha belépsz az FB J Astra csoportba van egy nagyon jó összefoglaló az összes motorról, azt érdemes elolvasni. Ide nem tudom linkelni.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Eredeti játékok OFF topik
- Műbőr kötésben, feltűnőbb dizájnnal is elérhető lesz a Redmi Turbo 4
- Az idei év nagy kérdése: bele lehet férni 8 GB VRAM-ba?
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Az elmúlt 30 év legjobb processzorai
- Megjöttek Magyarországra a Redmi Note 15-ök, január 22-től ennyiért kaphatók
- AMD Navi Radeon™ RX 6xxx sorozat
- Videós, mozgóképes topik
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- További aktív témák...
- 3M füldugó 50 pár (100db) eladó
- Új (kibontott) Sage Express Impress SES876BSS
- SZUPER Akcióban Új Bontatlan Dyson V15 Origin 3 év gyártói garanciával Azonnal Átvehető
- Philips Lattego EP5345 Szervizelve I Megkímélt állapot I Tejes kancsó I Garancia I Beszámítás
- Jura Impressa 801 automata kávéfőző cappuccino fejjel
- Game Pass Ultimate előfizetés azonnal, problémamentesen, méghozzá OLCSÓN! Immáron 8 éve!
- M5! KÉSZLETKISÖPRÉSI ULTRAAKCIÓ!!! SPACE BLACK MacBook Pro 14" M5!!! 10C/10G 16GB 512GB Gar!
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I5 10400F / 16GB DDR4 / RTX 3050 / 512GB SSD!
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B360 i7 8700 16GB DDR4 512GB SSD RX 6600XT 8GB Rampage SHIVA Cooler Master 650W
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro 256GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3074
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest