Hirdetés

2024. április 26., péntek

Gyorskeresés

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2023-12-13 04:43:10

LOGOUT.hu

Opel topik

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#54001) Declare válasza bubi92 (#53999) üzenetére


Declare
őstag

En is alkudtam egy picit az auto arabol, ezt mindenki megprobalja, szvsz ezzel nincs gond :)

Vagy be kell irni, hogy az ar fix, alku nincs :))

(#54000) F_Gergely azert a bolt az megint mas....itt egy hasznalt termek van, rizikoval, az xy tulaj altal kitalalt aron :) . Sokan amugy is ugy rakjak fel, hogy belekalkulaljak az alkut, vagy van valami ami miatt sokallod az arat....en pl mondtam anno, hogy a hatso ablaktörlö nem müködött, azt meg kell csinaltatnom, ideiglenes rendszamot kell kernem a vegleges elött, mert nem volt rajta rendszam, ezert egy picit tudtam faragni :) de mondom, ha ezt nem akarod, akkor beirod, hogy fix az ar ;)

[ Szerkesztve ]

(#54002) Petyyyyy válasza bubi92 (#53999) üzenetére


Petyyyyy
addikt

Mert az alku a vérünkben van. Hiába volt a te autód a legjobb vétel a negyedévben, akkor is alkudnia kell, mert anélkül nem érzi jól magát, sosem tudja mi az elég és nem ismerte fel a mondat elején leírt tényt. Vagy ezen okok bármely perverz kombinációja.

Ma reggel kicsit izgi volt. Megálltam tankolni, persze elfelejtettem felírni mennyit tankoltam... :W Ok, kocsiba be, indít...nem indul pöccre. Dafuq? Kb 2,5 mp indítózás után aztán röff. Konklúzió: indításhoz nem árt kikapcsolni az ülésfűtést. :D

Szemed az úton, pedál a padlón || Whatever, Im the star

(#54003) bubi92 válasza Declare (#54001) üzenetére


bubi92
őstag

mivel meg volt a kiszemeltem, így gyorsan akartam eladni. kiraktam, hogy 450 a fix ár, vagy lehet alkudni és akkor 500-ról indulunk, nem lett vevő, csak alkudozók. LEVITTEM AZ ÁRAT 400-ra és akkor is alkudoztak a genyók. és jó csinálja. de ne egy olyan autónál, ami a HAHU-s keresésnél ár szerinti rendezésnél elsőként van, már-már a lepukkant F astrák előtt. :W

(#54004) F_Gergely válasza Declare (#54001) üzenetére


F_Gergely
őstag

Bemész egy használt cikkeket árusító üzletbe ott sem dinamikusak az árak hanem fix. Ennyibe kerül és pont.
Én a hibákkal úgy vagyok "meg kell csináltatnod" ez a te gondod. Ennyibe kerül, kell vagy nem? Engem nagyon nem érdekel te mennyit fogsz rá költeni :)
Akkor ha van hirdetve 500-ért egy autó de rá kell költened 450-et akkor 50 ezerért fogod megvenni? Nem igazán :)
Van aki szeret alkudozni, én nem vagyok az a típus. Nagyon ritka ha én alkudok az árból, de akkor is úgy hogy vagy oda adja ennyiért vagy ha nem akkor helló. De ettől függetlenül nem szeretek.

(#54005) Directors


Directors
senior tag

Sziasztok!

A bárdinál lehet venni ilyen alkatrészeket? [link]Az online felületen én nem találtam. A 2. képen lévő tömítést másik boltba megtaláltam adagoló tömítés néven.
Milyen néven keressem ha van a bárdinál ?

A hamis barátok olyanok, mint az árnyékunk: miközben sétálunk a napsütésben, szorosan velünk tartanak, de azonnal elhagynak, amikor árnyékba érünk.

(#54006) F_Gergely válasza Petyyyyy (#54002) üzenetére


F_Gergely
őstag

Én mondjuk ha leállítom a kocsit én kikapcsolom még járó motornál mindent és úgy állítom le. Fütés/klíma, ülésfűtés világítás satb és csak utána állítom le.
Indításnál ugyan ez, először beindítom és csak utána kapcsolok világítást, fűtés/klíma satöbbi. Hideg motornál meg csak ülésfűtést szoktam, fűtést nem, megvárom míg bemelegszik a motor.

Neked is bőrülésed van ugye? Nálad mennyi idő alatt melegszik fel az ülés? Mondjuk nálad más mert többfokozatú, vectrában csak egy.

(#54007) Petyyyyy válasza F_Gergely (#54006) üzenetére


Petyyyyy
addikt

Én is ezt a rituálét követem, csak most valahogy kizuhantam a kerékvágásból. Ülésfűtés fent hagy, tankolt litert nem néz, nem fényképez...

Ügyesen ki van találva. Egyik reggel bekapcsoltam egyes fokozatra (feljebb sosem tekerem, mert minek), mire beülünk, legyen kellemes. De addig nem is melegít a kis galád, míg nem érzékeli, hogy ülnek rajta. Egyébként kb. egy perc elég és érezni. Hazafelé menet akár mérhetek is egy felfűtési időt, ha gondolod.

Szemed az úton, pedál a padlón || Whatever, Im the star

(#54008) Declare válasza F_Gergely (#54004) üzenetére


Declare
őstag

Nem igazan ertem a problemat amugy. Te termeked, ha felrakod 500k ert, en meg azt mondom, nekem 450k megerne, eldöntheted, hogy eladod e ennyiert vagy nem. Ennyi. Nyilvan ha ott van, hogy az ar fix, vagy többedszerre hiv fel, vagy 20 percig alkudozik az mas....de erre meg vannak opciok a telefonodon, hogy kivedd :D

Nalam pl az volt, hogy a hatso ablaktörlö nem müködött, amikor megneztük a kocsit (ö sem tudta, hogy nem megy), plussz a gumik is gatyak voltak....mondtam neki, hogy ezek fenyebe, beszeljünk az arraol es igazabol ö mondta, hogy 50 vagy 100k t tud belöle engedni (mar nem emlekszem). En meg mondtam, hogy en is ilyesmire gondoltam, pacsi, deal......en nem ertem mi itt a problema :)

(#54009) F_Gergely válasza Petyyyyy (#54007) üzenetére


F_Gergely
őstag

Enyém gyanus hogy valami nem klappol a fűtőlappal mert néha kilométereket megyek és semmi, ha jobb idő lesz ki akarom cserélni teflonszálasra. Most céges verdákba lett ülésfűtés ott is pár perc után érezni hogy tolja a meleget. Nálam meg sok idő kell, plusz ha felfűt utána ki is kapcsol és nem érzed hogy menne. Szóval eléggé gyatra. A plüssel nem volt ilyen gondom.

(#54010) Kickass válasza etejedu (#53996) üzenetére


Kickass
őstag

Ezzel most nem leszek itt nagyon népszerű de OFF-ba is rakom:
Szerintem ezerszer jobban járnál egy Marissal (Marea), mint egy F Astrával, a realitásokat nézve legalábbis.
Egy 1.6 klímás Maris mndjuk olyan 400k körül van ha klímája működik akkor csak az alját kell megnézni ha nem ementáli és friss rajta a műszaki akkor meg kell venni, ugyanúgy sz*rérthugyért van hozzá minden mint az Opelhez. Pl.

De hogy On is legyek :D

F_Gergely: Remélem G Astránál nem kell kuplunugzosához kivenni a motort, csak a Veki ilyen bonyolult :D
Kerreg a kinyomócsapágyam legkésőbb nyáron kuplungozni kell.

(#54011) Petyyyyy válasza F_Gergely (#54009) üzenetére


Petyyyyy
addikt

Úgy sejt(ett)em teljesen elektromos a dolog, tehát álló helyzetben is képes fűteni. Ha felfűt, én kapcsolom ki. Nem tudtam még annyit menni vele, hogy ne érezzem a meleget végig utána is, jól tartja a hőt.

Szemed az úton, pedál a padlón || Whatever, Im the star

(#54012) F_Gergely válasza Petyyyyy (#54011) üzenetére


F_Gergely
őstag

szivem szerint többfokozatút tennék be én is, csak a gyári kapcsoló meg 1 fokozatú, és hülyén nézne ki ha kivenném. G astra kapcsolója meg szerintem méretre kissebb, ha belemenne az mondjuk jó lenne.
Ami többfokozatos az tartja a hőt, ami csak egy az ki-be kapcsol hőmérséklet alapján. (nem véletlen szűnt meg ez a fajta megoldás)

(#54010) Kickass:
Hát G-nél nem tudom hogy van, de dobtam hátast én is mikor kiderült vekinél hogy van... Köszi Opel!

Olasz autót szerintem a legnagyobb szivás javítani,szervizelni, kellene a francnak.

[ Szerkesztve ]

(#54013) Declare


Declare
őstag

Az összefoglalot nem szerkesztjük tovabb? Az elejen beszeltük, hogy tipus jellegzetessegeket le lehetne irni. Vagy altalanossagban, hogy pl. az Astra H 1.7cdti eseten..... vagy konkretan mindenki a sajat autoja ala, amit összeszedett. Talan az elsö opcio lenne jobb. Valami altalanos pontokat kellene összeszedni, amit mindenki beir. Pl

Altalanos adatok: Motorkodok, tapasztalati fogyasztas, tömeg, gyorsulas, rugalmassag (pl amit mertünk egyszer, hogy 4-ik fokozatban 60-100). Ilyesmi

Tipus hibak/egyedi hibak: kritikus rozsdasodasi helyek, olajfogyasztas, akarmi...

Fenntartasi költsegek (nagysagrend) szerviz intervallum, nagyszerviz költsege, egyedi hibak javitasainak költsege...nagysagrendileg

Egyeb: hatranyok, amiket tapasztaltal, vagy pl amit szeretsz es mindenkepp fontos extranak/tulajdonsagnak tartasz ....

Mert igy hogy vannak kepek a kocsikrol, ez aranyos, csak nem sok informacioval bir annak a szemszögeböl, aki keresgel az opelek között :)

[ Szerkesztve ]

(#54014) deedee


deedee
őstag

Üdv!

Alig három éves Astra classic III, 1600-as.
Meghalt a lambdaszonda, 42 ezer km-után. Nem kellene ennek többet bírnia?
/Még szerencsére garis a kocsi, mert vettem hozzá annó +2 évet./

(#54015) beg válasza deedee (#54014) üzenetére


beg
veterán

Nem tudom, de a G-ben még a gyári van 240e után ;] (igaz már rosszalkodik, néha bedúsít és sárga lámpáizik)

[ Szerkesztve ]

You are the result of 3.8 billion years of evolutionary success, act like it. Sarcasm is the body’s natural defense against stupidity.

(#54016) Petyyyyy válasza Declare (#54013) üzenetére


Petyyyyy
addikt

Dehogynem, csak épp várjuk a nagy tudású fórumtársak beszámolóit hozzá. :)

Pl. abban, hogy sikerült-e kideríteni mekkora szofita izzó kell a G Astra rendszámtábla világításához? :D
Az egyik kiégett, gondoltam akkor nem 200 forintosat teszek be, hanem sukáros jégfehéres ledeset. Csak ugye a méret a lényeg.

Szemed az úton, pedál a padlón || Whatever, Im the star

(#54017) beg válasza Petyyyyy (#54016) üzenetére


beg
veterán

Jégfehér ledeset szedették már ki kollégám off golfjából az út szélén a szervek. De rendesek voltak mert adtak neki csavarhúzót és zseblámpáztak a sötétben. :)

Amúgy R10W izzó ha nem tévedek.

[ Szerkesztve ]

You are the result of 3.8 billion years of evolutionary success, act like it. Sarcasm is the body’s natural defense against stupidity.

(#54018) Petyyyyy válasza beg (#54017) üzenetére


Petyyyyy
addikt

Nem tévedsz. Én voltam ügyetlen, nem írtam, hogy kombihoz kell.
Nem értem miért szedették ki. Jégfehér vagy kékes...feladatot tökéletesen ellátja, jobban mint a standard variánsok.

[ Szerkesztve ]

Szemed az úton, pedál a padlón || Whatever, Im the star

(#54019) beg válasza Petyyyyy (#54018) üzenetére


beg
veterán

Mer' racsingos és nem szabályos. Állítólag. Meg nem büntették, csak figyelmeztették, hogy állítsa helyre a gyári állapotot.

You are the result of 3.8 billion years of evolutionary success, act like it. Sarcasm is the body’s natural defense against stupidity.

(#54020) Declare válasza Petyyyyy (#54016) üzenetére


Declare
őstag

[link] ;)

(#54019) beg : en nem tudok ilyen szabalyrol, hogy ne lehetne led-feher rendszamtabla megvilagitas, mar csak azert sem, mert manapsag az uj autok nagy resze gyarilag ledes feher fenyü :) nyilvan ha valami gagyi kinai valtozat volt, ami vilagit, mint egy reflektor, akkor azt el tudom kepzelni...de egy normalis verzio, ugyan ugy vilagit, mint egy hagyomanyos, csak a retro sargas szin helyett feher

szerk: ok, elvileg valoszinüleg tenyleg nem tehetsz be ledeset....mert ugye gyarinak kell lennie....de ha egy normalis verziot szerzel be, ami nem reflektorkent vilagit, azzal nem fog cseszegetni senki, ez szerintem ziher

[ Szerkesztve ]

(#54021) F_Gergely válasza beg (#54019) üzenetére


F_Gergely
őstag

ha benne van az E jelzés nem szólhat érte a rendőr. De magát az elvet sem értem, mert akkor az új autókban ami van ledes világítás az miben más? rohadtul nem más... Fényszórónál még csak csak megértem, de pl rendszámtábla világításnál nem!

(#54022) beg válasza F_Gergely (#54021) üzenetére


beg
veterán

Igen, de az új autó gyárilag azzal szerelt. Ez meg bubis izzóval. Különbözik a gyári felszereltség. (Kanyarkövető xenont sem nagyon tehetsz f-be arra hivatkozva, hogy a k-ban van)
Értem én, hogy jobb és szebb, de tudod te is, hogy ahol lehet, fogást keresnek.

[ Szerkesztve ]

You are the result of 3.8 billion years of evolutionary success, act like it. Sarcasm is the body’s natural defense against stupidity.

(#54023) Petyyyyy válasza Declare (#54020) üzenetére


Petyyyyy
addikt

Ez mekkora, köszönöm. :R 11x35mm, vadászat indul. Még ma meg akarom venni, de egyre kissebb esélyt látok erre.

beg - Ezen nem csodálkozom, volt olyan G Astra tulaj akit állítottak már meg, hogy kekeckedjenek a gyári xenon miatt. Nekik az sem tetszett. Nem akarok egy keresőfényt hátra, elég ha kicsit erősebb és szebb lesz, mint a gyári izzó. Ha amiatt szólnak, elmesélem mennyire külföldi import és extra verzió az autóm gyárilag és bizony ezzel gurították ki.

[ Szerkesztve ]

Szemed az úton, pedál a padlón || Whatever, Im the star

(#54024) F_Gergely válasza beg (#54022) üzenetére


F_Gergely
őstag

mondjuk felőlem kereshetne, átadom a forgalmit, mehet az autó műszaki vizsgára én meg feljelentem a két rendőrt, és egyben pert indítok. Fényszóró teljesen más, azonban hátul ha ugyan úgy világít neki nem k.va mindegy mi világít? Én nem szedem ki az hétszentség.

(#54025) Declare válasza F_Gergely (#54024) üzenetére


Declare
őstag

Azert majd szamolj be a per vegeredmenyeröl pls :D

Benne van a rendeletben, hogy csak olyan izzo lehet a kocsidban, ami gyarilag benne van. Ha gyarilag ledes akkor ledes mehet csak bele, ha nem ledes, akkor nem ledes mehet csak bele. Viszonylag nehez ez ellen pert nyerni :D Mas kerdes, ha normalis ledet raksz bele, normalis fenyerövel, az nem tünik fel senkinek es nem is bantanak erte....

(#54023) Petyyyyy nagyon hasznos ez az oldal, de azert nem art raerösiteni, hogy tenyleg stimmel e, mert nem 100% os a pontossag...nekem asszem a belterben volt valami ami nem az volt, mint az oldalon

(#54026) beg válasza F_Gergely (#54024) üzenetére


beg
veterán

[link]
"A büntetés húszezer forint helyszíni bírságban és egy szigorított KPM vizsgában öltött testet, ahol a megtoldott lökhárítók és a LED-es rendszámtábla világítás miatt csak harmadszorra engedték át az autót."

Ahogy írták előttem, ha fehér és nem reptér világítás akkor szemet húnynak.

[ Szerkesztve ]

You are the result of 3.8 billion years of evolutionary success, act like it. Sarcasm is the body’s natural defense against stupidity.

(#54027) F_Gergely válasza Declare (#54025) üzenetére


F_Gergely
őstag

"Benne van a rendeletben, hogy csak olyan izzo lehet a kocsidban, ami gyarilag benne van."

veszek egy ledes fényszórót, amiben LED van meg Projector, nem gyári. Mivel van benne E jelzés pont leszarom nagyon magasról a rendeletet. Ennyit róla. Semmit nem ér, arról nem is beszélve hogy miben más? Mert legalább kelvin vagy lumen szám lenne feltüntetve, de nincsen. Tehát a kérdésem az lenne miben más? Ha kaphat autó engedélyt forgalomban való közlekedésre rohadtul nem gyári cuccokal (lásd tuning autó) ami csak egy kpm vizsgán megy és hello, akkor ez a kis sz@ros izzó vagy led miben más? Szerintem semmiben.

(#54028) Petyyyyy válasza Declare (#54025) üzenetére


Petyyyyy
addikt

Össze kell szednem a lelki erőm, hogy megnézzem. Ilyen böszme időben elég halvány a lelkesedésem a kinti mocorgásokhoz. :D De azért meglesz. Másrészt 1-2 mm eltérés esetén összenyomom vagy kicsit szét húzom majd a foglalatot aztán jó idő.

Reptér világítás, ez jó. :D

F_Gergely - Sokszor volt már felvetve a kérdés a topikban, de még mindig nem jutottam el oda, hogy megkérdezzem a volt osztálytársam aki idefent fakabát, hogy akkor most mi a helyzet ezt illetően. :B

[ Szerkesztve ]

Szemed az úton, pedál a padlón || Whatever, Im the star

(#54029) F_Gergely válasza Petyyyyy (#54028) üzenetére


F_Gergely
őstag

sok esetben a rendőr sem tudja mit lehet mit nem. Én annó hosszú ideig nyomoztam hogy mikor milyen körülmények között kell kukás mellényt viselni. Rendőr mondta mindig kell, én meg mondtam ha kerékpáron van világítás nem kell, lakott területen kívül SEM. ez elég jó kis vita alap volt, de végül ott is nekem lett igazam.

elől nekem ledes a helyzetjelzőm (frankó kék) eddig nem szóltak, illetve hátul sport kipuff van (én így vettem) de még azért sem szóltak. De ha műszakin átment nem értem mit ugatna bele a rendőr....

(#54030) Declare válasza F_Gergely (#54027) üzenetére


Declare
őstag

Teljesen mind1....a rendeletben ez van es pont :) azert ha megnyertel egy ilyen pert es elmarasztaltak a rendöreidet zaklatasert, dobj mar egy privit legyszi, mert beadok akkor en is egy ket inditvanyt :DDD

(#54031) Petyyyyy


Petyyyyy
addikt

Most már csak azt nem tudom elég-e a 60 lumen? A 120 meg lehet már túl sok is lenne.
Továbbá fogalmam sincs canbus égő kell-e vagy sem. Bár legjobb emlékeim szerint az Astra még nem canbus-os.

[ Szerkesztve ]

Szemed az úton, pedál a padlón || Whatever, Im the star

(#54032) Declare válasza Petyyyyy (#54031) üzenetére


Declare
őstag

60 asat vegyel....ronda is es feltünö is ha reflektoros a rendszamtabla....

nekem canbusod mind (belter es rendszam is)....de pl a csomagtartoban nem vilagit....a belterben igen....fene sem erti :))

(#54033) Petyyyyy válasza Declare (#54032) üzenetére


Petyyyyy
addikt

Szerelőm segített, nem can(ca) buszos az ótó. Na, keresünk egy jó hatvanasat akkor.

Szemed az úton, pedál a padlón || Whatever, Im the star

(#54034) F_Gergely válasza Petyyyyy (#54031) üzenetére


F_Gergely
őstag

van izzófigyelőd de a rendszámtáblát nem figyeli így jó neked a nem canbus-os.

(#54030) Declare:
ha van E jelzés teljesen mindegy akár egyszemű unikornis is lehet a fényszóródban nem szólhatnak érte! Pont ;)

(#54035) trassher válasza F_Gergely (#54021) üzenetére


trassher
addikt

Egy szó, típusengedély. Ami abban van azt lehet és kész. Épp ezért nem alakíttattam át projektorosra anno az első fényszórókat. Halogén izzós gyárilag, azzal megy át műszakin.

Gyors kérdés: cserélt már valaki g-ben hátsó kapaszkodóknál izzót? Leírás alapján próbáltam de nem éreztem hogy kibillenne csak azt hogy kicsit még feszítem és darabokra töröm. Van valamilyen trükkje esetleg a dolognak?

Petyyyyy: Canbus-os kell neked hiába nem olyan. A sima nem fog teljesen kialudni, lesz egy kis derengése.

[ Szerkesztve ]

Redmi Note 7

(#54036) Lauda válasza Directors (#54005) üzenetére


Lauda
félisten

Szia!

Hivd fel oket! Nekik van egy csomo program meg a gepukon amiben tudnak keresni. Van naluk gyari opel program, etka a vw-hez stb stb, densoban tudnak keresni. Csorogj oda, pontos tipussal, forgalmival a kezedben, vagy menj be valamelyik uzletbe ha kozel van.

Amugy milyen auto ez es hol van pontosan a tomites? Hatha tualalok en is valamit. EPC-ben is meg tudom neked nezni, csak ird meg milyen auto es hova kell tomites.

[ Szerkesztve ]

(#54037) Petyyyyy válasza trassher (#54035) üzenetére


Petyyyyy
addikt

Na bumm. Pedig már találtam simát. :D A Canbus izzó is be fog férni? Azok hátulján van egy kis hűtőborda, csak azért.

Szemed az úton, pedál a padlón || Whatever, Im the star

(#54038) trassher válasza Petyyyyy (#54037) üzenetére


trassher
addikt

Szerintem be kéne neki. Beltér világítással kapcsolatban mikor kérdeztem másik fórumon ott azt mondták canbus-ost vegyek mert azzal nem lesz gond. Ma megvettem és tényleg kialszik teljesen. Hátsó kapaszkodókhoz még nem sikerült berakni, nem akartam széttörni. :D
Ezek alapján írtam hogy valószínűleg kívül sem aludna ki teljesen.

Redmi Note 7

(#54039) Directors válasza Lauda (#54036) üzenetére


Directors
senior tag

C12NZ-s B Corsa. 1994-es.
Az egyik tömítés az injektorház és az injektor fedél közé kellene. Az előző hozzászólásomban a link alatt van egy kép is.
A másik tömítés pedig ez lenne. [link] Ez az injektorház és az alatta lévő "égéstér?" közé való.

A hamis barátok olyanok, mint az árnyékunk: miközben sétálunk a napsütésben, szorosan velünk tartanak, de azonnal elhagynak, amikor árnyékba érünk.

(#54040) zolikaDB válasza trassher (#54038) üzenetére


zolikaDB
veterán

Ha kozpontizarral csukod le a kocsit, kialszik.

(#54041) trassher válasza zolikaDB (#54040) üzenetére


trassher
addikt

Ez anélkül is kialudt teljesen. Az idegesít hogy itt debrecenben még egy csavarhúzót se találok hogy kicseréljem a hátsókat. :))

Redmi Note 7

(#54042) Lauda válasza Directors (#54039) üzenetére


Lauda
félisten

Elviekben a 11-es es a 23-as tomites kell neked, ha jol ertelmeztem:

gm 17086192

gm 90412407

De inkabb hivd fel oket, kikeresik es egybol at is tudjak valtani, tampontot azert adhat amit irtam.

(#54043) lsebestyen


lsebestyen
addikt

K Astra lett az év autója! :C

(#54044) Declare válasza lsebestyen (#54043) üzenetére


Declare
őstag

:C klassz!

Azert szoros volt a volvoval :)

(#54045) DNReNTi


DNReNTi
őstag

Erre esetleg egy tipp? :) Thx.

but without you, my life is incomplete, my days are absolutely gray

(#54046) Directors válasza Lauda (#54042) üzenetére


Directors
senior tag

A 23-as igen. Viszont nem a 11-es hanem a 22-es kellene.
Köszönöm szépen. :)

[ Szerkesztve ]

A hamis barátok olyanok, mint az árnyékunk: miközben sétálunk a napsütésben, szorosan velünk tartanak, de azonnal elhagynak, amikor árnyékba érünk.

(#54047) Lauda válasza Directors (#54046) üzenetére


Lauda
félisten

Gm szam: 90200943

Katalogussszam: 834552

Szivesen! :)

(#54048) gban


gban
Közösségépítő

Írtam, elfáradt a benzin beöntő összekötő cső.
Hívom boltos havert, kellene egy, izgultam, lesz-e kétezer, vagy kijön egy ezresből is.
Mondja, 11000 :Y
De nekem meg tudja hozni 9-ért :O
Utángyártott nincs.
Mondtam, körbenézek, 20 centis gumicső és 11000 a gyári? Ne vicceljen már a GM.
Szerencsén volt, meg is rendeltem a - bár ha valaki azt mondja előre, hogy 4k és örüljek, tuti elküldöm valahová :DDD

Postázást nem vállalok.

(#54049) trassher válasza gban (#54048) üzenetére


trassher
addikt

Szerintem örülj. :D Írtam hogy suzukiba 30K ugyanez a játék.

Redmi Note 7

(#54050) Lauda válasza gban (#54048) üzenetére


Lauda
félisten

Olajallo gumicso kell oda, nem eleg a sima gumicso, mint pl a szivoreszhez. :)

Ami nem olajallo gumikesztyu, azt a sima gazolaj par perc alatt kinyujtja es kilikasztja. Regen pancsoltam kesztyu nelkul a gazolajban, ilyenkor latja az ember mit kap a bore.

[ Szerkesztve ]

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.