Hirdetés

2024. június 28., péntek

Gyorskeresés

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2023-12-13 05:17:45

LOGOUT.hu

Motoros topik

Hirdetni a Hardveraprón lehet, nem a topikban!

Országos motoros rendezvények

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#149166) macilaci78 válasza draco31 (#149160) üzenetére


macilaci78
nagyúr

Kérdés, hogy telefont tesz-e bele? ;]
Én egy Quadlock tartót tettem a tükörszárra és arra egy Decathlonos tartót. SH300 robogó, M0-n is bírta, meg a döcögős Mogyoródi úton kifelé. Persze nem tudom, meddig tart, de a csereérett telefonhoz nem akartam ellőni az öntapadós univerzális talpat.

A másik ajánlott márka a Motochargebar, szintén rezgéscsillapítóval. Sajnos a rezgés kinyírhatja a telefon kameráját. Persze ez egyelőre csak a drága flagship egy részét érinti, de ahogy minden újdonság, ez is leszivárog majd a konzumer szegmensbe.

Pttypang: itt vannak közel hozzám, 2-3 hete elgurultam szemrevételezni. Meggyőző cucc, mint a Kraz. Ami nem szimpatikus, hogy akkor is robosztus, ha nincs benne telefon.
Amúgy okés, hogy egy robosztus tokkal is belefér a telefon és a tartó akkor sem engedi a telefont, ha a telefonnál fogva lóbálod az egész motort.
Ezt néztem ki, tetszik, hogy moduláris. Egyszerűen kiszolgál több motort és telefont is.
Az 50-es robogót az ebay-es tartóval árulom. Az is ellátja a funkcióját, miután a tükörszár-csavar alá való részt kicseréltem laposvasra. :D

[ Szerkesztve ]

Ha minden kötél szakad, nem kell félni az akasztástól! Eladó garzonlakás! Budapest III. ker. Tímár utca, 29 m2, galériás. https://ingatlan.com/34130552

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.