Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
bollokcs80
Korrektor
Kár a kamerarendszerért, az a 8 megás ultra nagyon vékony ebbe a környezetbe. Amúgy jó telefon, bár nem tudom, mennyire lesz bizalom a márka iránt a legutóbbi kivonulás miatt....
B.Cs.
-
ginola
addikt
Ez is hajlított kijelzős telefon?
-
blueye
veterán
-
klaya86
senior tag
6000 nit... Aha... A kamerák megapixeles marketing háborúja kifújt, most jön a kijelző fényerő 🤣
-
blueye
veterán
"We carried out our usual display test with and without the Extra Brightness boost. The maximum manual brightness without the boost was 564 nits, while we captured 940 nits with boost. The automatic maximum brightness was 1,483 nits.
According to Realme, 6,000 nits of peak brightness can be achieved by using 1% white screen and super bright light in front of the ambient sensor. We played a bit with a tiny white patch and we could see flashes of 4,000 - 5,000 nits, so we think the promised number can be achieved with a smaller patch and more capable meter." -
klaya86
senior tag
Hát a lényeg ugyanaz. Nem az 1400as nitet emelik ki, hanem 6000,igaz, hogy az 3db pixel 😄, de hát jobban hangzik,mint az 1400. Mint ezelőtt 20 éve a pmpo a hangcuccok esetén. A kis papír hangszórós szokol rádiókon ott virított az 1000w P.M.P.O meg hasonlók. Tipikus dzsunka marketing, pedig alapvetően kedvelem a Realmet.
[ Szerkesztve ]
-
klaya86
senior tag
válasz Peaceliker #10 üzenetére
Nem, sőt. Szerintem az már bármire elég, nyári napsütésben is.
-
szellat
csendes újonc
Alzánál a 6T 200.000 forintos listaáron kelleti magát. Földi halandóként vajon van rá esélyem, hogy meg tudom itthonra rendelni 400 EUR-ért az bevezető ajándékokkal? Sosem rendeltem még Amazonról...
-
janeszgol
félisten
A sima 6 tok jo, a 6T vagy draga vagy gyenge az arahoz kepest.
-
hajbel
addikt
Nem az amazonon belül van. Az Amazon egy platform, ami a szállítást intézi, mint az ebay, csak kicsit jobb. Te is eladhatsz bármit amazonon. Akkor lenne Amazonon belül ha az eladó nem Realme shop lenne, hanem Amazon. Nyilván a Realme ezzel próbál spórolni, vagy plusz bevételt generálni, hogy később eladja a töltőt.
[ Szerkesztve ]
"I did a strict diet. I cut alcohol, fats and sugar. In two weeks I lost 14 days." Tim Maia
-
blueye
veterán
Köszönöm, értem én 😊, nagyon - nagyon régóta Amazon használó vagyok. Így hogy shop sokkal komolyabb, más jogosultsággal és felelősséggel mintha te adnál el valamit.
Különösen most hogy ez az európai elsődleges csatorna ahol megveheted ezeket a telefonokat.
" Az Amazon a cég hivatalos értékesítési csatornája egyelőre."[ Szerkesztve ]
-
hajbel
addikt
Én adtam is el rajta dolgokat, több ismerősömmel egyetemben. Ugyanolyan szabályok vonatkoznak minden amazonos eladóra. Ez a Realme döntése, az Amazonnak semmi köze hozzá. Ha az lenne odaírva a leírásban, hogy benne van a töltő a dobozban, és nem lenne, akkor léphetne közbe az Amazon.
"I did a strict diet. I cut alcohol, fats and sugar. In two weeks I lost 14 days." Tim Maia
-
tomas51
senior tag
nekem ennyi jött ki a bundléra
-
hupisom1
tag
Megrendeltem a 6t változatot , ha megjön írok pár sort , 144.000ft volt nincs nagy elvárásom átlag feletti kamera gyerek fotózásra , jó akku üzemidő , szemnek tetsző kijelző , kb ennyi amit ha tud ezért a pénzért akkor nekem megfelel , volt Realme GT masterem , amennyibe került nem volt rossz , most meghalt a Nubia Z50 szalagkábel elpukkant az alaplapon ( mire megjön az új foglalat kellet valami )
-
Toolfan7
újonc
Szia! Érdekel a sztorid, mivel fiam Realme GT Mastere a héten megadta magát. Emag vásárlás volt, +2 év garanciával. Jövő héten küldöm vissza. Esélyes, hogy tudják javítani, vagy en is inkább gondolkodjak új telefonban? (Eddig a Nord 4 volt a kiszemelt.)
Előre is köszi a választ... És várom a véleményt a 6t-ről. -
hupisom1
tag
Megjött , 1 frissítés volt rá , akku üzemidő 8-10óra Sot simán kijön , azaz átlag használatban 1nap alatt nem merül le pazar , 120w töltő nincs hozzá , csomagon kívül elhelyeztek egy 20w töltőt ( AliExpress spanyol szállítás )
GT master 60w töltője bőven elég , amúgy ha nagyon kell a 120w , akkor alin Vivo töltő 8.000ft , realme ( ugyan az ) 14.000-16.000Kijelző : nubia z50 sem volt rossz , de ez csodaszép kontrasztos , napfényben is kitünő , vékonyabb a fekete perem rajta .
Frissítés óta különösebb melegedést nem tapasztalok ( előtte azért melegedett de lehet nincs köze hozzá )
Ujjlenyomat pontos gyors , nfc működik , Realme UI 5 egyszerű , gyors , minden is van benne ami átlag embernek felesleges
Kapsz egy tokot , de rendeltem belföldön egy armor tokot ami a kamerát is takarja ha szeretném .
Kamera : Z50-nek a széles látószögű kamerája sokkal jobb volt , de hobby fotózásra ez a lyt600 jó .
Azért nem a nord 4-et vettem , mert semmi nem indokolta a két készülék között a 60-70e Ft difit .
És az Ltpo kijezőnek párja nincs jelenleg szerintem , 1hz-120hz között szépen játszik , automata fényerő mindig elég , nem kell manuálisan belenyúlni .Csinálok egy akku tesztet ma mennyit fog bírni , youtube , Messenger , Facebook , Tikktok , és böngészés alatt .
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: Ozeki Kft
Város: Debrecen
Cég: Ozeki Kft
Város: Debrecen