Hirdetés

2024. május 23., csütörtök

Gyorskeresés

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2023-12-13 05:17:45

LOGOUT.hu

Motoros topik

Hirdetni a Hardveraprón lehet, nem a topikban!

Országos motoros rendezvények

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#135899) V.Stryker


V.Stryker
nagyúr

Jajj srácok, mekkorát szoppantyúztam ma...

Gondoltuk asszonnyal elmegyünk motorozni innen Pest mellől Keszthely felé, majd vissza. Menet minden oké, megálltunk itt ott, nyújtózkodni, stb. Happy, lamour, minden.

Keszthelyen mondom tankolok, onnan vissza hazafele a másik úton, Zánka környékén ebéd, csupa romantika.

Megtankolok, nyomom az önindítót, nem bírja átfordítani. Hát mi a fax?! :W Eddig is tudtam, hogy melegen szarakodik, de azért valahogy beindult. Az akkufesz 12,2... próbálkozáskor leesett 10 volt-ra, de láttam 6 voltot is néha... utána mindig visszaugrott a 12-re. Hiába, új exide akku.

Betolom, kis lejtő, 8 km/h-ig felgyorsítottam a bika testemmel. :DDD Kettő...kuplunk ki, lóf@sz, estifény.

A kutast kérdeztem, nem volt semmi bika cucca. Végül a Bandit face csoportba beírtam és egy keszhelyi forma odajött kocsival. Próbáltuk bebikázni, de ugyanezt csinálta, nem fordult át, hiába volt rajta a bikakábel, kicsit fordulaton tartotta a kocsit, ugyanaz volt a tünet, mintha gyenge lenne az aksi...nem fordul át.

Közben megállt egy fiatal srác, kérdezte segíthet-e... mondom a szituk...bikázunk vele is... semmi előrehaladás. Mondja toljuk be, de tegyem 4-be. Baz, elsőre beindult. öröm, bódottá, majd jött a felismerés, hogy annyira felkészületlenül ért, hogy a doboz nyitva, cuccok kint feleségemnél.

Mondom, le kell állítanunk, sorry... Basszus, utána egyszerűen nem tudtuk betolni...nem indult be, nem fordult át, faxom tudja...
Végül kb. fél óra szenvedés után megint elkapta és beindult. Respect a srácoknak, nem fogadtak el semmit, csak úgy szimplán megmentették a seggünket. :R

Olyan idegbe voltam, hogy végül a 214km-t letoltam 2,5 óra alatt, úgy ,hogy csak Martonvásárnál jöttem fel a pályára. Kaja meg itthon.

Az önindítót megrendeltem már pár napja a héten. Remélem hamarosan megjön és megoldja. Viszont most kicsit szkeptikus vagyok, hogy másodjára tolásra se akart beindulni. :F

A fogyasztása viszont meglepően jó. 2 személlyel, lendületesen, előzgetve, pályán min. 130-al... 5,5 liter. 1250ccm-től nem is rossz.

[ Szerkesztve ]

Organic Maps - ingyenes, offline navi iOS-re és Androidra.

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.