Hirdetés

2024. június 6., csütörtök

Gyorskeresés

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2023-12-13 05:17:45

LOGOUT.hu

Motoros topik

Hirdetni a Hardveraprón lehet, nem a topikban!

Országos motoros rendezvények

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#127896) Topiccsendőr válasza Geresics (#127885) üzenetére


Topiccsendőr
addikt

A videok szamomra arrol szolnak, hogy megnezem, amit ide beraksz, mert szerintem elegge pusholod, mert nemhogy onroad berenc vagy, de meg macko fan is :D. Nem a gyorsasaggal van baj, szimplan szamomra alacsony szinvonaluak. Ez persze az en velemenyem kb 10000 karakterben konkretan leirnam, de ki a fszt erdekel a velemenyem. Az mindenkinek van. Megprobalom korbeirni.
Nem jo szo ra, de szakmaiatlan. Egy Gyulai Balazs szint, (te jo isten, az is mennyire szar volt) amikor epp jo formaban van, ami nagyon ritka. Szoval nem az a baj, hogy rossz szakmai kifejezeseket hasznalnak, hanem a redundancia miatt azonnal atlatod, hogy az epp beszelo ember segghulye ahhoz, amirol beszel. Igen. Inkabb ez a baj, nem a szakmaiatlansag. Nagyon elenyeszo ismerete van arrol amit tesztel, azt is sokszor a marketinganyagbol mondja fel. pl. Vagy a wilbers progressziv rugo teszt meg egyertelmuen egy reklam anyag. Ertelmetlen osszehasonlitasi modokkal, amik egyaltalan nem objektivek, es ilyenkor megint arra gondolok, hogy ha nekem, mezei parasztnak kerdesek ugranak be azonnal a valaszra, amit a szamba rag, akkor hogy lehet, hogy o a nagyobb ismeretevel nem gondol ezekre az alap dolgokra, es mar megint ott vagyunk, hogy tulajdonkepp atlatja-e azt, amirol beszel? Mert megint nem ugy tunik.
Totalbike-osok egykerekeznek a rendorseg elott a duke-al, ne mar, hogy pelda mutatas miatt nem lehet lekozolni tesztet. :D
Inkabb azert nem, mert megsertodik az epp aktualis importor, akitol kaptak a motort, aztan sohat tobbet nem kapnak, ha valami rosszat sikerul mondani rola. Ez a jellemzo inkabb, ezert szar az egesz ilyen tesztelosdi, ami magyar nyelven van. Es szerintem ez annyira gaz.
A szitalas ezeknel a turaenduroknal nagy temponal a hatso doboz statikus rogzitese miatt van, erre talaltak ki a bmw es ducati-nal az uszo felfuggeszteset ezeknek, ami ezt kezeli. Semmi koze a kormanygatlohoz.

Nem menekülsz a csendőrség elől.

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.