Hirdetés
- A legolcsóbb gamer laptop RTX 4060-al.
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Linuxos topikok Összefoglalójának szerkesztése
- Szólánc.
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Asszociációs játék. :)
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- A gyerekem "tartalmat gyárt". Mit tegyek?
- Milyen mosógépet vegyek?
- Évente csak egyszer látod! 11 11 11 11 11
-
LOGOUT.hu
Ahhoz, hogy segíteni tudjunk, ki kell töltened a lenti kérdéssort.
Ha korábban kitöltötted, akkor linkeld a hozzászólásodban!
Új hozzászólás Aktív témák
-
spyduck
nagyúr
válasz janos1988 #86149 üzenetére
Ez az AMD-s CPU még egy Core i3 4030U teljesítményét sem éri el.
Vedd az Intel-es verziót! Játékra egyébként használnád?
-
Khelben
nagyúr
válasz Dan-szan #86148 üzenetére
Nem tudom, a Dellnek milyen a driver támogatása, de van itthon konyhai gépnek egy 7 éves HP, azon simán megy a Win8. Úgyhogy egy 3 éves gépnél én nem paráznék a driver támogatás miatt. Maximum ha van benne valami nagyon spéci cucc (ujjlenyomat olvasó, érintőgombok), de azok nélkül meg lehet élni.
-
vaakuum
addikt
válasz Khelben #86134 üzenetére
A Fujitsu A544-ek már kaphatóak, vagy még mindig csak a "majd egyszer lesz a boltokban is" kategória?
[ Szerkesztve ]
"Asszony kell a házba!" - Kőműves Kelemen - Szerintem is, csak nem pont úgy, waze! -----------------------------------------Az ideális nő függvénye: x=3ylog(y)-{(1/36)exp[-(36y-36/e)^4]}
-
darky4e
tag
Sziasztok!
Már lassan egy hét nézelődés után eljutottam oda,hogy hozzátok forduljak, egyszerűen nem tudok dönteni, mert mindenképp kell kompromisszumot hozni.
(1) Mikor lenne esedékes a vásárlás?
Még februárban!
(2) A gépre szánt összeg forintban? (mindenképp add meg, a “minél olcsóbb” nekünk nem mond semmit)
140e-160e Ft
(3) Felhasználás? (irodai munka, iskola, játék, programozás, fotószerkesztés, renderelés, tervezés, stb.)
Bonyolult CAD modellek tervezése,végeselem analízis, kis játék mellette a szokásos internet, filmezés stb. Fontos a sok ram és az erős videokártya a CAD és a végeselem miatt.
(4) Ha játékra is használnád, akkor milyen játékokra, milyen felbontáson, milyen részletességgel?
Max 720p, médium, high felbontáson RTS,Moba játékok főleg pl Starcraft 2, most Portal 2, Warframe talán.
(5) Kijelző mérete, felbontása, fényes vagy matt, TN vagy IPS?
Max 15"-17" nem fontos az IPS panel mivel sokat fogom kikötni monitorra ha lehet.
(6) Mennyit lesz hordozva a gép? Használnád-e utazás közben is?
Munkahely, barátnő, és otthon között folyamatosan.
(7) Operációs rendszer? (Windows, Linux, semmi, legyen Win7 támogatás, stb.)
Win 8 vagy 10 mellett lesz rajta egy Ubi.
(8) Tárhely mérete és típusa (HDD és/vagy SSD), memória (RAM) mennyisége, optikai meghajtó kell-e?
Minimum 500 GB HDD, SSD nem létszükséglet, minimum 8GB RAM, nem létszükséglet az ODD.
(9) Egyéb kívánság, speciális igények? (pl.:soros port, HDMI, eSata, webkamera stb…)
HDMI, Webkamera előny, de nem létszükséglet.
(10) Csak új gép jöhet szóba vagy használt is? (utóbbiak is vannak számlával és garanciával)
Főleg keveset használt garis gépeket néztem használtan, de ha tudtok újonnan ilyet nyugodtan írjátok meg.Eddig talált laptopok:
- ACER V3-771G 17.3"FULL HD-Intel i5-3.Gen-8GB-120GB SSD+750GB-NVidia GT650M
HP Pavilion 15-p052sh i5, 1TB, 8GB DDR3,GT840M 2GB,FHD!
Dell Inspiron 3537 - i7, 8850M ,8GB RAMEzek közül melyik az ajánlottabb?
Live long and prosper
-
John03
csendes tag
Sziasztok!
Annyi lenne a kérdésem h az alábbiak közül melyik gép lenne a legjobb választás hosszú távon?Otthoni használat,Skype,Filmezés,Office, néha Gimp.
Köszönöm!
1.
HP PROBOOK 450 G1: (dobozos)
Intel Core i5-4200M CPU (2x 2,5 / 3,1 GHz Turbo, 3MB cache)
- 4GB DDR3 RAM
- 500GB HDD
- Intel HD4600
1 év garancia +, biztos forrás135 e Ft
2.
Dell Latitude E5530,
2 ÉV NBD Garancia
15.6" 1920x1080
i5-3340m
4GB
320GB
magán kézből, csak töltő125 e FT
3.
HP Elitebook 8570P
Intel Core i5 3230M
4 GB DDR3 1.600 MHz
320 GB Hdd
HD 4000
magán kézből , 1 év garancia, szintén csak töltő jár mellé...135 e Ft
[ Szerkesztve ]
-
félisten
válasz John03 #86157 üzenetére
Hello
Ha csak a gépeket nézzük egyszerű a megoldás, DE!
A Dell lenne a legjobb, garancia is a legtöbb, de le kell csekkolni vásárlás előtt, hogy a gép garanciája hova szól, melyik országba. Ha nem Magyarország akkor lehet problémás a dolog, mivel akkor honosíttatni kell a gépet. Honosítás csak az eredeti tulaj adataival lehetséges, más adatokkal nem, tehát amíg meg nincs a honosítás vagy el nem kezdődik ilyet gépet nem érdemes venni, származása lehet bárhonnan.
Amúgy a többi gép sem rossz, bár az 1 év gari nálam mindig szűkös dolog, jobban szeretem ha több van.
(#86159) Ubul86: kíváncsi leszek mennyi az annyi, mármint a darabszám.
[ Szerkesztve ]
-
Ubul86
őstag
-
Bucicimaci
tag
Sziasztok!
Szeretnék egy laptopot venni, egyelőre a Fujitsu Lifebook A544-t néztem 8 GB RAM-mal. Szerintetek ez megfelel a lenti igényeknek? Tudtok esetleg valamit ami jobban megfelel? Előre is köszönöm a segítsége!(1) Mikor lenne esedékes a vásárlás?
Minél hamarabb, még ebben a hónapban(2) A gépre szánt összeg forintban? (mindenképp add meg, a “minél olcsóbb” nekünk nem mond semmit)
Nagyon max 120-140e Ft(3) Felhasználás? (irodai munka, iskola, játék, programozás, fotószerkesztés, renderelés, tervezés, stb.)
Programozás (C#, JavaScript), játék, irodai munka(4) Ha játékra is használnád, akkor milyen játékokra, milyen felbontáson, milyen részletességgel?
League of Legends, Call of Duty 2, de nem ez lesz a fő felhasználási terület(5) Kijelző mérete, felbontása, fényes vagy matt, TN vagy IPS?
Méret: 15.6; matt; többi nem szempont(6) Mennyit lesz hordozva a gép? Használnád-e utazás közben is?
Hetente, kéthetente, utazás közben nem tervezem használni(7) Operációs rendszer? (Windows, Linux, semmi, legyen Win7 támogatás, stb.)
Win7et fogok rárakni(8) Tárhely mérete és típusa (HDD és/vagy SSD), memória (RAM) mennyisége, optikai meghajtó kell-e?
200 GB HDD bőven elég; ODD nem szükséges; 8 GB RAM szerintem kelleni fog a fejlesztéshez(9) Egyéb kívánság, speciális igények? (pl.:soros port, HDMI, eSata, webkamera stb…)
Nincsenek(10) Csak új gép jöhet szóba vagy használt is? (utóbbiak is vannak számlával és garanciával)
Használt is lehet, ha van grancia -
spyduck
nagyúr
válasz Bucicimaci #86161 üzenetére
Szia,
Vagy HP ProBook 455 vagy Fujitsu lifeBook A544 ajánlott ebben az árkategóriában.
Miért ProBook 455?
(a) Mert üzleti kategória
(b) Mert a gyári 5év garancia van rá és a HP-nak amúgy is kiváló a supportja
(c) Alumínium borítású palmrest, kiváló billentyűzet, tpuchpad, hűtés, anyaghasználat stb...
(d) A CPU miatt ne aggódj, nem azt számít, hanem az SSDMiért Lifebook A544?
(a) Először is fontos kiemelni, hogy Fujitsu-Siemens 2009 óta nincs. Most már csak Fujitsu LifeBook A544 van, amit Japánban terveznek és Németországban raknak össze. Az egyik legmegbízhatóbb gyártók közé tartozik és a legjobb az egészben, hogy még olcsó is. Magyarul olcsón kapsz jót amit a Fujitsu-n kívül egyik gyártó se tudott eddig megcsinálni. Éppen ezért Apukám, anyukám és még jó pár barátom és rokonom is Fujitsu készüléket használ.
(b) Miért Core i3? Mert ez nem akármilyen Core i3, abból is az egyik legerősebb és sok Core i5-öt, de még 1-2 Core i7-et is szépen ever a teljesítményével: http://www.notebookcheck.net/Mobile-Processors-Benchmarklist.2436.0.html - Persze mint előbb említettem nem a CPU számít, bár egy számításigényes feladatnál jól jöhet.
(c) Mivel maga a készülék nem üti meg alapkiszerelésben a 130.000Ft-ot, árban simán belefér még egy SSD is, melynek köszönhetően kb. 5x gyorsabb lesz. -
félisten
-
spyduck
nagyúr
válasz szabonagyur #86163 üzenetére
Nyilván ott kell venni ahol 5 év garis, csak ugyebár nem linkelhetek
[ Szerkesztve ]
-
félisten
válasz spyduck #86164 üzenetére
Arra gondoltam nyugi, és mivel kettő van azért kérdem, egyik 3 év másik 5, de mindkettő 455! Ezért kérdem, hogy akkor ez, hogy is megy? Múltkor is volt itt kisebb vita belőle, hogy mindenki másikra gondolt, meg az 5 év garis egyszer el is fogyott már. Vagy a drágább akkor a hrdveren kívül meg a kevesebb garin kívül miben másabb? Vagy az már HP 455 G G1 és csak a G2-re van 5év?
-
spyduck
nagyúr
válasz szabonagyur #86165 üzenetére
Ez úgy működik, hogy van belőle 200db 3év garival. Nem kell senkinek. A HP csinál rajta egy 5év gari kiterjesztés és megkérdezi megint, hogy kell-e a 200db.
[ Szerkesztve ]
-
félisten
-
russianLADA
újonc
Sziasztok!
(1) Mikor lenne esedékes a vásárlás? 1 hónapon belül.
(2) A gépre szánt összeg forintban? (mindenképp add meg, a “minél olcsóbb” nekünk nem mond semmit)260 ezer Ft
(3) Felhasználás? (irodai munka, iskola, játék, programozás, fotószerkesztés, renderelés, tervezés, stb.)AutoCAD és CAM programozás(középiskolai szinten)
(4) Ha játékra is használnád, akkor milyen játékokra, milyen felbontáson, milyen részletességgel?BF3(medium,high),majd talán GTA V
(5) Kijelző mérete, felbontása, fényes vagy matt, TN vagy IPS?15.6nál nem kell nagyobb, a többi mindegy
(6) Mennyit lesz hordozva a gép? Használnád-e utazás közben is?Hordozva csak a házban
(7) Operációs rendszer? (Windows, Linux, semmi, legyen Win7 támogatás, stb.)Nem kell rá.
(8) Tárhely mérete és típusa (HDD és/vagy SSD), memória (RAM) mennyisége, optikai meghajtó kell-e?Ram 8gb,HDD 1TB,SSD majd nyáron.
(9) Egyéb kívánság, speciális igények? (pl.:soros port, HDMI, eSata, webkamera stb…)Webcam,billentyűzetvilágítás
(10) Csak új gép jöhet szóba vagy használt is? (utóbbiak is vannak számlával és garanciával)Csak új.
Eddig ezt néztem:ASUS G551JM[ Szerkesztve ]
-
Khelben
nagyúr
válasz russianLADA #86169 üzenetére
Asus N550, a maradék pénzből SSD. De az általad kinézett G551 is jó, csak az SSD nagyon fog hiányozni belőle.
[ Szerkesztve ]
-
russianLADA
újonc
válasz Khelben #86170 üzenetére
Itt én azért gondoltam erre mert jobban tetszik és a másikban 500gb hdd,kicsit gyengébb proci,4gb ram,gyengébb videókari.A vga és proci cserére nincs lehetőség az n550-ben.Ha később ezeket akarom bővíteni akkor jóval többe jönnek ki:1 tb hdd 17k,(nem tudom hogy az n550-ben 2x2 vagy 1x4 ram van)ha 1x4 az 13k,ha 2x2 akkor 25k a ram bővítés,120gb ssd 25k(samsung 850 120gb), össz 70k így a gép 300k+-ban lenne, a g551-be csak ssd kell:25k.Össz 280k a g551. 20-25k árkülömbség van a 2 között,és a n550 vga-ban gyengébb.Szóval gyengébbet több pénzért. Vagy rosszul gondolkodom? Khelben köszi a választ!
[ Szerkesztve ]
-
Tikakukac
titán
válasz russianLADA #86171 üzenetére
A cserélt cuccokból ugye levontad az eladási árat? Ja nem. IPS-t beszámoltad az N550-ben? 40-50k csak jelzem.
Máris olcsó lett
A fiatalok 50%-a optimistán tekint a jövőre. A másik felének nincs pénze drogokra.
-
Gergosz2
veterán
volt nemrég CN482D számú N550JK, amiben 1tb hdd van és 235k volt.
De a legnagyobb különbség a kettő között az az , hogy a n550JK-ban IPS kijelző van, a G551-ben pedig TN.
Jó persze, egy kicsit erősebb HW-val van szerelve a G551, de ha napshosszat bámulod jobb választás az IPS kijelző. De ahogy fentebb is írták és én is alátámasztom, hogy erősen javasolt rögtön egy SSD beszereléssel indítani, mert a rendszer számra elég karcsú ez a 5400 rpm-es hdd. És mind a N550-et mint a G551-et ilyennel szerelik.
[ Szerkesztve ]
Nokia 6030 Hardcore User // I Panic Restaurant by Taito
-
Figur10
tag
Sziasztok.
Szeretnék tanácsot, véleményt kérni erről HP 355 G2 K7H44ES A8-6410 15" 4GB/500GB Radeon R5 M240 2GB?
Szerintetek erdemes megvenni? 1 év garival 110000-ért?
Köszönöm a válaszokat. -
Khelben
nagyúr
Meglepődnék, ha 10%-nál több különbség lenne a 850m és a 860m között. CPU-ban szintén elhanyagolható az eltérés. De a ram és a hdd miatt megérheti a G551 is, ha meg tudsz barátkozni a külsejével (az N sorozat szerintem jobban néz ki).
-
Bucsi13
tag
Sziasztok!
Márciusig szeretnénk valamit, otthoni mindenesnek (internet, iroda, esetleg 1-2 kis indie játék). Rendszer nem kell, ODD sem, merevlemeznek egy 500at saccolok, de ez lehet kevesebb is, több is. Méret igazából mindegy, de ne legyen túl nagy, és az sem lenne rossz, ha picit masszívabb lenne.
A határ valahol 100 -110 között van.Előre is köszi!
„Everything ends and it's always sad. But everything begins again and it's always happy. Be happy .”
-
félisten
-
dragon89
csendes tag
Szép estét Mindenkinek!
Notebookot akarok venni (nagy meglepetésetekre) magamnak. Íme a kitöltött kérdéssor, remélem tudtok nekem segíteni, tanácsokat, ötleteket adni.(1) Mikor lenne esedékes a vásárlás?
Minél hamarabb, de tudok várni.
(2) A gépre szánt összeg forintban? (mindenképp add meg, a “minél olcsóbb” nekünk nem mond semmit)
Minél olcsóbban , maximum 140 ezer, +10 ha van valami más.
(3) Felhasználás? (irodai munka, iskola, játék, programozás, fotószerkesztés, renderelés, tervezés, stb.)
Egyetemi gépelés, Office, böngészés, filmnézés, Youtube, videóvágás (úgy ahogy), 3D cinema; így kb. 3 és fél órát lenne használva naponta.
(4) Ha játékra is használnád, akkor milyen játékokra, milyen felbontáson, milyen részletességgel?
-
Nem tudom, sokat lenne hurcolva, kos helyen férjen el stb..
Heti kétszer nagyobb út, minden nap kissebb hurcolás.
Windows ......
(8) Tárhely mérete és típusa (HDD és/vagy SSD), memória (RAM) mennyisége, optikai meghajtó kell-e?
Minimum: 150+GB HDD vagy 120GB SSD, 4GB RAM, nem kötelező optikai meghajtó.
(9) Egyéb kívánság, speciális igények? (pl.:soros port, HDMI, eSata, webkamera stb…)
Világító billentyűzet, erős kialakítás.
(10) Csak új gép jöhet szóba vagy használt is? (utóbbiak is vannak számlával és garanciával)
Használt, számlával.Előre is köszönöm megtisztelő válaszaitokat!
Remélem létezik ilyen laptop! -
Gergosz2
veterán
válasz haypro #86182 üzenetére
nope , 2GB-s DDR3-as van az N550JK-ban ami 230k körül kapható.
Persze, jobb valamivel a 860M, de a gamer notik baromi hamar kiöregednek, nem is beszélve arról, hogy a G551 egy belépő gamer gép. Már, sokszor leírtam, hogy szerintem idővel jobb döntésnek bizonyul, ha az ember az IPS kijelzőt választja.
Nokia 6030 Hardcore User // I Panic Restaurant by Taito
-
Dozbik
tag
válasz szabonagyur #86121 üzenetére
Köszönöm a kimerítő választ!
Akkor adott esetben mondjuk ez a HP Envy gép számottevően jobb teljesítményt nyújtana játékoknál?
http://hardverapro.hu/apro/asus_s56cb-xx223h_156_uj_aluminium_ultrabook_-_core_i5_ssd
Vagy az SSD sokat dob ezen?
http://hardverapro.hu/apro/hp_envy_15-k006ng_uj_156_fullhd_gamer_notebook_-_ssd_matt_k_1
(#86124) laszlobak
Neked is köszönöm a hasznos megjegyzéseket!
[ Szerkesztve ]
-
félisten
-
ftt
tag
Halihó és sziasztok, tök új vagyok itt, eddig csak olvastam.
mostanában, de nem sürgős(2) A gépre szánt összeg forintban? (mindenképp add meg, a “minél olcsóbb” nekünk nem mond semmit)
150 eFt(3) Felhasználás? (irodai munka, iskola, játék, programozás, fotószerkesztés, renderelés, tervezés, stb.)
gyereknek netezés, chat, filmezés(4) Ha játékra is használnád, akkor milyen játékokra, milyen felbontáson, milyen részletességgel?
játék nem, arra ott van az Xbox(5) Kijelző mérete, felbontása, fényes vagy matt, TN vagy IPS?
15" vagy nagyobb, full HD - szerintem a matt talán jobb (?)(6) Mennyit lesz hordozva a gép? Használnád-e utazás közben is?
alig(7) Operációs rendszer? (Windows, Linux, semmi, legyen Win7 támogatás, stb.)
semmi(8) Tárhely mérete és típusa (HDD és/vagy SSD), memória (RAM) mennyisége, optikai meghajtó kell-e?
min 500 GB HDD vagy annál jobb - szerintem SSD felesleges, minimum 4GB RAM - optikai nem árthat(9) Egyéb kívánság, speciális igények? (pl.:soros port, HDMI, eSata, webkamera stb…)
webkam, HDMI, USB 3.0(10) Csak új gép jöhet szóba vagy használt is? (utóbbiak is vannak számlával és garanciával)
inkább új, jó garival és szerviz háttérrelElőre is köszi!
[ Szerkesztve ]
-
Bucsi13
tag
válasz szabonagyur #86184 üzenetére
Oh, egy gondolatolvasó!
Vagy ezzel azt akarod mondani, hogy nem jól adtam meg a feltételeket?„Everything ends and it's always sad. But everything begins again and it's always happy. Be happy .”
-
félisten
Szia
Végre valaki nem akar játszani ennyiért..
15" lesz FHD sajnos nem,e gyetlen FHD-s gép garancia miatt nem ajánlott.
Ajánlottak: Fujitsu A544, HP 455 (van 5 év garis ezt ajánlom nagyon), HP 450 is talán, de az lehet 160.
(#86190) Bucsi13: valahogy úgy, hogy a keret kicsi, igény hatalmas.
[ Szerkesztve ]
-
ftt
tag
Ez meg apáé lenne, tehát az enyém
mostanában, 1-2 hónapon belül(2) A gépre szánt összeg forintban? (mindenképp add meg, a “minél olcsóbb” nekünk nem mond semmit)
max 400k, céges gép lesz, melóra(3) Felhasználás? (irodai munka, iskola, játék, programozás, fotószerkesztés, renderelés, tervezés, stb.)
irodai munka, gigantikus excel táblák, néha filmek, netezés(4) Ha játékra is használnád, akkor milyen játékokra, milyen felbontáson, milyen részletességgel?
nem(5) Kijelző mérete, felbontása, fényes vagy matt, TN vagy IPS?
Full HD, 13" vagy 14"(6) Mennyit lesz hordozva a gép? Használnád-e utazás közben is?
sokat és igen - ultrakönnyű kellene(7) Operációs rendszer? (Windows, Linux, semmi, legyen Win7 támogatás, stb.)
Windows, Win7 jó lenne, mindenünk azon fut(8) Tárhely mérete és típusa (HDD és/vagy SSD), memória (RAM) mennyisége, optikai meghajtó kell-e?
csakis SSD, 256 GB (vagy 2x128 GB, hogy az adat külön legyen az oprendszertől??)
RAM 8GB
ODD nem kell(9) Egyéb kívánság, speciális igények? (pl.:soros port, HDMI, eSata, webkamera stb…)
HDMI, 3.0 USB(10) Csak új gép jöhet szóba vagy használt is? (utóbbiak is vannak számlával és garanciával)
csak új, ultra könnyű, ultra megbízhatóamiket találtam:
Asus UX303 LN - 350k az ára, de milyen a híre ?
Fujitsu S904 / U904 - ez már 400 fölé menneSony SVF13 (Multi Flip) nagyon tetszene , de hol kapható ? (5 éves már a Sonym, és nagyon szeretem)
bármi egyéb?
Előre is hálás köszönet!
-
ftt
tag
válasz szabonagyur #86191 üzenetére
Köszi, ez ultragyors volt!
mennyit kellene rádobni a Full HD-ért?
milyen márkát kell kerülni ebben a konzumer kategóriában? melyik inkább ajánlott?
-
félisten
Sosem márkát kell elkerülni hanem adott típusokat. Itt talán tehetünk annyi egyszerűsítést, hogy a konzumer Lenovok mivel egy szervizhez tartoznak így kerülendőek, ez az egy szerviz egy nulla.
Első gép FHD-val az már játékra van és 230e, ennyit nem adnék netező gépért. Ami kettőt írtam a legjobbak most az alsó kategóriában, FHD meg nem terjed úgy ahogy elvárható lenne.[ Szerkesztve ]
-
félisten
Azért vannak itt érdekes dolgok... nagyjából mindig átfutom az összes márka topikját, de amikor ilyet látok, hogy valaki aki szervizesnek vallja magát leír olyat, hogy konkrét márkát nem szabad vásárolni akkor már értem, hogy honnan jönnek az extra hülye hozzáállások egyes típusokhoz.
-
redwhite78
aktív tag
Ha az "inkabb uj", azt jelenti, hogy lehet hasznalt is, akkor osszjohet az FHD, a jo gari es szervizhatter is.
#86190 Bucsi13:
Nincs ajanlott uj gep 100-110k-ert, erre utalt a "gondolatolvaso" kollega.
Talan a Fujitsu A512 meg lesz kicst 110 felett, de igazabol az elso ajanlott a fuji A544. 125k induloval.
[ Szerkesztve ]
never go full retard
-
McCormik
csendes tag
Sziasztok! A segítségeteket szeretném kérni.
A napokban
100-120k körül keresgélek
A páromnak lesz aki alap dolgokra használná (Office, net, youtube, skype stb.)
Semmi
12"-tól felfelé bármire nyitott vagyok
Többnyire házon belül lenne hordozva.
Windows 7
Az optikai meghajtó kell, min. 4GB RAM, HDD 120 giga is elég.
Webkamera a skype miatt
Mivel újat nem igazán lehet találni ebben az árban ezért elsősorban használtban gondolkodok.Előre is köszönöm a segítséget.
-
McCormik
csendes tag
válasz redwhite78 #86198 üzenetére
12"-15"-ig. Vagy még így is elég nagy a választék?
-
redwhite78
aktív tag
válasz McCormik #86199 üzenetére
Ok, nekem mindegy. Ebben az ársávban használtan az alábbi gépek javasoltak, van amelyiknél még egy ssd-re is futja. Ezek közül választva nagyon nem nyúlhatsz mellé.
12.5" Lenovo Thinkpad x220, HP Elitebook 2560P/2570P, Dell Latitude e6220
13.3" Dell Latitude E6320,
14" HP Elitebook 8460P, Dell Latitude E6420, E5430, Thinkpad T420
15.6" Dell Latitude E6520, Thinkpad T520, Elitebook 8560PÚjonnan csak a Fujitsu A544 ajánlott, kb, 125-tól indul.
never go full retard
Új hozzászólás Aktív témák
-
HARDVERAPRÓD
(rögzített hozzászólás)
Kedves fórumozók!
A kérdezőket arra kérném, hogy mindenképpen töltsék ki a kérdésekre a válaszokat az összefoglalóban. Nem véletlenül van ott. Anélkül nehéz válaszolnunk.
Kérek mindenkit, hogy konkrét bolt linket/hardveraprós linket ne tegyetek be sem a kérés, sem pedig a válasz hozzászólásokban sem. Ha linkelni szeretnétek, akkor vagy a gyártói linket, vagy egy árukeresős linket tegyetek be.
Az ilyen hsz-ek automatikusan törölve lesznek.Köszönettel:
Pyttawrx[ Szerkesztve ]
Hirdetés
● kérdés előtt olvasd el a Topic összefoglalót!
● hirdetni a Hardveraprón lehet, a topicban nem!
- Hibátlan Lenovo Thinkpad X270 (I7-7500U, 16GB/256GB, 12,5 FHD) eladó!
- -50% Bontatlan Lenovo Yoga Slim 7i Pro Prémium Fémházas Ultrabook 14" i5-1240P 16/512 2,2K
- Lenovo LOQ 15APH8 Gamer Laptop - Ryzen 5 7640HS, 15.6", FULL HD, 144 Hz, 2 TB, 16 GB, RTX 4060 8GB
- Eladó Lenovo Legion Slim 5 16IRH8 gamer laptop
- Lenovo Thinkpad Pro Dock 40H dokkoló 135W-os tápegységgel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest