Hirdetés
-
LOGOUT.hu
Ahhoz, hogy segíteni tudjunk, ki kell töltened a lenti kérdéssort.
Ha korábban kitöltötted, akkor linkeld a hozzászólásodban!
Új hozzászólás Aktív témák
-
redwhite78
aktív tag
válasz redwhite78 #47103 üzenetére
Valaki tudna segíteni ebben a kérdésben? Köszi előre is!
[ Szerkesztve ]
never go full retard
-
thomeef
őstag
válasz redwhite78 #47159 üzenetére
HD 4000-el full hd gaming? Hát ne nagyon bízzál benne
"A férfi abban különbözik a fiútól, hogy egy nagyságrenddel drágábbak a játékai."
-
Chaser
legenda
válasz redwhite78 #47159 üzenetére
Játéktól függően akár FHD-ban is mehet, persze van aminél nem fog menni. De no para, 1280x1024-re átméretezed és nem fogod észrevenni igazából, saját tapasztalat.
SSD-t érdemes a merevlemez helyére tenni. Mivel pár csavar, így nem okozhat gondot senkinek._tejesen'® joálapotpan'™_-_Hamarosan a hiányból is hiány lesz...by Samus
-
Carryboy
tag
válasz redwhite78 #48655 üzenetére
Az tényleg jó lenne, de nem találtam. Másik gyártó is szóba jöhet a kis súly(2kg körül) a másik szempont, hogy játékra is alkalmas legyen.
[ Szerkesztve ]
-
Carryboy
tag
válasz redwhite78 #48655 üzenetére
Ez is használt, ez mellett szóljon 2,5 éves garancia.
Tothgera30: A szigetes bill. nem zavar, tetszik strapabiró gép.
[ Szerkesztve ]
-
Chaser
legenda
válasz redwhite78 #54625 üzenetére
A kinézett asus biztos megbízható pár dologban: élmény lesz a "gyorsasága", nem lehet rajta gépelni, ideális esetben többet tölt a tulajnál mint szervizben, gar lejárta után pár héttel fog eltörni a zsanér...
_tejesen'® joálapotpan'™_-_Hamarosan a hiányból is hiány lesz...by Samus
-
premete
veterán
válasz redwhite78 #59483 üzenetére
Nem mondod.
De ha elolvasnád, miről van szó, akkor tudnád, hogy csak az e5530/e6530 jöhet szóba a Latitude-okból.Eladó laptop-tablet és kiegészítők: http://goo.gl/VPuKDH
-
premete
veterán
válasz redwhite78 #59489 üzenetére
Az meg nagyon magas értelmi színvonalról árulkodik, ha beírod azt, amit előtted pár hozzászólással már megválaszoltak. Fullhd-s nincs e6230/e6330/e6430-asokban, tehát az egyébként is felesleges hozzászólásod még hamis információkat is ad az e6x30-cal..
Eladó laptop-tablet és kiegészítők: http://goo.gl/VPuKDH
-
Pocok256
veterán
válasz redwhite78 #59536 üzenetére
premete meg tikakukac mostanság menstruál meg néha Black is Ne vedd magadra
HODL $GME, DIAMOND HANDS, APES STRONG TOGETHER
-
premete
veterán
válasz redwhite78 #59536 üzenetére
Bocsánat, a második nem volt szép tőlem, mentségemre legyen mondva, az elsőt érthetted volna. PEACE.
Eladó laptop-tablet és kiegészítők: http://goo.gl/VPuKDH
-
nagyúr
válasz redwhite78 #60827 üzenetére
Kicsit többért pedig i5-el is van,8 GB RAM+120-as SSD.
[ Szerkesztve ]
-
stratova
veterán
válasz redwhite78 #60942 üzenetére
Az optikai meghajtó inkább a vékonyság oltárán vérzik el pl. HP Elitebook 2570P-nél még meg tudták oldani. De sajnos ez az ultra-vonal most a divat.
-
adamos87
tag
válasz redwhite78 #60942 üzenetére
Köszi a választ.
Én sem nagyon erőltetem a DVD meghajtót, de a párom mindenképpen olyat szeretne amiben van.
Egyébként konkrétan erre gondoltam: [link].
Itt azt írják van benne, illetve az Asus honlapján is azt írják, hogy bizonyos modellekben van DVD.Samsung QE55Q80T, XBOX Series X, Live: razorramon1987
-
Tikakukac
titán
válasz redwhite78 #61416 üzenetére
Hint: a magyar Dell szerintem nagyon kis pont a Dellnél. Ott kéne reklamálni inkább.
6k szériában lesz, az 5-ös maradt ki valamiért, de ezt már mondta a HQ pár hónapja is magabiztosan.
A fiatalok 50%-a optimistán tekint a jövőre. A másik felének nincs pénze drogokra.
-
runner 125
nagyúr
válasz redwhite78 #61416 üzenetére
A 6-os, 7-es szériában van, csak az új 5-ösben nem lesz.
"Kinek a pap, kinek a wlan" :-) • A forum arra hivatott, hogy a kérdéseiteket ott tegyétek fel, s ne privát üzenet formájában felém! Köszönöm!
-
pinnacle
nagyúr
válasz redwhite78 #70567 üzenetére
Köszi! Irodai munkára lenne, legkisebb fényerő használom. Egyébként ez a PWM probléma a LED-s háttérvilágítástól van? Ha jól értem, CCFL-el nincs ilyen gond. Egyáltalán az utóbbi 2-4 évben készült még CCFL-s laptop?
Régebben néztem 8740w-t. Bekapcsolás után 1 perccel már meleg volt. Nem kapcsol le a VGA. -
Dhampir
félisten
válasz redwhite78 #71775 üzenetére
Kissé avíttas az impresszum, de körülbelül ezekről van szó, itt a Lenovot még nem említik:
TeleMax GSM szerviz kft. az egyik vezető after-sales szolgáltatásokat nyújtó cég a régióban.
Az 1997-ben alapított TeleMax fő profilja a mobiltelefonok javítása. Magyarországon hivatalos szerviz partner a következő gyártóknak: Alcatel, Apple (iPhone), Becker, Blackberry, Emporia, Evolve, Huawei, Hyundai, LG, Samsung, Sharp, Simonsen, Teltonika, ZTE.
A TeleMax látja el szlovák és osztrák Samsung készülékek szervizelését is.2008. január elsejétől a TeleMax lett a Huawei termékek európai szerviz központja. Mi javítjuk a Huawei telefonokat és modemeket a legmagasabb javítási szinten Európában.
2010-től a TeleMax tölti be a Samsung notebook alaplapok európai központi szervizének szerepét.
...
90 technikust alkalmazunk és közel ezer hibás készüléket javítunk naponta.
-
ZTE_luky
aktív tag
válasz redwhite78 #71885 üzenetére
hát asztali gépem sincs, és egyetemre csak egy év múlva kéne, csak nem akarok asztalit is meg laptopot is venni mert az nagyon drága lenne.. ezért inkább veszek egy drágább laptopot, csak azn aggódok hogy nem fogja bírni a buszon utazást a műanyag notebook
-
Mottie
őstag
válasz redwhite78 #71885 üzenetére
Y580 tökéletes egyetemre Persze olyan akr kell hozzá, amit az órák 30%-nak látogatásával 5.0-ra lehet teljesíteni (pl BME Mechatronika) és akkor a fennmaradó időben lehet tolni a játékot bárhol a campuson
Komolyabban véve pedig az ilyen gépet nem arra szokás venni hogy beviszem órára és jegyzetelek. De azt, hogy hozom viszem és itt is tudok játszani, ott is arra tökéletes. Én speciel amíg itthon voltam minden nap hurcolásztam (igaz én még órákra is). Kint viszont 2 hónapig kb le sem jön a töltőről az asztalomról.
Be Victorious!
-
soldierboy
tag
válasz redwhite78 #71913 üzenetére
Természetesen, elnézést, ezt nem másoltam be.
(1) Mikor lenne esedékes a vásárlás?
Szeptember 11-én, legkésőbb 12-én.(2) Maximális keretösszeg Ft-ban?
270.000Ft(3) Felhasználási kör? (játék, CAD, PhotoShop, renderelési folyamatok, virtualizáció, irodai munka stb…)
Egyetemi dolgokat intéznék rajta, filmet nézték és játszanék, emellett néha Photoshoppoznék.(4) Játékra használnád-e? Ha igen akkor milyen játékokkal játszol és azokat milyen felbontáson illetve részletességgel szeretnéd futtatni?
Full HD kijelzős laptopot szeretnék, ezen a felbontáson is játszanék, főleg multiplayer FPS játékokkal.(5) Mi a fontosabb számodra, a minőség vagy a teljesítmény?
Inkább a minőség, a legújabb játékokkal úgy sem játszom, ezért egy ilyen laptop jelenleg bőven túlszárnyalja az igényeimet. Természetesen három év múlva is használnám a gépet.(6) Szeretnél bele SSD-t? Esetenként akár ötször gyorsabb is lehet számítógéped!
Igen, szeretnék SSD-t, nem probléma, ha el kell távolítani a HDD-t.(7) Kijelző mérete, felbontása, fényes vagy matt?
15,6" és Full HD; utóbbihoz nem értek.(8) Notebook tömege?
3kg alatt.(9) Operációs rendszerrel vagy nélküle?
Mindegy, nélküle nyilván olcsóbb.(10) Tárhely (HDD/SSD) és memória (RAM) mennyisége, illetve, szeretnél-e bele optikai meghajtót?
Van már egy SSD-m amit szándékozok beletenni, a RAM szerintem 4GB felett nem lényeges annyira.(11) Egyéb kívánság? (pl.:soros port, HDMI, eSata, webkamera stb…)
Normál használat mellett csendes legyen.(12) Használsz-e CPU (processzor) vagy GPU (grafikus processzor) igényes alkalmazást?
Photoshop illetve pár játék.(13) Eddig kinézett notebookok? Linkeld be a boltot! (Ez azért fontos, mert ha jó notebookot választottál akkor csak egy olcsóbb boltot kell keresnünk)
Fentebb megtalálható.(14) Használt gép is szóba jöhet, vagy kizárólag csak új?
Kizárólag új. -
Ryder1
senior tag
válasz redwhite78 #72596 üzenetére
Jó ötlet. Tudsz ennyiért egy jót ajánlani iponról?
-
Dio111
tag
válasz redwhite78 #72663 üzenetére
Hát igen csak az a gondom ezekkel hogy a 200ast amit nézegettem eddig az mind szallagkábellekkel szenvedtek, a hp meg ddr2 és arról meg nem tudok megbizható aksiidőt se meg ultrabys aksit se, bár a 200asba se tudnák rakni
-
Dio111
tag
válasz redwhite78 #72669 üzenetére
Nem igény inkább az hogy tudjak rendes ssd belepakolni na meg ddr3am van itthon felesleg
bár igaz a legfontossab a hosszú aksiidő ki kellene birja valahogy az egész napot. azért gondoltam későbbi esetleges kiegészitő aksira. -
demerion
tag
válasz redwhite78 #72887 üzenetére
2004 körül azért még nem volt ekkora választék laptopokból és gyakorlatilag ilyen szinten konzumer vonal sem volt. Az akksi sem csoda, használattól függ. Van aki 1 év alatt lenullázza, van akinek 4 év után is 80%os.
-
Tikakukac
titán
válasz redwhite78 #72934 üzenetére
Generali félét láttam eddig, de ügyekről nem nagyon tudok sajnos.
kisza25: Ez van, Dell sem azért nem csinál kamu gémer gépeket mert nem akarna keresni. Hanem mert gondolom elég volt az 5110-es pofánverésekből, Lenovo meg úgy van vele, hogy élj a mának és mivel az emberek is képtelenek hosszabb távon gondolkodni, hát tolja ki ami a csövön kimegy.
Osztrák gépek tuti nem ide jönnek, de ha kell gondolom beküldhető, bár Uram ments meg attól, hogy külföldi ide gépet adjon be. A magyarokkal sem bírnak.
A fiatalok 50%-a optimistán tekint a jövőre. A másik felének nincs pénze drogokra.
-
Ulf
tag
válasz redwhite78 #72973 üzenetére
Ok,
a keret marad.
a, verzió: - a játék nem szempont.
b, verzió: - 15"Így valami?
-
Dhampir
félisten
válasz redwhite78 #73013 üzenetére
Az igazság az, hogy itt nemcsak a boltokat és a foghíjas, levajazott árukeresőket kell használni, hanem sokkal inkább a gépek típusait kell ismerni.
-
Dhampir
félisten
válasz redwhite78 #73019 üzenetére
Érdemes adott típusokat, kifutóban lévőket figyelgetni.
(#73024) valeno
Lutri. :-)
6 hónap garival bővebben a táblázatban
[ Szerkesztve ]
-
stratova
veterán
válasz redwhite78 #73139 üzenetére
Nem ez az egyetlen. A Precision is erre a sorsra jutott (Precision m3800 ~= XPS). Kezdetben a Vostroba kerültek be Inspiron gépek majd a Vostro kapott Latitude nevet, most már itt tartunk.
[ Szerkesztve ]
-
stratova
veterán
válasz redwhite78 #73149 üzenetére
Stop. Az (L521x) régebbi kiadás. Én erről beszélek. Itt a két gép kb. csont ua. csak az Nvidia VGA-ja Quadro kivitelt az és támogatást kapott M3800-ban.
-
addikt
válasz redwhite78 #73233 üzenetére
Csak a procikban gyengébbek az általam linkelt gépek, vagy van valami más ok is? Lenovo gariról korábban csak rosszakat hallottam. Hogy áll most a helyzet ilyen téren?
-
stratova
veterán
válasz redwhite78 #73311 üzenetére
Inspiron 7520-ra tippelek.
-
dredbiro
senior tag
válasz redwhite78 #73313 üzenetére
Köszönöm szépen. Azt hogy érted hogy a Fujinak jobb a garija? Ezek szerint a Lenovo problémás? ( bocs, ha buta kérdés, de szerencsére nem volt eddig rá szükségem )
Good hunting,STALKER !
-
dredbiro
senior tag
válasz redwhite78 #73317 üzenetére
ismét köszönöm,ezeket szem előtt fogom tartani vásárláskor
Good hunting,STALKER !
-
runner 125
nagyúr
válasz redwhite78 #73323 üzenetére
Nem vagyok retard, szerkesztés előtt a 14-es Vostro felől érdeklődött, szó sem volt 17"-ról.
"Kinek a pap, kinek a wlan" :-) • A forum arra hivatott, hogy a kérdéseiteket ott tegyétek fel, s ne privát üzenet formájában felém! Köszönöm!
-
szabyka95
őstag
válasz redwhite78 #73323 üzenetére
Milyen hasznalt workststion ajanlott?
8740w, 8730w ? Ezeknek a processzora feler egy i3 U s teljesitmenyehez?
Pwm free laptop oriasi elonyben[ Szerkesztve ]
-
Tigi
őstag
válasz redwhite78 #73359 üzenetére
Hali
A hitellel kapcsolatban természetesen igazad van.
A 740M mennyivel jobb mint a 720M?
Esetleg 840M?Azt mondtam, hogy ne fütyülj!!!
-
runner 125
nagyúr
válasz redwhite78 #73361 üzenetére
Mármint a 740M-nél?
Egyébként van személyes tapasztalat a PU401-gyel. Kategóriájában szerintem abszolút racionális döntés. Zsanérja korrekt és a minősége is rendben van.
-
ratam23
aktív tag
Én ma egy Asus K551 és egy Lenovo Z50-70 között hezitáltam, mindkettőt megnéztem és az Asus kijelző körüli műanyaga hihetetlen gagyinak hatott kicsit el is állt a paneltől és már több asusnál láttam ezt a problémát. Ezért inkább ezt választottam és nem bántam meg egyáltalán. Nagyon jó kis gépnek tűnik eddig! http://www.edigital.hu/Notebook/Lenovo_Ideapad_Z50-70_59-424598_notebook_fekete-p443157.html
Köszönöm minden itteni fórumozónak a segítséget! Jó döntést sikerült hoznom úgy érzem..
[ Szerkesztve ]
-
Tigi
őstag
Köszi az infót.
Leginkább az érdekelne, hogy az említett játék (League of Legends) elfut e rajtuk.
Esetleg ez?Azt mondtam, hogy ne fütyülj!!!
-
runner 125
nagyúr
válasz redwhite78 #73366 üzenetére
Én sem vagyok nagy gamer, de kizárt h ekkora különbség legyen a kettő között. Szerintem ez a gyakorlatban max 5-10%.
-
brumi1024
veterán
válasz redwhite78 #73366 üzenetére
Attól függ. A legtöbb 200k alatti gépbe csak egy húzott 740M kerül 840 néven, így a különbség 5-10% maximum. A Maxwelles 840M elég ritka.
-
Tigi
őstag
válasz redwhite78 #73368 üzenetére
Köszi a segítséget, valszeg ez a Lenovo lesz.
üdv.Azt mondtam, hogy ne fütyülj!!!
-
doser0717
aktív tag
válasz redwhite78 #73378 üzenetére
Egy full alap Dell Latitude E5520. A csere oka: kevés a memória (2GB). A memóriát mindenképpen bővíteni kellene, hogy normálisan használható legyen. És már nem akarok ennyit rákölteni, akkor inkább eladom és veszek egy másikat. Eladni viszont még most esélyes, amíg valamennyi garancia van rajta (fél év). Szóval inkább cserélném, mint memóriát bővítsek + garanciát.
Végszükség esetén lehet nettó 200eFt, ami bruttó bolti áron lehet 250.000 Ft. De ez csak akkor, ha az valami üzleti gép. Egy 'konzum' gépért nem adok annyit.
Felbontás annyira nem releváns. Most 1366x768 van. Internetezésre pont elég. Ha meg filmet nézek rajta, akkor egy 55"-os Samsung tv-re van kötve.
Ezt a mysoft honlapot átnézem okával. Bruttó 250.000 Ft-ig azért van lehetőség.
EZ mondjuk kimondottan tetszik! Erről mi a konkrét vélemény? Meg úgy a Vostro sorozatról?
A DELL prioritást élvez nálam. A Latitude-el is volt kisebb probléma + van egy Precision M6600-as és a helyszíni garanciával nagyon meg vagyok elégedve!FK8, Valoriani Baby 75
-
-Valinas-
senior tag
válasz redwhite78 #73378 üzenetére
(1) Mikor lenne esedékes a vásárlás?
A héten.
(2) Maximális keretösszeg Ft-ban?
150.000 Ft
(3) Felhasználási kör? (játék, CAD, PhotoShop, renderelési folyamatok, virtualizáció, irodai munka stb…)
Irodai munka, HD filmnézés.
(4) Játékra használnád-e? Ha igen akkor milyen játékokkal játszol és azokat milyen felbontáson illetve részletességgel szeretnéd futtatni?
Nem, arra van PC.
(5) Mi a fontosabb számodra, a minőség vagy a teljesítmény?
Minőség.
(6) Szeretnél bele SSD-t? Esetenként akár ötször gyorsabb is lehet számítógéped!
mSata / M2-es (NGFF) rendszermeghajtót szeretnék, HDD nélkül (ha nem férek el, visszarakom).
(7) Kijelző mérete, felbontása, fényes vagy matt?
Matt, 11-13 col-ig.
(8) Notebook tömege?
Lehetőleg minél könnyebb legyen.
(9) Operációs rendszerrel vagy nélküle?
Nélküle.
(10) Tárhely (HDD/SSD) és memória (RAM) mennyisége, illetve, szeretnél-e bele optikai meghajtót?
Optikai meghajtó nem kell, RAM: 4 Gb(13) Eddig kinézett notebookok? Linkeld be a boltot! (Ez azért fontos, mert ha jó notebookot választottál akkor csak egy olcsóbb boltot kell keresnünk)
Dell Vostro 3360 i3-3227U, 4Gb, 320 Gb. 149.900 Ft a Media Markt készletsöprési akciójának keretein belül.
(14) Használt gép is szóba jöhet, vagy kizárólag csak új?
alfa156-os Thinkpad-eket nézegettem még. -
jety91
őstag
válasz redwhite78 #73374 üzenetére
koszi, megmutatom neki ezeket
-
NTonee
veterán
válasz redwhite78 #73392 üzenetére
belépő szint mihez? A WD pl meg sem fog nyikkani azon a gépen. Mondjuk azon sem, amit ő írt.
[ Szerkesztve ]
-
Topanka
aktív tag
válasz redwhite78 #73398 üzenetére
13"-15" min HD felbontás
-
brumi1024
veterán
válasz redwhite78 #73409 üzenetére
A ZBooknál az üzemidő hagy kívánnivalót maga után, a játék FirePro sok mindenre nem jó, és még drága is.
Új hozzászólás Aktív témák
-
HARDVERAPRÓD
(rögzített hozzászólás)
Kedves fórumozók!
A kérdezőket arra kérném, hogy mindenképpen töltsék ki a kérdésekre a válaszokat az összefoglalóban. Nem véletlenül van ott. Anélkül nehéz válaszolnunk.
Kérek mindenkit, hogy konkrét bolt linket/hardveraprós linket ne tegyetek be sem a kérés, sem pedig a válasz hozzászólásokban sem. Ha linkelni szeretnétek, akkor vagy a gyártói linket, vagy egy árukeresős linket tegyetek be.
Az ilyen hsz-ek automatikusan törölve lesznek.Köszönettel:
Pyttawrx[ Szerkesztve ]
Hirdetés
● kérdés előtt olvasd el a Topic összefoglalót!
● hirdetni a Hardveraprón lehet, a topicban nem!
- Hibátlan Lenovo Thinkpad X270 (I7-7500U, 16GB/256GB, 12,5 FHD) eladó!
- -50% Bontatlan Lenovo Yoga Slim 7i Pro Prémium Fémházas Ultrabook 14" i5-1240P 16/512 2,2K
- Lenovo LOQ 15APH8 Gamer Laptop - Ryzen 5 7640HS, 15.6", FULL HD, 144 Hz, 2 TB, 16 GB, RTX 4060 8GB
- Eladó Lenovo Legion Slim 5 16IRH8 gamer laptop
- Lenovo Thinkpad Pro Dock 40H dokkoló 135W-os tápegységgel
- Újszerű ASUS TUF A15, Ryzen 7, RTX 2060, 1TB SSD, 32 GB RAM, 144 Hz FHD minden gyári tartozékkal
- Új 0km-es garanciás asus rog strix scar i9 13980hx rtx 4070 32gb ram
- HP 250 G6 i7-8Gen
- Új, gyári Lenovo Thinkpad L14 Gen1, L14 Gen2 magyar háttérvilágítós billentyűzet, keyboard eladó
- Type-C dokkoló - HDMI, PD töltés, normál USB, beépített Type-C kábel, mini
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest