Hirdetés
-
LOGOUT.hu
Ahhoz, hogy segíteni tudjunk, ki kell töltened a lenti kérdéssort.
Ha korábban kitöltötted, akkor linkeld a hozzászólásodban!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Bucicimaci
tag
Sziasztok!
Notebookot szeretnék venni(igazából nővérem), kérdés az, hogy hol érdemes keresgélni, na meg milyet?
Irodai és otthoni felhasználásra kéne főként, meg néha néha régebbi játékok játszására, (tehát nem BF3 meg Skyrim meg ilyenek), 130-150e a keret rá.
En egy i3-as procit gondoltam bele neki, meg 4 giga ramot, viszont ha menne rajta egy kis játék is akkor lehet, hogy nem ártana egy videókártya is bele.
Szóval fő kérdés, hogy hol és ennyi pénzért milyet. Olvastam, hogy lehet, hogy megéri egy ssd-t is venni, akkor az a 150 az már azzal együtt kellene 150-nek lenni.
Előre is köszönöm a válaszokat
-
Bucicimaci
tag
válasz runner 125 #7099 üzenetére
Köszönöm szépen!
Én is szétnéztem itt, és ezt az asus x54hr-t találtam. Erről mi a véleményed/véleményetek?
[ Szerkesztve ]
-
Bucicimaci
tag
válasz runner 125 #7105 üzenetére
Értem :/ És ebben a Lenovo G580GH-ban ez a proci ez milyen? Az intel i sorozatához képest hol van teljesítményben? Egyébként még ez az L850-11D is elég tetszetős.
-
Bucicimaci
tag
Sziasztok!
Szeretnék egy laptopot venni, egyelőre a Fujitsu Lifebook A544-t néztem 8 GB RAM-mal. Szerintetek ez megfelel a lenti igényeknek? Tudtok esetleg valamit ami jobban megfelel? Előre is köszönöm a segítsége!(1) Mikor lenne esedékes a vásárlás?
Minél hamarabb, még ebben a hónapban(2) A gépre szánt összeg forintban? (mindenképp add meg, a “minél olcsóbb” nekünk nem mond semmit)
Nagyon max 120-140e Ft(3) Felhasználás? (irodai munka, iskola, játék, programozás, fotószerkesztés, renderelés, tervezés, stb.)
Programozás (C#, JavaScript), játék, irodai munka(4) Ha játékra is használnád, akkor milyen játékokra, milyen felbontáson, milyen részletességgel?
League of Legends, Call of Duty 2, de nem ez lesz a fő felhasználási terület(5) Kijelző mérete, felbontása, fényes vagy matt, TN vagy IPS?
Méret: 15.6; matt; többi nem szempont(6) Mennyit lesz hordozva a gép? Használnád-e utazás közben is?
Hetente, kéthetente, utazás közben nem tervezem használni(7) Operációs rendszer? (Windows, Linux, semmi, legyen Win7 támogatás, stb.)
Win7et fogok rárakni(8) Tárhely mérete és típusa (HDD és/vagy SSD), memória (RAM) mennyisége, optikai meghajtó kell-e?
200 GB HDD bőven elég; ODD nem szükséges; 8 GB RAM szerintem kelleni fog a fejlesztéshez(9) Egyéb kívánság, speciális igények? (pl.:soros port, HDMI, eSata, webkamera stb…)
Nincsenek(10) Csak új gép jöhet szóba vagy használt is? (utóbbiak is vannak számlával és garanciával)
Használt is lehet, ha van grancia -
Bucicimaci
tag
Sziasztok! Nemrégiben tettem fel a kérdést (akkor még max 140e-vel) és kaptam is rá választ (A544), de az nem érkezett be és sürgős lett a vásárlás. Azóta a keret 40e-rel megnőtt, így felteszem újra a kérdést, hogy így 180e forintig mik az ajánlottak? Én a Lenovo G510 -et néztem, illetve ezt a Thisiba Satellite C55-A132t. Ezek ajánlottak, ha igen, melyik inkább, ha nem akkor helyettük mi?
(1) Mikor lenne esedékes a vásárlás?
Minél hamarabb, még ebben a hónapban(2) A gépre szánt összeg forintban? (mindenképp add meg, a “minél olcsóbb” nekünk nem mond semmit)
Nagyon max 180e Ft(3) Felhasználás? (irodai munka, iskola, játék, programozás, fotószerkesztés, renderelés, tervezés, stb.)
Programozás (C#, JavaScript), játék, irodai munka(4) Ha játékra is használnád, akkor milyen játékokra, milyen felbontáson, milyen részletességgel?
League of Legends, Call of Duty 2, de nem ez lesz a fő felhasználási terület(5) Kijelző mérete, felbontása, fényes vagy matt, TN vagy IPS?
Méret: 15.6; matt; többi nem szempont(6) Mennyit lesz hordozva a gép? Használnád-e utazás közben is?
Hetente, kéthetente, utazás közben nem tervezem használni(7) Operációs rendszer? (Windows, Linux, semmi, legyen Win7 támogatás, stb.)
Win7et fogok rárakni(8) Tárhely mérete és típusa (HDD és/vagy SSD), memória (RAM) mennyisége, optikai meghajtó kell-e?
200 GB HDD bőven elég, SSD nem szükséges; ODD nem szükséges; 8 GB RAM szerintem kelleni fog a fejlesztéshez(9) Egyéb kívánság, speciális igények? (pl.:soros port, HDMI, eSata, webkamera stb…)
Nincsenek(10) Csak új gép jöhet szóba vagy használt is? (utóbbiak is vannak számlával és garanciával)
Használt is lehet, ha van grancia -
Bucicimaci
tag
válasz szabonagyur #87358 üzenetére
Hú mondjuk az a Dell meggondolandó. HP-kat nézegettem én is, azok az AMD procik hol vannak az intel i sorozatához képest? Mármint nézegettem benchmarkokat, az alapján elég messze, de használat közben lehet hogy más mint egy teszt során.
-
Bucicimaci
tag
válasz szabonagyur #87360 üzenetére
Teljesítmény nem hátrány, elég sok esetben kell szervereket futtatunk meg mellette IDE-t. Írtam is neki, hogy meg van-e még Köszönöm az ajánlatot!
-
Bucicimaci
tag
Sziasztok ehhez kellene segítség.
Egy hónapon belül(2) A gépre szánt összeg forintban? (mindenképp add meg, a “minél olcsóbb” nekünk nem mond semmit)
Max 300e (ssdvel)(3) Felhasználás? (irodai munka, iskola, játék, programozás, fotószerkesztés, renderelés, tervezés, stb.)
Időtállóan irodai munka(4) Ha játékra is használnád, akkor milyen játékokra, milyen felbontáson, milyen részletességgel?
-
(5) Kijelző mérete, felbontása, fényes vagy matt, TN vagy IPS?
15-16 col, hd felbontás(6) Mennyit lesz hordozva a gép? Használnád-e utazás közben is?
Minimális hordozás(7) Operációs rendszer? (Windows, Linux, semmi, legyen Win7 támogatás, stb.)
Nem szempont(8) Tárhely mérete és típusa (HDD és/vagy SSD), memória (RAM) mennyisége, optikai meghajtó kell-e?
8 gb memória, ssd, 1 tb hdd
(9) Egyéb kívánság, speciális igények? (pl.:soros port, HDMI, eSata, webkamera stb…)
Usb3, hdmi(10) Csak új gép jöhet szóba vagy használt is? (utóbbiak is vannak számlával és garanciával)
Új -
Bucicimaci
tag
Sziasztok!
Az alábbi igényeim lennének. Olvasgatva a topikot a HP 250-t találtam. Ezen kívül van más ami jobban illik az igényekhez?
Mostanában
(2) A gépre szánt összeg forintban? (mindenképp add meg, a “minél olcsóbb” nekünk nem mond semmit)
160e Ft
(3) Felhasználás? (irodai programok, játék, programozás, fotószerkesztés, renderelés, tervezés, stb., ezek munka vagy hobbi/tanulás szintjén)
Filmezés, böngészés, szövegszerkesztés, skype
(4) Ha játékra is használnád, akkor milyen játékokra, milyen felbontáson, milyen részletességgel?
(5) Kijelző mérete, felbontása, fényes vagy matt, TN vagy IPS?
15.6
(6) Mennyit lesz hordozva a gép? Használnád-e utazás közben is?
Nem lesz hordozva túl sokat
(7) Operációs rendszer? (Windows, Linux, semmi, legyen Win7 támogatás, stb.)
Nem szempont. Ár miatt gondolom a semmi vagy a linux az optimális
(8) Tárhely mérete és típusa (HDD és/vagy SSD), memória (RAM) mennyisége, optikai meghajtó kell-e?
SSD rendszer partícióként sokat tud dobni, de kellene bele HDD is 500 GB minimum, de ha nagyon nem fér bele akkor megoldható külső meghajtóval is. Optikai meghajtó nem szükséges. Memória 8 GB
(9) Egyéb kívánság, speciális igények? (pl.:soros port, HDMI, eSata, webkamera stb…)
Magyar kiosztású billentyűzet
(10) Csak új gép jöhet szóba vagy használt is? (utóbbiak is vannak számlával és garanciával)
Csak újA válaszokat előre is köszönöm!
Új hozzászólás Aktív témák
-
HARDVERAPRÓD
(rögzített hozzászólás)
Kedves fórumozók!
A kérdezőket arra kérném, hogy mindenképpen töltsék ki a kérdésekre a válaszokat az összefoglalóban. Nem véletlenül van ott. Anélkül nehéz válaszolnunk.
Kérek mindenkit, hogy konkrét bolt linket/hardveraprós linket ne tegyetek be sem a kérés, sem pedig a válasz hozzászólásokban sem. Ha linkelni szeretnétek, akkor vagy a gyártói linket, vagy egy árukeresős linket tegyetek be.
Az ilyen hsz-ek automatikusan törölve lesznek.Köszönettel:
Pyttawrx[ Szerkesztve ]
Hirdetés
● kérdés előtt olvasd el a Topic összefoglalót!
● hirdetni a Hardveraprón lehet, a topicban nem!
- MICROSOFT SURFACE LAPTOP 2 - MEGKÍMÉLT ÁLLAPOTBAN (ajándék tok + USB hub)
- Újszerű Asus TUF F15 FX506HE - 15,6"FHD IPS 144Hz - i5-11400H - 8GB -512GB - RTX 3050 Ti - 2 év gar
- Eladó SurfacePro 5 gyári billentyűvel, rossz akksival!
- 2021 Macbook Pro 14 - M1 PRO - 16GB - 512GB - HU - gar 2025.07
- Delé Latitude 7480 6th generációs Intel Core-I5, 16 Gb ddr4, FULL HD
- HP Pavilon 14-ce3012nh I5-1035G1, 8GB RAM 120GB SSD MX 130
- Új Acer Nitro V 3év garancia, i5-13420H, 16GB, 144Hz IPS, RTX 4050 6GB, Windows 11 Home
- Kensington Laptop Locking Station 2.0 K64453WW
- Acer 5750G csere vgara
- 88.000 ft -tól vihető. TOP ÁR. Részletfizetés - Bankmentes & Kamatmentes! I5 , 512 GB , 16 GB
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest