Hirdetés
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Asszociációs játék. :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Fűzzük össze a szavakat :)
- A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Ingyen kellene, de tegnapra
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- PLEX: multimédia az egész lakásban
- A fénynél gyorsabban
-
LOGOUT.hu
Ahhoz, hogy segíteni tudjunk, ki kell töltened a lenti kérdéssort.
Ha korábban kitöltötted, akkor linkeld a hozzászólásodban!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Khelben
nagyúr
válasz belavagyokbp #81599 üzenetére
Csak a legfontosabbat hagytad ki: mire és hogyan fogod használni?
-
Bitpalace
senior tag
Hello!
Gyors döntés kellene:
Melyik legyen a 3 közül? (acer mellett nagyon sok + vélemény, jóformán 1 negatívumot nem soroltak fel, viszont a Lenovoba erős CPU van)
-ACER ASPIRE E5-571G (15,6"/CORE I3/4GB/1TB/GT840M 2GB VGA)
-LENOVO THINKPAD EDGE E545 (15,6"/AMD A8/4GB/500GB/DOS)
-ASUS X450LD-WX151D (14"/CORE I3/4GB/1TB/GT820 2GB VGA/ DOS)Köszönöm!
-
flash-
veterán
válasz Pharaoh #81427 üzenetére
Az a helyzet hogy nem mindegyik Hp Probook 450 g2 ben van m.2 ssd sata bővítőhely!
több féle noti van, eltérő part numberekkel.
Nekem a "J4S43EA" part numberes(part számos) fajta van és ebben nincsen m.2 bővítőhely.
a hp hivatalos hazai képviselője, net.kft (hpshop) is ugyanezt mondta.
-
belavagyokbp
aktív tag
válasz Khelben #81601 üzenetére
Igazatok van, ez kimaradt. Én netezésre és filmnézésre fogom főként használni, max barátnőm fog rajta játszani (főleg sims ).
Viszont elég sok fullHD illetve 3D tartalmam van, ezeket szeretném a tévémre kötve megnézni, ezért gondoltam külön grafikus vezérlőre, na meg persze nem árt, ha 3 év múlva is használható kategóriába fog tartozni a gép. -
amstro555
tag
No, rendeltem egy i3-as A544-et. Sajnos az akciós (128 GB SSD 135-ért) elfogyott, de 500 HDD-s még van 123-ért, bár nagyon kevés helyen. A boltban azt mondták, hogy ez az utólagos, DVD helyére szerelt SSD képes a BIOS-t megfektetni és a garival is gond lehet. Van ilyen tapasztalat?
-
félisten
-
Bitpalace
senior tag
válasz szabonagyur #81609 üzenetére
Koszonom!
A lenovoba szerelt a8 karcsu?
Udv!
-
félisten
válasz Bitpalace #81610 üzenetére
Egyik sem jó, de legalább az Acer nem tetű lassú.
Edge-ben AMD karcsú, meg magára az Edge szériára sok a panasz, talán rosszabbak mint a Z50-ek.
Asus is vicc, Acer sem sokkal jobb de az Asus-tól már jobb legalább. Talán a legkisebb rossz az, de nem mondom, hogy így sem fogod kidobni az ablakonMinek ezeket veszed?
-
Bitpalace
senior tag
válasz szabonagyur #81611 üzenetére
Mert a Fujibol mar csak jovo februarba varnak es ahol can pl. Media Markt ott meg 146k mikor mashol 129 lenne. Ennyit nem fogok ra varni mert nekem gep kell. De ha jol ertem 200k alatt egyik gep sem hasznalhato semmire mindet ki lehetne dobni az ablakon? De valakainek nincs ra annyi penze? Maradjon gep nelkul?
-
félisten
-
hoffman_
nagyúr
na, ebből szerintetek lesz valami használható? Xiaomi olcsó ultrabook
"The time you enjoy wasting is not wasted time."
-
Bitpalace
senior tag
válasz szabonagyur #81613 üzenetére
Mondtam hogy 130k a keret! És igen, most írok először, azért mert most kell gépet vegyek. Múlthét péntek óta nézelődök, de sehol semmi.
-
félisten
válasz Bitpalace #81615 üzenetére
Bocs, hogy nem olvasok állandóan vissza... ÉS azért összességében már nem péntek óta nézel gépet
Amúgy meg karácsony után gépet venni amikor minden üres jó döntés, ez alapján vedd ami tetszik... kevés pénzért akarsz azonnal gépet (Legrosszabb esetben vedd meg ezt, mind garanciába mind minőségben veri a másik hármat: [link])
-
Bitpalace
senior tag
válasz szabonagyur #81616 üzenetére
Jó, látom nem jutunk közös nevezőre, nekem csak ennyi pénzem van rá, nem tudok mit csinálni...
Örülök, hogy te jobban tudod mióta nézelődök laptopok utánüdv!
-
félisten
-
félisten
-
Bitpalace
senior tag
válasz Speede05 #81618 üzenetére
szabonagyur: Igen érdeklődtem, de akkor még megvolt a régi laptopom, nem nézegettem, csak érdeklődtem hogy mik vannak...Amúgy semmi gond ezzel a bolttal, innen már sok ismerősöm vett laptopot, és gond nélkül rendezték neki a garanciát is mindent. Szóval ez is csak ízlések kérdése!
üdv!
[ Szerkesztve ]
-
félisten
válasz Bitpalace #81621 üzenetére
Akkor hajrá, nekem aztán nyolc ki mit vesz...
(#81623) Tikakukac: ha minden igaz olyan garancia papírt fog kapni amit a TMX vagy bármelyik ilyen szervíz sem fogja elfogadni, szóval már sokkal hamarább bukta.
(#81624) Bitpalace: írtam vedd meg a Dell 3542-t azzal jársz legjobban, kész innentől nem kezdem el elölről az egészet.
[ Szerkesztve ]
-
Tikakukac
titán
válasz Bitpalace #81621 üzenetére
Hint: annyi köze van a Lenovo garinak a bolthoz, mint nekem a sejtbiológiához.
Majd mikor elfelejtik 1 hónapig megcsinálni vagy agyonvágva küldik vissza TM-ék a gépedet, akkor beszélj ízlésről. Addig max szerencséről.
A fiatalok 50%-a optimistán tekint a jövőre. A másik felének nincs pénze drogokra.
-
Bitpalace
senior tag
válasz szabonagyur #81622 üzenetére
Lenovo IdeaPad G510
Intel® Core™ i3-4000M Processzor / 4GB / 500GB / AMD Radeon R5 M230És ez mivel rosszabb, mint a Fuji? 129k és ua. a CPU van benne!
-
QwErTy42
addikt
válasz Bitpalace #81626 üzenetére
Könyörgöm!
Az egy Thinkpad és nem Ideapad! Továbbá nem mai példány, hanem kb 2-3 éves modell. Minőségben ég és föld a kettő!
Ő sem azt mondta, hogy eredendően minden Lenovo szar. De még a garanciáztatásuk sem egy forma. A Thinkpadekét másik cég intézi.Vedd a Dellt, ha nem akarsz magaddal kitolni!
[ Szerkesztve ]
...oktalan embert észérvekkel meggyőzni nem lehet...
-
Tikakukac
titán
válasz Bitpalace #81626 üzenetére
Ez tényleg egyre jobb lesz, mert a büdös életben nem vettem ideapadot sem edge-t és egyetlen új gépem volt, 6 éve kb. a HP.
Na részletezd mit vettem, kezd engem is érdekelni.
Jaaa, látom megkavart az X220. Megnyugtatlak, az a Thinkpad a te általad nézegetett szeméthalmoktól olyan távolságra játszik, mint a Hold-Föld távolság. Nem kell aggódnod miatta, annak a garija nem Telemaxos ha meg baja van szekrényből szervizelek
[ Szerkesztve ]
A fiatalok 50%-a optimistán tekint a jövőre. A másik felének nincs pénze drogokra.
-
törölt tag
Sziasztok!
Újonnan bruttó 125000 forintig keresek 15,6" alap notebookot (internet, office, filmnézés). Az itt ajánlott fujitsu A544 notebook február elején lesz legközelebb kapható az adott boltban, és nekem még 2014-ben kell venni gépet.
Tegnap körbenéztük az összes helyi nagyobb boltot (tesco, madaras tesco, hülye vagyok bót), de csak "U" betűs procival vagy tabletbe szánt procival (2-4 magos celeron, 7.5w) szerelt gépeket találtunk bruttó 125000 forintig.
Szóval van még olyan ajánlott notebook, ami jelenleg is van raktáron?Előre is köszönöm a választ
[ Szerkesztve ]
-
Bitpalace
senior tag
válasz Tikakukac #81629 üzenetére
Akkor miért ajánlod nekem az Ideapadot ha nem ér semmit?
Jó, oké Lenovo gariztatása sem jó. (nekem csak + tapasztalatom van vele, mind1) Amit írtam, az csak ezért nem ajánlott, különben ua. tudja mint a fuji, amit már nem kapni. Az Acer meg azért nem jó, mert az is egy hulladék. Szóval egyik sem jóAd-m: Nincs, felejtsd el! 200k alatt nincs olyan laptop, amit nem vágnál ki az ablakon Nekem is ezt mondták
[ Szerkesztve ]
-
félisten
-
Bitpalace
senior tag
oké...
-
félisten
-
Bitpalace
senior tag
válasz szabonagyur #81636 üzenetére
Oké kaptam, de a Dell-be lévő CPU is fényévekre lemarad a 4000m-hez képest.
-
félisten
-
Godimodi
tag
Sziasztok!
Egyesült Államokban dolgozó ismerősöm szeretne laptopot venni teljesen általános felhasználásrailm,net a jellemző,játék nem annyira,illetve amit a 400 dolláros árkeret elbír,abból kellene lényegében a legjobb ár/érték arányút kiválasztani.Jellemzően helyi boltok (Walmart,Best Buy,stb játszanának).Kérdés,hogy pl. egy ilyet meg szabad-e venni,én ezt találtam normálisnak.Továbbá az érdekelne,hogy a gyártók közül melyik ad olyan garanciát kint,ami itthon is érvényesíthető,ha úgy adódik.
Köszi
BMW - MINI gyári, új alkatrészek 50-70% kedvezménnyel: http://bit.ly/m/kekfeher
-
félisten
válasz Godimodi #81641 üzenetére
hello
400$-ért kint sem lesz nagy választék, szóval ha minden áron gépet kell venni ez legalább jó garis, minőségre sem rossz, bár annak utána kell járni, hogy ha ezt hazahozza akkor mennyi garit kap rá. Első alkalommal honosítás nélkül is megjavítják, utána már kell a honosítás.
-
törölt tag
válasz szabonagyur #81634 üzenetére
Fontos a nettó 100000 forint alatti ár (könyveléstechnikai szempont), és "U" végződésű procit nem szeretne a gazdája (1,7 vs 2,4 ghz).
Azért köszönöm a választ(#81644) szabonagyur
Rendben, köszönöm[ Szerkesztve ]
-
félisten
-
redwhite78
aktív tag
válasz Gergosz2 #81510 üzenetére
Sehol, kevertem a sima TN FHD-val.
#81630 Ad-m, #81612 Bitpalace: ha a körülmények engedik, megoldás lehet ideiglenesen venni egy T400/500-ast használtan, amíg lesz ismét Fuji A544-es raktáron. Ezeket fél év múlva is el lehet adni szinte azonos áron, elég jól tartják az árukat.
#81583 Khelben: nem mellesleg felpörgetné a tönkrement alkatrészek piacát, egy kis biztosítási csaláshoz. Megélhetést teremtve pár szemfülesnek.
never go full retard
-
juve600
nagyúr
üdv
1) 1-2 héten belül
(2) 200k
(3) alap
(4) Játékra használnád-e? igen: COD:AW például
(5) mindegyik
(6) Szeretnél bele SSD-t? igen de nem feltétlenül
(7) 15,6
(8) Nem szempont
(9) Operációs rendszerrel vagy nélküle? nélküle
(10) 500gb/1tb min 8gb ram
(11) hdmi
(12) Használsz-e CPU (processzor) vagy GPU (grafikus processzor) igényes alkalmazást? igen
(13) nincs
(14) csak új -
félisten
-
juve600
nagyúr
válasz szabonagyur #81647 üzenetére
-
saidb
újonc
(1) Mikor lenne esedékes a vásárlás?
1 vagy maximum 2 hónapon belül
(2) Maximális keretösszeg Ft-ban?
250000 Ft
(3) Felhasználási kör? (játék, CAD, PhotoShop, renderelési folyamatok, virtualizáció, irodai munka stb…)
AutoCAD (egyetemi szinten nem a legbonyolultabb műveletekre), Excel, internetezés, filmnézés
(4) Játékra használnád-e? Ha igen akkor milyen játékokkal játszol és azokat milyen felbontáson illetve részletességgel szeretnéd futtatni?
Ritkán akkor is régi több éves játékokkal
(5) Mi a fontosabb számodra, a minőség vagy a teljesítmény?
(6) Szeretnél bele SSD-t? Esetenként akár ötször gyorsabb is lehet számítógéped!
Igen
(7) Kijelző mérete, felbontása, fényes vagy matt?
13.3'
(8) Notebook tömege?
Minél könnyebb, de nem ez a fő szempont
(9) Operációs rendszerrel vagy nélküle?
Néküle is jó
Új gépElőre is kösz a segítséget
-
törölt tag
válasz szabonagyur #81644 üzenetére
közben telefonáltam pár kört, és akkor az összegen módosítanám bruttó 165000 forintra. ilyen keretbe milyen gépek férnek bele?
oprendszer nem kell, és win 7 támogatás legyen. hdmi alap dolognak tűnik, így ezt nem emeltem ki, és eleinte főleg asztali gépként lenne használva, később havi max 1-2 alkalommal lenne cincálva.[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
-
HARDVERAPRÓD
(rögzített hozzászólás)
Kedves fórumozók!
A kérdezőket arra kérném, hogy mindenképpen töltsék ki a kérdésekre a válaszokat az összefoglalóban. Nem véletlenül van ott. Anélkül nehéz válaszolnunk.
Kérek mindenkit, hogy konkrét bolt linket/hardveraprós linket ne tegyetek be sem a kérés, sem pedig a válasz hozzászólásokban sem. Ha linkelni szeretnétek, akkor vagy a gyártói linket, vagy egy árukeresős linket tegyetek be.
Az ilyen hsz-ek automatikusan törölve lesznek.Köszönettel:
Pyttawrx[ Szerkesztve ]
Hirdetés
● kérdés előtt olvasd el a Topic összefoglalót!
● hirdetni a Hardveraprón lehet, a topicban nem!
- 2021 Macbook Pro 14 - M1 PRO - 16GB - 512GB - HU - gar 2025.07
- Delé Latitude 7480 6th generációs Intel Core-I5, 16 Gb ddr4, FULL HD
- DELL G3 Gamer laptop: i5-10300H / GTX 1650 / 16Gb RAM / 512Gb SSD
- Alienware m9700i R1
- Új ThinkPad T14 Gen 5 -2024-, FHD+ IPS, Intel Ultra 5 125U , 16GB DDR5, 512GB NVMe, ujjl., gyári gar
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest