Hirdetés

2024. május 28., kedd

Gyorskeresés

Útvonal

Fórumok  »  Technika, hobbi, otthon  »  Milyen autót vegyek? (kiemelt téma)

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2023-12-13 04:52:58

LOGOUT.hu

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#89779) parandroid válasza sasa134 (#89777) üzenetére


parandroid
nagyúr
LOGOUT blog

Nekünk az 1,8-as ötösben van ülésfűtés, úgyhogy ezt nem igazán értem. Az egyetlen extra, amire azt mondták, hogy nem rendelhető, az a napfénytető volt, az valamiért sajna nem elérhető, illetve még a xenonon gondolkoztam, de az meg borzasztó drága lett volna. A garanciakiterjesztés viszont 200 EUR évente, és akár 10 évig kitolható, azt mindenképpen meglépem, csak még nem tudom, mennyire (van még 3 évem eldönteni).

Ja, még egy negatívum, a négy elektromos ablakból csak a vezetőoldali automata - apróság, de ha az öreg Astrában meg tudták oldani az utasoldalon is, akkor igazán illett volna itt is. Minden másban eddig csak jót tudok mondani róla, bár az tuti, hogy itt többen agygörcsöt kapnának tőle, hogy milyen lomha, viszont fantasztikusan jó vezetni. Az AVN2-es navigáció + multimédia került bele, csak jót tudok mondani róla, pedig kicsit tartottam tőle, mert az autós felületek hajlamosak 10 évvel lemaradni, de mai szemmel is teljesen korrekt az ui, a navigációja meg gyakorlatilag igo - majd még utána kell néznem, hogyan tudom frissíteni. Telefonnal simán csatlakozik, többfelhasználós üzemmmódot tud, zenéket is lejátszik róla, ahogy az usb-ről is, albumképpel, rendes kijelzéssel, ahogy illik. Az extrákat még szokom, ilyen automata fényszóró, meg ablaktörlőkapcsoló, ezek nekem még újak a fapad Astra után.

Ami még fura, hogy elég rövidek a sebességek, 50-nél már 6-ot akar velem kapcsoltatni (a kijelző közepén egy lóbaszó, 10 centis számmal jelzi, hogy mi lenne az ideális fokozat), ellenben - illetve valószínűleg éppen ezért - 140-nél már 3300 körül forog. Jobban nem mentem vele, mert erősen bejáratós még. Fogyasztásról is éppen ezért nem tudok nyilatkozni, egyelőre úgy néz ki, hogy olyan 240-250km megtétele után tűnt el a tankból a 60 liternyi lé negyede, ami ahhoz képest, hogy alig használtam rendesen bemelegedve, és szinte csak városban, vagy rövid autópályán ment, nem is rossz, de majd meglátjuk tankoláskor.

p

I talked to that computer at great length and explained my view of the Universe to it and then... it commited suicide.

Útvonal

Fórumok  »  Technika, hobbi, otthon  »  Milyen autót vegyek? (kiemelt téma)
Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.