Hirdetés
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- Asszociációs játék. :)
- Fűzzük össze a szavakat :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Ingyen kellene, de tegnapra
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- PLEX: multimédia az egész lakásban
- A fénynél gyorsabban
- Építkezünk 6. rész (2024)
- A gyerekem "tartalmat gyárt". Mit tegyek?
-
LOGOUT.hu
Új hozzászólás Aktív témák
-
őstag
nem ide.
[ Szerkesztve ]
-
fi:zi'k
nagyúr
válasz fi:zi'k #132092 üzenetére
Ma/tegnap elvihették, mert lekerült. Azt hittem tovább fenn lesz.
---
Ma 5 perc különbséggel láttam két érdekességet is, egy Ford Flexet és egy új Civic Type-R-t. Előbbit egy csinos anyuka vezette, utóbbit egy kevésbé csinos 50-60 körüli nő.[ Szerkesztve ]
96.5% MORE WUB-WUB ◄◄|►► Hirdetéseim: https://goo.gl/khUC1Y ◄◄
-
TaaT
nagyúr
Give them hell Ukraine!
-
nagyúr
válasz johnny82 #133551 üzenetére
Én majdnem vettem egy ilyen Titanium kombi fókát, 2,6-ér, szóval a 3,1 az kicsit sok érte szerintem. Jó kocsik, a motorja nekem elég egy 1.8-as benzines civic után. Belül kicsit kisebb, főleg hátul, de a csomagtartója nagy (kombinak), jól felszerelt (fullos titanium) és a futómű kellemes budapestre.
Ha esetleg elvetődsz a Fehérvári csóri útra, meséld el (akár priviben is), hogy milyenek az ottani nepperek. A legtöbb levetett német fóka valahogy odáig jut el...
[ Szerkesztve ]
Minél Több Embert Ismerek, Annál Jobban Szeretem A Cicáimat!
-
-
Maotun
őstag
Üdv! itt mi a bibi:
[link]
elvileg itt van magyarországon, de valami megbízási szerződés kell a honosításra, műszakira,átírásra
a kereskedő csak közvetít 10% foglalót kér én akkor fizetek ha nevemen a kocsi, műszakival eredetvizsgával magyar rendszámmal ....
ez igy OK??? más is vett már így autót? -
a_tesz
Korrektor
Amire leginkább érdemes figyelni, az a rozsda, a legjobb, ha aknából, vagy emelőn meg tudjátok nézni. A küszöb ilyen idős korában már általában csereérett, de ezen kívül az első nyúlványoknál érdemes megnézni, van rajtuk egy kis háromszög alakú lyuk, ahol a kormánymű jön ki, az is el szokott rohadni, illetve a hátsó futómű bekötési pontja. Máshol is lehet rozsda, de az viszonylag egyszerűen javítható, ezek amiket felsoroltam, kissé macerásabbak. A motorjával ezeknek még nem szokott gond lenni, ha 1.3 és nagyon kerepel, akkor lehet hogy csak szelephézagot kell állítani (azt nem nagyon szoktak, pedig kéne 40 ezrenként ellenőrizni), ha füstöl, akkor valószínű már a végét járja, mert a 96 előttieknél nem jellemző se a dugattyúszoknya letörése (97-2000 közti alumínium szelepfedeles 1.3-asoknál jellemző), se a szelepszárszimmering baja (16 szelepesek betegsége), és az injektorgond is elkerüli ezeket, valamint az 1.0-akat is. Más gond nem jut eszembe hirtelen, esetleg a féltengelycsukló, mert abból sajna egyre nehezebb jót kapni hozzá, fél-egy év alatt simán szétszakad a porvédő gumiharang rajta, és akkor lehet cserélni, de nem nagy tétel, munkadíjjal megáll 100 euró alatt. Képekről egyben lévőnek tűnik egyébként.
スバル | De semmi baj Eric, ne feledd, nincsenek hülye kérdések, csak hülye gyerekek! - Mr. Garrison
-
Maotun
őstag
válasz fi:zi'k #133566 üzenetére
első jelölt:
[159 2.2 jts]
második:
[159 2,4 jtd q4]
és a mostani TBi ez tüniik a legjobbnak de nehéz dolog ez a használt autó vétel...
MunezXBK
akkor lecsapok rá[ Szerkesztve ]
-
Maotun
őstag
válasz #94529552 #133569 üzenetére
foglaló az ablakba...nics törzskönyv, nincs átiratás kvázi nem kell kifizetni.
én spec vin dat infón lekértem 9 euróért alvázszám szerint nem körözik,+telefon email a kinti szervíznek a km tényleg annyi és nem volt káreseménye ezt válaszolták.
kerülgetem mint a forró kását mert szép a járgány, hétfőn állapot felmérés független szervízben, aztán
a papírok menete (elvi síkon) irány kormányablak ismerős gépjármű ügyintéző és ha mindenki mindenhol rábólint foglalom a kocsit. nincs jobb ötlet.
A kereskedésben, és a magánhirdetők között nem találtam megfelelőt[ Szerkesztve ]
-
Lenne egy kérdésem a legtöbb használt autó kereskedésnél minden egyes autó előtt van egy 1,5 -2 L ásványvizes üveg, ez miért van ott mire kell ez nekik?
A káosszal teremtek rendet. Philips & TPvision primary visitor. Philips Design line.
-
MunezXBK
nagyúr
válasz Luck Dragon #133578 üzenetére
Nyestek ellen.
-
-
SzlobiG
félisten
válasz Mágus2 #133577 üzenetére
Az összes 1.6-os mellé ezt a hosszú váltót rakták? Mer a céges praktikba iszonyat annyi forog 5.-ben mint nekem a mondi 6-ba. Szerencsétlent forgatni kell hogy mennyen.
(#133582) HáGé Nem ér semmit én is próbáltam a palackokat.
Egyedül ez vált be, de ha új helyszínre megyek ott is ameddig nem üti meg az áram bele megy, viszont utána már nem fog.
[ Szerkesztve ]
-
senior tag
válasz a_tesz #133565 üzenetére
Hű, nagyon köszönöm Szerencsére lesz majd lehetőség aknából megnézni, úgy hogy igyekszünk majd végigszaladni az általad vázolt dolgokon Remélem jó állapotú, a tulaj azt mondta, hogy jelenleg a tengeren van vele a testvére és a barátnője. Más kérdés, hogy el kell-e ezt hinni
⭐ Revolut meghívó ajándék 7500 Ft bónusszal | Raiffeisen Bank meghívó változó ajánlói bónusszal ⭐ Kérd privát üzenetben tőlem!
-
nesa
veterán
válasz johnny82 #133571 üzenetére
Nem tudom mennyire vagy emberes de az oktavia nagyon pici, a vezeto egy szuk resbe van betuszkolva, ugy kell benne ulni mint szuz lany az elso balon, ez valamelyik kepen is latszik (egy 30 eves poloban kenyelmesebb ulni) iszonyat spartai szar hokedliken kell szenvedni, nekem rendszeresen elzsibadt a labam olyan helyen nyomta hogy er elzarodast kaptam tobbszor is, es az ullest sehogy nem tudtam bealitani hogy jo legyen....
Amugy jo auto szep meg minden csak beszalni ne kellene, de tudom vannak olyanok akik szeretik az ilyen szuk lyukat, parkolasnal is lattam tobbeknel hogy 15cm nyitja az ajtot es kikuszik mint egy giliszta, szoval valakinek ez is jo.
-
rwin5
őstag
A dacia logan II mennyire sikerült rosszra/jóra?
-
Kornel
veterán
válasz rwin5 #133589 üzenetére
Ne, daciat ne.
Rohad mind, de akár pár évesen is, és nem kicsit, hanem szetmalik az egész autó.
Ezen kívül gusztustalan az egész belülről is, ez alatt már csak az új ladák vannak.Ja és a torestesztjei jó ha elérik a 3 csillagot, ami manapság vicc kategória.
[ Szerkesztve ]
-
Kobe
veterán
nagyon megtetszett a típus, sajnos de a józan eszem azt mondja, ezt most ki kell hagyni....ismerős már ráugrott erre a darabra, meg is nézte, szép meg jó, adatok valósak, de vezérléscsere + vízpumpa + normális abroncsszett lenne a minimum, amit azonnal el kellene végezni rajta, plusz egyéb apróságok. Ez még vállalható lenne, ha nem lenne benne a pakliban a lendkerék cseréje a következő fél - 1 évben, ami megint 3-400K ahogy néztem....így azért már torzul a kép és az ár-érték arány rendesen faxnak erőltetik az ilyen hülyeségeket a benzinesekben is
[ Szerkesztve ]
-
Qru
MODERÁTOR
Van kiváltószett egytömegűre annak nézzél utána mennyi, azt fejből nem tudom de nekem olyan 200k-s ár rémlik.
Hááát 200-ezres nagy szerviz a zsebbenyúlós. Vezérlés, vízpumpa, 4 gyertya, motor-, váltó- és diffi olaj csere. Plusz nyilván a több folyadék cseréje is erősen javallott (hűtő, fék, esetleg szervó)... És ezzel a 2 literes benzinessel nem is megy annyira. Nem állórajtból még 1,8-as ufó Civic is pariban van vele cserébe örömtáncot jársz ha 10 liter alatt vagy fogyiban még a kuvikkal eljársz 8-ból.
Szóval bármennyire is elfogult vagyok, bármennyire is imádom a sajátom... Annyival többe kerül fenttartani hogy azt mondom inkább nézzél egy Accordot ha nem ez kimondottan a szíved vágya.
mod:
Meg van a cikk: [link]. Ebben minden benne van amit tudnod érdemes.
[ Szerkesztve ]
#nincsbennetarcsi
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Hankook téli és nyári gumi szett - 1 szezonosak - 235/45 R 17
- 2 szezonos - Hankook K135 Ventus Prime4 XL 235/45 R 17 97 Y XL nyári gumi
- 1 szezont futott - HANKOOK Winter i cept evo3 W330 235/45 R 17 97 H XL
- Philips AVENT Premium elektromos cumisüveg melegítő (SCF358/00)
- Újszerű Philips kézi gőzölőkészülék GC360/30 valamennyi tartozékkal, dobozában
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest