- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Real Racing 3 - Freemium csoda
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- V.Milán: 04.15. Ki mit csinál ma?
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- 8th: Ezt is megéltük gyerekek
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
-
LOGOUT
Autós topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
ParmaBoy
tag
válasz
focvis #334492 üzenetére
/Prémium/ vellannyal az a baj, hogy megégették magukat az operatív szolgáltatók, pl. taycan, i-pace (de az összes villany), persze a kicsi darabszám miatt és a belsőégésű volumenmodellek elszállt árai miatt így is busás eredményekkel zártak, viszont tanultak belőle, sokkal óvatosabbak, sztem egy ilyenre vagy kifejezetten sz@r (30% alatti) maradványértéket adnának, vagy nem fixáltat, hanem elszámolásosat, aminél a a maradványértéket képző ár a leadáskori eurotax kalkuláción alapuló érték lenne. (egyedül az Arvalból nézném ki, hogy betolnának valami jó ajánlatot)
Viszont gondolom a hazai DS szalonoknak vállalni kell majd egy-egy darabot, amit lehet komoly kedvezményekkel fognak csak tudni kipörgetni, így lehet itt én egy sima nyílt végűvel vinném, 20%-os maradványérték meghatározással, lehetőleg kkv-ba, ahol a kamat a taóbol visszajön.
Ha lesz egy kis időm, akkor amúgy megnézem majd, hogy anno 21-ben, illetve 22-ben milyen maradványértékeket kaptam operatív szolgáltatóktól és most az mennyit ér, szerintem az óvatosabb ajánlatok is bukók lennének a flottakezelőknek.
Tudom, kicsit komolyra sikerült, de a flottakezelők szerint punk dolog egy ilyet finanszírozni, akárcsak a februári fedél nélkül projekted.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Külpolitika
- Iqos cigaretta
- Politika
- Projektor topic
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Real Racing 3 - Freemium csoda
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Autós topik
- További aktív témák...
- Eging PV 410W silver napelem verhetetlen áron
- Új, bontatlan FÉLÁRON - LOVI Expert 3D Pro elektromos mellszívó - Még 1,5 év magyar bolti garival! -
- Raktáron! Új EVSE EV 3 fázisú 11kW-os hálózati töltők elektromos autókhoz, 3 év garanciával!
- Whirlpool AWO/C 51001 mosógép alkatrész
- Lapierre e-Zesty AM 9.2 Fully carbon Ebike
- Honor Magic5 Lite 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BLUESUMMERS NVMe SSD adapter
- AKCIÓ! GB B660M i7 12700KF 16GB DDR4 1TB SSD RTX 3070Ti 8GB GDDR6X COOLER MASTER CMP 510 750W
- LG 32GR93U-B - 32" IPS - UHD 4K - 144Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDR 400
- AKCIÓ! Asus ZenBook Pro UX7602ZM OLED notebook - i9 12900H 32GB RAM 1TB SSD RTX 3060 6GB WIN
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest