Hirdetés

2024. május 1., szerda

Gyorskeresés

Útvonal

Fórumok  »  Technika, hobbi, otthon  »  Autós topik (kiemelt téma)

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2024-02-28 08:07:54

LOGOUT.hu

Autós topik

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#177588) #89309696 válasza momo2828 (#177571) üzenetére


#89309696
törölt tag

Rohadt mocskos dög, rühellem a macskákat. Örülj neki, hogy nem hugyozott bele az autóba, akkor takaríthatnád meg szagolhatnád hetekig az aromás, feromonos, édeskés, fojtó, torokkaparó macskahúgyszagot.
Ezerszer több gond van miattuk, de törvény alig vonatkozik rájuk, bezzeg a kutyásokat mindenért basztatják. Egy macskát átlagon felüli kerítéssel sem tudsz udvarban tartani, kutyát simán.
Itt is vannak sokmacskás öregasszonyok meg milf otthonülő nemdolgozó némberek tipikus macskások, mikor kint állt az utcán a kocsi rendszeresen rajta napoztak. Ha nem tudott elsőre felugrani rá végigkarmolta ahogy küzdött felfele. Volt mikor összeverekedtek a kanmacskák a motorháztetőn és szarrákarcolták. Én is hagytam lehúzva ablakot 10 perce amíg bementem meg jöttem is ki, már bentről ugrott ki a macska az autóból.
A macskaspricc rendszeres volt az autó elején a ködlámpánál, rendszámnál. Mondjuk az nem zavart, de a motoromat is körbehugyozzák, az már rohadt idegesítő, mert hozzáér a ruhám is.
A motor tele van lábnyomokkal azon is fekszenek. Jah, hát persze a legjobb: le is okádják valamikor. Ott fekszik rajta, felpattan a fekvésből, blöeblöe, aztán már ki is okádta a macskatápos füvet, valamikor gyík is van benne.
Hátsó udvaromba rendszeres bizonyos helyek macskaspriccelése, talicska, fűgyűjtő kordé, stb. Első kertbe szerencsére nem sűrűn jönnek, mert a kutyák ott vannak. De rohadt intelligens egy dög, mert kifigyeli mikor hívom be őket és akkor rövid időn belül ha kíváncsi bejön az első udvarba is. Nyest ugyanez, azért rágja szét a kutyás udvarban is az autót, mert ki tudja figyelni mikor alszik a kutya.
Szokott repülni a seprű, gereblye, láda, de még a bukósisakomat is vágtam már utánuk, volt mikor telibe is sikerült kapni. Hátul amit a kutyák ásnak maguknak hűsítő gödör nyáron, annak a friss földjébe is beleszarnak. A kiskertemben szedem ki a répát, hopp kibukkan egy furkó macskaszar. Mocskos undorító rohadt szemét dögök.
Múlt héten is látom a szomszéd járdáján megy egy, megáll a ház sarkánál, odasimítja a farkát a ház sarkához, megrezegteti a farkát, megrezegteti a szája szélét, odafordul és már fröccsen is, csak úgy porlaszt a PD elem a valagából. Legszívesebben agyonbszám egy lapáttal az ilyeneket. Nem bántom őket egyébként mert túl jámbor vagyok, de seprűket valóban szoktam utánuk hajítani és szerencsére olykor telibe is veri őket. Semmit nem ér egyébként, mert ha megnyúznád is másnap ugyanoda visszamegy és ugyanazt csinálja, ilyen tanulási képesség nincs a macskákban.
Tavaszi, őszi kanmacska éjszakai verekedés hangok, vernyogások is a kedvenceim. Volt már párszor, hogy éjjel kimentem és ott ölték egymást a kanmacskák és annyira leköti őket el se mennek, seprűvel simán rácsaptam. Elfutnak és csakazértis egymást követik és ölik tovább egymást, nyávognak két házzal odébb őrülten, de már bent az udvarban, mert tudja, hogy oda én nem tudok bemenni.

Macskagyűlölködés vége. :D
Vannak amúgy normálisak is köztük, de ezek az öregasszonyok által ötösével tartott, az utcán bandázó dögök, ez a legalja a macskáknak.

[ Szerkesztve ]

Útvonal

Fórumok  »  Technika, hobbi, otthon  »  Autós topik (kiemelt téma)
Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.