Hirdetés
- RetepNyaraB: Kávés szöszölés, az élet, a világmindenség, meg minden
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Gurulunk, WAZE?!
- Viber: ingyen telefonálás a mobilodon
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
-
LOGOUT
Autós topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
parandroid
félisten
válasz
vans? #176984 üzenetére
Ha új autód lenne, a szalon intézné. Nekem is 1 hét volt, mire megjött Antwerpenből (ott pont volt egy behajózva, amilyet rendeltem), és további 2 hét, mire átadták. Pont márc vége, április eleje, amikor mindent azonnal bezártak, és még az új eljárásrendek sem álltak fel. Pont költözésben voltunk, még örültem is, hogy nem az új autóval kell cipekedni.
A másik témára: A délszlávok inkább vw, bmw vonalon mozognak, a merci a törökök, meg a romák népautója (te atyaég, némelyiknek kéttenyérnyi folt hiányzik az első ajtóból, úgy szét van rohadva). Dacia az észak-afrikaiak között iszonyat népszerű, nekik az renault-nak számít, ami feléjük igen menő, ha meg wagon-r-t, ignist, vagy szedán fabiát látsz, az biztos, hogy magyar. Bár ezek kezdenek kikopni a forgalomból, eljárt fölöttük az idő, 7-8 éve durvábban kijött a dolog. Asszem a Vitara most a menő a magyar diaszpórában, de az nem olyan feltűnő. No meg amit a balkánra írtam, az a magyarokra is igaz (valami vw, bmw).
p
Új hozzászólás Aktív témák
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5800X 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- AKCIÓ! DELL OptiPlex 3050 asztali számítógép - i5 7600 16GB RAM 256GB SSD GTX 1650 4GB GDDR5
- 0% THM 3 havi részlet! Beszámítás, 27% áfa, Sapphire Nitro+ RX 9070XT 16GB készletről
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B85M Pro4 B85 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest