- Doky586: Egyszerű boot
- ricshard444: IPAD 2025 - Első tabletem
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Candy: Okosvilágítás konyhai módon Shelly plus 1 relével
- Snowy_owl: Házi vízmű másképp
- bambano: Bambanő háza tája
- lezso6: Dasu Auto
-
LOGOUT.hu
Autós topik
-
ArthurShelby
addikt
(rögzített hozzászólás)
Ha jól látom feltörtem, mint a talajvíz, és szervezővé avanzsáltam (sosem volt még rögzített hozzászólásom
).
Nem én vagyok a társaság közepe (ha kell, szívesen átadom ezt a szervezői posztot), de a szavazás alapján a szerdai budaörsi helyszín nyert.Tehát a következő autóstali április 16-án szerdán 17:00-tól.
Valószínűleg itt csak a budapesti keménymag lesz jelen, de aki lemarad/nem tud jönni ne keseredjen el, lesz egy tali húsvét után is.
Új hozzászólás Aktív témák
-
parandroid
félisten
válasz
vans? #176984 üzenetére
Ha új autód lenne, a szalon intézné. Nekem is 1 hét volt, mire megjött Antwerpenből (ott pont volt egy behajózva, amilyet rendeltem), és további 2 hét, mire átadták. Pont márc vége, április eleje, amikor mindent azonnal bezártak, és még az új eljárásrendek sem álltak fel. Pont költözésben voltunk, még örültem is, hogy nem az új autóval kell cipekedni.
A másik témára: A délszlávok inkább vw, bmw vonalon mozognak, a merci a törökök, meg a romák népautója (te atyaég, némelyiknek kéttenyérnyi folt hiányzik az első ajtóból, úgy szét van rohadva). Dacia az észak-afrikaiak között iszonyat népszerű, nekik az renault-nak számít, ami feléjük igen menő, ha meg wagon-r-t, ignist, vagy szedán fabiát látsz, az biztos, hogy magyar. Bár ezek kezdenek kikopni a forgalomból, eljárt fölöttük az idő, 7-8 éve durvábban kijött a dolog. Asszem a Vitara most a menő a magyar diaszpórában, de az nem olyan feltűnő. No meg amit a balkánra írtam, az a magyarokra is igaz (valami vw, bmw).
p
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Egyéni arckép 2. lépés: ARCKÉPSZERKESZTŐ
- The Last of Us Part II Remastered - Megkaptuk a hivatalos gépigényt
- TCL LCD és LED TV-k
- Sweet.tv - internetes TV
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Videószerkesztés
- PlayStation 5
- E-roller topik
- Doky586: Egyszerű boot
- ricshard444: IPAD 2025 - Első tabletem
- További aktív témák...
- 3DKRAFT.HU - 3D NYOMTATÁS - AZONNALI ÁRAJÁNLAT - GYORS KIVITELEZÉS - 480+ POZITÍV ÉRTÉKELÉS
- MÉG ÁRCSÖKKENTÉS Lenovo Thinkcentre E73 asztali gép eladó
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T14 Gen2 - i5-1145G7 I 16GB I 1TBSSD I 14" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L380 - i5-8GEN I 16GB I 256SSD I 13,3" FULL HD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- DELL PowerEdge R640 rack szerver - 2xGold 6150 (18c/36t, 2.7/3.7GHz), 512GB RAM,10G, H740p 8GB, áfás
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest