Új hozzászólás Aktív témák

• j.bravo

addikt

Urak, a Carcarpit helyett/mellett van ajánlott méretpontos (gumi)szőnyeget áruló díler vagy készítő iparos?

A Carcarpitra éppen zabos vagyok mert az oké hogy dec 21-én elnézést kérnek hogy majd januárban lesz bármi, erre számítottam is. Két szőnyeget rendeltem, egyet E Corsához és egyet Alfa 156-hoz. Az a nem korrakr hogy először semmi update az első illetve második héten, rájuk csörgök, ötödjére veszik fel, azt mondják a Corsához megvan, az Alfához kedden (tegnap) lesz mert hétfőn mennek az adott gyárba.
    Ma írok nekik hogy mizu, megint azt mondják (írják) hogy jövő hét. Válaszolok hogy oké, akkor postázzák a Corsához valót addig is míg megjön Az Alfához való. Válaszban jön hogy dehát az is jövő hét...

Most vagy le vagyok tojva és másnak eladták közben, vagy fogalmuk sincs hogy mikor lesz meg a termék és az a sztenderd válasz hogy jövő hét, és ez mehet így hetekig. Nem is tudom melyik jobb/rosszabb :((
    Ha az elején azt mondják hogy egy hónap alatt ne várjak semmit akkor oké, de így nem vagyok nyugodt.

Miiinden lehetséges. Meg az ellenkezője is.

Új hozzászólás Aktív témák