Ez a KOMOLY kávé topik. Kérjük, olvasd el az alábbi téma összefoglalót!
Gyorskeresés
Legfrissebb anyagok
Általános témák
LOGOUT.hu témák
- [Re:] [gban:] Ingyen kellene, de tegnapra
- [Re:] [attilasd:] A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- [Re:] [Luck Dragon:] Asszociációs játék. :)
- [Re:] eBay-es kütyük kis pénzért
- [Re:] [sziku69:] Szólánc.
- [Re:] [Parci:] Milyen mosógépet vegyek?
- [Re:] [Divinity:] Google Pay használata Magyarországon
- [Re:] [bitpork:] 2024 Phautós tali zaba táblázat
- [Re:] [PSti:] A fizetős víruskeresőknek leáldozott?
- [Re:] PLEX: multimédia az egész lakásban
Szakmai témák
PROHARDVER! témák
Mobilarena témák
IT café témák
Téma összefoglaló
Hozzászólások
![](http://cdn.rios.hu/dl/faces/happy.gif)
dusangield
csendes újonc
Igen, ez a része megy, time/yield szempontból előfordul, hogy tökéletest sikerül húznom látható csatornásodás nélkül, még a sűrűsége és az íz intenzitása is tud jó lenni, csak az íze nem. És amikor egyszerre keserű és savanyú akkor nem tudom, hogy finomítsam vagy durvítsam az őrlést. Ezért gondoltam, hogy egyenetlen extrakció lehet a gond(egyszerre túl és alul extraktált), ezért kezdtem a puck prep-re fókuszálni.
De az eddigi tanácsok alapján az alapanyag kezd gyanús lenni
Téma tudnivalók
A topikban szabad hirdetni ezen szabályokkal.