Hirdetés

2024. június 4., kedd

Gyorskeresés

Útvonal

Fórumok  »  Sport, életmód, utazás, egészség  »  Hardcore café (kiemelt téma)

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2022-07-21 23:22:24

LOGOUT.hu

Ez a KOMOLY kávé topik. Kérjük, olvasd el az alábbi téma összefoglalót!

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#108154) Gery0505 válasza WarLock07222 (#108153) üzenetére


Gery0505
tag

Kezdem kapiskálni, tehát a késprofil határozza meg igazából, hogy melyik fajta pörköléshez, milyen késprofil illik. Tehát ha mondjuk én világos kávékat akarnék inni, akkor ahhoz kell választani késprofilt, ha meg sötét olaszos pörkölést innék, akkor meg másik fajta profil kell. Ezt jó lenne Mazzerra is lefordítani, ehhez is van néhány késfajta, a 151A-C-ig, és van hozzá SSP is. Lehet amikor Zsolti csinálta a késtesztet a Majorban, akkor csak egyféle kávéval próbálta? Lehet az SSP is jó lett volna, csak másfajta pörkölésű KV-val brillírozott volna az a kés? Sötétebb, világosabb?

"Failure is always an option." Adam Savage

Útvonal

Fórumok  »  Sport, életmód, utazás, egészség  »  Hardcore café (kiemelt téma)
Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.