Hirdetés

2024. május 27., hétfő

Gyorskeresés

Útvonal

Fórumok  »  Sport, életmód, utazás, egészség  »  Hardcore café (kiemelt téma)

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2022-07-21 23:22:24

LOGOUT.hu

Ez a KOMOLY kávé topik. Kérjük, olvasd el az alábbi téma összefoglalót!

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#107106) Gery0505 válasza zolnagy (#107105) üzenetére


Gery0505
tag

Köszi a választ Srácok! :)
Sz.Zs.: Az SSP kés miért nem volt jó végül? Mit tapasztaltál vele?

Zolnagy: Hát akkor tényleg csak a kóstolás alapján lehet igazán eldönteni melyik a jó. Hát igazából azt szeretném elkerülni, amit Zsolti is ír, hogy megvette a teljes készletet hozzá. Az lenne jó, hogy ha veszek egy őrlőt, akkor a legjobb kés kerüljön bele, amivel a legjobb ízélmény nyerhető ki.

Egyébként még mindig az őrlővásárlással szenvedek, még mindig nem sikerült egy normális Mazzert sem beszereznem. Az angolok a Brexitre hivatkozva nem akarnak vesződni a szállítással, meg a vámmal meg a kiskutya fülével, a németek sem akarnak túlzottan a futárokkal foglalatoskodni, szóval nehéz ügy beszerezni egy igazán szép, és jó Mazzert. Igazából Kony E-t, vagy Zsolti javaslatára Major E-t vennék, de lassan két hónapja nincs egy normális, amit szívesen a pulpitusra tennék. Vagy elutasítanak az eladók a szállítás miatt. De ezt nem is értem, hiszen házhoz rendelheti a futárt.

Most csak így elméletben érdekelt volna igazából, hogy Ti mi alapján választotok kést, de akkor tényleg nem nagyon érdemes ebben tudományt keresni, hanem az igazi a kóstolás, ami a meghatározó, és mások tapasztalata. :)

[ Szerkesztve ]

"Failure is always an option." Adam Savage

Útvonal

Fórumok  »  Sport, életmód, utazás, egészség  »  Hardcore café (kiemelt téma)
Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.