Hirdetés
-
LOGOUT.hu
Házimozi haladó szinten
Ebben a topikban alsó-középkategória feletti rendszerekkel foglalkozunk, de bármilyen házimozival kapcsolatos kérdésre (ha tudunk) szívesen válaszolunk.
Ha nem vagy járatos a témában és kezdő szett vásárlásában kérsz segítséget, kérlek kérdésedet itt: Házimozi belépő szinten tedd fel.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Tuto
tag
Sziasztok!
VAn egy HK AVR155 gépem amellyel majdnem mindenben meg vagyok elégedve, de egy dolog hiányzik a
stand by pass throuth.
Ez azt tudja, hogy ha hdmi el rá vagy kötve, de nem kapcsolod be a hmit mert pld este egy sorozatot néznél a médiaplayeredről, akkor a hmi kikapcsolt állapotba az egyik bemenetet alapból kiadja a hdmi outon, így a TVn tudod nézni és hallgatni a MPről lejátszottakat.
Elég ritkán kellhet, de én nekem pld pont ezért nincsen ráküldve a HDMIel a MP el a HMra, csak a hang optikával.
A gyártó úgy gondolta, hogy mindíg bekapcsolod a hmit ha nézel valamit pedig nem mindíg
Milyen típust ajánlotok, amely feljebb lépést jelentene (és tudja)?
Esetleg akit csere értékegyeztetéssel érdekel az is jelentkezhet (persze privátba, ne a topicot szemeteljük tele)
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Kompakt "házimozi" szettekkel és hangprojektorokkal (soundbars) tapasztalatok híján nem foglalkozik a topik.
- hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót!
- HÁZIMOZI, HIFI, TV beárazás topic
- Házimozi belépő szinten topic
- Hi-Fi-ről általánosságban topic
- Hangprojektor/Sound Projector/Front Surround/SoundBar topic
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest