Hirdetés
- Ingyen kellene, de tegnapra
- Szólánc.
- Asszociációs játék. :)
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- ATI vs. NVIDIA kezdetektől napjainkig II.
- eBay-es kütyük kis pénzért
- PLEX: multimédia az egész lakásban
- Egy korszak vége
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
-
LOGOUT.hu
- kezdőknek infók itt: [link] és itt: [link]
- Drugs Bunny - A sárga kapszula (alapismereteket tartalmazó könyv .pdf formátumban) (alternatív letöltési link)
Új hozzászólás Aktív témák
-
dani3l
őstag
válasz Zola007 #60036 üzenetére
Persze, nem lehetetlen, azert is irtam, hogy szerintem. Nagyban egyenfüggö a dolog, meg meg sokminden mas függö is.
Ha eppen olyanom van es akar meg elem is teszik a kajat, en is be tudok tölteni rendesen, nem arrol van szo.
De ha nem figyelek, többnyire azert böven alulteljesitem a kvotat.
Raadasul nekem volt egy olyan rossz tulajdonsagom, hogy hajlamos voltam lustasagbol nem enni.. Olyankor egy oraig ehes vagyok, aztan elmulik, utana meg elvagyok megint orakig kaja nelkül.Szoval az en tapasztalatom az, hogy ha nem figyelek, bizony nem eszek eleget.
De mostmar minden bajom van ezzel a lof.sz dietas kajamennyiseggel, ugyhogy mar varom a napi 30 deka rizst..
A szmajlikat meg nezzetek el, hajlamos vagyok
telebaszniteleszeretkezni minden szöveget velük..[ Szerkesztve ]
-
dani3l
őstag
válasz enginev3.0 #60025 üzenetére
En eddig igy edzettem. Par honapja kezdtem csak el szamolni a kajat, mikor kezdtem a dietat, de mostmar a tömegelest is igy nyomom majd.
A tapasztalat nekem az, hogy en is kajaltam össze-vissza minden szart, amit talaltam, feher kenyer, teszta, süti, csoki, stb es nem hiztam. Valamennyi zsir nyilvan volt rajtam, de nem nagyon hiztam. Azert, mert a sok szar ellenere is böven messze voltam szerintem attol a rendes ch mennyisegtöl, amit meg kellett volna ennem. Ugyhogy annyi, hogy a sok mozgassal kb elegettem a sok szemetet, amit megettem, de minösegi tapanyag nem nagyon volt, amiböl epitkezni lehetett volna.
Ektomorf vagyok egyebkent, tehat amugy is rohadt nehezen hizok.Röviden: szerintem ha nem szamolod a kajat, nem eszel meg annyit, amennyi eleg - vagy inkabb optimalis - lenne.
-
dani3l
őstag
Csak hogy megadjam az alaphangulatot a mai naphoz..
Bujocskazunk, bujocskazunk?
-
dani3l
őstag
válasz FIREBLADE78 #59973 üzenetére
Le kell szarni, ki miben edz. De egyebkent en sem dijazom öket, föleg azert, mert altalaban a papucshoz tartozik egy buzi attitüd is, normalis ember szerintem nem megy abban edzeni..
Meg aztan ejtettem mar a labamra tarcsat, cipöben sem volt kellemes.[ Szerkesztve ]
-
dani3l
őstag
válasz Buster17 #59927 üzenetére
Hagyd a p.csaba, bemesz Hoferbe 50 cent a fel kilos natur zabpehely, nekem eddig az jött be legjobban. Kek zacsis, nem a sarga.
De amugy igen, ha innen kell valasztani, akkor valoban az also kep also sor, csak nem bal, hanem jobb sarok, ha jol latom, az a natur zabpehely, a balos valami magvas vacak. Ahogy mar irtak is, natur haferflocken.
(#59906) margithid:
"Természetesen bicepsz. Azt hittem ez egyértelmű." - De Te ugye nem azok köze tartozol, akiknek csak mell-bicepsz van? Es nem azert egyertelmü, mert mellhez ra se nezel a 30 kilo alattiakra..
Viccet felreteve. Ülve probaltad mar? Ugy kevesbe tudsz csalni, talan a derekad sem terheli annyira.
Mas: Tegnapelött volt egy szimpatikus csavo a teremben, 32,5-essel bicepszezett scott padon egy kezzel!! Kellett par perc, amig földolgoztam.. Szep kis "zsirbicepsze" volt amugy, mar majdnem volt akkora keze, mint nekem. Ilyenkor mindig elszegyellem magam a szar kis 12 kilosokkal..
[ Szerkesztve ]
-
dani3l
őstag
Nem a koxon van a hangsuly. Azert te is örülnel neki, ha ugy neznel ki, mint aki beszedte a fel gyogyszertarat, de meg a szerszam is müködne, valld be..
Nalunk is van egy-ket allat, akik jol neznek ki, de van par olyan is, akiröl leri, hogy cuccozik.
Pont azt figyeltem valamelyik nap, hogy volt egy csavo, emlekeim szerint tavaly kezdett el jarni, akkor szerintem alulrol karcolta kb a 60 kilot, mostmeg mar kb nagyobb, mint en. Csak en edzek vagy 7 eve.. -
dani3l
őstag
válasz FollowTheORI #59835 üzenetére
Ebben a pillanatban akartam megkerdezni, hogy ki volt a napszemcsis csaj Zsuzsi mellett.
Thank you, sir!
De azert Fanni sem kutya.. Felteve, hogy en is jol ismertem föl.
A "közepsöt" aze' oda kellett irni.. -_-"
#59837: Lehet.. Igazabol tökmindegy.. Videon eleg "Fannisnak" tünt.
[ Szerkesztve ]
-
dani3l
őstag
Naja..
Azt en se tudom, emberek hogy birjak ugy meginni, szerintem irdatlan szar. Sokszor meg meg vizzel is edes.
Ma guggolt elöttem egy kis szöszi full atlatszo "nadragban", azt viszont dijaztam.
De szerintem bejöttem a palijanak, bar lehet csak azert nezett, mert en meg a csaj segget bamultam.. -
dani3l
őstag
Ennyi hszt idesz. rni.. Pedig csak edzeni mentem el, oszt nem győzök olvasni..
-
dani3l
őstag
válasz Buster17 #59750 üzenetére
Haver vendeglatasban dolgozik. Irigylem is abbol a szempontbol, hogy kb korlatlan mennyisegben ingyen fogyaszthatja a csirkemellet..
Enni mindig lehet, ha akar az ember.. Ha krumplit tudsz enni, tudsz enni rizst is.
Nem tudom, milyen beosztasban vagy, ha tenyleg nagyon nem tudsz 3 orankent 10 percet kajalassal eltölteni, akkor javaslom a zabpehely turmixot, köztes kajanak. Nyilvan ezen elni nem lehet, de ha nincs idöd megallni kajalni, egyszer-egyszer akkor is tuti belefer, hogy kb 20 masodperc alatt kiigyad a shakerböl a cuccot.
Ha tudod, darald le, melle a feherje es viz es kesz is. Ha nem tudod ledaralni, nezz valami aprobb szemü puhabb zabot es mehet egeszben.Az edzes elött kajalas szubjektiv. Ha birsz ugy edzeni, hogy elötte fel oraval ettel, akkor nincsen vele semmi gond. De azert ne az öltözöben küldd be a kajat..
Majd elfelejtettem: pufirizs! Kb akkor veszed elö zsebböl amikor akarod. Hozza valami csirkemellsonka, vagy akarmilyen "tiszta" hus, cottage cheese, turo, esetleg egyeb light sajt. Szoval azert van opcio a fözes nelküli, vihetö kajara is, igaz valamivel dragabb..
[ Szerkesztve ]
-
dani3l
őstag
válasz N.Ferry #59736 üzenetére
Michelle Lewin. Nalam abszolut favorit.
(#59739) Dexar007: Ha igen, akkor se büdöset..
Hogy egy haveromat idezzem: "Ez olyan csaj, ennek meg a fingja se büdös."[ Szerkesztve ]
-
dani3l
őstag
Igen, de bruttoban, tehat abbol kb 80g a feherje.
Egyebkent gondolkoztam mar, hogy lehet lejjebb kene vinnem, a kaja igy is megvan, de nem tudom, ebböl meg mit tudnek leszedni.. Max a kazeint majd, ha nem dietazok, de szerintem marad az is, valami ugyis kell estere. Reggeli meg edzes utani meg alap.
A desszertkent valo kajalasrol kellene leszoknom, mert ha olyanom, van, elöfordul, hogy lemegy meg ezen a negyen felül is 1-2 adag..(#59730) d3tox1c: Hogy szedted a monot? 10 grammnal többet egyszerre nem erdemes, de ha az is fosat, akkor 5 grammos elosztasokban es vard meg amig föloldik teljesen! Sokat szamit. Ha csak beledobod a folyadekba es nem oldodik el rendesen, raadasul meg sok is, akkor garantaltan megfosat.. Tedd egy keves langyos vizbe ha sietsz, oldd föl, aztan tegyel hozza hideget.
[ Szerkesztve ]
-
dani3l
őstag
válasz Gergosz2 #59712 üzenetére
4 es 70 kilo. Egy megy a reggeli zabba, kettö edzes utan, meg egy kazein lefekves elött.
De nem edzös napon is lemegy 1-2 adag valamilyen formaban az edzes utani helyett, ha megkivanom..(#59715) Tamoo: Nem. De egyebkent relativ, bar nem tartom magam kifejezetten annak..
[ Szerkesztve ]
-
dani3l
őstag
válasz deniro2 #59681 üzenetére
Köszi! Van esetleg valami konkret marka/tipus, amit ajanlanal, vagy ennyire azert mar ne legyek pofatlan? Korabban linkelt listat nezegetem epp, meg azert majd jobban utanaolvasok, mert ez teljesen uj nekem.
Mas:
Van valakinek tapasztalata reszleges szalagszakadassal (terd)? Sajnos eselyes, hogy az van.. Dokihoz meg nem volt alkalmam elmenni, jobban mondva inkabb basztam ra, mostmeg nyaron a melo miatt nem akarok, ugyhogy halasztom öszre, gondoltam ha tavaly ota elvagyok vele, ez a par honap mar olyan mindegy..
Amire kivancsi lennek, az az, mennyi idö a felepüles ilyenkor, ha esetleg mütik? Mostmar rohadtmod idegesit, hogy nem tudok labazni.. Ha jobb napom van, akkor egy lightosabb atmozgato edzes elmegy, de pl guggolas abszolut felejtös.. Az amugy is szar genetikamhoz ez pont elönyös egyebkent.. -
dani3l
őstag
válasz gooool #59678 üzenetére
En ugyan ezzel a magassaggal es egy 10-es minusszal alltam neki a dietanak. Most vagyok olyan 70 kilo körül, de nem tünik ugy, hogy kisebb lettem, söt. Igaz centiket nem meregetek, de azert mar szarazabb vagyok. Plusz baromi jo erzes, hogy rendesen latszanak az erek..
Bar teny, nem ehhez a testsulyhoz valo azert a dieta, nalam is inkabb az volt a cel, hogy rendbetegyem az etrendem, meg elüntessem annak az irdatlan mennyiesegü szarkajanak a nyomait, amit az utobbi par evben magamba toltam es magamraszedjek valami relative normalis format, amit kesöbb majd többe-kevesbe tartani tudok, tömegelesnel is.
(#59679) deniro2: Bar nem nekem szolt, azert köszi a tippet, ennek en is utanaolvasok, mert pont megfordult a fejemben mostanaban a tema, csak en sem akarom szetcseszni a szervezetem ezekkel a sufnis gagyikoxokkal, amit kb minden teremben kapni..
Ezeket egyebkent hol lehet beszerezni, ha nem titok? Halodrolt neztem anno volt builderen is, de aztan eltünt..[ Szerkesztve ]
-
dani3l
őstag
Kreatin meg fölösleges. Carb-f/dextroz pedig csak edzes utani feherjeturmixodba menjen, egyeb idöpontokban hanyagold.
De jo, hogy itt mindenki ugy kezdi, nem akar orias lenni. En meg szenvedek evek ota, oszt' hiaba akarok az lenni, nem leszek. Az a franya genetika..
[ Szerkesztve ]
-
dani3l
őstag
válasz margithid #59572 üzenetére
Aldi eseteleg? En ott veszem, atszamolva kb 150 forintra jön ki a fel kiilo es eddig talan a legjobb, amit ettem. Szinten kek zacsis.
(#59608) rwin5: Nalam a tuti desszert, amit barmikor be tudok nyomni szinte barmilyen mennyiesegben: turo, kis edesitö, meg kb 10 deka malna/erdeigyümölcs/stb (tehat ami puha es szet lehet nyomni). Baromi finom.
-
dani3l
őstag
Kezdem erteni, miert van mar lassan 20 archivum a topikbol.. vagyis
-
dani3l
őstag
Itt most a szemöldökött kell nezni?
NetTom: De ilyenkor sem vagyok bepunnyadva, ez az erdekes. Fölkelek ilyenkor is 6kor, lemegy az aerob, utana csinalom a dolgomat, kaja, aztan megyek edzeni. Es meg kedvem is van edzeni. Egyszerüen csak annyi, hogy "kemenyebben" megy melo utan. Bar lehet csak azert, mert olyankor egesz nap pörgök, aztan estere mar kellöen föl vagyok spannolva..
(#59513) bandus: Natur rizst probaltatok mar? Most a 2,5x-es vizröl jutott eszembe, mert ahhoz is kb annyi kell. En honapok ota azt eszem, szerintem sokkal jobb, mint a sima, egyetlen hatranya, hogy sokaig kell fözni. Meg arban is duplaja (nalunk legalabbis), bar szerintem rizsnel ez majdnem mindegy..
[ Szerkesztve ]
-
dani3l
őstag
(Extraszüz) oliva. En azzal szoktam.
Mas:
Magyarazza mar el valaki, miert van az, hogy akar 10-12 ora folyamatos melo utan, reggel negyed 4es kelessel, jobbat edzek este, mint mikor kipihenten, otthoni semmittevesböl szepen elbattyogok a terembe delben? De ez mindig igy van. Nem tudok rajönni. Ma nem volt semmi dolgom szinte, elmentem 1kor edzeni, de ilyen szart mar regen edzettem.. -
dani3l
őstag
válasz margithid #59490 üzenetére
Lidlis eleg korrekt szerintem, ilyen kek zacsiban van emlekeim szerint.
En lenmagot szoktam meg bele tenni, sokat dob rajta es gombokert lehet kapni..
Egyebkent ami nekem nagyon bejött es gyakorlatilag barmennyit meg tudnek belöle enni, zabpehely, lenmag, vanilias wheypro, meg malna vagy afonya, vagy akar mind a kettö (fagyasztott, többnyire, mar csak a lustasag miatt is..).Meg nem tudom, ki hogy eszi, de en be szoktam dobni mikroba egy masfel percre, hogy megpuhuljon kicsit, eg es föld a különbseg a siman csak vizzel összekeverthez kepest. Mondjuk elöre beaaztatni nem probaltam meg..
[ Szerkesztve ]
-
dani3l
őstag
válasz FIREBLADE78 #59468 üzenetére
Nem tudom, szerintem igy nem szarad ki annyira, legalabb is nekem ugy tünik, mint szeletekre vagva megsütve. Tavaly ugy ettem.. Igy meg sütöm par percig, kevergetem amig ki nem feheredik, ra a tetö egy kicsit, hogy a belseje se maradjon nyers, aztan annyi, nem szoktam barnara piritani.
Mozzarellast mindenkeppen erdemes, ha szereted, mert nagyon finom. Mondjuk nem egy otthonrol elvivös, ethordobol hidegen kajalos kaja az biztos.
-
dani3l
őstag
válasz FIREBLADE78 #59458 üzenetére
En siman össze szoktam kockazni, aztan ugy megsütöm serpenyöben (meg parolom kicsit). Attol függ, mikor milyen kedvem van, vagy mi akad a kezembe, szoktam ratenni chilit, oreganot, bazsalikomot (utobbi kettövel nem szoktam sporolni, imadom öket), valamikor egy keves mez meg mustar, ez mondjuk nem kifejezetten dietas.. Ezen kivül olivat eszek melle mindig, meg ha van kedvem, parolok zöldseget.
Jelenleg 4 honapja nyomom igy, de nem igazan unom erdekes modon.Mult heten kiprobaltam azt a mozzarellas-bazsalikomos csirket, ami az utolso builder gasztroban volt, szerintem az is marha finom. Nem-dietaban almas-fahejast szoktam meg csinalni, nekem az is bejön.
Esetleg neha hagymas-fokhagymas-citromost, annak kicsit furcsa az izvilaga, de neha jo..Tavaly nekifutottam egyszer, akkor nekem is tele volt a tököm a szaraz csirkevel, ettem 2 hetig, aztan rauntam..
Hozzateszem mondjuk azert altalaban minden heten van egy halas meg egy marhas napom, az sokat dob a kajan, különben eselyes, hogy mar elegem lenne a csirkeböl..
[ Szerkesztve ]
-
dani3l
őstag
Itt van ilyen topik?? Micsoda szerencse, hogy megtalaltam, igy 5 ev utan..
(#59373) Ijk: Illetve lehet, hogy Daninak kellene cimezni, de engem erdekelne, mar csak kivancsisagbol is..
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A topicban érdekeltségi körbe tartozó (tulajdonos, munkavállaló, stb.) boltot reklámozni, bármilyen módon üzletelni tilos!
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Autós topik
- Eredeti játékok OFF topik
- Napelem
- Projektor topic
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Házimozi belépő szinten
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Filmvilág
- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest