- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Fűtés és hűtés klímával, napelem segítségével
- [K2]: A vagyonvédelmi rendszerszerelővé válás rögös útja
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- KRTLPC: Ki és hogyan élt túl? Volt ám fennakadás
- sziku69: Szólánc.
- ldave: New Game Blitz - 2025
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Szoszo94: Xiaomi Mi Router 3G - Padavanra fel!
-
LOGOUT
- kezdőknek infók itt: [link] és itt: [link]
- Drugs Bunny - A sárga kapszula (alapismereteket tartalmazó könyv .pdf formátumban) (alternatív letöltési link)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Dicker
őstag
válasz
#48584626 #61480 üzenetére
Épp ellenkezőleg. Csúnya "kokszosoknak" kell többet edzeni, enni, hogy jobban nézzenek ki. Elvégre azért csinálják, hogy több tápanyag kerüljön a szervezetben, többet bírjon az izom, így többet edzve lehet egyedül elérni ezt. Ezért is nyomnak heti 10-12-őt, és esznek két kiló húst naponta.
Meg lehet ezt csinálni naturálban is, csak semmi értelme. Így a "lusta kokszosokban" dupla annyi munka van.
A hobbistákat ne számítsuk ide, akik nem csinálnak semmit, csak szúrják, és szedik, ők egy hónapig lehet jobban néznek ki, mint ti, aztán három hónap múlva öreganyám jobban néz ki, mint ők.
Én meg naturál vagyok. Elítélem a szteroidokat. Felfújt izmok mind. -
Assdak
őstag
válasz
#65313280 #61491 üzenetére
Szinte biztos voltam benne. Nyilván a megfelelő gyógyszerek mellett azonos edzés és táplálkozás mellett, akiben szer van jobban fejlődik. Viszont azt senki ne higgye, hogy koksz mellett elég félgőzzel edzeni ahhoz hogy jó formád legyen. Koksz mellett ugyan úgy szükséges a kemény edzés, és megfelelő táplálkozás, különben, az eredmények sem fognak jönni, plusz magadba nyomott cucc is felesleges.
-
Ribi
nagyúr
válasz
N.Ferry #61484 üzenetére
Ki a tök írta, hogy nem kell edzeni?
Csak az a baj, hogy egy naturálos hiába ezd bármennyit, soha nem néz így ki, cserébe ha elkezd patikába járni, és ugyanannyit ezd mellette, kb 3x akkorára nő. Szóval ezt az egyenletet alapul véve fele annyi ezdéssel is 1.5x akkor lesz mint egy naturalos sokkal több munka mellett. Tessék levezettem matematikailag -
brownus
veterán
-
Ijk
nagyúr
válasz
God Vazzeg #61482 üzenetére
Eddig is folyamatosan toltam, nem volt semmi bajom. Igaz fél adagokat, ebbe viszont akkora az 1 adag kanál mint a régiből a fél. Bevallom lusta voltam megnézni a mennyiségeket, majd megnézem fél adaggal.
-
Ijk
nagyúr
Valaki vett mostanában assaultot? Most vettem fruit punch ízesítésűt, ilyennel kezdtem anno. De most tegnap betoltam egy adagot és valami allergiás reakciót váltott ki, elkezdett égni az arcom, tiszta piros volt a fejem. Ma átböngészem az összetevőket. Ilyen miatt vissza lehet küldeni?
-
törölt tag
válasz
Assdak #61479 üzenetére
szar kajaval es szar edzessel koxszal messzebre jutsz mint kivalo kajaval es kokemeny edzessel naturalban. Sajna ez a helyzet, de ez ilyen, nem hiszem hogy el kellene vegye a kedvunket.
Mondjuk ahogy elnezegetem a sracot, ez rendes anyagot tolt, nem ugy mint a mi topikkoxereink (kiveve Dickert) akik egy Stana kura utan homeopatikus mennyisegben szedtek fel szaraz izmot.
Mi volt az anyag, lehet tudni?
-
Assdak
őstag
Hát azért ebben a formában tuti van munka is...
Azért sokan itt kibaszottul el vannak tévedve kox ügyben. Attól még hogy megy a vitamin, kell mellé a normális kaja és a kemény edzés is. -
rwin5
őstag
Nem mondanám szuper genetikának, és az edzései se egy másolni való, szóval ezért esett le kicsit az állam, na mind1 nem irigylem a koxosokat, de azért na nekem ez durva főleg, hogy "ismerem".. és pláne azért is vicc, mert ez a srác ilyen 3-4 hónapokat gyúrt régebben aztán ráhagyta. Na mind1 túl van beszélve, de muszáj volt ide bebiggyesztenem
-
brownus
veterán
válasz
Dexar007 #61462 üzenetére
bízom benne, hogy nem firestarter
-
törölt tag
Ma hajnalban vétkeztem! Megettem 3 szelet pizzát.
Mentségem csak annyi volt, hogy az Andrássy-n oltottam a tüzet, aztán délutántól hajnal egyig igencsak megéheztem és más kaja nem volt.
Mea culpa, mea culpa, mea maxima culpa. -
KoVee84
senior tag
Én meg elkezdtem tolni a sibut, mert már nem volt állapot amennyit kajálni tudtam... Ez vmi qwa jó! Reggel tolom be reggeli shake után, hát a délelőttjeim elég viccesek
-
törölt tag
Chuck Norris meg unalmaban elszamolt a vegtelenig. Ketszer.
-
k!nG
aktív tag
Szevasztok sracok most olvasom hogy a Turbo dieta a tuti.. Figyeljetek most itt sirok az agyamban es szamolom ossze, hogy mennyivel olcsobban jottem volna ki ha WPP helyett ezt iszom es csirke rizs helyett ehettem volna a mekiben is.
Sajna elhasznaltam az osszes Zewat itthon ugyhogy most budipapirba fujom a nozim. A feherjet az aminokat a kreatint meg ugy mindent kidobtam a pcsaba.
Holnaptol atterek Turbora es mar megrendeltem az Update kosztot is magamnak eletmodvaltas lesz itt. De csak aze me a velvet eztirta.
-
Koczó93
őstag
válasz
FIREBLADE78 #61440 üzenetére
Nem te voltál aki nekiszaladt kézzel az ajtónak?
Most rúgni sikerült? -
venge
aktív tag
.
-
xcds
őstag
válasz
BÁ Nutrition #61445 üzenetére
-
Dexar007
veterán
válasz
Nem kellett volna lancfuresszel maszturbalni.
-
Unsign
tag
válasz
Felüdülés végre olvasni egy szakmailag megalapozott hozzaszolast
Szar ugy, de legalább van mentség és mehet a mell-bicepsz
-
FIREBLADE78
addikt
eltörtem a 4es lábujjamat,így nem lesz lábazás egy darabig,kv eget de fáj
-
FÖNÖK
tag
b
-
brownus
veterán
margithid olyan mint huma a filmvilág topikban, lájk :d onnan ki lett tiltva, csak mondom...
ha meg
szarnikaksizni akarsz egy jót naponta 1-2x, keverj lenmagpehelyt is a reggeli zabba.... -
Zoo123
senior tag
válasz
Assdak #61427 üzenetére
Az egész csak vérmérséklet függvénye, ne hagyd hogy felhúzzanak, különösen ilyen sületlenségekkel.
Különben sem gondolja komolyan, ironizál, csak nem teszi ki a szmájlit.Koczó93:
Ja a gebe ectokra meg vastag zsírréteget varázsol!
Csuda egy szer ez, vigyázzatok vele én mondom!Assdak: Ilyenkor gondolj arra hogy a margithídon 5 percenként jár villamos, nehéz lehet neki!
-
Assdak
őstag
Múltkor valaki itt feszegette, hogy többször kaptam bannt személyeskedés miatt. Na az pont az ilyen agyhalottak miatt történt... Persze ezek vígan írogatják a faszságaikat továbbra is.
-
Koczó93
őstag
De akkor ez nem olyan por amitől felfújt izmaid lesznek?
-
userxy
őstag
válasz
margithid #61416 üzenetére
Én nagyon jól tudom miről beszélek.
Arról, hogy egy ökör az aki megveszi ezt a port.
Nagyon nagy tévedésbe vagy!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Nem a program hanem a por a baj.
BÁRMILYEN fehérjét iszol rendes étkezés helyett az eddigi életviteledhez képest 99%, hogy kalória deficitet állítasz fel a szervezetedbe EZÉRT fogysz. Nem azért mert a turbó diéta fehérje milyen jó.
Sőt mondhatni amúgy összetételével, hogy fos is.ANYAGILAG tized áron, hasonló eredményeket ellehet érni minden TURBÓ DIÉTÁS faszság nélkül.
Velvet tesztet hiteles tesztnek nevezni az meg önmagába vicces
-
userxy
őstag
válasz
margithid #61407 üzenetére
Én nagyon türelmes vagyok a hülyékkel szembe de te már túl lépsz minden határt.
Vagy vmi begyepesedett kövér ember vagy. Vagy csak szimplán nem tudsz olvasni.
Igazából mindegy is ha neked van annyi pénzed, hogy 5x-ös áron vásárolj kevert fehérjét és mellé vitamint egészségedre. De ne bizonygasd, hogy te milyen hozzáértő vagy mert sehol se vagy nemhogy hozzáértő.
Kellenek az ilyen emberek is ebből él meg a turbó diéta oldal.
Mindig is a hülyéken és elkeseredetteken lehetett meggazdagodni. Ez továbbra is így van bánom, hogy nem én találtam ki ezt a marketinget.(#61413) BÁ Nutrition
Kizárt, hogy edzene akkor tudná, hogy ökörség amit beszél.
(#61415) Ribi
Had egyen ő ettől is fogy, Ez is a turbó diéta része.
-
Xantor
tag
Tudnátok segíteni "gyúrós" póló vásárlásban?
Nem szeretek atlétában edzeni, de sokszor rá kényszerülök, ha pl. lépcsőzök vagy ha kibírhatatlan a meleg. Ezért szeretnék valami bő, alkarig érő ujjú pólót ami jó légáteresztő és ténylegesen alkalmas az edzésekre. Debrecenben vagy Nyíregyházán van esetleg olyan bolt, ahol lehet ilyet találni? Ha nincs, akkor netről is jöhetnek a linkek.
-
Radnix
senior tag
Jézusom megint beszabadult valaki okos, és idetartja az arcát a pofonokért
-
shteer
titán
Ez a turbodieta nem tul boozys?
-
Új hozzászólás Aktív témák
A topicban érdekeltségi körbe tartozó (tulajdonos, munkavállaló, stb.) boltot reklámozni, bármilyen módon üzletelni tilos!
- Nintendo Switch 2
- iPhone 17 Pro prototípus a vadonban
- OLED TV topic
- Gitáros topic
- Google Pixel 8a - kis telefon kis késéssel
- Milyen légtisztítót vegyek?
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Újabb magyar banknál elérhető a Xiaomi Pay
- Fűnyíró topik
- Hitelkártyák használata, hitelkártya visszatérítés
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! Asus B360M i7 9700 16GB DDR4 512GB SSD RX 6650 XT 8GB ZALMAN N4 600W
- Törött, Hibás iPhone felvásárlás!!
- Telefon felvásárlás!! Apple Watch SE/Apple Watch SE 2 (2022)
- Okosóra felvásárlás!! Samsung Galaxy Watch 5 Pro, Samsung Galaxy Watch 6 Classic
- Telefon felvásárlás!! Apple iPhone 16, Apple iPhone 16e, Apple iPhone 16 Plus, Apple iPhone 16 Pro