Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- vrob: Az utolsó DOS játékok 1996 - 1997-ben, egy korszak lezárul
- GoodSpeed: Segway-Ninebot F3 E elektromos roller.
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- mefistofeles: Az újkori csalók...
- Victoryus: Rapoo VT9Pro egér
- Gurulunk, WAZE?!
-
LOGOUT
- kezdőknek infók itt: [link] és itt: [link]
- Drugs Bunny - A sárga kapszula (alapismereteket tartalmazó könyv .pdf formátumban) (alternatív letöltési link)
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
Louro
őstag
Sziasztok!
Követem a fórumot, amennyire tudom és mivel már 2. hónapja elkezdtem heti 3x edzeni - nem edzőtermi, hanem muay thai - és eléggé átmozgat, így gondoltam beállok asszony mellé a fehérje diétába.
A közelben egy "bodyshop-ot" találtam, ahol se Scitec se Biotech. De ez lenne. Ez is van olyan jó, mint a Whey protein professional vagy azért számottevő különbség van közte?
Fehérjediétát lehet tartósan vagy csak 2 hét és utána 2 hét pihenő? Az edzések hatékonyságát próbálom kicsit felerősíteni. Táplálkozásra amennyire tudok, odafigyelek. Hetente-kéthetente van egy kis bűnözés, de azért diétázgatunk otthon.
-
barisj
aktív tag
Hétfőre tervezünk myprotein rendelést leadni,akinek kell valami írjon!
Továbbra is -15% kedvezmény mindenre.
-
-
Drizzt
nagyúr
válasz
deniro2 #58338 üzenetére
Amugy mi a helyzet azzal a kis fesztivallal, amit tervezett helyette a varos, hogy azert ne vessze el a koltsegvetesenek a 99.9999%-at? Lesz, nem lesz? Tudsz valamit?
Obama forma mar megvan. Talan mr. Rik lesz a kovetkezo.
-
adam432
tag
válasz
Dani82 #58311 üzenetére
Egy stana only kúrába nem kell mesterolon, a stana úgysem aromatizálódik...
Dickernek amúgy igaza van, egy tesztót csapjál mellé, ha már koxra adja az ember a fejét, akkor valami normálisat toljon. A tesztó mellé már mehet a provi vagy arimidex, a végén pedig a hcg és tamoxifen. (bár legideálisabb kúra közben tolni a hcg-t)
Szóval véleményem szerint vagy tolj el rendes kúrát, vagy maradj natúró... -
Zola007
veterán
válasz
Casanova* #58332 üzenetére
Nem, efotton nem kell izmosnak lenni, lepippantanak egy jim beam- kólàèrt is
Bàr izmosan mindig könnyebb, a crossfites sràc akit emlitettem tegnap, hegyaljàn sportot üzött abból, hogyan lehet minèl kevesebb szóval, csak a fizikumàval öszeszedni egy csajt.
A rekordja egy köszönès és 2 tőmondat volt tajrèszegen, 3 perc múlva már húzta. -
törölt tag
Tipikus, lassan tenyleg beut a nyar, az emberek eszreveszik hogy az iden sem lettek izmosak, es vegso ketsegbeesesukben bekoxolnak
Mert ha nem lesztek izmosak nem is szopnak le a csajok a sator mogott a ´soundon ugyhogy nyomjatok a kemiat
Dicker
mutans allatanarbacsi meg a mennybe megy. -
Dicker
őstag
válasz
FollowTheORI #58325 üzenetére
Rá van írva.
-
-
corres78
tag
válasz
BÁ Nutrition #58322 üzenetére
Ahhoz arányában nézve legalább 210 cm magasnak kellett volna lennie.
-
corres78
tag
Vagy abba halt bele, hogy nem hitték el neki, hogy naturál!
[Ezen a videón kondi után látható (reggel még kifért könnyen)
]
-
Dicker
őstag
válasz
deniro2 #58313 üzenetére
Nem kötelező, de mehet, és előnyös. A clomid drágább, mint egy nolvadex, és gyengébb is. Ritka, hogy valakinek az előbbi jön be.
Dani82:
Szerintem így kevés lesz, mellé mehetne minden második nap teszto. Még így is mindig "kezdő kúra" kategóriába esik.
Egyébként ne szteroidgáljatok, az nagyon rossz. Meghal tőle a szomszéd, elsorvad a zagy. -
deniro2
senior tag
válasz
BÁ Nutrition #58301 üzenetére
Furazadrol/bol. Nekem eddig diétában bejön, reggel bedurranva kelek ki az ágyból, az is valami
-
corres78
tag
Köszönöm szépen a válaszokat!
Maradok a tejnél.
"Kolompár Kátler"
-
Dicker
őstag
válasz
corres78 #58300 üzenetére
Lehet úgy is.
Meg így is.
Hogyne érné meg.
Ad azt is meg növeli a szürkeállományt.
Elég, egy hónapig.
Nem olyan, inkább hasonlít "A megmented a hobbigyúrósokat attól az ampullától, amit elhasználsz, így védve őket."Ja, és önmagába sose használják, csak a Kolompár Kátlerék...
Új hozzászólás Aktív témák
A topicban érdekeltségi körbe tartozó (tulajdonos, munkavállaló, stb.) boltot reklámozni, bármilyen módon üzletelni tilos!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i3 10105F 16/32/64GB RAM RTX 3050 6GB GAMER PC termékbeszámítással
- 16TB 0 nap Seagate Exos X16 Enterprise HDD több db.
- AKCIÓ! HP ZBook Firefly 14 G9 üzleti notebook- i7 1255U 32GB RAM 512GB SSD nVidia T550 4GB Win11
- LG 32GP850-B - 32" NANO IPS / 2560x1440 / 180Hz 1ms / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync / HDR 400
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 5500 16/32/64GB RAM RTX 4060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest