Hirdetés
- Asszociációs játék. :)
- Szólánc.
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Amiga A500 - A régi barátnő
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- Digitális Állampolgárság Program
- Miért ne vegyél gagyi kínai LED izzósort...
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- AuraSync kibeszélő topic
- eBay-es kütyük kis pénzért
-
LOGOUT.hu
- kezdőknek infók itt: [link] és itt: [link]
- Drugs Bunny - A sárga kapszula (alapismereteket tartalmazó könyv .pdf formátumban) (alternatív letöltési link)
Új hozzászólás Aktív témák
-
deniro2
senior tag
válasz PowerBuldog #26702 üzenetére
Szerintem egyrészt már az is bír reklámértékkel, hogy egyáltalán van bbtv, hiszen aki megnézi, az már ott van az oldalon, másrészt a reklámozást is lehet ízléssel csinálmi, nem feltétlenül kell a szereplők szájába béna mondatokat adni, elég lenne egy szájtek séker a kezükbe, vagy kreatin az asztalra, etc... Ráadásul ott a nyúl saját rovata, ahol direktbe is ajánlgathat akármit...
-
Shadowbull
addikt
600e? na ne vicceljunk mar kerem
en sohasem szerettem igazabol a BBTV-t nekem egyszeruen unalmas es vontatott. Ahogy meg van rendezve az engem halalra idegesit, mondanak nehany mondatot, ami erdekelne, utana ugrunk edzeskepekre rockzenevel, ami meg kurvara nem erdekel, utana megint nehany mondat mas temaban, aztan megint videoklip, aztan visszaugras az elso temara. Hamar elvesztem a turelmem, megprobalok beletekerni, de ahhoz meg szar a lejatszo, a vegen megunom aztan kilovom a picsaba az egeszet.
A ket nagy benga allat kurvara nem erdekelt az elejen, a kiscsaj jo volt, de o is hol dumalt hol edzett, a vegen meg a natural ficko is erdekelt volna, de szet volt szabdalva az egesz a faszba, ugyhogy nem tudtam megnezni.
Mindenesetre azt lattam amikor arrol beszelt, hogy 20 ev kokemeny edzes es kajalas van a a fizikumaba, amivel egyebkent szerintem itt a topikban barki kiegyezhetne, meg a koxer sracok is, szerintem ezt nem kene a fiatalok elott mutogatni, mert abbahagyjak a picsaba az egeszet
https://marharepaszerint.blogspot.com
-
Eagl3
veterán
Régebbi részek?
És mégis mi a szar kerül ezen 5-600 ezerbe?[ Szerkesztve ]
-
Tamoo
MODERÁTOR
500-600-ba?
Benzinpénz nincs ennyiben, "haveroknak/szereplőknek" meg gondolom nem fizetnek fellépő díjat. Vagy igen?
Vagy ez a nyúl óradíja?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A topicban érdekeltségi körbe tartozó (tulajdonos, munkavállaló, stb.) boltot reklámozni, bármilyen módon üzletelni tilos!
- Milyen okostelefont vegyek?
- WoW avagy World of Warcraft -=MMORPG=-
- JavaScript topic
- Fujifilm X
- PlayStation 5
- Intel Core i3 / i5 / i7 / i9 10xxx "Comet Lake" és i3 / i5 / i7 / i9 11xxx "Rocket Lake" (LGA1200)
- Digitális Állampolgárság Program DÁP
- Asszociációs játék. :)
- Elemlámpa, zseblámpa
- S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest