- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- antikomcsi: Celebtanya - Farm VIP V.
- Pajac: Gigászkalmár
- N€T0X|N: Villanydrótkecske
- eBay-es kütyük kis pénzért
- sh4d0w: Árnyékos sarok
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
-
LOGOUT
- kezdőknek infók itt: [link] és itt: [link]
- Drugs Bunny - A sárga kapszula (alapismereteket tartalmazó könyv .pdf formátumban) (alternatív letöltési link)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Woodslave
félisten
válasz
Dorian #185677 üzenetére
milyen hatásokra?
Azzal is lehetne vitatkozni, hogy a kollagénnek orálisan bevitt formában van-e egyáltalán hatása.
Nézd én azt gondolom és azt írtam korábban is, ez kaja. Ahogy nem érdekel a csirke amino profilja nem érdekel ez se. Ha valakit ez zavar vegye meg a drágábbat szerintem hosszú távon semmiféle különbséget nem fogsz felfedezni izmosodás vagy bármilyen egyéb hatás tekintetében mert annyira sok változó van amúgy is.
Valami qrva extrém esetben el tudom képzelni, mittomén pont az izmosodási határérték alatt eszel hosszú időn át és amiatt mert ebben glicin van és kevesebb EEA (vagy akármelyik aminosav) ezért kicsit kevésbé leszel izmos...
De ennek esélye szerintem 0.. (nulla)
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A topicban érdekeltségi körbe tartozó (tulajdonos, munkavállaló, stb.) boltot reklámozni, bármilyen módon üzletelni tilos!
- Telefon felvásárlás!! Apple iPhone SE (2016), Apple iPhone SE2 (2020), Apple iPhone SE3 (2022)
- Telefon felvásárlás!! iPhone 11/iPhone 11 Pro/iPhone 11 Pro Max
- Oppo A54s 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- LG 32GR93U-B - 32" IPS - UHD 4K - 144Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDR 400
- Samsung Galaxy A9 2018 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest