- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Gurulunk, WAZE?!
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- V.Milán: 04.15. Ki mit csinál ma?
- hcl: Xiaomi pumpa pumpálás
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
-
LOGOUT
- kezdőknek infók itt: [link] és itt: [link]
- Drugs Bunny - A sárga kapszula (alapismereteket tartalmazó könyv .pdf formátumban) (alternatív letöltési link)
Új hozzászólás Aktív témák
-
aelod
veterán
válasz
Csak1valaki #125517 üzenetére
Dobd el az orvosi kézikönyvet Dokikám mert nem jött át a lényeg. Te megint állítottál valamit ami nem igaz. Márpedig, hogy doppingszert használnék. Erre írtam a predátoros példát, hogy az akaratomnak és a kitartásomnak köszönhető a jelenlegi fizikumom (ami olyan amilyen) nem pedig a doppingnak. Így már érted?
Tudod hány beszámolót láttam már arról, hogy tart mindent az illető, és mégsem fogy?
Én is láttam párat. Egészséges átlag formásodni izmosodni vágyó emberek beállított étrenddel és edzéstervvel még mindig a nagy többségében a be nem tartott étrend és az elkummantott edzések miatt nem hozzák a várt eredményt. Nem azt állítottam, hogy nem lehet egészségügyi probléma a háttérben.
Elme irányít, igen. De hiába akarod vezetni a kocsit, ha nincs benne benzin. Ha valakinek összeomlik az anyagcseréje, akkor hiába "elmélkedik". Ez egy nagyon szépen elterjedt dogma, miszerint csak a kalória számít. Persze...
Ki beszélt itt a kalóriákról?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A topicban érdekeltségi körbe tartozó (tulajdonos, munkavállaló, stb.) boltot reklámozni, bármilyen módon üzletelni tilos!
- DJI Air 3 Fly More Combo RC2 drón egyedi megjelenéssel
- DJI Air 2s drón szett - 5,4k video, 1" SONY CMOS + extrák (2S4) kettő darab akkumulátorral
- ELADÓ Quansheng UV-K6 kézi amatőr rádió
- DJI Mini 3 pro drón szett - telefonos távirányítóval +extrák
- DJI MINI 4K Fly More Combo 1 órát repült teljesen új és hibátlan DJI CARE CSEREGARANCIA!
- LG 27GP850P-B - 27" NANO IPS - 2560x1440 - 180Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - AMD FreeSync - HDR 400
- BLUESUMMERS NVMe SSD adapter
- Gyors, Precíz, Megbízható TELEFONSZERVIZ, amire számíthatsz! Akár 1 órán belül
- AMD Csúcskategória! Számítógép Munkára vagy játékra! R9 7950X3D / RX 9070XT / 32GB DDR5 / 1TB SSD
- 15,6" Dell Latitude laptopok: E6540, E5550, E5570, 5580, 5590, 5500, 5501, 5510/ SZÁMLA + GARANCIA
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest