Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- bambano: Bambanő háza tája
- nonsen5e: DPD tapasztalatok
- eBay-es kütyük kis pénzért
- GoodSpeed: Segway-Ninebot F3 E elektromos roller.
- mefistofeles: Az újkori csalók...
- Kalandor: Habemus papam
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
-
LOGOUT
- kezdőknek infók itt: [link] és itt: [link]
- Drugs Bunny - A sárga kapszula (alapismereteket tartalmazó könyv .pdf formátumban) (alternatív letöltési link)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Jim-X
őstag
válasz
BÁ Nutrition #124695 üzenetére
Utananeztem, 86os volt a dereka, ami tenyleg nem egy Molnar Peti...
Bar azert "cseppet" magasabb volt es a mellboseg is majdnem 145-os volt melle
(34 vs 57 inch)
-
kk831228
addikt
válasz
headhunter #124678 üzenetére
Szép... Ezektől a gyakorlatoktól ilyen lesz a hasam...?
Nem vettem még észre...
-
-Ben-
veterán
válasz
pityaa23 #124676 üzenetére
A csokissal nincs nagy baj, csak már hányok tőle, mert szinte mindig azt ittam...
A karácsonyi kiadások jók voltak, csak kár, hogy már nincs. A krémsütis egész jó, most azt iszogatom. Szerintem a mogyorós és a krémsütis a legjobb, utóbbiban még csokireszelék is van...
(#124675) zapikanka: az a gond, hogy valamennyire szennyezve lehetnek ezek gluténnal is, mert a tabletta csak részben oldotta meg a problémát. A Zero óta minden rendben.
-
zapikanka
tag
válasz
-Ben- #124674 üzenetére
Szia,
ha van róla papírod, akkor tudsz receptre iratni Lactase nevű tablettát. Én WPP 100%-at simán tudom vele inni, előtte én is bajban voltam. (Glutén-ra nem tudom milyen opciók vannak)
Kicsit off, de a laktózérzékenységre van adóvisszatérítés, ami igen jól tudn jönni.
-
-
-Ben-
veterán
Én csak a BioTech Zero -t bírom... Mivel glutén és laktóz érzékeny is vagyok. Nem valami olcsó, cserébe még az ízek is jó szarok.
-
NorBuilder
csendes tag
válasz
Shummo #124661 üzenetére
En mar egy jo ideje Stillmasst hasznalok. Altalaban naturt veszek. Az ize kb olyan, mint a vizezett tej. Az allaga is picit hig, gondolom nem tartalmaz testesitot, mint az ismert markak feherjei. Egyszer az egyik havernak rendeltem csokisat, neki izlett. A multkor rendeltem csokis-pirosgyumolcs zseleset (vagy mit), mert akciosan csak 13500 volt, egesz jo ize van dupla dozisban. Csokissal altalaban nem lehet melleloni, sot en hosszutavon csak azt birom inni, valamint az izesitetlent.
-
Ed3r_X_
nagyúr
-
sutyesz96
őstag
Én banánost vettem, már sokadjára.
Kicsit "tej állagúbb", mint más márkák termékei, illetve nem is akkora ízbomba mint amire számítanál. Nekem személy szerint pont ezért jön be, nem az a csömör ízbomba mint a többi. Ha te ahhoz vagy szokva akkor ajánlott picit kevesebb vízzel bekeverni.
-
Shummo
senior tag
Hali. Most hogy így megugrott a myproteines ízesítetlen fehérje ára, tudtok ajánlani helyette valamilyen koncentrátumot?
-
Shingen
addikt
válasz
HussarF #124644 üzenetére
Multivitamin for men
(#124647) aelod Annyi vízzel kimosod magadból az összes ásványi anyagot.
Bár én is sok vizet iszom, de a tabletták bevétele után az első vizelésnél rendesen megszínezi.(#124649) Alpachino Mi lenne ha még plussz B vitamint tolnák a jobb étvány miatt, folyamatosan narancssárga lenne
Új hozzászólás Aktív témák
A topicban érdekeltségi körbe tartozó (tulajdonos, munkavállaló, stb.) boltot reklámozni, bármilyen módon üzletelni tilos!
- Telefon felvásárlás!! iPhone X/iPhone Xs/iPhone XR/iPhone Xs Max
- LG 27UL500-W - 27" IPS - 3840x2160 4K - 60Hz 5ms - HDR10 - AMD FreeSync - 300 Nits - sRGB 99%
- MÉG ÁRCSÖKKENTÉS Lenovo Thinkcentre E73 asztali gép eladó
- Telefon felvásárlás!! iPhone 11/iPhone 11 Pro/iPhone 11 Pro Max
- Bomba ár! Dell Latitude 5290 - i5-8GEN I 8GB I 256SSD I 12,5" HD I Cam I W11 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest