- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Meggyi001: Nyilvános wc-k.....még mindig hiánypótló...
- Szoszo94: Xiaomi Mi Router 3G - Padavanra fel!
- bitpork: Phautós tali a Balcsinál 2025 Augusztus 2 napján (szombat)
- Meggyi001: Anya, tudsz segíteni a matekban?....Nem érek rá kisfiam, majd segít a ChatGPT...
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
LOGOUT
- kezdőknek infók itt: [link] és itt: [link]
- Drugs Bunny - A sárga kapszula (alapismereteket tartalmazó könyv .pdf formátumban) (alternatív letöltési link)
Új hozzászólás Aktív témák
-
kolosanyi
veterán
válasz
-Mike- #113469 üzenetére
Válogatott röplabdás voltam egészen junior korosztályig, utána abbahagytam. Volt röplabdás barátnőm.
(#113471) Woodslave
Lol, beszarás.(#113472) BÁ Nutrition
Pedig leírtam többször is. Megfogadtam a városunk egyik legjobb edzőjét, sima hagyományos, testépítő jellegű edzéseket csinálunk. Osztott terv, mindig vannak alapgyakorlatok, meg egy rakás kiegészítő is. Az alapoknál piramisban szoktunk felmenni 4-5 ismétléses súlyig, onnan meg az utolsó sorozat vetkőző. A kiegészítő munka pedig sok ismétléssel, kis súllyal, nagy koncentrációval. Sokszor szuperszettben vagy nagyon kevés pihenővel. De igazából kezdem úgy hinni, hogy tök mindegy hogyan edz az ember. Lehet, hogy az is elég lenne, ha csak üres rúddal nyomnék fekve meg guggolnék, csak legyen izomérzet meg jó étrend.
Új hozzászólás Aktív témák
A topicban érdekeltségi körbe tartozó (tulajdonos, munkavállaló, stb.) boltot reklámozni, bármilyen módon üzletelni tilos!
- Garmin Vivoactive 5 Okosóra, Bontatlan, Új, 0 Perces, Fekete, 1 Év Garancia
- Garmin Vivoactive 5 Okosóra, Bontatlan, Új, 0 Perces, Krémarany, 1 Év Garancia
- Garmin Vivoactive 5 Okosóra, Bontatlan, Új, 0 Perces, Kék, 1 Év Garancia
- Garmin HRM Dual Pulzusmérő Pánt, Bontatlan, Új, 0 Perces, 1 Év Garancia
- Garmin HRM Dual Pulzusmérő Pánt, Bontatlan, Új, 0 Perces, 1 Év Garancia
- Telefon felvásárlás!! Apple iPhone SE (2016), Apple iPhone SE2 (2020), Apple iPhone SE3 (2022)
- Fém, összecsukható és kihúzható fotó állvány eladó
- Apple iPhone 13 Kártyafüggetlen 1 év Garanciával
- Lenovo Legion Pro 7 i9-14900HX 32GB RAM 1TB SSD 16" QHD+ 240Hz RTX 4080 12GB 175W DOBOZÁBAN, MAGYAR
- Bomba ár! HP EliteBook X360 830 G8 - i7-1185G7 I 16GB I 512SSD I 13,3" FHD Touch I Cam I W11 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest