Hirdetés
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- Asszociációs játék. :)
- Fűzzük össze a szavakat :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Ingyen kellene, de tegnapra
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- PLEX: multimédia az egész lakásban
- A fénynél gyorsabban
- Építkezünk 6. rész (2024)
- A gyerekem "tartalmat gyárt". Mit tegyek?
-
LOGOUT.hu
Elso fazis: epits ki egy megfelelo alapot,konnyu,alacsonyabb pulzusu alapozassal.Erzesbol ez a "meg tudok kenyelmesen beszelni futas kozben",nagyjabol a max pulzusod 70-75%-a.
Amikor ugy le tudsz futni kb. 10km-t,hogy 5 utesnel nem mozdul el tobbet az alap futopulzusod akkor kezdheted a kovetkezo fazist.
Új hozzászólás Aktív témák
-
ígyvanferi
addikt
Alapcipőkből tényleg tök jó be lehet időnként vásárolni 25, de akár 20 ezer Ft alatt, NB Rebel, Puma Velocity, outletekben Pegasusok, adiosok pl. Aztán ha valami extrább igény is van, extra párnázottság, terepes képességek, vízállóság, prémium habanyag, karbonlap vagy csak egyszerűen cipősznobbá vált az ember, akkor becsúszik néha 40-45 ezer Ft körül is modell, hiába az akcióvadászat (illetve hát mi lenne enélkül...).
Amúgy nem is annyira elszállt árakon vették LanyUsék a Hokákat. Talán egy 20-25%-ot lehetne spórolni, ha innen-onnan összevadássza az ember ezeket.
[ Szerkesztve ]
-
nagyúr
Nekem a bringára majdnem 25k egy külső aztán ha peches az ember kivágja valami úgy hogy mehet is a kukába.
Cipőm meg ilyen talán 63-ért vettem kedvezménnyel:
[link]
Kegyetlen árak vannak sajnos.
A technikai sportok drágák, mondjuk futócipőt én is csak akcióban veszek.[ Szerkesztve ]
Més que un club!
-
tisn
addikt
válasz ígyvanferi #89402 üzenetére
hat nem nagyon lattam nagy akcioban sem 35k alatt hokat, akkor meg megeri azt a par ezrest hogy ki is tudja probalni elotte a boltban, nem lutrit rendel.
-
ígyvanferi
addikt
válasz LanyUs #89391 üzenetére
Szép kollekció. Mármint nem vizuálisan, mert általban a hideg kiráz a Hokáktól. Na jó, pl. a Mach 5-ből a Castlerock/fiesta fantázianevű szintkombináció egész frankó, vagy pl. a Cielo Road sem rossz. Létezik amúgy kék Clifton 9 GTX is [link], ez se néz ki rosszul.
Megnyugodtan, hogy te sem tudtál igazán különbséget tenni a Mafate és a Speedgoat között. Tömegük is alig különbözik.
Sok hasznos km-t bennük akár együtt is. -
robag93
aktív tag
válasz ígyvanferi #89405 üzenetére
Minél csúnyább és minél drágább cipő kell. Így másra nem akarja használni az ember és bűntudata lesz, ha nem használja
-
tomcica
Topikgazda
Meg 50ezres cipokkel sem draga van ismerosom pecas,versenyen 100-150 euronyit etet be alkalmankent (es ott a halat ugye vissza is dobjak meres utan). Bringan egy katyu es ha kereket(et) kell cserelni az is zsebbenyulos.
There are two mistakes along the way to Mastery: Not starting it and not going all the way."
-
tomcica
Topikgazda
válasz ígyvanferi #89405 üzenetére
Cielo Road az listas nalam,az es a Mach 5 a Hoka vilagbol
Meg a vegen ugy nyeri majd meg azt a szintes versenyt korcsoportban,hogy egyik laban Mafate a masikon Speedgoat lesz
[ Szerkesztve ]
There are two mistakes along the way to Mastery: Not starting it and not going all the way."
-
tomcica
Topikgazda
válasz robag93 #89406 üzenetére
O ha csak ezen mulna,hogy buntudat kell egy heti jo XXX km mennyiseghez na de itt kerem megszallott futok vannak,latod SPD bringas cipoben assa telen a fagyott foldet. Ismerek egy olyat aki emelkedo hijan autogumit huz 4km-en at folyamatosan (5:15-5:30 irammal),tegnap tortenetesen talalkoztam is vele.
Volt itt egy aki serules alatt 10-20km-t setalt temposan futopadon emelkedore. Meg Pepe,aki neha magasan repul epp es megegeti magat,mint Ikarusz fia anno (apropo jelentkezett,tolja szepen a sok cipo kozul a Mizunok valltak be nala ).
Peter-a-Boldog meg egyszer kap egy het szabadsagot es felsantan vagy/es hereservvel (meg nem derult ki,mert mar ovodaban is a jele ANOMALIA volt ) egybol 100km+ tol bele adott heten,mert ugye attol, ha nem is gyogyul meg,de legalabb erzi,hogy el[ Szerkesztve ]
-
HKorn
veterán
válasz Napfénysüti #89403 üzenetére
25k egy db külső? Mit használsz? 3500km-t mentem a mostani outimmal, de se defekt, se gumihasadás nem volt eddig, de persze simán lehet olyan eset, amit írsz.
Run&Ride
-
tomcica
Topikgazda
Masik kollega roncsderbi szinten zenesz...harmadik ismeros auto-tunning,foleg vizualis,de azert 110%-ra rendbe szokta rakni a motorjukat is. Regi Suzuki Swift-be csak a lila bekoto csovek egy vagyon volt,szerintem ralocsolt mar 5000 eurot tuti.
[kép]There are two mistakes along the way to Mastery: Not starting it and not going all the way."
-
nagyúr
-
tomcica
Topikgazda
-
jimpo
senior tag
Garmin's Big Q1 2024 Fenix/Forerunner Beta Update: Tested! Engem nem érint (F6 PRO), de van/lesz pár hasznos új funkció.
Garmin Connect's Big App Revamp: What's Actually Changed? Ez jónak ígérkezik, főleg hogy egységes felület lesz Appban és böngészőben.
Még csiszolni kell rajta, az "Utolsó 7 nap" átlag jelenleg nem elérhető. Még BETA, szóval reméljük nem felejtik visszatenni.Nőknek sportmelltartóra, pontosabban alá csíptethető pulzus pánt: Garmin HRM-FIT Review: Best Women's Heart Rate Strap?
[ Szerkesztve ]
A 1080p felbontás játékokban lehet nem a legszebb, de legalább simán fut a vason... :DDD
-
parandroid
félisten
válasz xy.zsolt #89416 üzenetére
Mert hagyod magad. Én is gyűlölöm ezeket a szarokat (a jutubos reklámok csak a hab a tortán), viszont társadalmunk jelentős hányadával ellentétben tudok olvasni, szóval megvárom, amíg valaki civilizáltan összefoglalja írásban, amit tudni érdemes. Németeknél is ez megy amúgy, a híroldalaik pl már vagy mind fizetősek, vagy írott hírek helyett videók vannak. Katasztrófa. Aki a podcastot, mint műfajt kitalálta az internetre, azt is akkor kellett volna a többieknek agyonvernie, szebb hely lenne a világ. Most meg minden szellemi fogyatékos, írástudatlan idióta jútúber akar lenni. A nagyobb baj meg az, hogy némelyiknek sikerül is, és a még illiteráltabb tömegek lelkesedének hála jól meg is él belőle. Amit látva aztán még több félkegyelmű próbálkozik, és így tovább…
p
I talked to that computer at great length and explained my view of the Universe to it and then... it commited suicide.
-
tomcica
Topikgazda
válasz parandroid #89417 üzenetére
DCRainmaker-t csak olvasni szoktam,szeretem a full review formatumot,kepekkel,tesztekkel...ha kell a vegen van hozzaszolas,abbol is lehet szemezgetni,hogy ki milyn velemenyen van,milyen problemaval talalkozott stb.
Videoit meg se nezemThere are two mistakes along the way to Mastery: Not starting it and not going all the way."
-
tisn
addikt
. Aki a podcastot, mint műfajt kitalálta az internetre, azt is akkor kellett volna a többieknek agyonvernie, szebb hely lenne a világ.
azt hittem egyedul vagyok a vilagon, de vegre valakivel tokeletesen egyezik a temaban a velemenyunk (vagy oreg boomerek vagyunk)irtozatosan hatekonytalan, amit 3 perc alatt atfutnek, kiemelve a szamomra lenyeges infokat, azt nezzem 15-30 percig... meg 1,5x sebessegen is kinhalal.
-
jimpo
senior tag
válasz xy.zsolt #89416 üzenetére
Engem nem zavar annyira.
Plusz én nem a "hangját" hallgatom, tehát ahogy mondja, hanem azt amit mond.
Van még pár ilyen Tech videós...
Azért kár nem megnézni valaki véleményét, tesztjét mert "idegesít valakinek a hangja".
Úgy sem kell hallgatnod végül, ha a vásárolt cipőt használatba veszed. (csak egy példa)
Az "ő" meg két három másik jutúber videójánák a hatására. A véleménye, tapasztalata viszont hasznos lehet a választásban, döntésben.Jelen esetben, még nem mindenki számára elérhető frissítések bemutatása, szintén fontos nekem legalábbis. Főleg ha "csak a Garmin" típus valaki... Később nap mint nap érinteni fog az ami készül a "háttérben".
Sosem tanultam angolul, de sokkal jobban átjön az infó videó formában mint csak írott szöveg vagy csak hang. Főleg ha közben beszél valamiről és mutassa is a videóban közben. Ezért nem hallgatok podcastot... Akkor már inkább olvasok Angolul.
[ Szerkesztve ]
A 1080p felbontás játékokban lehet nem a legszebb, de legalább simán fut a vason... :DDD
-
xy.zsolt
őstag
Na, úgy alakítottam a dolgaimat, hogy nem nézek reggelig NFL meccseket, inkább másnap felvételről. Az időben elalvás + futás minősége fontosabb Most veregetem is a vállamat, hogy milyen faszagyerek vagyok
Amúgy is érzem, hogy a héten többet kivett belőlem a hidegben futás....kell a minőségi éjszakai alvás[ Szerkesztve ]
BESTSECRET MEGHÍVÓt szívesen küldök PM-ben.
-
norby_42
aktív tag
Összemosod a podcast és a (videó) review fogalmát. A podcast jó, ha megfelelő ember csinálja, hasznos tartalommal, pl. a sajnos már megszűnt Szertár.
Eat pasta, run fasta
-
xy.zsolt
őstag
BS-en most 17k+ingyen posta a Puma VN2 FM (15k voucherrel). Daily trainer-nek a meleg beköszöntéig, 5:00 tempó felett szerintem bőven megér ennyit. Amúgy farmerrel utcai viseletnek is oké. 42-44es méretig elérhető. Egy fűzőcsere azért szükséges lehet....azt nem találták el, de a talpa ugyanolyan mint a sima verzióé.
[ Szerkesztve ]
BESTSECRET MEGHÍVÓt szívesen küldök PM-ben.
-
LanyUs
senior tag
válasz ígyvanferi #89402 üzenetére
margithid, ígyvanferi, xy.zsolt: az okok és a végkövetkeztetés, amit kihoztatok tökéletes Amit tudtam rendeltem Zalando -50% -15%-kal, de ami nem volt azt csak -30%-os áron tudtam/tudtuk megvenni. Norby azt nyomjuk, ami bevált, nincs már kísérletezés
Ezt nagy mázlival további 20%-kal lehet csökkenteni, ahogy írta is ígyvanferi! De jön Zsolt gondolata, hogy ezek felpróbált cipők és extra csillapításúak. Többször jártam úgy teljesen ugyanazon modell és típus egyik pár tökéletes volt, a másik párat küldhettem vissza. Ez kb. 5-6 esetben is előfordult már Gyártósor, kaptafa, alapanyag, összeszerelés különbözőség stb. Tehát dönteni kell, amikor a lábadon teljesen megfelelő cipő van. Vagy bevállalod a rizikót és vársz akár 1 évet is online vagy megveszed az épp futó akcióval ott és akkor, ami tegnap 35% volt.
A Speadgoat 5-öt már otthagynám a boltban, mert itthon jutott eszembe, hogy a zalando Stinson 7 is itt van. Na mindegy már marad.margithid: évi 2200 km-ert futok. 3 év alatt ez 6600 km. Hokából sajnos 1000-1200 km után kiszáll a talp alátámasztás ( nálam ). Never futótársnál emlékszem 1400-1500 km számra is. Lehet másképpen terheli a cipőt, nem tudom.
Ha elérem a km számot jobban terhelődik a talpam és kétféle sérülés veszély fenyeget:
1. Egyik a talpi bőnye, amit nem kell bemutatni itt senkinek.
2. A másik a külső talpél fájdalom, aminek végződése a kislábujj indulási pontja fölött található és a szalag végigfut a térd mellett is.
Mindkettő sérülés parkolóEzért kellett a komplett felújítás, mert kezdett elfogyni a készlet. A feketéket használom.
Saucony ISO Ride 20 km ( nincs használatban )
Nike Pegasus Trail 3 Gore-Tex Yellow 984.0 km, ez az eső királya vettem is helyette egy újat -> Nike Pegasus Trail 3 GORE-TEX Dark blue 0 kmNike Pegasus 38 645.3 km könnyű, pörgős cipő, még kitart, de már csak 300 km van benne
HOKA Bondi 7 1,007.9 km sajnos már terhelődik a talpam benne, ezért csere érett
Nike Pegasus 39 Pink 145.2 km ez egy jó csillapítású iparos munkára, terepre nem való
HOKA Arahi 6 Blue 474.7 km ez a kedvencem betonra, ezért is vettem egy másodikat
HOKA Stinson 6 ATR Blue 1,454.6 km ez már rendesen nyírja a talpam, megy bringa cipőnek -> új helyette HOKA Stinson 6 ATR Black 0 km
Saucony Endorphin Shift 2 130.8 km csak felmérő, kopogós lépő
PUMA Ignite Dual 105.2 km ( nincs használatban )Tehát 2 cipő már most kuka, fél éven belül további 2 cipő kuka, ezért kellettek. Az új készlet 3 évig kitart majd. Kicsit sok benne a terepes verzió, de elfutkosok azokkal rekortánon is Ha 400g cipővel megy a PB, akkor azzal fog menni. Legalább dolgozok érte +Tom is látja, hogy itt komoly tervek vannak futással
[ Szerkesztve ]
-
LanyUs
senior tag
válasz margithid #89427 üzenetére
Az is lehet, de itt pl. gondolok arra, hogy a boltban tökéletes volt a lábamra a Clifton 7. Ott hagytam és akcióban megrendeltem neten -> nyomta a talp boltozatomat! Nem hittem el! A bolti meg tök jó volt Visszaküldtem, megrendeltem máshol az is nyomta Méretemben csak olyan lehetett kapni, ahol 2500 Ft volt a visszaküldés. Végeredmény cipőm nem volt és 5k posta bukó Bondi széria ugyanez Tehát nekem Clifton és Bondi irány kiesett... A Bondi már a feleségemnek is kiesett.
Amúgy Tom az a GTX Clifton 9 persze nehéz számodra, de a feleségem szerint hozza a 8-as kényelmét. Igaz Ő csak 6 km-ert fut.
[ Szerkesztve ]
-
LanyUs
senior tag
válasz tomcica #89431 üzenetére
Az elmúlt közösen töltött 6 évből kb. a 4. év végére fordult át az edzés komolysága is. Ahogy ez bekövetkezett már nem csak az számít egy versenyen, hogy beérjek/teljesítsem. Egyre jobban azt veszem észre, hogy amikor az eleje elmegy és a következőket tudom tartani, akkor a elkap a versenyzési hév és nem csak a teljesítésre megyek. Ebben egy alacsony létszámú versenyen benne van egy dobogó is. Akkor miért ne? Szóval ha nem leszek ismét full beteg, akkor törekszem majd a szintes versenyen ( ez egy komoly létszámú verseny, nem a fenti eset ) egy megfelelő korosztályos szintre 10. körül pl. Nem is élem bele magam már...
-
tomcica
Topikgazda
válasz LanyUs #89432 üzenetére
Amig felvillanyoz az hogy elvered a tobbieket,kesobb esetleg korosztalyban is,addig MENNI KELL...amikor mar ez nem annyira erdekes (vagy eleget nyertel) akkor csak csinalod tovabb,hogy ne fostosodj el olyan gyorsan...ez ennyi
A lenyeg a lenyeg csinalni kell,mindegy mi a cel..es ha mar csinalja az ember,akkor csinalja rendesenThere are two mistakes along the way to Mastery: Not starting it and not going all the way."
-
Alg
veterán
No megjött 3 terepcipő amiből legalább egyet megtartok mind 60-70EUR.
Sauconly Peregrine 13 GTX -> ez mindenképpen marad, kényelmes, pont a jó méret, bejön ez a szürke szín is, kellemes pattogós, holnap ki is viszem egy próbakörre.
Dynafit Ultra 50 -> ez nagyon véleményes, elvileg fél centivel hosszabb mint a Peregrine, mégis kisebbnek érződik, kicsit szűk elől, határeset. Plusz valahogy nehéz, kemény, "buta" cipő - ha egy fél számmal nagyobb lenne nyári gyalogtúrákhoz megtartanám, de így megy vissza.
TNF Vectiv Flight -> Ez meg gyárilag fél számmal kisebb mint a fenti kettő, felvéve meg nagy, minimum egy fél számmal kisebb kellene. Amúgy baromi kényelmes, tetszik, de megy vissza - lehet berendelek belőle egy számmal kisebbet ha még van, hátha az jobb, mert az ára nagyon jó. Sajnos fél számmal kisebb verzió elfogyott már.[ Szerkesztve ]
"I love not man the less, but Nature more" // Giant TCR Adv. '16 Di2 // Fenix 7 SS // FiiO BTR3 + Truthear ZERO
-
Peterhappy
őstag
válasz tomcica #89409 üzenetére
Mondjuk Peter most inkább sad, mint happy, legalábbis a 120as hét után hétfőn azt mondta az Achillesem, "Szakadj meg! Vagy én fogok".
Kedd óta úgyis dolgozom (mindkét melóhelyen), visszább is vettem kicsit a tempóból, de azért nem panaszkodom, volt súlyzózás is, görgőzés is, futásból is kettő (a könnyedebb szerdai 15.6km után ma még egy).
És végre valahára sikerült Peetta-val is találkozni!22.65 kili lett a mai, 15km után beletettem egy tempósabb 5k-t. A fagyos salakon, nem a leggyorsabb cipőmben (Puma Liberate), kevés alvás után, alapból fáradtan, hasfájósan, éhgyomorra 21:45 lett. Jobb, mint reméltem.
-
nagyúr
-
nagyúr
-
Peterhappy
őstag
For info.
Ha valaki használ Runalyze-t, jópofa kimutatásokat, és posztereket tud generálni (jobb felső sarok). Statisztikák, összevetések (2023 vs 2022, vagy akár régebbi évek).
-
tisn
addikt
https://telex.hu/kulfold/2024/01/13/kina-maraton-chen-dohanyzas-kizaras-xiamon-maraton
-
ígyvanferi
addikt
Valakit esetleg érdekel ez a szép sárga cipő? Bevállaltam a 44,5-es méretet (akció volt, 45-ös méret viszont nem), de nem tökéletes. Egy kört mentem benne, és bár nagy gondot nem okozott, de ez nem az lesz, amit akármikor szívesen felhúzok a lábamra. Mivel akad több alternatívája is, ami tökéletesen illeszkedik, így annak nincs értelme, hogy ez polcon szomorkodjon, mert annál azért sokkal jobb cucc. New Balance SC Elite 3 a becsületes neve egyébként. Ha valakit részletesebben érdekel, milyen benne futni, szívesen írok róla pár sort.
(Nem kimondottan hirdetésnek szántam, remélem nem para.) -
ballazol
senior tag
válasz margithid #89440 üzenetére
évekig jártam fül-orr-gégészhez, mert a gyógyszergyárból lehetett ingyenesen szűrésekre jelentkezni, így sokszor éltem a lehetőséggel, nem talált semmit, szerintem sincs gond, egyszerűen az van, hogy 160-170 körüli értéknél már fáj a fejem, így nem is akarok/merek jobban gyorsítani, mert csak migrénem lesz tőle...
kisgyerekkorom óta érzékeny a buksim sajnos a 'magas' vérnyomásra... vagy ki tudja, mire... a vízbevitelt mindenesetre már évek óta próbálom a lehető legnormálisabb szinten tartani, mert gyerekkoromban nagyon kevés folyadékot fogyasztottam, én arra gondolok, valszeg attól volt rendszeresen migrénem (+ komolyabb évszakváltás/-változáskor - tavasszal, ősszel... ami megint lehetséges, hogy a vérnyomással függ össze
ördögi kör...)"A könnyű is súlyos, ha jó és értékes." C.G. Jung
-
parandroid
félisten
válasz ballazol #89444 üzenetére
Migrénes itt: gyerekkorom óta folyamatosan migrénes rohamaim voltak (heti rendszerességgel), egészen a negyvenhez közelig, amikor elkezdtem futni. Az eleje szar volt, minden futás után gyógyszer, ha elfeletettem, akkor jött a görcs, de csak mert ész nélkül csináltam. Rendes alapozás után most így kb 8-10 év állóképességi sport után évente ha egyszer van migrénem. Nagyobb terhelés (kb félmaraton versenytempón, lol, de rég volt ilyen), vagy hőségben futás (35-37 fokokrol beszélünk, meg tűző napról) után még veszek be egy gyógyszert, mert érzem, hogy kell, de nem is lesz belőle semmi.
Vérnyomas amúgy jogos, sajnos az nekem is kezelndő, meg az időjárásváltozást is érzem a fejemen. Sajnos családi örökség, anyai ágon sok a migrénes, meg gyakori a stroke, infarktus. Sajnos gyerekként azt tanultam, hogy kímélni kell magam, semmi megerőltetés, az meg teljesen kontraproduktív volt, el is lustuktam, meg is híztam, aztán a negyvenhez közel erre mondtam, hogy elég volt. Azóta abból főzök, ami. an, egy negyven évig elhanyagolt érrendszerből, keringésből nem lesznek dobogós helyek, meg korosztályos rekordok, de az életminőségem, a kondícióm, es a közérzetem összehasonlíthatatlan a 10 évvel ezelőttivel. Fokozott folyadékbevitel amúgy tényleg segít, illtve a koffein: értágító, javítja a keringést. Sajnos a vérnyomást is feltolja, szóval azt óvatosan kell alkalmazni.
p
I talked to that computer at great length and explained my view of the Universe to it and then... it commited suicide.
-
ballazol
senior tag
117/71/50-et mértek utoljára a plazmaponton
instant kávé reggel, délután megint egy - általában ennyinél meg is állok (max. még egy harmadik, ha nagyon lassan telik a délután...)
a légzéskönnyítő teától viszont felment majdnem 140-re, 137-et mértek, úgyhogy azt is csak néhány naponta áztatok, amíg el nem fogy... ha már megvettem így a téli, náthás időszakra tüdőegészség fenntartásának segítésére..."A könnyű is súlyos, ha jó és értékes." C.G. Jung
-
parandroid
félisten
válasz robag93 #89447 üzenetére
Hosszú távon az. Pláne nyugalmi helyzetben (illetve tartósan). Nekem a dokim a 130/85-re is fintorog, igaz gyógyszerrel ennyi, szóval emelt a dózison.
Anyám szokott jönni ezzel, hogy neki 170/120, gyógyszerszedés mellett, de ugye jelentős túlsúllyal, meg 2 stroke után, meg hogy életében nem sportolt, de legalább cigizett (aztán akikor leszokott, dupla tömegűre hízott)… szóval nem ő a példaképem.
Egy velem egykorú barátom amúgy épp most veszítette el az egyik veséjét. Szintén magas vérnyomással ment el orvoshoz, kivizsgálták, és az egyik veséjjén találtak egy daganatot. Szerencsére úgy tűnik, hogy időben elkapták, és ennyivel megúszta... Csak azért írom, mert a magas vérnyomásos kivizsgálást nekem is azzal kezdték, hogy nyirokcsomók, vese + kardiológia. Nálam szerencésre nem találtak semmi szervi elváltozást, szóval vaszeg stressz, de az enyém még nem is extrém magas (140+/100 körüllel jelentkeztem, hogy szerintem gond van).
p
[ Szerkesztve ]
-
LanyUs
senior tag
válasz margithid #89440 üzenetére
Nekem orrsövény ferdülésem van. Éjszaka egyszer balra fordulok, aztán jobbra. Épp így váltakozva dugulnak be Nem csináltatom meg. Mamám egy natúr gyomortükrözéssel küldték a túlvilágra, szóval nem én leszek az az egy, ahol épp megcsúszik a véső műtét közben. A hajam hűlt helye is úgy marad
Futás közben annyiban zavar, hogy 4-5 percenként kell egy paraszt fújás mindkét oldalra. Terepen nem zavar senkit, rekortánon nem csinálom ha sokan vagyunkMa a Mafate Speed 4 került próbára. Bokaszaggató, kőkemény traktor nyomokon és szántás bordákon volt a menet. Nagyon elfáradt a talpam. A combot kímélte, síkon betonon tolt előre a cipő. Lendületet nem adott úgy vissza, mint a Stinson széria, de a testtartásra hatott. A cipő talpa szépen tartott és megfelelően tapadt a jeges terep ellenére is.
ígyvanferi: úgy döntöttem az összes alapozósat terepen futom és felváltva használom a Speedgoat, Mafate párost, hogy meglegyen az összehasonlító teszt. 200 km után írok összefoglalót.
Gyors napon marad az Arahi 6 és Pegasus 38,39, esőben GTX verzió. Akkor marad a pálya, mert tempós napon nem elég a pulzus edzése. Párhuzamosan az izmokat is kell edzeni. Ha nincs tempó, nem lesz sebesség sem.
Ja és ahogy írtad is! Nem kell drága cipő ha nincs kemény tempócska vagy extra terep. Én is el tudnék lötyögni egy kisebb csillapítású cipőben is. De 1. térdem csak egyszer használatos, ha vége, akkor vége. 2. Tom edzései levisznek már 04.45 köré, ahol elég erős becsapódást kell a cipőnek elviselni 97 kg-nál. Ezért kell, ami kell.Napfénysüti: Cliftont betörted Ez még mindig jobb eset, mintha a cipő tör be/fel Téged
Ma kora reggeli 120 perces közel 200m szintes alapozás 18,2 km 06:30 A bokám azért kapott. Szinte minden lépésnél máshogy állt
[ Szerkesztve ]
-
margithid
veterán
válasz LanyUs #89449 üzenetére
Talán ma már nem olyan veszélyes egy orrsövény mütét.
De az se jó, hogy folyamatos lerakódása van az embernek, nem tud kitisztulni.
Én is igy vagyok mint te, egyszer egyik, máskor másik orrnyilás dugul be...
Valami sprayt nem használsz? Nekem most Salvus orrspayt ajánlották.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- Önfenntartásra rendezkedik be a kínai chipszektor
- Windows 11
- Milyen NAS-t vegyek?
- Prohardver app (nem hivatalos)
- Vezetékes FEJhallgatók
- Milyen egeret válasszak?
- Hivatalosan is elkészült az NVIDIA App
- Anime filmek és sorozatok