Hirdetés

2024. április 27., szombat

Gyorskeresés

Útvonal

Fórumok  »  Hálózat, szolgáltatók  »  eBay (kiemelt téma)

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2024-04-18 13:57:53

LOGOUT.hu

Az eBay használatával kapcsolatos információk.

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#44841) somé válasza Siriusb (#44839) üzenetére


somé
őstag

Paypal: "This transaction cannot be disputed at this time. This is usually because the transaction has not yet been completed. If this is a completed transaction, please double check that the Transaction ID you selected refers to a payment that you sent."

Ha jól értelmezem, azért nem indíthatom, mert nincs befejezve. E-bay tököl.

A sztori: május 15-én leütöttem és fizettem egy tételt, 19-én jött az infó, hogy aznap postázták. (Az eladó 12 pozitívval rendelkezett akkor) 9-10 munkanap volt megadva szállításnak. (Express International Flat Rate Postage.) 2 hét elteltével érdeklődtem és utána többször is, hogy merre jár a csomag, nem kaptam még meg. Mindig megnyugtatott az eladó, hogy legyek türelemmel..stb. Utolsó leveleimre viszont már nem válaszolt, amelyekben a csomag hollétéről érdeklődtem, tudja-e egyáltalán, hol van éppen, kérve nyomkövetési számot. Semmi.
Június 13-án nyitottam "Case"-t e-bay-en, melyről természetesen az eladót is "tájékoztatták", 19-ét, azaz a mai napot adva neki határidőnek. Eladó semmit nem reagált, erre ma 19-én jött a levél e-bay-től, hogy próbáljam meg felvenni a kapcsolatot az eladóval, amennyiben július 19-ig nem jelzek, autómatikusan zárják az ügyet. (Reagáltam nekik, mégis mire várjak, ha eltűnt, az összes egyéb hirdetett termékével együtt ?) De hiszen mást sem csináltam mint érdeklődtem, még a Case-en belül is írtam neki, pontosan az eltűnése miatt nyitottam a Case-t. Közben már 3 negatívot kapott az eladó, mind ilyen és hasonló tétel miatt, nem kapták meg a vevők. Nemrég és is beadtam neki a negatívot.

Miért és mire várjak még egy hónapot, hiszen ha azt kivárom, még despute-t sem tudok indítani PayPal-en, ugye 45 nap fizetéstől.
Zárjam a Case-t és indítsak dispute-ot?

[ Szerkesztve ]

A fantáziához intelligencia szükséges.

Útvonal

Fórumok  »  Hálózat, szolgáltatók  »  eBay (kiemelt téma)
Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.