Hirdetés

2024. április 27., szombat

Gyorskeresés

Útvonal

Fórumok  »  Notebookok  »  Apple notebookok (kiemelt téma)

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2022-01-31 18:13:27

LOGOUT.hu

Gyakori kérdések és alkalmazás ajánló

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#56851) TBMC


TBMC
addikt

kicsit off, de: naaa, mi a véleményetek a tegnapi keynoteról? :D

az apple tv tetszik, agyaltam rajta,de egyelőre még mindig nem tudtam rájönni, hogy miért is kellene nekem ez.
az új applewatch király. de nem vagyok órás, így nekem ez off.
de tetszik, jók a funkciók.

telókra térve:
majdnem minden évben váltogattam az iphonejaimat, de idén biztosan nem fogom váltani az i7 plusomat.

az iphone X re cseréltem volna, ha megfogott volna annyira, illetve ha ktg. vetésbe beférne.
Na most. kv@ drága lett enyhén szólva, illetve nekem ez a méret kicsi. fogásra, már nem esik kézre. továbbá eléggé sok az újdonság, biztos lesznek gyermekbetegségek, + ez a touch id elhagyása...hát... engem furán érintett. remélem a későbbiekben lesz oledbe épített touch id (mint a 2016 late rmbproknál elő is jöttek szépen, mára már tökéletesek, az ok, de nem kevés szívás árán..)

- gondolom a 2018as rmbprokban már lesz Face ID ;]

régen óckodtam a plus méretétől, mikor megvettem 1 napig ki sem bontottam, míg barátnőmét le nem teszteltem előbb... majd csak ezt követően bontottam ki :D de azóta is imádom. tökéletes nekem a méret.
a "sima" 7 /minimálisan nagyobb méretét fogás ügyileg már nem akarnám megszokni...

talán, reményeim szerint jön majd jövőre egy iphone Xs plus :D vagy tudja a fene minek fogják hívni (remélem nem ennek), ami a plus mérete lesz, "edge-to-edge" displayyel, touch idval, és vmi barátibb árfekvéssel. (bár a legutsót kétlem, mert eléggé kezdenek elszállni az árakkal... kíváncsi leszek milyen hatása lesz ennek az árazásnak a piacra. ha nagyon vinni fogják őket, a samu és egyebek is elkezdenek fentebb árazni az fix...szvsz. :U

markbellus.hu 

(#56852) vasi89 válasza TBMC (#56851) üzenetére


vasi89
addikt

Apple-tv-vel az a bajom, hogy olyan dolgokat próbálnak eladni forradalmi újításként, HDR és 4K amit azért már a legtöbb okosTV tud, illetve tudnak pendriveot olvasni, filmet lejátszani. Ha meg játszani akar az ember akkor meg vesz egy konzolt. Én az apple TV-t egyre fölöslegesebbnek tartom.

(#56853) sznandi77 válasza Black Dragon (#56850) üzenetére


sznandi77
csendes tag

Ok, Köszönöm az infókat!

(#56854) marsu. válasza apple87 (#56847) üzenetére


marsu.
senior tag

Én eddig nem vettem észre búgást. Biztos nem valami más búgását hallod? Nekem volt olyan asztali lámpám, ami hol jobban, hol kevésbé adott ki magából valamilyen alap hangot.

(#56855) TBMC válasza vasi89 (#56852) üzenetére


TBMC
addikt

igen. kb pont ezért nem is érzem évek óta a hiányát. jólenne ifonról, macről dobálni a cuccokat a Tvre néha, de ennyit nem ér. sőt. A nas mellett semmi szükségét nem érzem az apple tvnek. a tvm tudja a 4k+hdrt. így pláne. tulajdonképp nem értem még mindig, mi/ki is a piaca az app. tvnek. tetszik, király. de fölösleges. :U

ON: valaki használ "mirror for samsung tv" appot osxen?
- mióta a frissítés kijött (kb 1 hónapja), nem mindig, sőt kb alig látja a TVmet. - nem befolyásolja semmi, se tv restart se mac restart. egyszer, nagy ritkán látja, másszor semmi.

- mikor végre látja esetlegesen, és elindítom a tükrözést, a TV képernyőjén, középen folyamatosan ott marad a samsung loading karika, és nem tűnik el, mindaddig míg nem stoppolom a tükrözést. ha újrakezdem, ismét megjelenik. egyszerűen eltűntethetetlen. (próbáltam, az én rmbpprómon, bnőmén, az imacen, mindet illetően u.ez a tapasztalat) Ti tapasztaltatok ilyesmit? :F

[ Szerkesztve ]

markbellus.hu 

(#56856) TBMC


TBMC
addikt

basszus.
valakinek erre ötlet?
- az elmúlt 2 hétben kb 5x futottam bele.

fájl törléskor ez fogad:

próbáltam elsősegélyt futtatni. minden rendben:

mindaddig nem oldódik meg míg nem restartolom a findert.
van ötletetek, mi lehet a problem? :F

(paragon ntfs telepítve van, ami esetleg ebbe beleszólhat)

markbellus.hu 

(#56857) Mr.C válasza TBMC (#56856) üzenetére


Mr.C
őstag

Apple Event vélemény:

Apple Watch: jó.. forradalmi újítás esetleg ez az e-sim, erre kíváncsi vagyok, hogy fog működni. De király az, hogy telefon nélkül tudsz edzeni (activity monitor, apple music stb) bár szerintem, ha lenne Spotify vagy belső tárhelyre lehetne zenéket rakni akkor még jobb lenne. A piros pötty meg kellett, hogy tudják az emberek, ki vette meg az új series-t ;] Nekem nem kell, engem nem izgatnak az okosórák, mert szvsz egy órát nem évente/kétévente kell váltani, hanem egyszer kiadni érte egy nagyobb összeget és életed végéig sokáig használni (akár többet is).

AppleTV: meh. oké, frissített, kellett neki, én meg nem TV-zek. Nem én vagyok a célközönség, nem is baj de az ára teljesen rendben van. Esetleg a tároló az, ami kicsi, de értem, hogy a "cloud" a jövő és azt erőltetik nem pedig a torrentet

iPhone 8/8+: frissített hw, kicsit csiszoltak a design-on, hogy lássa mindenki, nem 7/7+-t vett ;] Semmi forradalmi, kávákhoz nem nyúltak, pedig illett volna legalább a szélsőkhöz de értem, hogy elvonta az erőforrásokat az X.

iPhone X: már minden kiszivárgott róla igy nem volt meglepetés számomra. Azért a FaceID beégés az elején komoly volt, mint amikor a windows 98-ba dugták anno a nyomtatót. Na jó, annyira azért nem volt kritikus a helyzet, de mosolyogtam. Egyet nem értek... ugye a kijelző miatt nem fért el a TouchID, az azonosításon kívül minden más funkcióját megoldották gesztusokkal. DE LETT EGY KVÁZI SIRI GOMB! Miért nem lehetett abba beépíteni, mint ahogy a Sony szokta? Sztem fizetni se kellett volna érte. A többi meg csak szoftveres update, amit meg fog kapni minden iOS11 kompatibilis eszköz (az animojikat hagyjuk, gyerekek mézesmadzaga legyen mit kérni karácsonyra amit az amcsi szülők meg fognak venni nekik)

Verdikt: innováció: e-sim esetleg. A többi meg kullog a piac mögött vagy 3 évvel. Ez van. Sajnos napról napra látom, hogy hanyatlik az Apple. Vergődik. Egyedül sztem a kontinuitás és a már megvásárolt alkalmazások miatt veszik az emberek, mert már beette magát a társadalomba, de ha nem lenne múltja akkor jövője se lenne, mert mindenki csak kinevetné. Bocsánat, ez a véleményem, vitatkozni lehet, veszekedni nem!

A problémádról pedig:
Nekem is volt ilyen, OnyX megoldotta. Az volt a baj, hogy kilistázott olyan elemeket is, amik már törölve voltak és azzal nem tudott mit kezdeni

[ Szerkesztve ]

sudo rm -rf /*

(#56858) Peetey91 válasza TBMC (#56851) üzenetére


Peetey91
senior tag

Én is úgy találtam a képet, nem az enyém az érdem de nagyon nevettem rajta :DD :

Amúgy az X nagyon tetszik, de telefon nekem ennyit nem ér, a 8 is jó, kicsit lejjebb tolja a 7 árát így szerintem arra ráugrok. Valamint az Apple Watch-ban csalódtam pozitívan, idáig teljesen feleslegesnek gondoltam, most viszont már szívesen használnám pár generáció múlva ha az akksija is felnő az LTE használathoz. :)

(#56859) TigerCat


TigerCat
nagyúr

Kimaradt a keynote, de ahogy látom nem sokat vesztettem...
:DDD

♛ Kanapékirály Bútor és Kanapé Webáruház »»» https://kanapekiraly.hu

(#56860) Syl válasza Imy (#56837) üzenetére


Syl
nagyúr

A minap beszéltünk erről wm2-vel. A gond az, hogy sleepben, még kikapcsolt power nap mellett is pár percenként felébred a gép és "dolgozik" valamit.

Never let your sense of morals prevent you from doing what's right.

(#56861) TigerCat válasza Syl (#56860) üzenetére


TigerCat
nagyúr

Nekem is ezt csinálja, ráadásul ilyenkor simán ellopja a hangrendszert a TV-től. Nagy élmény állandóan visszakapcsolni a hangot... Power Nap kikapcsolva, tető lehajtva, töltő lehúzva.
:C

♛ Kanapékirály Bútor és Kanapé Webáruház »»» https://kanapekiraly.hu

(#56862) wardemi válasza TigerCat (#56859) üzenetére


wardemi
senior tag

Rég nem volt ennyite teachnológiai újítás, és valszeg most erre is fog mozdulni a piacc :) csak hát ugye a hate vonal meg a jaj de drága cucc :D.

Bár lehet csak én szemlélem úgy ezeket a dolgokat, hogy mit fog eredményezni a jövőben és merre halad a technológia.

iphone 5c | Nexus 7 (2013) | Samsung Galaxy Nexus | PW3

(#56863) wm2 válasza TigerCat (#56859) üzenetére


wm2
őstag

Pedig érdemes figyelni, mert a jövő eszközeire nagy hatást gyakorol. Mobil eszközöket minden téren, mindenhol és mindenkinek, aminek ékköve legyen a telefon (kiegészítve egy órával). Meglovagoljuk a nárcizmust, az egoizmust, a virtuális függőséget és óriási pénzt akasztunk le vele. Ez egy önmagát gerjesztő folyamat és nem lehet ellene mit tenni. Ez a cég ezt kínálja és mindig is túlárazta azt, ami az embereket megőrjítette. Ha tetszik megveszed, ha nem, továbblépsz. Ha az Apple TV-ből és a Mini-ből csináltak volna egy jó kis eszközt még engem is érdekelt volna, de azon kívül, hogy minden termékem legyen Almás semmi értelmét nem látom, mert amit tud, azt egy középkategóriás LG TV is tudja, amire sokkal jobb egy One-t vagy PS4Pro-t kötni (pl. kevésbé gagyi játékokkal).

Lesz 4 magos 13" és 6 magos 15"? Engem ez izgat. Ha eltüntetik az AIR-t, akkor a 2016/2017 2 magosok mennyivel lesznek olcsóbbak? Vagy a 12" Macbook kap még passzív magokat? Ezek sokkal jobban érdekelnek. A Mini-t szerintem temethetjük.

[ Szerkesztve ]

Ozora <3

(#56864) Syl válasza wardemi (#56862) üzenetére


Syl
nagyúr

>Rég nem volt ennyite teachnológiai újítás

Minden bántás nélkül, mik is ezek a nagy újítások? Az arcfelismerő ami vagy működik vagy nem? A home gomb nélküli kijelző (amit a BB10 évekkel ezelőtt hozott)? 265 ezerért HD kijelző (iphone 8)? A vezeték nélküli töltés?

A keynote-ot nem láttam, csak handrás összefoglalóját, de én semmi eget rengetőt nem láttam. Minden volt már évekkel ezelőtt, legfeljebb nem az Apple-től :B

Never let your sense of morals prevent you from doing what's right.

(#56865) sztanozs


sztanozs
veterán

Jó áron lehet már beszerezni 2013-as macbook pro-ba ssd upgrade set-et, vagy még mindig csak 1-2 gyártó horror árú cuccai vannak?

JOGI NYILATKOZAT: A bejegyzéseim és hozzászólásaim a személyes véleményemet tükrözik; ezek nem tekinthetők a munkáltatóm hivatalos állásfoglalásának...

(#56866) Imy válasza Syl (#56860) üzenetére


Imy
veterán

Akkor ez nem egyedi probléma. Akkor inkább sw-es probléma. Frankó. :(

(#56867) xTc


xTc
aktív tag

Sziasztok,

bocsánat, hogy újra felhozom a témát, de érdeklődni szeretnék, hogy mi is ez a coating hiba? Itt a fórumban találtam korábbi képeket, valami hasonló nálam is kezd jelentkezni (2014 mid rmbp), és ha jól értem, akkor ezt még az apple care keretében cserélik?

Előre is köszönöm a segítséget.

(#56868) r4z válasza xTc (#56867) üzenetére


r4z
nagyúr

Nem csak az Apple Care kereteben. 3 evvel a vasarlas utanig ervenyes ra a csereprogram akkor is, ha mar nem garancialis.

I don't love people. I love 911s, Astral Projection and french fries, in that order.

(#56869) xTc válasza r4z (#56868) üzenetére


xTc
aktív tag

Szuper, köszönöm szépen, holnap be is viszem a gépem. :R

(#56870) Syl


Syl
nagyúr

De mi az a coating hiba?

Never let your sense of morals prevent you from doing what's right.

(#56871) TBMC válasza Syl (#56870) üzenetére


TBMC
addikt

kijelzőkopás.

markbellus.hu 

(#56872) TBMC válasza Mr.C (#56857) üzenetére


TBMC
addikt

olvasva a válaszokat, látom senki nem elégedett a tegnapiakkak.
vicc..
egyre furább irányba halad az Apple, és kullog a többiek után :(

a hiba pedig:
egyszerűen nem értem. a file ott van, tehát nem korábban törölt file. hisz pl most töltöttem le és nem engedi törölni.
finder restart megoldja. besz@rás..

markbellus.hu 

(#56873) danilla válasza TBMC (#56872) üzenetére


danilla
őstag

En elegedett vagyok, teljesen. Nem kell lecserelnem a 6s-t :DD

Egydul a vezeteknelkuli toltes ami kene, de ez nem erne meg nekem ennyit.

[ Szerkesztve ]

https://twitch.tv/ddplayzone

(#56874) TBMC válasza Mr.C (#56857) üzenetére


TBMC
addikt

a FaceID valójában a nem beégés volt. több oldalon is kifejtették már de legutóbb itt PHn a szifonos cikk alatt.
most onnan copy&pasteolok.

" Az iPhone bekapcsolása/újraindítása után első alkalommal mindenképpen meg kell adni a jelkódot egyszer, ahogy ez jelenleg is van a touch ID-val.
Meg kéne nézni normálisan a videót, tisztán látható, hogy a készülék kiírja hogy "Your passcode is required to enable Face ID".
Tehát nem arról van szó, hogy nem ismerte fel az arcát, hanem valószínűleg elfelejtették a legutóbbi bekapcsolás után megadni a jelkódot, ami után a továbbiakban már használható a Face ID a feloldásra.
Mivel nem került megadásra egyszer a jelkód, így a készülék kérte ezt.
Hangsúlyozom, ez ugyanígy működik a touch ID-val évek óta.
"

mindenesetre kíváncsi leszek a való életben hogyan fog ez működni, bármiféle befolyásoló tényező mellett.

danilla: pont u.így érzek a 7plussal :D

[ Szerkesztve ]

markbellus.hu 

(#56875) biker


biker
nagyúr

iPhone X: instant get.
Kullog évekkel a piac mögött? WTF?

Másnak volt korábban arcfelismerője? volt. Átverhető egy fényképpel mert CSAK kamerát használ? igen. Az apple jobb? igen.

Ugyanez a touch ID. A LEGJOBB ujjlenyomat érzékelő, mind sebességre, mind elmozdulásra, mind fejjel lefelé olvasásra, mind oldalról olvasásra, koszos kézzel, stb.

Nem az a valami, ha neked van elsőnek, hanem ha a tied a legjobb.nem azért nem volt eddig OLED meg Face recog, mert nem tudnák megoldani, hanem mert ennyi idő JÓT csinálni.

Elektromos autó töltő berendezések | Mesterséges növényvilágítás | Mai ajánlatunk: www.gerisoft.hu | www.e-autotoltokabel.hu | www.agrar-vilagitas.hu |

(#56876) TBMC válasza biker (#56875) üzenetére


TBMC
addikt

az hogy sok idő jót csinálni ebben egyetértek, de valljuk be azért enyhén szólva kullog a piacc mögött az Apple, innvációk tekintetében. az, hogy kihagyták a Touch IDt, pedig óriási baklövés volt.

markbellus.hu 

(#56877) Dhampir válasza biker (#56875) üzenetére


Dhampir
félisten

(#56878) hszilard666


hszilard666
veterán

Sziasztok!
Adott egy Amerikai kiosztású 15' es 2016 os pro, a kérdésem az hogy hogy tudok vel 0-t írni ha magyar kiosztásra van állítva az OS, anélkül hogy visszaállítanám amerikaira?

AKCIÓ! ELADÓ METALFISH T60 ITX + RISER tinyurl.com/36ex7xtm

(#56879) sztanozs válasza biker (#56875) üzenetére


sztanozs
veterán

Touch ID - páromnak az iPad 2-n két ujja is meg van adva, de egyikkel sem tudja feloldani a zárat. 5 próbálkozásból legtöbbször egyszer sem sikerül, utána meg pinkód kell... Nekem 90%-ban elsőre beolvassa.

#56878 iszilard - szitázástól függetlenül az egyes mellett lévő (legbaloldali) gombbal.

bárki erre bármit? SSD Upgrade

[ Szerkesztve ]

JOGI NYILATKOZAT: A bejegyzéseim és hozzászólásaim a személyes véleményemet tükrözik; ezek nem tekinthetők a munkáltatóm hivatalos állásfoglalásának...

(#56880) xedos válasza biker (#56875) üzenetére


xedos
addikt

LEGJOBB ujjlenyomat érzékelő?
Volt iPhone 6-om, majd Samsung s6 edge, majd Xiaomi Mi5 -most meg S7 Edge... és van iPad Air 2 is.
Sorrend: Xiaomi - iPhone - Samsung...
Xiaomi szinte minden esetben vette - iPhonnál többször rá kellett raknom az ujjam - Samunál meg :-(

(#56881) Syl válasza TBMC (#56871) üzenetére


Syl
nagyúr

:Y
Aztaaaa! De ronda!

Never let your sense of morals prevent you from doing what's right.

(#56882) r4z válasza hszilard666 (#56878) üzenetére


r4z
nagyúr

Ctrl + alt + 0 (9 mellett), de nem minden weboldal vagy alkalmazas eszi meg.

sztanozs: Erre az adapterre nezz ra, elvileg jo hozza.

[ Szerkesztve ]

I don't love people. I love 911s, Astral Projection and french fries, in that order.

(#56883) Syl válasza TBMC (#56876) üzenetére


Syl
nagyúr

Szerintem is kullog a piac után. Semmi innováció nincs bennük. Kivárják, hogy más cégek pár évet szenvedjenek az új technológiával és csak utána alkalmazzák. Oké, jól megcsinálják, sőt, gyakran nagyon jól. De nem innovatívak. Az Apple innováció nálam ezeket jelenti: Macintosh (1984), Newton, iPhone (eredeti) és talán a Macbook (az alumínium).

Never let your sense of morals prevent you from doing what's right.

(#56884) hszilard666 válasza r4z (#56882) üzenetére


hszilard666
veterán

Igen én is így tudtam, de pölö a wordben nem megy. :(

AKCIÓ! ELADÓ METALFISH T60 ITX + RISER tinyurl.com/36ex7xtm

(#56885) Mr.C válasza TBMC (#56874) üzenetére


Mr.C
őstag

igen, ezt én is olvastam, de ha meg is nézed, harmadjára sikerült feloldani :U
de majd úgyis puding próbája az evés, a userek majd elmondják, hogy megy.

(#56875) biker: Érthető, amit írsz, ez volt pl amikor kijött a '16-os MBP széria Skylake-kel. Azért nem volt Kaby, mert az OS nem volt rá eléggé felkészülve. Viszont érsd meg, hogy az Apple nem ilyen volt. Innovátor volt és vezette a piacot a megoldásaival (első iPhone, iPOD, iPad stb...) rendre olyan termékeket hozott, amik egyediek voltak. Most meg? Nézi, hogy a többi gyártó mit csinál, és ha bejött esetleg megcsinálják ők is...

sudo rm -rf /*

(#56886) r4z válasza hszilard666 (#56884) üzenetére


r4z
nagyúr

Allits be egy billentyukombinaciot a beviteli nyelv valtasara, nalam pl a ctrl + space valt a magyar es a unix kiosztas kozott. Kar, hogy a Karabiner nem mukodik Sierra alatt, mert Launchpad gombot atmappelnem fixen 0-ra. Remelhetoleg hamarosan befejezik.

[ Szerkesztve ]

I don't love people. I love 911s, Astral Projection and french fries, in that order.

(#56887) Mr.C válasza Mr.C (#56885) üzenetére


Mr.C
őstag

ja és még valami az event-ről, most jutott eszembe: hova lett a 120Hz-es kijelző? OLED-nél még értem, hogy nincs/nem lehet megoldani, de iPhone 8 esetében? ez számomra érthetetlen

[ Szerkesztve ]

sudo rm -rf /*

(#56888) danilla válasza Mr.C (#56887) üzenetére


danilla
őstag

Elvitte a cica :))

Erdekes lett volna ha a 8-ba belerakjak es az 10-bol pedig kihagyjak.

https://twitch.tv/ddplayzone

(#56889) bmakszim válasza Mr.C (#56885) üzenetére


bmakszim
senior tag

"amikor kijött a '16-os MBP széria Skylake-kel. Azért nem volt Kaby, mert az OS nem volt rá eléggé felkészülve."

Ez nem igaz. Annak idején a MacBook Prokba való Kaby Lake szimplán nem volt még elérhető (U verziók Iris-szel és 45W-os széria), következő év januárjában jelentek meg.
Azóta lett Kaby Pro, az OS pedig még most sincs rá rendesed felkészítve...

[ Szerkesztve ]

(#56890) TBMC válasza Mr.C (#56887) üzenetére


TBMC
addikt

naigen... :U

markbellus.hu 

(#56891) TBMC


TBMC
addikt

skacok!
*HELP*

szerk:
az imént feldobott itunes frissítést. és le is frissítettem.
DE

az új itunesban eltűnt a ringtone fül.
hogy a fenébe tudom szinkronizálni iphoneommal a custom ringtonejaimat??

[ Szerkesztve ]

markbellus.hu 

(#56892) tboldi válasza TBMC (#56891) üzenetére


tboldi
nagyúr

Sajnos kivették. Szerintem valamilyen 3rd party app fog kelleni, pl. iMazing.

szerk.: Sorry, az iMazing nem kezel csengőhangot.

[ Szerkesztve ]

(#56893) TBMC válasza tboldi (#56892) üzenetére


TBMC
addikt

ezt nem hiszem el. komolyan
mennyire jó lenne ha frissítés előtt tájékoztatna az apple az új fícsörökről... :W

ja, és az imént vettem észre, hogy library/itunes/ituned media/tones
- minden ringtonet megtriplázott. ezeket, hogy tudnám legegyszerűbben törölni? kicsit sok file lett belőle -.-'
vicc Apple köszi! :O

szóóóval ha valakinek van ötlete, szivesen hallgatom :D a szinkronizálásra is.

markbellus.hu 

(#56894) Syl válasza TBMC (#56891) üzenetére


Syl
nagyúr

Tíz éve attól zeng a mobilos világ, hogy az ájfónosoknak nincs szükségük custom ringtone-ra. Ne most kezdj el panaszkodni ;] :DDD

Never let your sense of morals prevent you from doing what's right.

(#56895) wm2 válasza Mr.C (#56885) üzenetére


wm2
őstag

Igazából jól csinálják. Ha csak egy alulemezt adnának ki alma logóval 600 dollárért, valaki azt is megvenné és jöhetnek rá a kiegészítők. Egyébként egy 6S + AIR sok embernek elég. Elérhető árban van. Az iMac Pro is olcsóbb lesz, mint egy hasonló tudású HP, csak éppen kevés lesz hozzá a 90 napos telefonos segítség. :)

Ozora <3

(#56896) TBMC válasza Syl (#56894) üzenetére


TBMC
addikt

miért, mi a p*cst használnak mások? :D
- nemértem basszus. szép lépés ismét.
szűkítsük mégjobban a kört.

markbellus.hu 

(#56897) Mr.C válasza wm2 (#56895) üzenetére


Mr.C
őstag

"Igazából jól csinálják. Ha csak egy alulemezt adnának ki alma logóval 600 dollárért, valaki azt is megvenné [...]"

jah, mintha könyvet adnának 70k-ért .... várjunk csak ;]

sudo rm -rf /*

(#56898) danilla válasza wm2 (#56895) üzenetére


danilla
őstag

"6S + AIR sok embernek elég" absolute

[ Szerkesztve ]

https://twitch.tv/ddplayzone

(#56899) Syl válasza TBMC (#56896) üzenetére


Syl
nagyúr

Én azt várom, a macOS-ből mikor veszik ki a Findert. Minek az, úgysincs szükség fájlkezelőre... :U

Never let your sense of morals prevent you from doing what's right.

(#56900) sztanozs válasza tboldi (#56892) üzenetére


sztanozs
veterán

De kivették a store-t is, hogy a fenébe fogjuk most már törölni az IOS-re "megvett" ingyenes appokat? Vagy ezt már implementálták az IOS-be?

JOGI NYILATKOZAT: A bejegyzéseim és hozzászólásaim a személyes véleményemet tükrözik; ezek nem tekinthetők a munkáltatóm hivatalos állásfoglalásának...

Útvonal

Fórumok  »  Notebookok  »  Apple notebookok (kiemelt téma)
Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.