Hirdetés

2024. május 5., vasárnap

Gyorskeresés

Hozzászólások

(#108351) Coyot válasza lacafaca (#108349) üzenetére


Coyot
őstag

És akkor van aki csodálkozik, hogy miért ilyen ez a topic :DDD

Má' nem

(#108352) lacafaca válasza pjen (#108350) üzenetére


lacafaca
őstag

szabad szellem...az manapság istenkáromlás, ördögtől való.

#108351 nem csodálkozik senki...sok a kötekedő...evvan , de megbirkózunk veletek;)

[ Szerkesztve ]

Vedd el a szabadságukat, de ne egyszerre, hanem kicsi, apró lépésekben, hogy amikor már semennyi sem maradt nekik, azt észre se vegyék.

(#108353) t72killer válasza Coyot (#108348) üzenetére


t72killer
titán
LOGOUT blog

Jelen pillanatban abszolút semmi járványügyi értelme az oltott és oltatlan beutazó megkülönböztetésének, uis még a duplapfizer se akadályozza meg, hogy hordozó legyél. Ezekután a megkülönböztetés tisztán politikai alapú.

[ Szerkesztve ]

30€ Meta store bónusz Quest headset aktiváláshoz, keress priviben :)

(#108354) lacafaca


lacafaca
őstag

úgy néz ki, közeledik mint a gyorsvonat...jába, a 21. században gyorsan történnek a dolgok :)

Vedd el a szabadságukat, de ne egyszerre, hanem kicsi, apró lépésekben, hogy amikor már semennyi sem maradt nekik, azt észre se vegyék.

(#108355) Asbee válasza lacafaca (#108354) üzenetére


Asbee
veterán

Hú erre tuti az egész világ felfigyel!!!!

(#108356) BalanceR válasza lacafaca (#108354) üzenetére


BalanceR
addikt

Micsoda fergeteges tűntetés :C
Vannak 300-an, mint gödény féle gigantikus parlamenti ostromnál, ahol több volt a lézengő turista, mint a tüntető?
Pár száz intelligens , felébredt , tisztánlátó embert bármikor össze lehet kapni a fészbúkon...
Valahogy sosincs az ilyen tüntiken orvos, ügyvéd, rendszergazda, építészmérnök, középvezető, viszont nyugger, szalagmumkás, teszkó árufeltöltő, szoliban pénztáros, meg idénymunkás annál inkább... Bizonyára a felsőoktatás elveszi a "józan paraszti eszet", szóval jobb az "életiskolája"

[ Szerkesztve ]

#Raspberry #Orangepi #HassOS #Esp32

(#108357) lacafaca válasza BalanceR (#108356) üzenetére


lacafaca
őstag

nyugtass meg, nem voltál közöttük [link] [link] :U :DDD

Vedd el a szabadságukat, de ne egyszerre, hanem kicsi, apró lépésekben, hogy amikor már semennyi sem maradt nekik, azt észre se vegyék.

(#108358) BalanceR válasza lacafaca (#108357) üzenetére


BalanceR
addikt

Mindénvoltam... :))

#Raspberry #Orangepi #HassOS #Esp32

(#108359) Coyot válasza t72killer (#108353) üzenetére


Coyot
őstag

Értem. Tehát tovább kombináljuk ahelyett, hogy tudnánk miért van úgy - ha úgy van egyáltalán vagy úgy volt fél éve... Tényleg jó ez a topic. :D

hint: eddig sem akadályozta meg semmi hogy hordozó legyél, vagy itt vissza kell menni az elejére direkt?

Má' nem

(#108360) _Atesz


_Atesz
addikt

Covid 19, the great reset (2020 @ Klaus Schwab): [link]
Klaus Schwab-ról kép, csak erős idegzetűeknek: [link]

Egyebek:
Salesforce tervezet: [link]
A Rockefeller terv: [link]

(#108361) Asbee válasza _Atesz (#108360) üzenetére


Asbee
veterán

Látom te is eddig bírtad. :D

(#108362) kisgyerek85


kisgyerek85
senior tag

Jók a kérdések. Kedves beoltott fórumtagok, lehet válaszolgatni.

1. Volt-e már olyan pusztító járvány a világon, melynek során a végveszélyben lévő embereket fenyegetéssel, zsarolással, agymosással, jutalmakkal, kedvezményekkel lehetett rábírni, hogy fogadják el a gyógyszert, hajlandók legyenek életben maradni?
2. Volt-e már olyan járvány, melynek során egy százalék alatti halandóság miatt leállították az egész világot?
3. Amennyiben felmerül a gyanú, hogy a vírus nem természetes eredetű, akkor százmilliók életét érintő, emberiség elleni bűncselekmény történt, melynek kiderítésén a világ összes titkosszolgálatának, nyomozó hatóságának kellene dolgozni, s a kérdés a média egyeduralkodó témája lenne. Miért nem ezt tapasztaljuk?
4. Egy egészségügyi/orvosi kérdés megoldása szakmai konzultációkat, vitákat, egyeztetéseket, vélemények, kutatási eredmények összevetését, ütköztetését igényli. Ma csak egyetlen vélemény kap teret, az oltás propagálása, minden ettől eltérő vélemény elhallgatandó, büntetendő, rémhírterjesztésnek, bűncselekménynek minősül. Miért?
5. Mi indokolja, hogy egy tisztán egészségügyi kérdésben évtizedekre szóló titkosítások keletkezzenek?
6. Miért kellett a járványkezelést militarizálni?
7. Hogy lehet, hogy egy halálos kór által fenyegetett időszakban az emberek maguk választhatnak az egyre szélesebb oltási palettáról, mint étteremben az étlapról, ízlésük szerint nevezhetik meg a gyógyszert? Milyen tudás, végzettség, szakmai tapasztalat alapján teszik ezt?
8. Ha a vírus még maszkviselés mellett is fertőzőképes, cseppfertőzéssel terjed, kimutatásához miért szükséges mélyen az orrban turkálni, miért szükséges a vérbő garat karcolgatása?
9. Ha minden helyzetben, utazáshoz, intézménylátogatáshoz elengedhetetlenül szükséges a teszt, miért nem tesztelnek az oltás beadása előtt, amikor az oltandó személy egészségügyi státuszának megállapítása valóban fontos lenne?
10. Hogy adhatnak be oltást tesztelés nélkül, ráadásul úgy, hogy az oltóanyagot nem orvos választja ki?
11. A járványügyi készültség, a lezárások, megszorító intézkedések alapjául szolgáló statisztikák percenként közölték a fertőzöttek, kórházban kezeltek, lélegeztetőgépen lévők, s az elhunytak számát. A statisztika miért nem terjed ki az oltottak adataira? Az egyébként hivatalosan kísérleti stádiumban lévő oltóanyagok megítélésénél legfontosabb szempont lenne az oltottak nyomon követése, további tesztelése, megbetegedésének, elhalálozásának számontartása. Mindez a statisztikákban nem szerepel. Miért nem?
12. Ha egy bármikor pozitív teszteredményt produkáló személy bármely okból meghal, statisztikailag a Covid áldozatának számít. Ha egy beoltott személy hal meg, akkor ő az oltás áldozata? Miért nincs hivatalos statisztikai adat az oltottak mortalitási számairól?
13. A magyar miniszterelnök az elkövetkező éveket a járványok évtizedének nevezte. Milyen információ alapján tette ezt?
14. Ha minden oltás minden vírusmutáns ellen véd, mi a különbség az oltóanyagok között?
15. Minden gyógyszerreklám esetén fel kell hívni a figyelmet a várható mellékhatásokra is, jól ismerjük, „kérdezze meg kezelőorvosát, gyógyszerészét…” Az oltási kampány során miért csak a pozitívumokat hangsúlyozzák?
16. Ha az oltás valóban hatékonyan véd, milyen veszélyt jelentenek az oltatlanok az oltottak számára?
17. Második éve tűnik el nyomtalanul a közel évszázada évről évre megjelenő influenzajárvány. Hová lett?
18. Influenza elleni oltás évtizedek óta létezik. Azóta eltűnt az influenza?

(#108363) Asbee válasza kisgyerek85 (#108362) üzenetére


Asbee
veterán

Tudod mit megválaszolom, és akkor én is közbe belekérdezek, mert már a kérdésekben olyan tudatlan ostobaságok vannak, hogy elképesztő. Mielőtt tovább osztogatjátok büszkén.

1. A megelőzés a cél, tudom ezt ti nem tudjátok felfogni.
2. Ostoba kiragadás. Szövődmények, long covid, kieső munkaerő, leterhelt egészségügy, van ahol összeomlás mint pl nálunk.
3. Egyre jobban vizsgálnák ezt az eshetőséget, de Kína elzárkózik? Támadjuk meg Kínát? Ugye....
4. Mert álszakemberek, természetgyógyászok és stb kuruzslók osztják az észt a másik oldalon. Ha pedig egy valódi szakember nyilatkozik másképpen, a konteós szektások csúsztatnak, kiragadnak és az alapján puffognak. Szerintetek mindenki aki nem ért egyet veletek, lefizetett, háttérhatalmas stb. Miért?
5. Milyen titkosítások? Ez is valami háttérhatalom dolog?
6. Nem militarizálták. Szabályok vannak és voltak. Ha más mód nincs így kell betartatni. Ha jó egy szabály ha nem.
7. Sokáig nem lehetett választani. Utána sem a választás volt a fő hangsúly, hanem mivel többféle vakcina van, szabaddá tették rájuk az időpont foglalás. Egy intelligens ember tájékozódik, háziorvos stb melyiket válassza az elérhetőkból. Pl influenza vaxigrip, fluart. Ostoba csúsztatás ez is.
8. Mert felső légútból indul és "megy le", ezekről a helyekről a legpontosabb, teszt szempontjából. Ha köhösz, tűsszentesz szerinted az honnan jön? Ismét elemi általános tudást mellőző ostoba csúsztatás. Nincs semmilyen karcolgatás.
9. Ez jogos. Egy járvány közepén ez fontos lett volna.
10. Az oltások tesztelve voltak. Ordas nagy baromság hogy tesztelés nélkül. Egyik gyógyszergyártó cég sem fog olyan vakcinát piacra dobni, amitől hullanak az emberek, nem biztonságos. Ezzel a saját sírjukat ásnák meg. Ez jó nekik? A háziorvosok listákat kaptak, melyik oltóanyaggal milyen korcsoportot, stb olthatnak.
11. Az oltóanyag nem kísérleti. Szándékos tévedés ez. Kísérleti akkor volt, mikor a legelején fejlesztették, első körös tesztelések. Egyre inkább az oltottakkal kapcsolatis statisztikák is jönnek nemzetközi szinten. Mivel idő kell ehhez ezért nem volt eddig. Tudom ehhez is kell egy 8 éves szinten lévő agy, hogy megértse az ember.
12. Értelmetlen összemosás. Először is nem igaz, hogy aki covidos volt és bármiben meghal, covid halott statba megy. Tájékozódás nulla és szándékos csúsztatás ismét.
13. Tudományos vizsgálatok alapján nem túl biztató a jövő. Magának köszönheti az ember. Szokásos konteós belemagyarázás.
14. Ez komoly kérdés? Ennyire ostoba valaki hogy lehet. Technológiai különbségek..... Nem semmi ugye?
15. Talán mert nincsen annyi és olyan durva mellékhatás? Tudom sokan egy kis hőemelkedésbe 2-3 nap gyengeségbe beleakarnak halni. Amúgy meg nyíltan beszélnek róla és tudni hogy vannak mellékhatásaik. Ismét egy túlzás.
16. Sosem volt komoly szinten téma ez. Valami hülye találta ezt ki.
17. Maszk, higiénia, odafigyelés. Ha nem is mindenkinél, de egyre többeknél. Meglepő mi ? Nektek tuti...
18. Pont hogy ezt mondják valószínű sosem fog eltűnni ez a vírus, csak gyengülni. Idővel aki fél, kér majd oltást, aki nem az nem.


Remélem látszik, mekkora ostoba, buta, eltúlzott, kiragadott csúsztatott kérdések ezek. Nekem égne a pofám az tuti ilyeneket osztanék....

(#108364) t72killer válasza Coyot (#108359) üzenetére


t72killer
titán
LOGOUT blog

Nem. Ha követted kicsit is a kutatásokat, akkor feltűnhetett egy izraeli tanulmány, ami még a "brit" változatra is közel 90%-osnak mérte a dupla Pfizer hordozóvá válás ellen védő kapacitását.

Józan eszű járványvédelemet egy érkező utasnál nem az érdekli, hogy milyen papírokat tud villogtatni, hanem az, hogy milyen eséllyel hozhatja be az országba a kórságot. Az igencsak brutál brit fertőzöttszámok, illetve már a címoldalak is (Eü-miniszter...) arra utalnak, hogy a terjesztésben MÁR nem segít a dupla oltás, még a dupla Pfizer sem - hiába segített EDDIG, a delta előtt. Innen kezdve nem értem, milyen jogon mehet át pl teszt vagy karantén nélkül a határon egy oltott, a deltával a korábbi "oltási jogosítványok" teljesen elévültek - az oltottak élvezhetik, hogy kisebb az esélyük a súlyos megbetegedésre, VISZONT a járványt akár egyenesen tünetmentes, nem karanténbe zárt fertőzőként tudják terjeszteni.

[ Szerkesztve ]

30€ Meta store bónusz Quest headset aktiváláshoz, keress priviben :)

(#108365) Reggie0 válasza kisgyerek85 (#108362) üzenetére


Reggie0
félisten

1. Igen, lasd kotelezo oltasok.

2. Nem, csak akkor meg leszartak az embereket, nem volt tarsadalombiztositas es korhazi ellatas, nem voltak emberi jogok es esetenkent az alacsonyabb osztalyokbol kikerult fertozotteket elegettek elve. Szerinted ez volt a jo megoldas?

3. Se nem beke elleni buncselekmeny, se nem haborus buncselekmeny, igy eleg nehezen lehet.

4. Mert az oltasok mukodnek, lasd rubeola, hepatitisz, baranyhimlo, feketehimlo es meg baromi hosszu a lista.

5. Az, hogy magyarorszag nem igazan demokracia.

6. Mert nincs ember, a katonak meg par evtizede csak a tokuket vakargatjak.

7. Szabadsagjogok, onrendelkezes?

8. Mert ott telepszik meg, igy onnan mutathato ki a leginkabb.

9. Melyik oltasnal vegeznek el elotte tesztet? Semelyiknel, mert nem kell.

10. Ahogy az influenza elleni oltast is kivalaszthattad es azt adta be az orvos teszteles nelkul.

11. Mert magyarorszag nem igazan demokracia. A lenyeg, hogy a mutyizott kinai szart elsussek, mert abbol van a nagy love.

12. Mert magyarorszag nem igazan demokracia.

13. Jo biznisz a keleti oltasok vagy a sajat oltas teritese, mert kb. barmennyit lehet lopni belole. Hulye lenne egy ilyen lehetoseget kihagyni.

14. Mondjuk az, hogy nem ugyanannyira ved. A vedettsegnek is vannak fokozatai.

15. Mert a tobbit alairtad a papirlapon.

16. Az oltottak is lehetnek terjesztok, meg ha nem is betegednek meg, illetve lehet nem onkent oltatlan hozzatartozojuk, ismerosuk stb.. Tehat a terjedes kockazat marad.

17. Kinyirta a maszkviseles es tavolsagtartas, mivel kevesbe virulens, mint a covid.

18. Nem tunt el, csak ritka lett.

[ Szerkesztve ]

(#108366) t72killer válasza t72killer (#108364) üzenetére


t72killer
titán
LOGOUT blog

New Covid variant under investigation in the UK, PHE says

Pörög az evolúció.

30€ Meta store bónusz Quest headset aktiváláshoz, keress priviben :)

(#108367) Gsx-rr


Gsx-rr
veterán

Alapban hogyan beszelhetunk barmilyen jarvanyrol ,ha csiki csuki modszerrel van korlatozas es utana nincs.
Tobb mint 1 honapja minden korlatozas nelkul elhetunk az oltottak tobbezres rendezvenyeken fertozhetik egymast utana terjeszthetik tovabb, meg sincs semmilyen emelkedes.
De majd 6 het mulva lesz?!

[ Szerkesztve ]

(#108368) Reggie0 válasza Gsx-rr (#108367) üzenetére


Reggie0
félisten

De, emelkedik. [link]

(#108369) t72killer válasza Gsx-rr (#108367) üzenetére


t72killer
titán
LOGOUT blog

Mo.-gon egyelőre tényleg nyugi van. Segít benne, hogy az idióta nyugati rendszertől eltérően már Júniusban nyári szünetre eresztették a gyereknépet, illetve nem sok ember érkezik a deltás gócokból.

30€ Meta store bónusz Quest headset aktiváláshoz, keress priviben :)

(#108370) Gsx-rr válasza t72killer (#108369) üzenetére


Gsx-rr
veterán

Meg Indiai csoporttal is talalkoztam a Balatonon.
A vendegek fele mind kulfoldi, olyan orszagokbol ahol alig oltanak

(#108371) Reggie0 válasza Gsx-rr (#108370) üzenetére


Reggie0
félisten

Viszont tesztelik oket belepeskor.

(#108372) Gsx-rr válasza Reggie0 (#108371) üzenetére


Gsx-rr
veterán

Akik autoval erkeznek azokat nem.

(#108373) t72killer válasza Gsx-rr (#108372) üzenetére


t72killer
titán
LOGOUT blog

Indiából nem sokan jönnek kocsival :DDD .

30€ Meta store bónusz Quest headset aktiváláshoz, keress priviben :)

(#108374) Angelina87


Angelina87
tag

7. Sokáig nem lehetett választani. Utána sem a választás volt a fő hangsúly, hanem mivel többféle vakcina van, szabaddá tették rájuk az időpont foglalás. Egy intelligens ember tájékozódik, háziorvos stb melyiket válassza az elérhetőkból. Pl influenza vaxigrip, fluart. Ostoba csúsztatás ez is.

- Senki nem tudja, mi van a vakcinákban, sok orvos ki is szállt a bizniszből, aki fölszólalt ellene kirúgták... de Ti, mint intellingens emberek tájékozódtatok :C Ó, bocsáss már meg :C

Csak azt nem tudom, h a rák ellen miért nincs vakcina... ( fél év alatt nem találják föl??? jaj de érdekes.... hát miért nem???) ha de láde... akkora biznisz a kemó és minden,.... h minek ellene vakcina??? hülyék lennének kiereszteni a kezükből ekkora bizniszt :)

" A világon vendég vagyok."

(#108375) csapee válasza Angelina87 (#108374) üzenetére


csapee
senior tag

- A rák nem vírus, és még csak nem is egyfajta.
- Az a levegőt amit beszívsz tudod mi van benne? Jobb ha nem lélegzel sztem nehogy bajod legyen. Megint a szokásos picsogás, ha nem tetszik nem kell bevenni. NEM KÖTELEZŐ, toleránsak vagyunk a hülyékkel. :K

Csapee

(#108376) _Atesz válasza Asbee (#108363) üzenetére


_Atesz
addikt

12. -> [link]
.. de igaz. Bármiben meghal valaki és volt bármikor Covid-os, az Covid statba megy.
Ha viszont oltott volt, akkor nem akarnak foglalkozni az orvosok azzal, hogy az oltás hatására hunyt-e el. Ráadásul a visszajelző rendszer is erősen bűzlik, lásd az amerikai VAERS rendszerbe csak kb. 1% eset kerül be (de legoptimistább számítások szerint is max. 10%).

Pont ezért nem lehet hinni a statisztikáknak.
Úgyhogy amikor bárki jön, hogy az oltások mennyivel biztonságosabbak, hisz a statisztika kimutatja, akkor valójában fals statisztikákra támaszkodik.
Innen pedig dől az egész kártyavár.

(#108377) BalanceR válasza _Atesz (#108376) üzenetére


BalanceR
addikt

:DD :DDD
A szombat reggeli "mindmeghalunk" ...

#Raspberry #Orangepi #HassOS #Esp32

(#108378) Asbee válasza _Atesz (#108376) üzenetére


Asbee
veterán

Nem igaz, hogy bármiben. Elüt az autó stb….. Amúgy ez sem ellenőrízhető. Ezek a politikai bàbok mindenfajta felelősség nélkül azt nyilatkoznak amit akarnak. Ez egy jó magyarázat nekik a világ egyik legrosszabb halálozására.

[ Szerkesztve ]

(#108379) Hieronymus válasza _Atesz (#108376) üzenetére


Hieronymus
addikt
LOGOUT blog

Miért van vágva több helyen a videó amit linkeltél?
Hitelteleníti a videót az a legalább 4 vágás ami a linkelt pont után van.
Ráadásul értelmetlen a mondatszerkezet.

Legyen béke! Menjenek az orosz katonák haza, azonnal!

(#108380) S e t h válasza Angelina87 (#108374) üzenetére


S e t h
nagyúr

This signature is completely useless! Don't waste any time by reading it!

(#108381) Asbee válasza Hieronymus (#108379) üzenetére


Asbee
veterán

Sajnos ilyen szinten vannak ezek a konteóhuszárok. Ilyen összevágott, csúsztatott, kiragadott videókból, infókból táplálkoznak.

[ Szerkesztve ]

(#108382) Coyot válasza t72killer (#108364) üzenetére


Coyot
őstag

A kérdésem az volt, hogy idebasztak egy képet, te meg egyből ugrasz rá mikor azzal sem vagy tisztában, hogy valódi-e, mostani-e, és valid-e. Értem én hogy izomból nyomjuk a véleményt és mellette nagyon rettegünk a vírustól nincs is ezzel gond. De ennyi erővel rakok ide egy képet egy fecskendővel a kezében épp rosszul levő emberről akkor egyből elkezdjük nyomni a vakcina öl mantrát? Ne legyünk már ilyen egyszerűek - de biztos a topic címe teszi :D

to all:
Jah amugy nagoyn jók a kérdések de a kormány féle megkérdezzük az embereket szinttől továbbra is nagyon messze van. Gyurni kell még ferdítésre, valóságtagadásra és szorgalomra. ;]

[ Szerkesztve ]

Má' nem

(#108383) BalanceR válasza Asbee (#108381) üzenetére


BalanceR
addikt

Az ember mindig azt hiszi, hogy nincs lejjebb, de folyamatosan rácáfolnak :D
Egyesek olyan szintű f@$zságokat fogadnak el kész tényként, amit egy 12 éves gyerek is megkérdőjelezne.
Pár évtizeddel ezelőtt a társadalom egyszerűen kivetette magából is ilyen idiótákat, illetve kezelték őket a megfelelő intézményekben, de manapság a túltolt polkorrektségnek, meg a "mindenkinek mindenhez IS joga van" -mentalitásnak és az ellenőrizetlen közösségi médiának , online tartalmaknak köszönhetően elszaporodtak. Jelenleg meg még rátesz egy lapáttal a mai magyarországi politikai helyzet is.
A kormánynak jól jön a tudatlanság, mert könnyű az ostobákat irányítani, ráadásul úgy, hogy azt hiszik, nem irányítja őket senki.
Nem véletlenül nem történt semmiféle felzárkóztatás pl a cigányság tekintetében...
Az ilyen végletekig egyszerű, minden konteós hülyeséget benyelő barmokat oda szavaztatják ahová akarják.
Persze nem magukra akarják szavaztatni őket, felesleges. A saját szavazóik megvannak, a cél az ellenzék lerombolása, feldarabolása, fregmentálása.
Nagyszerű példa a járvány óta megjelent kismillió pártocska, a legnagyobb a gödény féle "normális életesek" de ott van még a Racionális Élet Közösség, a Le az adók 75százalékával.... Vagy 10 ilyen mostanában felbukkant szerveződés van, mind a járvány, vírus, vakcinatagadó vonalon, és mind azonos mintára működik:
- Szídja a kormányt (ez az egy jogos is) annak minden döntésével, személyével együtt.
- Feszültséget generál, tüzeli az ostoba tömeget különböző álhírekkel , kicsavart mondanivalókkal, féligazségokkal, ferdítésekkel, mindezt főleg facebookon, illetve saját kamuhíroldalaikon pl mediaforrás.hu.
- Az így felhergelt tömeget pedig egy-két kijelölt személy vezeti aki látszólag "átlát a háttérhatalmi szitán" és utálja a kormányt... A választásokkor vígan szavaznak rá mert az ő véleménye megegyezik a bepalizott tömegével.
- Mivel kis pártokról van szó, valószínűleg még a parlamentbe sem jutnak be, vagy ha mégis, semmi veszélyt nem jelentenek.
Így rengeteg szavazat, ami amúgy az ellenzéket táplálta volna, megy a levesbe, nem lesz más, csak egy csomó kis pártocska, akiknek a szavazói nagyon büszkék magukra, hogy milyen okosak, milyen lázadók, közben meg megvezetett idióták...

[ Szerkesztve ]

#Raspberry #Orangepi #HassOS #Esp32

(#108384) lacafaca


lacafaca
őstag

ez is fék mi? tegnapelőtt elfelejtettem a tankost kérdezni, hogy valóban így van, de akkor valid volt az is...és még mennyi de mennyi hírem van, de meg sem érdemlitek róla a tájékoztatást...maradjatok csak a barlangjaitokban;]

Vedd el a szabadságukat, de ne egyszerre, hanem kicsi, apró lépésekben, hogy amikor már semennyi sem maradt nekik, azt észre se vegyék.

(#108385) BalanceR válasza lacafaca (#108384) üzenetére


BalanceR
addikt

#Raspberry #Orangepi #HassOS #Esp32

(#108386) lacafaca válasza BalanceR (#108385) üzenetére


lacafaca
őstag

:K

az agyhalál már sokaknál beállt :DDD

Vedd el a szabadságukat, de ne egyszerre, hanem kicsi, apró lépésekben, hogy amikor már semennyi sem maradt nekik, azt észre se vegyék.

(#108387) BalanceR válasza lacafaca (#108386) üzenetére


BalanceR
addikt

Igen, a célzott hangulatkeltés betalál :C
Ráerősít benned abban, hogy mennyire okos vagy, mert te nem zacsiban napozol, ő meg igen. Különleges tisztánlátó zseni vagy, átlag feletti...
És ehhez elég egy darab fotó valahonnan az internet bugyraiból... Máris elhiszd, hogy ez a jellemző a világban, ez a gyakori, aki nem úgy látja ahogy az internet veled láttatja az mind zsacskóban nyomja a strandon.
Nem magasak az igények, szóval könnyű kiszolgálni...

#Raspberry #Orangepi #HassOS #Esp32

(#108388) lacafaca válasza BalanceR (#108387) üzenetére


lacafaca
őstag

ne aggód értem, nekem alacsonyan van az igényküszöböm...sokkal inkább magatokért ;)

:DDD

[ Szerkesztve ]

Vedd el a szabadságukat, de ne egyszerre, hanem kicsi, apró lépésekben, hogy amikor már semennyi sem maradt nekik, azt észre se vegyék.

(#108389) BalanceR válasza lacafaca (#108388) üzenetére


BalanceR
addikt

Látom...
Annyira reálisan látod a világot, hogy mindenbe, amiben a vírus szó szerepel, összeesküvést, halált, elnyomást, manipulációt fantáziálsz.

#Raspberry #Orangepi #HassOS #Esp32

(#108390) Coyot válasza BalanceR (#108389) üzenetére


Coyot
őstag

Amúgy a clickbait címek is segítenek ebben. Nem képesek a népek elváltasztani a hírt a clickbaitről, el meg általában nem olvassák csak a címet. Az meg ugye mindig olyan hogy...

Má' nem

(#108391) Z.É.T. válasza BalanceR (#108389) üzenetére


Z.É.T.
őstag

Várom már az első szörnyülködést a WHO hivatalos közleményéről is ;]

(#108392) _Atesz válasza Hieronymus (#108379) üzenetére


_Atesz
addikt

Többször nyilatkozta ugyanezt, random csak az egyik videót linkeltem be róla. Keress rá.

(#108393) BalanceR válasza _Atesz (#108392) üzenetére


BalanceR
addikt

Találtam neked 100%-ban természetes terméket, ami esetleg segíthet egy kicsit neked.
Elsőre számodra kicsit nehéz lesz, de ha nem adod fel, biztos az előnyödre válik a fejlesztő hatása. :K

[ Szerkesztve ]

#Raspberry #Orangepi #HassOS #Esp32

(#108394) Z.É.T. válasza _Atesz (#108392) üzenetére


Z.É.T.
őstag

És minden kormánypropagandát besz0psz, vagy csak azt, amelyik szimpi? :U

(#108395) lacafaca


lacafaca
őstag

Kásler a negyedik hullámról: „az, hogy milyen mértékű lesz, attól függ, hogy hányan vállalják az oltást” :DDD de ez is csak nézőpont kérdése ;]

Vedd el a szabadságukat, de ne egyszerre, hanem kicsi, apró lépésekben, hogy amikor már semennyi sem maradt nekik, azt észre se vegyék.

(#108396) _Atesz válasza lacafaca (#108395) üzenetére


_Atesz
addikt

Több oltott - több hulla(m). ;)
Véletlenül pont egyforma a covid és a vakcina mellékfőhatása.
Csak tessék csak tessék. :D

(#108397) BalanceR válasza _Atesz (#108396) üzenetére


BalanceR
addikt

Bizonyára így van...

Vagy csak megártott neked a vezetékes víz...

#Raspberry #Orangepi #HassOS #Esp32

(#108398) lacafaca válasza _Atesz (#108396) üzenetére


lacafaca
őstag


jövök már barátaim, a puttony is tele minden jóval ;]

Vedd el a szabadságukat, de ne egyszerre, hanem kicsi, apró lépésekben, hogy amikor már semennyi sem maradt nekik, azt észre se vegyék.

(#108399) BalanceR válasza lacafaca (#108398) üzenetére


BalanceR
addikt

Gyere nyugodtan bárhogyan, csak legyen rajtad maszk...
:))

[ Szerkesztve ]

#Raspberry #Orangepi #HassOS #Esp32

(#108400) _Atesz válasza BalanceR (#108397) üzenetére


_Atesz
addikt

Most kivételesen offolok egyet.
A lényeg, hogy egyes vaxxer seregeknek olyan szinten beszűkült a tudatuk, hogy csak az oskolában beléjük injektált tudás, és a fősodratú tudomány létezik. Aztán hogy ezeket ugyanaz a kör szervezte meg és tartja fenn, már nem érdekes.
Ami ezen kívül van, az nem is létezik, hisz nem létezhet és kész. :D
[link]

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.