Hirdetés

2024. május 4., szombat

Gyorskeresés

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2024-04-23 11:57:24

LOGOUT.hu

Vodafone (ex UPC Magyarország Kft.) (analóg / digitálisTV, internet, telefon)

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#76684) Cifu válasza inf3rno (#76682) üzenetére


Cifu
nagyúr

A ConnectBox, alias Compal CH7465LG belsejében egy Intel Puma 6-os SoC van. Mindegyikében. Hiába nézegeted különféle programokkal, attól még egy hardveres problémát nem fogsz tudni megoldani vele.

Ahogy már többen is írtuk, a mozgástered abban merül ki, hogy vagy veszel egy használt UPC Cisco vagy Technicolor HGW-t, és azt rakod be a CB helyett, felvállalva, hogy a maximális sebességed leredukálódik olyan 250-300Mbit/s környékére, vagy átállítod a CB-t Bridge módba, és egy saját Routerrel oldod meg a Wifi és a belső háló kérdéskört. Utóbbi esetén a helyzetet kipróbálhatod úgy, hogy átállítod a CB-t, és rákötsz kábellel egy számítógépet, amin játszol. Ha így is látsz lagspikeokat, amik nem felvállalhatóak, akkor marad az első verzió. Ha így elviselhetőbb a helyzet, akkor megéri beruházni egy saját routerre, és Bridge módban használni tovább a CB-t, remélve, hogy nem lesz gondod vele.

Vannak (vagy legalábbis voltak) itt a topicban olyanok, akik esküsznek arra, hogy ők nem tapasztalnak semmi problémát bridge módba kapcsolt CB esetén.

Ha Bridge módban is vállalhatattlanok a lagspikeok és márpedig nem elégedsz meg a 250-300Mbit/s sávszélességgel, akkor marad az ISP váltás....

[ Szerkesztve ]

Légvédelmisek mottója: Lődd le mind! Majd a földön szétválogatjuk.

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.