Hirdetés

2024. április 27., szombat

Gyorskeresés

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2024-04-23 11:57:24

LOGOUT.hu

Vodafone (ex UPC Magyarország Kft.) (analóg / digitálisTV, internet, telefon)

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#104833) AtHoS válasza vigyory71 (#104817) üzenetére


AtHoS
nagyúr

Ehhe...ezek nem jó hírek. Pár napja bejelentettem újraindulásos hibára a fehér CB-t. Telefonon felhívott egy automata, hogy távmérésük szerint nem tapasztalható a hiba (jó is lenne, hogy pont amikor nézik fog újraindulni a CB) és szerintem ugyanúgy fenn áll-e a probléma. Persze nyomtam a fennál/nem tudtam meggyőződni róla gombot, így most várom, hogy keressenek ismét.
Viszont, ha nálam is cserélik a fehér CB-t és olyat hoznak, mint neked, akkor mehet tovább a hibajegyek beküldözgetése.

Hát nem tudom, így 2020+ idejében ennek így kell működnie?

Tegnap éjfél körül kiléptem az online játszott Wolcen játékból - folyamatos volt a netkapcsolat játék közben - , a játékból kilpést követően Vivaldiban egyből ráfrissítettem egy weblapra (redditen), de 2-3 másodperc alatt is 0 byte volt a kapott/küldött adatmennyiség, ekkor ráfrissítettem ph! oldalra is teszt céljából, nehogy reddit-tel legyen gond, de ez a frissítés sem indult meg. Ekkor már tudtam, hogy a CB ismét újra fog indulni, ami pár másodperc múlva be is következett.
CB modem módban van használva kezdetektől fogva (AC68U van mögötte), így a játékból kilépve a steam adatkapcsolat meg egy böngészős oldal frissítése nem kellene, hogy megfektesse (torrent, letöltések, stb... nem futottak közben)

read-only mode on the forum

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.