Hirdetés
-
LOGOUT.hu
Hamis órák itt nem kívánatosak, semmilyen formában.
Új hozzászólás Aktív témák
-
g0n21
senior tag
Ha spanyoll órát vesz, és open heart orientet, és bőrszíjjal fogja hordani, én komolyan pezsgőt bontok
Kronometer.hu // nick: Gonzi // JLC Master Control 2,1m // Squale 1545 GMT 350e // Rado Captain Cook 42mm 650e // Breitling Chronomat B01 42mm 2,2m
-
Golota
aktív tag
válasz spanyoll #78595 üzenetére
Nem kibaszásból dobom be, de a már nézegetett Bambino szerintem eszméletlen jól néz ki nato szíjon. Arra nem gondoltál, hogy esetleg bőr helyett ilye(neke)t tegyél fel? Olcsó és változatos is lehet, könnyű cserélni.
-
Ereshkigal
őstag
válasz vadászcsiga #78607 üzenetére
Igen, ez tök érdekes egyébként. Állandóan linkelgetjük, ajánljuk, de senkinek nincs ilyen.
Én is terveztem már, hogy beszerzek egyet, aztán valahogy mindig volt más helyette.[ Szerkesztve ]
-
Misi1979
őstag
Szerintem vegyen Datejustot és tegyen rá bőrszíjat.🐥
A kismókusok kenyérre is kenhetik.
-
törölt tag
válasz #46372352 #78611 üzenetére
Ezt a Harry Kft-s csókát ismerem. Nekem is van tőle szíjam, meg záram. 6-8 éve találkoztam nem óra téma végett vele, akkor el volt szakadva az Apella-m kis bőr bujtatója. Kezembe nyomott két szíjat meg egy zárat ajándékba. A bőrszíj ragasztása a 2 hónapja adta meg magát.
Lehet előkeresem a szíjat meg a zárat és áruba bocsátom. Azt hiszem 18mm-es fekete marha bőrszíj + zsanérzár. 0km-es mindkettő
-
tankraid
aktív tag
Azta @spanyoll rendesen várom már hogy mit veszel/szerzel végül.... komolyan baromi kíváncsi vagyok már!!!!
-
Blackhole13
senior tag
válasz spanyoll #78595 üzenetére
Én azt tanácsolom, hogy vesd el azt a szempontot, hogy az első döntő paramétere az órának az átmérő. A rengeteg fazon mind máshogy hat optikailag a csuklódon, és előfordulhat, hogy egy 43-as lesz végül a befutó. Ami formára megtetszik próbáld fel, és főleg ne az számítson, hogy fényképen hogy mutat.
-
fagyalllo
őstag
válasz Blackhole13 #78618 üzenetére
Tényleg, hogy tetszik a Parnis? Múltkor a képet nem sikerült belinkelni...
- drmobil.hu - eladó órák: https://bit.ly/3kY1lFj
-
Blackhole13
senior tag
-
fagyalllo
őstag
válasz Blackhole13 #78620 üzenetére
A számlapja kifejezetten tetszik, nagyon kidolgozott.
- drmobil.hu - eladó órák: https://bit.ly/3kY1lFj
-
Zozzer888
addikt
válasz vadászcsiga #78589 üzenetére
Tudok Neked küldeni Harrys szíjat (mármint fotót róla )
ZárIdő témafüggő és független blog => http://zar-ido.blogspot.hu/
-
5-ös kezelő
senior tag
Holnap megpróbálok eljutni Bláthy Ottó u-ba bőrszíjért. Ha összejön, tudósítok Harry-ről. - Milyen színű szíj megy aranyozott tokhoz, kék számlappal? Vettem egy szép tv-tokos Rakétát végre. Ez nem az
Spanyoll : Bocsi, úgy értettem, ha van munkája az embernek, és be tud menni szabadnapból túlórázni - nálunk az jó pénz. Úttörő koromban én is csóró voltam, üres üvegeket gyűjtöttem, amíg a többiek meccset néztek. Pedig a szüleim dolgoztak becsülettel, de zsebpénzre nem futotta már.39 mm-es Archimede Pilot eladó
-
entropy
tag
Azt hiszem az egyik meglévő órámat beáldozva egy új projektbe fogok kezdeni, ehhez szeretném kérni a segítségeteket:
Van két kiválasztott Link1, Link2Arra lennék kíváncsi, hogy szerintetek melyik "hétköznapibb" inkább? Olyan Le Locle-ot akarok, amit sportcipőhöz, lazább nadrághoz, sőt nyáron akár rövidnadrághoz is fel tudok venni.
Tudom, hogy a római számos kivitel az egy elegáns, letisztult formát képvisel inkább, inghez stb., viszont nagyon tetszik a számlap mintája.
Az arabszámos pedig talán jobban illik ahhoz, amire használni akarom, bár nem vagyok ebben sem biztos. Erről hiányzik viszont számomra a számlap mintája. (bár lehet, hogy pont ez tenné inkább inges órává?)
Lehet élőben is meg kéne néznem, hogy nem-e sima "papírlap" hatású a számlap, hanem szép, különlegesebbnek hat, mint pl. a másikon a minta).Ha esetleg tudtok ajánlani ezekhez hasonló órát, ami illik az elképzelésemhez, akkor nyugodtan linkeljetek, viszont mindenképp fémszíjast szeretnék. (120.000 huf a kijelölt maximumom erre a célra, karácsonyi ajándék magamnak ).
Köszi!
-
spanyoll
addikt
Na örülök, hogy ennyire feltüzeltem a kedélyeket
Végül decemberi vásárlás lesz és nagy valószínűséggel golden eye, de első körben felpróbálom majd jövő héten és utána nyilatkozok csak
Köszi a segítséget amúgy mindenkinek, "kicsit" macerás vagyok, de cserébe olyan dolgot veszek amikor veszek, aminek biztosan örülök"Super perfundo on the early eve of your day."
-
vadászcsiga
félisten
válasz 5-ös kezelő #78624 üzenetére
Ez a casio mi?Meg van, nekem baromira tetszik, fickos.Zozzer888
Jöhet ide is[ Szerkesztve ]
-
vadászcsiga
félisten
válasz vadászcsiga #78628 üzenetére
Tök állat, es van különböző színű mutatókkal
-
Dzsana
senior tag
válasz vadászcsiga #78628 üzenetére
Felnézel a vaterára, az összes órámon Harry-s szíj van, 2 éve az ő szíjaikat használom, kiváló. Vannak olyanok is, amiket ők gyártanak.
http://zar-ido.blogspot.hu/search/label/%C3%93ra
-
Dzsana
senior tag
-
Reverting
őstag
válasz Golota #78605 üzenetére
Nekem egy okbol nincs... 21mm szij... es meg nem jutottam el a dress oraig... viszont ujra kell gondolonom... mert nem nagyon van jobb aron szebb es jobb ora ebben a kategoriaban...
iPhone 16 Pro Max Black Titanium / iPhone 11 Black / iPad 10,2 Space Gary / Apple Watch SE Space Gray / Samsung S9+ Midnight black
-
tupacamaru
veterán
Milyen fém szíj volt rajta és milyen széles? Kidolgozottsága? Tudnál képet dobni róla?
[ Szerkesztve ]
Hello, a nevem Inigo Montoya! Megölted apámat, készülj a halálra!!!................................................................... Merek annyit, amennyit férfi merhet; Aki többet mer, nem ember...............................
-
JackFeryll
őstag
"Egészen jó a járástartaléka is, 25 óra körül" Elnézést, ez komoly volt ?
(#78625) entropy
Amíg a Visodate-et el tudom képzelni bármilyen öltözetben (akár nato-ra is fel lehet dobni) addig a Le Locle-ot nem.
spanyoll
Nem lebeszélni akarlak, de szerintem ne ragaszkodj görcsösen az open heart-hoz. Szerintem a legtöbb friss hobbistának van egy ilyen korszaka. Nem baj, de az órák 99%-a nem open heart. Ha a werket nagyon akarja nézegetni az ember akkor vehet átlátszó hátlapos órát. (display/exhibition back)
Egy tourbillon miatt tényleg érdemes kivágni előle a számlapot, de egy billegőért nem hinném.Más:
8 hét után megjött a RIOS Springfield shell cordovan szíjam. Sajnos inkább kávé színe van mint ami a webshop-os képen volt. (én több vöröset vártam) Ilyen színben nem rendeltem volna meg, így már bánom hogy nem a sötétebbet rendeltem.
A minőség egészen rendben van. Amikor megnyomorgatod érzed, hogy ez a bőr soha nem fog kiszáradni és eltörni. Vigyázat, tudatlan barátaink műbőrnek nézhetik.
Képek:[ Szerkesztve ]
-
Dr.Zoo
őstag
Nem az enyém, de a nyálam csorog érte. Ennyiért bestbuynak tűnik.: [link]
"decretum... Ugros eliminandos esse / rendeljük, hogy a magyarok kiírtassanak."
-
spanyoll
addikt
válasz JackFeryll #78635 üzenetére
Letettem volna róla ha nem jött volna szembe a Golden eye. Így viszont sanszos, hogy marad
"Super perfundo on the early eve of your day."
-
entropy
tag
Köszi a válaszod. Ezen elgondolkozok még, de nekem kicsit öregesnek hat a Visodate, velem van a baj? (23 éves vagyok)
Látom mechanikus billentyűzetre sem sajnálod a pénzt Én sem van egy cherry mx red és cherry mx brown cm storm quickfire TK-m imádom őket
-
gprspeter
senior tag
válasz vadászcsiga #78541 üzenetére
[ Szerkesztve ]
-
Reverting
őstag
válasz vadászcsiga #78637 üzenetére
Igazabol borel, de a gyari cseres ugy is... Es ugye 21mm szijat venni szopas... De amugy nekem bejon akar natoval is...
iPhone 16 Pro Max Black Titanium / iPhone 11 Black / iPad 10,2 Space Gary / Apple Watch SE Space Gray / Samsung S9+ Midnight black
-
5-ös kezelő
senior tag
válasz vadászcsiga #78637 üzenetére
Vettem ilyen Casiót ajándékba, boldog vele az illető. A sodronyszíj nagyon kényelmes. Viszont a mutatók nem foszforeszkáltak, csak az indexek. Lefelejtették? - Amilor még tríciumos órát szerettem volna, ez volt a nyerő /kép/. Mire megtaláltam, leálltak a gyártással. Csak az vigasztal, semmi hasznát nem venném, csak koromsötétben.
39 mm-es Archimede Pilot eladó
-
Dzsana
senior tag
válasz 5-ös kezelő #78643 üzenetére
Ez a Tawatec ez Casio?
Mit csinál ott a swiss made felirat, vagy én nem értek valamit?[ Szerkesztve ]
-
5-ös kezelő
senior tag
Szép a Cepi, nem tudom, Condynak miért nem tetszett. Fekete szíjjal sztem jobb lenne.
-
5-ös kezelő
senior tag
válasz Dzsana #78644 üzenetére
Bocsi, az az előző szürke Casióhoz szólt - nem világítanak a mutatói, csak az indexei. Tutus volt az is. Görgess vissza kicsit. De ha már itt vagy, milyen szíj illik az aranyozott kék számlapos Rakétához? Sima fekete, vagy s.barna?
[ Szerkesztve ]
-
Dzsana
senior tag
válasz 5-ös kezelő #78647 üzenetére
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A topikban tilos hozzászólásokban hirdetni!
Használjátok Hardveraprót erre!
A hirdetések linkjének megosztása is tilos!
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Black Friday november 29. / Cyber Monday december 2.
- Vicces képek
- PlayStation 1 / 2
- Kupon kunyeráló
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung LCD és LED TV-k
- Íme az új Android Auto!
- Vodafone mobilszolgáltatások
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest