Hirdetés
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Szólánc.
- Öregszem
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Keldor emlékére
- Asszociációs játék. :)
- Még mindig itt tartunk jelenleg...
- Drive! - Az utolsó gurulás idén a Quadrifoglio-val
- Gurulunk, WAZE?!
-
LOGOUT.hu
Hamis órák itt nem kívánatosak, semmilyen formában.
Új hozzászólás Aktív témák
-
gipsztigris
addikt
válasz spanyoll #199973 üzenetére
Elég minimál...és betyárosan jól néz ki! Tokkal-vonóval (ÁFÁ-val postával) cca.33 pénz.
Esetleg ez a Skagen Hybrid
[ Szerkesztve ]
"Mindig kész vagyok tanulni, de azt nem szeretem, ha kioktatnak" -S.W. Churchill-
-
nagyúr
válasz spanyoll #197661 üzenetére
Valamit találtam. Az ausztrál Tangramatic kiesett a 450+ ausztrál dolláros árával neked.
De van itt baumicsoda hasonló olcsóért! tetszik a korona. Szerintem turkálj kicsit a jó cuccokért! Svalbard.one
Svalbard Noir
Surface Book és egy Csúz a körtefán!. Pentax-szal fényképezve!
-
pulutodurumo
addikt
válasz spanyoll #197088 üzenetére
Tudod mi megy még jól az ilyen öreg vackokhoz? A rugós szíj. Erre gondolok. Mindjárt elő is keresem a sajátom.
"Don't fret, boyo. I'll be gentle!"
-
Fall-N
veterán
válasz spanyoll #196984 üzenetére
Nem replika, hanem homage. Amelyik formára már nincs szabadalmi védelem, azt szabadon lehet használni. Akkor lenne replika, ha a Panerai logó is rajta lenne.
Egyébként is nehéz már teljesen új formát kitalálni, bár igaz, hogy nem kell mindegyik órának Submarinernek lennie.
[ Szerkesztve ]
-
Mercutio_
félisten
válasz spanyoll #173892 üzenetére
Ebben a hsz-ben alálsz néhány nevet, keress rá a topicban, talán mindre dob ki elérhetőséget.
Akihez tuti ne, az Watchmaker (Kőnig Levente) több probléma is volt ahogy olvastam.
Eladó/Cserélhető: GERE Kopar faládák, ÓRA:Orient Bambino II Bigsize, Parnis Pilóta, FANTASY könyvek (Terry Pratchett majdnem összes, egyebek), Garis keskeny MOSOGATÓGÉP, könyvespolcok, MOSÓGÉP
-
5-ös kezelő
senior tag
válasz spanyoll #159869 üzenetére
Szép, vigyázz rá. Nekem nem maradt óra nagyapáimtól, talán nem is volt nekik időt álló darabjuk. Apámtól örököltem egy Volna órát. Szépen, erőteljesen ver a szíve, de már nem működik a finomszabályzója /Vosztok Precision?/, és a mutatók sem eredetiek. 33 mm-es, ma már nem divatos méret. Marad családi emléknek.
39 mm-es Archimede Pilot eladó
-
-
resool
aktív tag
-
t_a_m_a_s
addikt
válasz spanyoll #156547 üzenetére
Bár nem ezt kérdezted, de ez alapján a két kép alapján én azt mondanám, hogy ne nyúlj hozzá a külcsínyhez, csak szervizeltesd le.
Egyrészt egyáltalán nem néz ki rosszul, ennyi "patina" belefér, ez mutatja, hogy jött valahonnan, viselte valaki, látott már ezt-azt. Ez így az öreged órája szerintem csak elveszel a "lelkéből" ha kiglancoltatod...Nem akarom szétoffolni a fórumot, az én hasonló örökségemet majd megmutatom priviben.
Holnap majd jól beletépünk...
-
g0n21
senior tag
válasz spanyoll #156549 üzenetére
Csigának ~2 évig volt egy órája ott. Nekem 1.
Alapos, csak nem gyors. Mondjuk Csigáé továbbra sem jár. Az enyém még mindig. Gondolom. Különben szólt volna, aki megvette[ Szerkesztve ]
Kronometer.hu // nick: Gonzi // JLC Master Control 2,1m // Squale 1545 GMT 350e // Rado Captain Cook 42mm 650e // Breitling Chronomat B01 42mm 2,2m
-
C0RVUS
tag
válasz spanyoll #155163 üzenetére
Ebből van ám még.
Igaz, ez mán drágább, mint egy Seiko 5-ös (mondjuk sports-nál nem), viszont a standardhoz képest egy lolobridzsida.A huszonmásodperces sietését második próbálkozásra belőttem -3 körülire. (A dátum ugyan mégse mindig 23:59:50-kor vált, hanem valahol 23:59:50 és 0:00:10 között. )
-
t_a_m_a_s
addikt
válasz spanyoll #154587 üzenetére
Lehet, hogy tévedek, de az alapvető dolgokra is 5-10K-t ráköltenél. Ekkor lenne egy kevésbé ütött-kopott, de esztétikailag még mindig nem 100%-os, mechanikailag úgy-ahogy rendben lévő Slavád. Hogy ez belefér-e, azt neked kell tudnod.
Én - érzelmi kötődés nem lévén - visszatenném a fiókba.
[ Szerkesztve ]
Holnap majd jól beletépünk...
-
MCGaiwer
addikt
válasz spanyoll #154558 üzenetére
hol látsz felháborodást a részemről?
Inkább az volt érezhető, hogy lesajnáltok csak azért, hogy fel mertem tenni a kérdést. még jó hogy nem is köptök szembe rögtön... (persze volt, aki segíteni próbált)És egyáltalán nem arról van szó, hogy nem hiszek az itt hozzáértőknek, hanem arról, hogy általában egy tény kijelentése mellé érvet is szokás tenni, ami elmaradt.
Ha leírja, hogy MB: nincs mutató, TG: el van írva a típus, stb, akkor megnézem, egyetértően bólintok egyet, és kész. De mindenki inkább a magas lóról való beszédet választotta a kézzelfogható segítség helyett.
(állatorvos a lovasnak:
-uram, az ön lova döglött.
-mi? hogy lehet döglött, itt ülök rajta?!
-higgyen nekem uram, az ön lova döglött.
-dehogy hiszek, miért mondja, hogy döglött?
-hát látszik, hogy döglött. Ha jobban megnézi, maga is látja.
-hát nekem úgy tűnik, hogy ez a ló él.
-ha nem hisz nekem, csináljon amit akar, de ez a ló estére már döglött lesz, én a maga helyében lelőném most, ne szenvedjen.
-de hát ha nem mondja meg, miért döglött a lovam, hogy higyjek magának? És ezek után hogy lőjjem le most, miközben nem látszik, hogy baja lenne.
-én hozzáértő állatorvos vagyok, látom hogy a ló döglött. Nem mondom meg miért, de a ló döglött, és kész.ugyan ez a segítő változatban:
-uram, az Ön lova este megdöglik. Fel van puffadva, belei megcsavarodtak, hamarosan elpattan a gyomra és szevedve reggelre elpusztul. Ha szereti, leszál róla, és lelövi, hogy ne szenvedjen. Higgyen nekem, hozzáértő állatorvos vagyok.
-hm, tényleg puffadt, és most hogy belegondolok, 2 napja nem is evett, bizonyára igaza van.)[ Szerkesztve ]
Amazon.co.uk, £50 értékű Gift Card cserélhető/eladó
-
-
5-ös kezelő
senior tag
-
5-ös kezelő
senior tag
válasz spanyoll #154149 üzenetére
Mindkettő szerethető a maga kategóriájában, és 17cm /vagy kisebb/ csuklóra jól passzol. A w800-at 7300,-ért láttam a Mester u. x Ferenc krt. sarkán, ebayen vmivel 6 rugó felett - nem pénz érte. Én nem vettem most, sajnos örököltem egyet nemrég.
-
5-ös kezelő
senior tag
válasz spanyoll #145194 üzenetére
Felesleges a koronazár. Barátomnak mindig kihúzódott a felhúzótengelye az óráin, ezért egy MAR-100-as Casiót kapott tőlem szülinapjára. Jó egy évet bírt, legutóbb elhagyta a felhúzótengelyt koronazárastól fűnyírás közben /v rotációs kapálás/.
-
Mercutio_
félisten
válasz spanyoll #113755 üzenetére
Remélem fém szíjjal vetted!?
condy :Jól mondod, Craignek annyira áll jól az ősz borosta mint nekem
Eladó/Cserélhető: GERE Kopar faládák, ÓRA:Orient Bambino II Bigsize, Parnis Pilóta, FANTASY könyvek (Terry Pratchett majdnem összes, egyebek), Garis keskeny MOSOGATÓGÉP, könyvespolcok, MOSÓGÉP
-
5-ös kezelő
senior tag
válasz spanyoll #106345 üzenetére
[link] Ez kijön 20 alatt, és még egy Harry bőrszíj is belefér. Acéllal is csak 65 dodó + tréfa,ám ha elkapják. Csabulaxi linkjében 55 dodót írtak. De ha fontos a pontosság, TimeCenter részletes keresőbe beírod a szűrőket, és kidob egy csomó Casiót húsz rongy alatt.[link] 21,600-ért zafírod is van - fórumtárs segítséggel esetleg húsz alatt(?).[link] .
-
fagyalllo
őstag
válasz spanyoll #106315 üzenetére
20 alatt csak egy réztokos Eco-Drive van TimeCenternél, de az a kopás miatt rendszeres hordásra nem ajánlott.
Egyszerű kvarc nem jó? Pár évente elemet kell cserélni, de az nagyon olcsón, a választék pedig bőséges.
Pl. Orientből 20 alatt bőrszíjas: [link]- drmobil.hu - eladó órák: https://bit.ly/3kY1lFj
-
Dzsana
senior tag
válasz spanyoll #80328 üzenetére
Egyem a szíved, azt írtam Neked, hogy két havonta egyszer körbe tekered, az nem baj, csak azt ne csináld, hogy ha nem használod állandóan az órát, csak néha, akkor nehogy 10-20 napokat akarj körbe tekertetni vele! Ha ez lesz a mindennapos órád, nyugodtan állítsd be két havonta.
http://zar-ido.blogspot.hu/search/label/%C3%93ra
-
huszar90
aktív tag
válasz spanyoll #80324 üzenetére
"úgyhogy egyik hónapban siet a dátum egy napot, másikban nem"
Az nem úgy megy, mert ezek a plussz napok összeadódnak, magyarán ha soha nem nyúlnál hozzá akkor 12x31 lenne ami 372 napot jelent. Szóval ha az egyik hónapban nem korrigálsz akkor sose fogja jól mutatni a dátumot.
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A topikban tilos hozzászólásokban hirdetni!
Használjátok Hardveraprót erre!
A hirdetések linkjének megosztása is tilos!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest