Hirdetés
- Android másképp: Lineage OS és társai
- Szólánc.
- Milyen mosógépet vegyek?
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Ingyen kellene, de tegnapra
- eBay-es kütyük kis pénzért
- A gyerekem "tartalmat gyárt". Mit tegyek?
- GPU-k mindörökké - a kezdetek?
- A legolcsóbb gamer laptop RTX 4060-al.
- Fűzzük össze a szavakat :)
-
LOGOUT.hu
Hamis órák itt nem kívánatosak, semmilyen formában.
Új hozzászólás Aktív témák
-
tankraid
aktív tag
Ők mennyire megbízhatóak? CreationWatches.com http://www.creationwatches.com/ Elég olcsó ésFree Shipping Worldwide......
-
tankraid
aktív tag
válasz Reverting #48082 üzenetére
még akkor is majdnem egy 10el olcsóbban kijönnék mint HU venni erre pályázok amúgy: http://www.creationwatches.com/products/seiko-automatic-sports-89/seiko-5-military-automatic-nylon-mens-watch-snk805k2-snk805-1716.html?currency=EUR esetleg tud valaki valami megbízható jóáras store-t EU-ban? Akkor nem kellene + költségekkel vackolni......
-
tankraid
aktív tag
thx. azóta megtaláltam én is vaterán. az megbízható?
-
tankraid
aktív tag
Ezt az órát szeretném beszerezni: Seiko SNK805 zöld.
Tud valaki ajánlani webshop-ot ahonnan megrendelhetem paypal-os fizetéssel és max. 20ezer köül kijön?
Ez akár lehet úgyis hogy rámegy az áfa vagy EU-ból jön és nem megy rá semmi de ekörül van az ára.
A lényeg hogy a végösszeg 20 körül legyen +/- néhány ezer és ami a legfontosabb: megbízható forrásból!!!(esetleg hazai forrásból is ha szállítás van)
A válaszokat előre is köszönöm!
[ Szerkesztve ]
-
tankraid
aktív tag
Automata ora feltoltesehez nagyon kb.-ra mennyi mozgas kell? Mondjuk ha en reggel felvesze elmegyek dolgozni es effektive a 6-8 oraba meg mozog is a kezem aztan hazamegyek meg mondjuk kicsit du. Is rajtam van akkor az siman eleg nem? Vagy mondjuk a munkaba csak be ki is eleg lenne neki per nap???
[ Szerkesztve ]
-
tankraid
aktív tag
Használt Casio Lineage Titanium-ot mennyiért lehetne eladni?
Hordásból származó mikro karcok vannak rajta, egyszer volt bontva (nem szerkezeti hiba miatt), működőképes, az üvege szép.Ez az a típus:
(most saját fényképet nem tudok feltenni róla) -
tankraid
aktív tag
Valaki tudja hogy a Sinkanszen vonatoknál a mozdonyvezetok milyen tipusu Seiko orat hasznaltak vagy hasznalnak?
-
tankraid
aktív tag
válasz Tothgera30 #48592 üzenetére
Koszonom. Pont a Seiko lapjat nem neztem
Valaki esetleg tud valami komolyabb magyar leirast a military szeriarol? Vagy estleg angolt? Illetve az erdekelne meg nagyon hogy mi pontosan a neve annak a szamlapnak vagy a megnevezese amelyet ennel a tipusnal hasznalnak. Seiko snk 809 ugye arra gondolok itt hogy kulon beosztason mutatja az idot a kicsi meg a nagy mutato. (Bocsanat ha a megfogalmazas porias) ugyanis erdeikelnenek meg mas gyarto hasonlo tipusu orai.A valaszokat elore is nagyon koszonom!
-
tankraid
aktív tag
Nah megjött a Seiko snk809-em. (fekete)
Véleméynem róla - hátha valakit érdekel: Klassz masszív kis óra az én vékony kezemhez pont jó a mérete, a szíjat viszont csinálhatták volna vastagabbra is valami olyan félére ami bemegy az óra alá és még kicsit szélesebb mint az óra. Már csak azért is mert a kis méret ellenére meglepő az óra súlya. (nekem legalábbis) A 18mm-es szíj meg még az én vékony karomon is vékonykának tűnik. A másik ami még szerintem nem túl jó az a foszforeszkálás. Nagyon sok fény kell neki ha ing ujja alatt van vagy nem mindig világosban akkor elég gyengén világit és/vagy nem túl sokáig. (direkt megvilágítással persze nagyon de hát nem mindig tudom előre mikor lesznek rosszak a fényviszonyok) Félhomályban pedig fehér számok ide vagy oda annyira nem érvényesül a világítása mert nincs hozzá elég sötét ugyan akkor már pont nem annyira jól látni a számokat sem. (szóval eléggé 'nappali óra' ) A másik meg, hogy csak a külső számozás van megvilágítva a belső már nem. (persze ez is olyan hogy lehet én vagyok kicsit vak, vagy hülye) De ezeket az apróságokat leszámítva teljesen korrekt főleg 18e-ért. (+/-2e) Még egy hete sincs meg szóval utána állítani pontos időt nem kelet erről semmi tapasztalat még. Röviden ennyi. Fém allergiás vagyok szóval majd kíváncsi vagyok így, hogy a hátlapja nem fém mennyire fogja piszkálni a kezem eddig mondjuk okés. (ha mégis kiütéses lennék tőle rendelek egy NATO szíjat hozzá)[ Szerkesztve ]
-
tankraid
aktív tag
-
tankraid
aktív tag
ORIENT Flight ER2A001B valakinek vélemény, tapasztalat?
Árba nekem egész jónak tűnik (vagy nem?) esetleg olcsóbban tud valaki? -
tankraid
aktív tag
válasz vadászcsiga #49940 üzenetére
-
tankraid
aktív tag
válasz phranxinatra #49952 üzenetére
Én se csípem se a bőrt se a narancsot de annyi narancs órát tolnak itt ezt meg megláttam és azt mondtam h ez még nem is néz ki rosszul..... (bár kissé fake, szerkesztett amúgy)
-
tankraid
aktív tag
válasz vadászcsiga #49960 üzenetére
pfffúúújjj de komoly.........
((egyedül csak a mutatók vége nem tetszik. szerintem egy 'pjúr' sima végü jobb lett volna a nyilas helyett....)) -
tankraid
aktív tag
válasz aischylos #50005 üzenetére
3d studio max-al lett készítve (részben) meg ps-el utómunkálva. persze lehet egy kínai stock fotó alapján nincs ezzel gond. inkább a tipikus 'kínai' általánosítás meg gagyizás. Nem minden gagyi meg másolta amii Kínába készül sőt komoly márkák meg cégek is ott gyártatnak, meg eu-ban is van utolsó gagyi. de tényleg nem vitatkozni akarok csak válaszoltam arra min lepődtem meg inkább. de mint mondtam én se csípem a narancsot bőrt meg miegymást. szóval egyetértek veled!
-
tankraid
aktív tag
Valaki tud olyan óra márkát ajánlani ami nem egy vagyon 24 órás a beosztása (mint az orosz tengeralattjárós óráknál) és még gyártják tehát lehet újat venni?
Előre is köszönöm a válaszokat!
-
tankraid
aktív tag
válasz Miamiquake #51753 üzenetére
ez de beteg.....
-
tankraid
aktív tag
Nem tudom volt-e már ha igen bocsi de gondoltam belinkelem hátha nem.......
Glashuette készítés: http://www.youtube.com/watch?v=UwpP_s8LV_Y
[ Szerkesztve ]
-
tankraid
aktív tag
Fossil-ról mint márkáról mi a véleményetek?
-
tankraid
aktív tag
Aham. Thx. Stílusban meg árban tudnátok hasonló stílusú órákat ajánlani mint pl. Ezek;
http://www.tutuora.hu/fossil/fs4745.html
http://www.tutuora.hu/orient/er2400db.htmlElőre is köszönöm a segítséget!
-
tankraid
aktív tag
Őszintén szólva nem igazán tudok dönteni.......
Utolsó kettő kicsit drága nekem de a Junkers-be elég szerelmes vagyok.
Az a letisztult és tökéletes látványvilág eléggé vonz.........Melyik ajánljátok inkább, ha nem esztétikai szempontokat veszünk figyelembe?
Tudtok még hasonlót ajánlani 50-60e környékén, max 40-42mm-est, bőr szíjasat?[ Szerkesztve ]
-
tankraid
aktív tag
Sziasztok,
Tud valaki olyan magyar online óra üzletet, ahol lehet szűrni a tok mérete alapján?
(meg persze kínálat is van azért...)Köszi!
[ Szerkesztve ]
-
tankraid
aktív tag
válasz vadászcsiga #75428 üzenetére
De most tenlyeg mondjuknegy 60-80ezres arkategoriaba is (pl. Zeppelin) meegeri i kabb automatat venni? Nem tom eldonteni milyet vegyek... :|
Mas. Tinholnszoktatok eladni az oraitokat van valami adok veszek topic vagy vatera meg ilyesmi? Szivesen vennek megbiszhato kezbol akar hasznaltat is valami komolyabbat.....
-
tankraid
aktív tag
válasz JackFeryll #75440 üzenetére
Hát igazából hajlok én is inkább az automata felé most is az van csak néha azért idegesítő h leteszem egy két napig aztán állítani kell. De ugyan akor úgy vagyok vele ha tényleg annyival jobb az automata meg tartosabb akkor inkább. Valami kalsszikus formát keresek mint pl. Zeppelin 7656-4 vagy Junkers 6056-5 olyat ami számláján be van számozva az óra és a perc is + jól látható. Max. 40-42mm és bőrszijas. Nem csilivili klasszikus, minimál, letisztult. 60e-ig iy elmegyek +/- valamennyi ha tényleg olyan h 10 év múlva is még mindig óra lessz. De lövésem sincs annyi márka van meg típus...... Eddig még mindig a Zeppelin 7656-4 jon be de nem tudom ér e annyit azzal a szerkezettel meg ásványi üveggel? Kicsit drágálom.....+meg kellene nézni mennyire nagy a kis csuklómon... Szép állapotút akár használatat is vennék megbízható helyről de az fogalmam sincs honnan. Kézi felhúzosakról meg fogalmam sincs most ahogy nézegettem egy kettőt láttam csak de azok 100felett voltak........
-
tankraid
aktív tag
válasz spanyoll #75505 üzenetére
tudom tudom én erre vagyok rákattanva:
https://shop.junkers.de/image/cache/data/uhren/Junkers/6056-5/junkers-uhr-watch-6056-5-front-view-690x690.png
csak kicsit feszélyez az üveg meg hogy quarz nem tudom megéri a majd 70et de ha tényleg kibír egy emberöltőt akkor meg nem is annyira vész az ára......
....annyira tiszta annyira zen nézem és kiürül az agyam. beránt teljesen. az a tiszta minimalitás. jaj istenem. feljutok bp.re egyet tuti felpróbálok.....
((6 napja túrom az órákat és csak ezt meg egy zeppelint találtam ami tetszik meg egy másikat ami amiatt esett ki mert valami 45mm vagy legalábbis nagyobb mint 42...)
[ Szerkesztve ]
-
tankraid
aktív tag
(#75507) Zozzer888 Igen tudom. Akarom.
(#75508) spanyoll Ja hát igen. Én is pontosan a felét szántam rá és karácsonyra akartam meglepni vele magam de szerintem áttolom jövő év elejére és akkor veszem meg. Addig meg hátha lesz akciós - nah jó vicceltem tudom, hogy soha... - karira meg veszek egy Spyderco Szabo foldert
-
tankraid
aktív tag
vadászcsiga: ezért is gondolkodom rajta, hogy vegyek-e órát 70ért a mostanit is eluntam nem egészen egy év alatt.... :/
condy: majdnem......[ Szerkesztve ]
-
tankraid
aktív tag
Na szerintem ez lesz az alternatívám a Junkers-re. + úgy érzem ez így megéri az 55e HUF-ot.
Meg találtam másik Junkerst ami árban szintén baráti ahhoz a konfigurációhoz és elég tetszetős. Csak még kék számlappos órám nem volt....
És itt meg is állt a tudomány. Kétszer átnéztem mindent. A pár órát ami találtam vagy 100 felett van vagy majd 50 széles ami már szerintem necc a vékony karomon. A föntieken kívül még a korábban linkelt Junkers tetszik meg talán még:
ez és ennyi. Francos ízlésem van nah.....
-
tankraid
aktív tag
Erről az óráról meg márkáról vélemény? https://www.youtube.com/watch?v=tAKxcyTF6JY
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A topikban tilos hozzászólásokban hirdetni!
Használjátok Hardveraprót erre!
A hirdetések linkjének megosztása is tilos!
- Hálózati / IP kamera
- Nothing Phone 2a - semmi nem drága
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Azonnali processzoros kérdések órája
- Apple asztali gépek
- Android másképp: Lineage OS és társai
- Vodafone mobilszolgáltatások
- Az iPhone 15 volt a legkelendőbb készülék 2024 Q3-ban
- Bestbuy játékok
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest