Hirdetés
-
LOGOUT.hu
Hamis órák itt nem kívánatosak, semmilyen formában.
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
Tothgera30
Ármester
Ha minden igaz, jövő héttől indúl a 4R36 werk teszt . Az egyik tesztalanyt, pedig condy elvtársnak köszönhetem, aki egy patet állapotú "szokásos" Seiko-t adott (szinte ingyen ). Hamarosan jelentkezem, és sose hagyjon el benneteket a remény !
"A pokol nem hely, hanem állapot"
-
JackFeryll
őstag
-
N.otorious
senior tag
Tiszta bolondokháza :
tudatlanság, ellenőrzés hiánya, figyelmetlenség ▁ ▂ ▃ ▅ ▆ ▇
-
Skimaster
senior tag
válasz vadászcsiga #78463 üzenetére
Remélem a hétvégén tudok képet prezentálni....már izgalomban vagyok eléggé...
-
Thomas16
tag
-
g0n21
senior tag
válasz Thomas16 #78377 üzenetére
- 15-25-ös árkategória eléggé szűkös. De leginkább nagyon.
- tutora.hu például, de ha megvan az adott óra, akkor young78 fórumtársat kérdezd meg, ő mit gondol az árról
- dutyfreeislandpromo ebay-en. vagy skywatches
- EU-n kívülről változó. A dfi, és a swkywatches is kívüli, de flat borítékban küldik, sokszor átjön a vámon, ami USA-ból jön, rendszerint nem csúszik át.
- 22EUR összeg fölött a (termék ára + postaköltség) + 27% ÁFA
- 150 EUR összeg fölött az előző sorhoz hozzájön 3-4-5% (nem tudom pontosan, de nem sok) vám.Kronometer.hu // nick: Gonzi // JLC Master Control 2,1m // Squale 1545 GMT 350e // Rado Captain Cook 42mm 650e // Breitling Chronomat B01 42mm 2,2m
-
Robi1985
csendes tag
válasz vadászcsiga #78412 üzenetére
Akkor ez nem takarja a valóságot?
"You can go to school, but you can't buy class."
-
BAti77
aktív tag
válasz vadászcsiga #78412 üzenetére
Hű, ez az Invicta elég érdekes "korcs", amolyan mindent bele...
Seamaster lünetta, Monster számlap, Sub-os tokban..."Csak az az óra a miénk, amelyikben jól érezzük magunkat, a többi az ördögé."
-
Sungoo
addikt
válasz vadászcsiga #78472 üzenetére
Egyébként jól néz ki!
-
Misi1979
őstag
válasz vadászcsiga #78475 üzenetére
Rá kell mérni teszterrel és kész.
A kismókusok kenyérre is kenhetik.
-
tupacamaru
veterán
válasz Reverting #78409 üzenetére
Nekem is megjött egy, de rá kellett jönnöm hogy ez nem nekem való. A kidolgozása tényleg nagyon jó, de túl könnyű és a bőr szíj nem az én világom. Hiába 47mm az átmérője, olyan kicsinek hat a másik órám mellett. Fém szíj meg nem igazán való ehhez a tipushoz szerintem.
[ Szerkesztve ]
Hello, a nevem Inigo Montoya! Megölted apámat, készülj a halálra!!!................................................................... Merek annyit, amennyit férfi merhet; Aki többet mer, nem ember...............................
-
DonThomasino
veterán
[link]
Ezek az új TAG ok miben mások?
hogy 500 al hosszabb az áruk is a korábbi társaiktól.
Hivatalos oldalon nem is találom...[ Szerkesztve ]
" I'm going to make him an offer he can't refuse."
-
Sungoo
addikt
Topikban tilos hirdetni! E célra van a hardverapró megfelelő rovata.
[ Módosította: wwhy ]
-
condy
senior tag
válasz 5-ös kezelő #78473 üzenetére
Odalent biztos nem!
"I think, this is the beginning of a beautiful friendship."
-
busman
veterán
válasz tupacamaru #78478 üzenetére
Akkor most mi?Eladó lesz?Dobj egy árat hátha....
I'm not talented, I'm skilled.PS5
-
Sungoo
addikt
válasz vadászcsiga #78482 üzenetére
Puritánabb oka van, kell a pénz...
-
jannuss
tag
Sziasztok,
nagyon elvetemült kérdést kell feltennem. Tudm az Invicta nem egy legendás svájci gyártó és csak néhány modellnél következetesen használja a swiss made jelzést, de ez az óra basszus, lehidalok. Ez kell. Must HAVE!!!!
Kérem építő kommenteket miért éri meg vagy miért nem. Kell!!!!!
[ Szerkesztve ]
-
Zozzer888
addikt
válasz jannuss #78486 üzenetére
Szerintem borzasztó, de ízlésről nem illik vitatkozni.
Szóval ezt félre téve:
1) Drága. Egy Invictáért ennyit kiadni...
2) Korábban befektetésnek kerestél órát, na, ez annak a totális ellentéte. Olyan mintha kútba dobnád a pénzt, csak lesz valami a csuklódon.ZárIdő témafüggő és független blog => http://zar-ido.blogspot.hu/
-
hdman
őstag
válasz tupacamaru #78478 üzenetére
Pont ilyesmit akartam rendelni, csak 44mm-ben. Eladó?
Sopron city :)
-
tupacamaru
veterán
válasz fagyalllo #78489 üzenetére
Kb mennyiért lehet már svájcit venni?
Hello, a nevem Inigo Montoya! Megölted apámat, készülj a halálra!!!................................................................... Merek annyit, amennyit férfi merhet; Aki többet mer, nem ember...............................
-
fagyalllo
őstag
válasz tupacamaru #78492 üzenetére
Nem tudom, még utána kell járni, Dzsana mintha nemrég néhány 10-et mondott volna használtra...
- drmobil.hu - eladó órák: https://bit.ly/3kY1lFj
-
tupacamaru
veterán
Van közöttetek olyan aki rendelt már a Getat-ról? Onnan is úgy küldik a csomagot, hogy kis összeget írnak rá meg gift-et?
-
belaur
tag
Erre esetleg tud valaki valami építőt mondani? Köszi.
-
spanyoll
addikt
Na jó, nem bírok magammal, megveszem holnap azt hiszem az Orient Esteemet.
Már csak ki kell találnom, hogy tényleg az kell-e nekem. Egyre bizonytalanabb vagyok két dologban. Az egyik az, hogy nem túlságosan nagy-e a csuklómon, a másik pedig, hogy nem túl elegáns-e úgy önmagában. Nem rohangálok minden nap ingben, sőt szinte soha, aztán átlagos farmerpólóhoz elbizonytalanodtam, hogy megy-e ...
Szerintetek?"Super perfundo on the early eve of your day."
-
Ereshkigal
őstag
válasz jannuss #78486 üzenetére
Nem tudom mi a jó szó, ormótlan? Bazi nagy tok, átmérő, koronák. Ehhez képest kicsi számlap. A súlya meg van vagy egy kiló. Még ha szép is lenne (de nem az), nem hinném, hogy egy kényelmes viselet.
spanyoll: búvárban még elmenne egy ekkora óra, de szerintem ezzel a számlappal/tokkal ez nagy neked. Vészesnek azért nem vészes, kiröhögni nem fognak érte, csak gondold át jól, és ha így is tetszik, akkor vedd meg. Nem túl elegáns, hordhatod mackóval is.
[ Szerkesztve ]
-
spanyoll
addikt
válasz Ereshkigal #78497 üzenetére
Na igen, ez a bajom nekem is, hogy felvettem és élőben nem volt vészes. Viszont egy régi vágású 38-as poljot vékony bőrszíjjal még jobban is passzolhatna hozzám. Elbizonytalanodtam na
Élőben nagyon rá voltam feszülve, hogy jaj de jó, de azóta eltelt pár nap, hét, aztán így már nem is tudom"Super perfundo on the early eve of your day."
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A topikban tilos hozzászólásokban hirdetni!
Használjátok Hardveraprót erre!
A hirdetések linkjének megosztása is tilos!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest