Hirdetés
-
LOGOUT.hu
Hamis órák itt nem kívánatosak, semmilyen formában.
Új hozzászólás Aktív témák
-
5-ös kezelő
senior tag
válasz teratti #78118 üzenetére
Nem faggattam, mert amatőr vagyok, nem órás - de garanciában sokat hoztak vissza javítani, és mintha utálta volna egy kicsit őket / Tissot, Certina /. Kifejezetten nem ajánlotta nekem. Ha belegondolok, nekem is csak svájci órám romlott el eddig, japán vagy szovjet sosem.
39 mm-es Archimede Pilot eladó
-
vadászcsiga
félisten
válasz 5-ös kezelő #78151 üzenetére
Ez meglepő mert ezekről az árnyoldalakról nem sok szó esik itt, gondolom mert legtobbunknek japán vagy szovjet órája van
-
BAti77
aktív tag
válasz gyuri86 #78150 üzenetére
Ez egy kifutott modell. Jó nagydarab, 45 mm. Mennyire karcos a tok? Políroztatni nem igen fogod tudni, mert titán. Az ásványüveg könnyen cserélhető (akár zafírra is) és a szíj is jó méret (22 mm), könnyen kapni rávalót. A szerkezettel szerintem nem lesz gond, de az 5 atm vízállóság nekem kevés lenne...
Összességében nem rossz "Panerai pótló", de 48k-t én nem adnék érte..."Csak az az óra a miénk, amelyikben jól érezzük magunkat, a többi az ördögé."
-
BAti77
aktív tag
válasz vadászcsiga #78154 üzenetére
Az is gyönyörű rajta! Remélem, ha meglesz az enyém, csinálsz rá egy hasonlót...
"Csak az az óra a miénk, amelyikben jól érezzük magunkat, a többi az ördögé."
-
-
5-ös kezelő
senior tag
válasz vadászcsiga #78152 üzenetére
Az jó, ha másoknak megbízható és strapabíró a Certinája, én csak egy vélemény vagyok a sok közül, és az sem saját tapasztalás. De abban biztos vagyok, hogy a svájci szerkezetek nagy általánosságban szerviz- igényesebbek, mint keleti társaik. - Ha lesz időm, elolvasom a 78000 hozzászólást korábbról - nem akarok felesleges kérdéseket feltenni. - Hiába van sok órám, még sincs időm semmire.
39 mm-es Archimede Pilot eladó
-
csabulaxi
senior tag
A tescós akciós újság szerint 12-től a Heineken sörhöz órát adnak ajándékba.
A kép szerint átlátszó reklám óra Swatch szerű, neten nem találok képet és fotózni most nem tudom."A Világegyetem fényévmilliókkal is mérhetetlen irdatlan nagyságát emberi ésszel lehetetlen fölfogni. A jó hír viszont: nincs is rá semmi szükség, hogy fölfogjuk."
-
-
g0n21
senior tag
válasz BAti77 #78161 üzenetére
A régi a narancssárga szín miatt "melegebb" hatást kelt. Ellenben az újjal, amin egyrészt csak hideg színek vannak, másrészt a kép háttere is az. A külön tengelyen levő másodperc nem tetszik a régiben.
A három mutatósból a régi szebb, a chronóból az új.Kronometer.hu // nick: Gonzi // JLC Master Control 2,1m // Squale 1545 GMT 350e // Rado Captain Cook 42mm 650e // Breitling Chronomat B01 42mm 2,2m
-
attiati
veterán
órák súlyára (doboz nélkül) hol lehet rátalálni? alig tüntetik fel néhány óránál
google keresőben típusszám + weight szóra a dobozos súlyát hozza fel és egyéb nem reveláns infókat
gyártók honlapján sincs infó / katalógusban sincs
dutyfreeislandshop.com-on van egy-két helyen[ Szerkesztve ]
-
attiati
veterán
Összeállt a kép, hogy milyen órát szeretnék, de nem találom / nem létezik Kellene egy hatalmas óra adatbázis, amiben a lentiekre lehet keresni. És kellenének a korábbi évek modelljei is, hogy használt órák között is tudjak nézelődni.
Tipp egy ilyen végtelen adatbázisra?anyag:
* titán tok
* bőr szíj
* zafír üvegvizualitás:
* foszforeszkálós mutató és / vagy világító hátlap (lume)
* másodpercenként többet lépő másodpercmutató (smooth) sweep second (hand)
* vagy átlátszó előlap (skeleton)
* átlátszó hátlap (exchibition caseback)funkciók:
* vízálló
* chronograph
* ébresztő
* dátum[ Szerkesztve ]
-
JackFeryll
őstag
Nem tudjátok mi a neve annak az órás hirdetéseket összegyűjtő oldalnak ami nem a chrono24 ?
Tovább lehet menni róla direktben is pl watchuseek-es hirdetésekhez stb. -
zez-zez
tag
válasz JackFeryll #78171 üzenetére
-
ans
aktív tag
válasz JackFeryll #78171 üzenetére
Watchrecon
-
pézoli
csendes tag
106k kint,(425CHF)Svájcban.
..meg egy nem-pilóta chrono "vintédzs".ETA 251.272 quartz[ Szerkesztve ]
Roger Dubuis. 100% Poíncon de Geneve.
-
depe95
tag
Sziasztok, tudnátok nekem segíteni?
Egy ideje nagyon gondolkozom rajta, hogy vegyek magamnak egy karórát, hosszas nézelődés után erre jutottam:
Timex Expedition Outdoor Combo T49828
Egy olyan órát vennék, ami jó lenne akár öltönyhöz is, de közben mégsem drága (diák keret).
Ilyen árban van esetleg jobb vétel, ami esetleg jobban megbízható stb.? -
Paddington
csendes tag
Én is becsatlakoztam egy Davosa Argonautic-kal.
#Reverting:
Steinhart Nav B Chrono II 44 mm és Davosa Argonautic eladó
-
vadászcsiga
félisten
válasz Paddington #78178 üzenetére
Most már beszúrhatnátok ide is azt a linket
-
attiati
veterán
ez jól néz ki (bőrszíjra cserélve)
Citizen AT4010-50E[ Szerkesztve ]
-
Reverting
őstag
-
teratti
senior tag
#Paddington: úgy látszik most a Davosa levágotta a Steinhartot, hogy egy ilyen búvár minden óraszeretőnek legyen....majdnem én is vettem egyébként.
#attiati: most egy Citizen BY0011-50E-re hajtok, szépek tudnak lenni mindamellett jók is.[ Szerkesztve ]
Szimulátoros bajnokságok - www.gtr-masters.hu
-
Paddington
csendes tag
válasz teratti #78182 üzenetére
Amikor a Steinhart volt nagyon közkedvelt itt a fórumon, Nav B-Chrono-t vettem. Most a Davosa kerül szóba egyre többet, vettem egyet.
Izgulok, nehogy felkapjátok a kedvencem, a Tudor Pelagos-t. Na jó, ez a veszély sajnos nem fenyeget.
Steinhart Nav B Chrono II 44 mm és Davosa Argonautic eladó
-
depe95
tag
válasz Zozzer888 #78177 üzenetére
Fogalmam sincsen, nem éppen öltönyhöz kéne, hanem olyan kellene ami nem annyira lóg ki az összképből, ha felveszem hozzá. Sok G-Shockot néztem, de ugye azt azért mégse. Aztán viszont rájöttem, hogy olyan 15-nél többet nem akarnék rákölteni, így azok alapból kiesnek.
-
T0rnad0
addikt
válasz vadászcsiga #78162 üzenetére
"Karácsonyi készülődés" különszámban, neten lehet még nincs fent...[link]
-
Zozzer888
addikt
válasz vadászcsiga #78190 üzenetére
Mitől gázabb, mint a sima Swatch? Ezért legalább nem gombolnak le egy 20ast.
ZárIdő témafüggő és független blog => http://zar-ido.blogspot.hu/
-
T0rnad0
addikt
Swatch-nak látszó tárgy inkább
Amúgy meg így is csomagolhatnák: [link] -
condy
senior tag
válasz vadászcsiga #78190 üzenetére
Szerintem is gáz.
McDodis gyerek óra, újsãggal katonaióra, most sörrel...
Mi a következő? Adnak majd a tampon mellé?
Nekem nem jön be.
Igaz ėn a sört sem szeretem.T0rnad0 linkje viszont bejön. Ilyen csomagban én is megvenném. Sőt! Innék is abból a keserű löttyből.
[ Szerkesztve ]
"I think, this is the beginning of a beautiful friendship."
-
JackFeryll
őstag
Alja sört meg nehogy már 500Ft/korsó áron vegyetek méghozzá csomagban !
-
condy
senior tag
válasz JackFeryll #78195 üzenetére
Igen. Ezt monta totãl a zasszony is. Ő szokott néha sört inni, de csak barna Leffe-t.
MÁS:
Ez, mi ez?Dolmy/Zeno ???
Valjoux7768 szerkezettel
[ Szerkesztve ]
"I think, this is the beginning of a beautiful friendship."
-
Reverting
őstag
En szoktam ilyen sixpakkot venni... Azert elhozom... A fiamnak jo lesz... harom eves... Orulni fog... Legalabb leszall a swatch crono irony-rol... amugy ha mar sor akkor 1795!
iPhone 16 Pro Max Black Titanium / iPhone 11 Black / iPad 10,2 Space Gary / Apple Watch SE Space Gray / Samsung S9+ Midnight black
-
g0n21
senior tag
válasz vadászcsiga #78194 üzenetére
A sistem51-et, mint szerkezet, ismeritek?
[ Szerkesztve ]
Kronometer.hu // nick: Gonzi // JLC Master Control 2,1m // Squale 1545 GMT 350e // Rado Captain Cook 42mm 650e // Breitling Chronomat B01 42mm 2,2m
-
entropy
tag
válasz Paddington #78178 üzenetére
Nekem ez tetszik nagyon most hirtelen
Amúgy határozottan rám is hatással vannak a topikban épp aktuális közkedvelt órákJuteszembe... Mire való a bal felső korona (vagy ez esetben nem tudom minek hívjam)?
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A topikban tilos hozzászólásokban hirdetni!
Használjátok Hardveraprót erre!
A hirdetések linkjének megosztása is tilos!
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Black Friday november 29. / Cyber Monday december 2.
- Vicces képek
- PlayStation 1 / 2
- Kupon kunyeráló
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung LCD és LED TV-k
- Íme az új Android Auto!
- Vodafone mobilszolgáltatások
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest