Hirdetés
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- janacsi: Kasztrendszer?
- sziku69: Szólánc.
- hcl: Villanyórás okosóra számlap
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Victoryus: Thomson 43UC6306 tv
- bacsis: Támogassááá', hogy ingyenesek maradhassúúúúnk!!!!
- Bestx: Budget DIY eGPU USB4/Thunderbolt csatlakozással – egy mining VGA új élete.
-
LOGOUT
Hamis órák itt nem kívánatosak, semmilyen formában.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Reverting
őstag
Mai...
Nem volt sok idom meregetni, de most van teszteles alatt a werk, 29h alatt eddig kb 11s sietes... de gondolom ahogy lejar a jarasartalek majd visszakesi... de ha megsem... az sem baj...
a latvany es az erzet hozza azt amit vartam... jo dolog ez a kezihuzos unitas... mostmar egyre jobban mozgat a dolog egy swiss fele...
-
Vegadog
tag
Betonóra valakinek?
-
vadászcsiga
félisten
Dzsana neked annyi Youtube Watch repair channel
-
Veron
addikt
válasz
vadászcsiga #78682 üzenetére
Köszi. Tényleg tetszetős.
-
JackFeryll
őstag
Mi ez a lünetta ?
Donnie Brasco -ban volt egy rendőr bácsin. -
fiktív1
tag
válasz
vadászcsiga #78738 üzenetére
Igen, Santorini. Próbáltam úgy fényképezni, ahogy csak bámultam éveken át a desktopomon.
-
jeneyakos
csendes tag
Sziasztok!
Az Omega Speedmaster Reduced órát mennyire ajánljátok?
Szemezek vele egy ideje használtan.
Köszönöm -
fiktív1
tag
Ennek emlékére hadd osszam meg az egyik nyári, bakancslistás élményemet! Gondolkoztam, melyik órát vigyem? Persze, hogy a Monstert! Sok helyen volt már velem, számomra növeli az értékét. Csak a fémet nátóra cseréltem, nem akartam ártani a szépségének. Este a vacsikor fekete ingben is megállta a helyét. Először volt tengerben is.
-
fiktív1
tag
válasz
vadászcsiga #78732 üzenetére
Csodás ipari vas. jó kis ikonikus darab. Csuda óra.
-
Balli
őstag
Nem találok infot, de hátha tud valaki segíteni egy spéci szerkezettel kapcsolatban.
Lemania 1345 (base 1341), amit regatta órákba raktak még bele anno: [link]. Ez egy flyback szerkezet.
Amennyiben jól értem, akkor a másodpercmutató folyamatosan jár ebben a szerkezetben, de nem az aktuális idő mutatása végett, hanem a stopper miatt ami együtt működik a kornogokkal. Megfelelő gomb megnyomása után nullázódik és újra indul. Azaz ha éppen nem kell stopperolni, akkor is folyamatosan forog a mutató, gyakorlatilag teljesen céltalanul.
Megtudná, ezt valaki erősíteni? -
BAti77
aktív tag
válasz
5-ös kezelő #78726 üzenetére
Seiko-d vagy kimondottan Monster-ed? Nekem volt, de hamar elment itt a topicban. Valahogy nem az én vilàgom az a forma, de az SKX007 az nagyon bejött...
-
Sungoo
addikt
válasz
5-ös kezelő #78723 üzenetére
40-ig. Akkor jó, legalább eladó lesz a Monster, mert az 43.
-
Sungoo
addikt
válasz
SeatZola #78724 üzenetére
Szerintem az. Összeszedni mindent, csak mert orosz. Megszerezni valamit, rendbe tenni, vagy tetetni, és úgy elrakni az utókornak. Végignéztem az összes képet, némelyik a fém árát sem éri, ami benne van, annyira gyalázatos állapotban van. Ne vedd támadásnak, nem annak szántam.
-
fiktív1
tag
válasz
5-ös kezelő #78718 üzenetére
5-ös kezeló!
Gratulálok, szuper órát vettél! A fényképek nem sikerültek.
-
5-ös kezelő
senior tag
Inka főnök : Köszi az építő jellegű kritikát, tényleg nem megy a fotózás. Talán régi már az Olympus Camedia. Soha nem is szerettem fényképezni, évente ha egy Forte filmet ellőttem korábban.
BAti77 : Köszi, már csak nekem nem volt itt ilyenem.
Condy : Értem. Nekem sem tetszik az összes Zep, és többféle szívvel és minőségben gyártják asszem, bár nem néztem utána, kik. Majd ha kapitány leszek, veszek. Még csak Leitender Ingenieur vagyok. -
condy
senior tag
válasz
5-ös kezelő #78645 üzenetére
Az enyém nem ilyen volt. És sajna nem is automata volt. Nem passzolt, de hamar elment és valaki legalãbb örül neki.
-
5-ös kezelő
senior tag
Pé? Melyik irányban hagyta el és melyik országot? Nagyon nem mindegy, mától én is tudom. Egy nap és visszaküldik, ha címhiányos, nem keresgélik a címzettet. Kell egy kis idő, mire újból rendelni merek bármit. - Remélem, a tiéd is előkerül. Nagyon sz*r érzés volt a postán, amikor közölték : elment a küldemény HK-ba és már nem lehet visszafordítani... Előző nap még kivitte a kézbesítő... Brrrr! - Az én csuklóm nem hízik a vezetéstől, én sem fogok belenőni az M-Force-okba. 40mm-ig jó vagyok. Simply Fortis
-
BAti77
aktív tag
válasz
Grat! Jó ez az új "càpafog"-as szàmlap...
-
burjois
csendes tag
orosz felszámolás:
[link] -
tupacamaru
veterán
válasz
Ezt a fényképezést ne nagyon erőltesd szerintem ha nem muszáj.
-
Szabikaa20
őstag
Mai szerzemények...
Molnija 3602-es szerkezet egyik 15köves masik 18 és hattyúnyakas...
-
5-ös kezelő
senior tag
válasz
vadászcsiga #78713 üzenetére
Köszönöm a szerencsekívánságokat, az volt a fólia alatt, amit rendeltem. Később rakok fel képet. Casio fekete számlappal jobban tetszene, de ez is tűrhető leolvashatóság és vízállóság szempontjából. Ajándék lesz amúgy, a lecsavarozható korona fontos volt. Engem a ketyegés hiánya meg a mutató ugrása zavar a quartzvezérlésűnél / már nem sokáig, egyre rosszabbul látok és hallok /
. Érdekes hogy a Bulova sikló mutatója is zavar! - Harry szíjat ráraktam Fliegerre, tökéletesnek látszik. Amit pilótaszíjnak vettem, ló nagy és merev a Rakétára, pedig az volt a drágább - benéztem. Becserélem, ha tudom; amúgy jó párnázott bőr. Porított bőrszíjak 450-től, 1500-tól rendes bőr, karbon stb. Nem műbőr egyik sem.
-Nem akartam J társat megbántani. Én arra céloztam, lehet akármilyen jó a szerkezete, nem érdekel egy - szerintem - giccses óra, nem hordanám. Én az egyszerűséget jobban szeretem : 3 mutató, day date, járástartalék kijelző, jó leolvashatóság. Ketyegésben 18000 vagy 28800, elalvás előtt.
-
Sungoo
addikt
válasz
vadászcsiga #78713 üzenetére
Tetszett neki?
-
vadászcsiga
félisten
válasz
5-ös kezelő #78699 üzenetére
Mi okból vetted ezt a casiot?
-
Cha-b
senior tag
válasz
Sungoo #78706 üzenetére
Én sem szeretem a túlméretes órákat.
Tetszenek ezek a pilóta Steinhartok, de nekem kiesnek, mert nem vennék magamra 42esnél nagyobb órát, "vékony" a csuklóm. Esetleg Diverbe, az kisebbnek látszik, de abból sem tudnék ekkorákat elképzelni magamon. Már maga az óra majdnem keresztbe átéri a csuklóm, az meg úgy nem mutat jól sztem.Szerk.: Na jó egy PO-t nagy duzzogva lehet elhordanék
, de valszeg akkormár inkább egy Aqua Terra lenne nekem is ha már volt róla ma szó. A kisebb méret miatt.
-
Cha-b
senior tag
válasz
5-ös kezelő #78698 üzenetére
A lényeg, hogy megoldódott, kibontás után azért kérünk majd képeket, és egy beszámolót az óráról.
Amúgy én is a 17track.net-et nézem mindig, az a legjobb oldal erre a célra. -
vadászcsiga
félisten
válasz
Köszönöm.
Piszok szerencséd volt. -
Pé
senior tag
Hú, én is köszönöm a Track Global linket.
Nagyjából egy hónapja jön egy órám, én már lemondtam róla, de eddig csak annyit látok, hogy okt. 20-án elhagyta az országot. Úgyhogy kicsit reménykedem -
kadet93
tag
Sziasztok!
Lenne egy kérdésem: Esetleg tudjátok, hogy hol lehet Davosa karórákhoz alkatrészeket kapni? Engem konkrétan egy korona érdekelne és egy szíjrögzítő rugósfül. Már írtam a magyar képviseletnek és a davosa.com-nak, de még nem kaptam választ...Üdv, Marcell
-
fagyalllo
őstag
válasz
Ez jó hír, örülök hogy segíthettünk!
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban tilos hozzászólásokban hirdetni!
Használjátok Hardveraprót erre!
A hirdetések linkjének megosztása is tilos!
- Dell Optiplex MT/SFF/Mini 3040, 3050, 3060, 3070, 5070, 7060/ Hp ProDesk /SZÁMLA- GARANCIA
- AKCIÓ! GIGABYTE AORUS MASTER RX 6800 XT 16GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
- Apple iPhone 11 Pro 64GB Space Gray / Szép állapotban / 100 % AKKUMULÁTORRAL / 12 hónap jótállással
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B760M i5 14600KF 32GB DDR4 1TB SSD RX 6700XT 12GB Zalman Z1 Plus Seasonic 650W
- SzoftverPremium.hu
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest