- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- GoodSpeed: MacBook egy kis gikszerrel.
- lkristóf: Prohardver fórum userscript – hogy lásd, mikor neked válaszoltak
- Meggyi001: Áram nélkül....méltóság nélkül.....
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- creation: Elég lett abból, hogy a nagy gépeim nem képesek behúzni a filamentet
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
-
Fórumok
LOGOUT - lépj ki, lépj be!
LOGOUT reakciók Monologoszféra FototrendGAMEPOD - játék fórumok
PC játékok Konzol játékok MobiljátékokPROHARDVER! - hardver fórumok
Notebookok TV & Audió Digitális fényképezés Alaplapok, chipsetek, memóriák Processzorok, tuning Hűtés, házak, tápok, modding Videokártyák Monitorok Adattárolás Multimédia, életmód, 3D nyomtatás Nyomtatók, szkennerek Tabletek, E-bookok PC, mini PC, barebone, szerver Beviteli eszközök Egyéb hardverek PROHARDVER! BlogokMobilarena - mobil fórumok
Okostelefonok Mobiltelefonok Okosórák Autó+mobil Üzlet és Szolgáltatások Mobilalkalmazások Tartozékok, egyebek Mobilarena blogokIT café - infotech fórumok
Infotech Hálózat, szolgáltatók OS, alkalmazások SzoftverfejlesztésFÁRADT GŐZ - közösségi tér szinte bármiről
Tudomány, oktatás Sport, életmód, utazás, egészség Kultúra, művészet, média Gazdaság, jog Technika, hobbi, otthon Társadalom, közélet Egyéb Lokál PROHARDVER! interaktív
-
Frissítve: 2023-12-13 04:49 Téma összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
N.otorious
senior tag
nem ide akartam írni...
-
N.otorious
senior tag
ÜDV.!
Akksi időt, mit produkál a telefon?
-
N.otorious
senior tag
-
N.otorious
senior tag
-
N.otorious
senior tag
Nem tudjátok véletlenül, hogy fortis b 42 chrono óraforgatóba rakva, jobbra vagy balra forogva húzza fel, vagy mind a két irányba?
-
N.otorious
senior tag
-
N.otorious
senior tag
-
N.otorious
senior tag
A link a google-re mutat, persze használtan találsz jó áron, csak a képek kedvéért
-
N.otorious
senior tag
-
N.otorious
senior tag
Ez ilyen giccs óra beütésű, bár iwc, de na..... ha rajtam lenne biztos kiröhögnének
-
N.otorious
senior tag
-
N.otorious
senior tag
Üdv.!
Fortis vágatlan narancs kaucsuk szíjat, vagy csak csatot hozzá, keresnék, ha esetleg lenne valakinek eladó!
-
N.otorious
senior tag
Kemény, rárakta a kocsira, elindult, leesett, és átment rajta egy másik kocsi ....
ami az aláírásom, az az emberi hülyeség 3 összetevője, ebben az esetben kettő teljesült....azért sajnálom a palit
-
N.otorious
senior tag
-
N.otorious
senior tag
-
N.otorious
senior tag
-
N.otorious
senior tag
-
N.otorious
senior tag
Óra javítás az űrben

Omega Speedmaster X-33
-
N.otorious
senior tag
-
N.otorious
senior tag
Tiszta bolondokháza :

-
N.otorious
senior tag
Pontosítok egy hirdetés leírásából:
"Invicta , Latinul "legyőzhetetlen"
Invicta 1837-ben, a svájci La Chaux-de-Fonds-ban , Raphael Picard alapította, aki radikálisan gondolkodott, hogy finom svájci időmérőket lehetne ajánlani szerény árakért.
A több mint egy évszázada, a kitartó kis társaság kialakított manuális és automata szerkezetű időmérők kivételesen tervezték és kivitelezték.
Mint sok svájci név annak idején, az Invicta márka is teljesen eltűnt a '70-es évek elején, kvarc invázió alatt,.
1991-ben, az Invicta család leszármazottai, kezükbe vették a cég irányítását, helyreállítva a cég alapelvét és gazdaságát.
A magántulajdonban lévő Invicta már képes biztosítani a legmagasabb elvárásokat.
Az állandó újításokkal , precíz kivitelezéssel és inspirációval, az Invicta Watch Group az óraipar egyik leggyorsabban növekvő cége lett."
-
N.otorious
senior tag
-
N.otorious
senior tag
-
N.otorious
senior tag
Nem, használt volt.
-
N.otorious
senior tag
Volt egy a vaterán is 400 ért ha jól emlékszem...
-
N.otorious
senior tag
-
N.otorious
senior tag
Egy invictánál hihető hogy aranyat használnak? (még ha nagyon vékony réteget is) Szerintem nem.
-
N.otorious
senior tag
-
N.otorious
senior tag
-
N.otorious
senior tag
-
N.otorious
senior tag
Inenn meg lehet nézelődni, melyik órával milyen:
-
N.otorious
senior tag
Innen valaki szeretne rendelni? Mert akkor csatlakozhatna, 5 ember kell.
-
N.otorious
senior tag
-
N.otorious
senior tag
-
N.otorious
senior tag
Kicsit Breitlingesre sikerültek, de nagyon szépek, a fentebb említett 7000 Ft szíjat ha valaki keres, azért talál nehezen, mert valójában nem NATO szíj a neve, hanem ZULU. Zulu névre nagyobb az esély, hogy találtok megfelelőt.
-
N.otorious
senior tag
Üdv. mindenkinek!
Valakinek nincs véletlenül eladó fortis óraszíja? Fém, kaucsuk ami érdekelne.
-
N.otorious
senior tag
Köszönöm a válaszokat!
-
N.otorious
senior tag
Lenne egy amateur kérdésem...
Mit jelent pontosan az hogy beépítés?
Válaszokat előre is köszönöm!
-
N.otorious
senior tag
Casio G-Shock
Breitling
Fortis F-43 Flieger Limited Edition Chronograph Alarm GMT Chronometer Dual Power
-
N.otorious
senior tag
Lenne egy kérdés:
Létezik olyan Breitling Super Avanger aminek a hátlapja matt, és sötétebb színű, de a ház normál breitling fényes ezüst?
a13370
Válaszokat előre is köszönöm!
-
N.otorious
senior tag
Valaki nem tudja véletlenül, hogy Debrecen vagy Nyíregyháza környékén szervizelnek e Breitlinget, vagy csak Budapesten?
-
N.otorious
senior tag
Ahhoz képest, hogy milyen drága, ennyi munkát egy casio-ba is belefektetnek....
-
N.otorious
senior tag
Panerai - How It's Made
-
N.otorious
senior tag
Ők a marketing áldozatai!
-
N.otorious
senior tag
Valakinek nincs véletlenül jó árban eladó óraforgatója?
Vagy ami a vaterán van 9 e. Huf ért, az jónak mondható?Válaszokat előre is köszönöm!
-
N.otorious
senior tag
-
N.otorious
senior tag
Ötmilliárd év alatt késik egy másodpercet:
-
N.otorious
senior tag
Én zoknival, a piacon láttam egyet, megtetszett, vettem egyből öt párat...mindíg is tudtam, hogy van bennem meg Tájk Májszonban valami közös..

-
N.otorious
senior tag
-
N.otorious
senior tag
-
N.otorious
senior tag
FORTIS B-42 Black eladó!
-
N.otorious
senior tag
Amit ti szeretnétek az nem NATO szíj, hanem ZULU.....úgy keressetek rá, a kettő között az a különbség, hogy a ZULU szíjnak vastagabb a gyűrűje, és az anyaga, én is vettem egyet a fortisomra, és sokkal jobb mint a nato, vaterán találsz......
-
N.otorious
senior tag
ORIS F1 BMW CHRONOGRAPH TITÁN Limitált refszám : 673 7556 70 84
Erről az óráról valaki tud valamit? Megbízható?
-
N.otorious
senior tag
És most a grandon árulnak ilyen órát : Fortis B-42 BLACK (647.28.71 L01) 467 600 Ft
-
N.otorious
senior tag
Inkább űrhajós, mert a hátlapján orosz űrhajós kép van, és titánból készült...
-
N.otorious
senior tag
-
N.otorious
senior tag
Fortis B-42 Black eladó! 200 ért hirdetem, de bármit meghallgatok, a hirdetésekben megtaláljátok! Talán engedek az árából...

-
N.otorious
senior tag
Van eg szíj ami olyan mint a NATO, csak egy kicsit erősebb az anyaga, és vastagabb a gyűrű, ZULU szíjként kell rákeresni a neten!
-
N.otorious
senior tag
FORTIS B-42 BLACK
PVD-TITAN-CARBON
Doboz, papir, bőr szíj + zulu homok színű szíj jár az órához!
Képet nem tudtam feltölteni, akárhogy próbáltam kicsinyíteni, de kérésre küldök!
250 e.HUF
-
N.otorious
senior tag
ELADÓ!
Fortis karóra, B-42 titan-black-PVD-carbon 250 e. HUF ha valakit érdekel!
Van hozzá egy gyári hordatlan bőrszíj, + egy homokszínű zulu szíj amivel hordom...
Személyesen Nyíregyházán lehet megnézni, vagy átvenni....
-
N.otorious
senior tag
Ha az órám késett naponta, 15 másodpercet, és egyszer leállt, mert nem volt rajtam 3 napig, majd megint hordtam , létezhet hogy valamiért pontosabb lett az óra?
(tudom hogy sok a 15 mp, szerviz előtt állok, csak nincs a környéken, ezért körülményes)
-
N.otorious
senior tag
Doboz, papírok, 2009, bőr szíj (hordatlan), nem volt még szervizelve, az állapota szép, működése szintén jó...
-
N.otorious
senior tag
-
N.otorious
senior tag
Valaki nem tud megbízható órást, Nyíregyháza környékén, vagy nyiregyen aki fortis t tud szervizelni !?
-
N.otorious
senior tag
Valakinek nincs véletlenül zulu tipusu nato szíja eladó? Vaterán találtam, de min. 15 nap a szállítás........
-
N.otorious
senior tag
Nekem van egy automatám,...25 mp késik egy hét alatt, úgy hogy nekem sincs óraforgató,....nem vészes.....amúgy se jár senkinek ugyan úgy az órája, pl. nálam dél van kereken, a konyhában a faliórán 3 perc múlva lesz dél, a teletexen már elmúlt dél 2 perce, a neten másodpercben nem egyezik, úgyhogy ha havonta másfél perc különbség van szerintem nem nagy dolog.......
-
N.otorious
senior tag
Valaki meg tudná mondani, hogy mi lehet a különbség két óra között ha a szerkezete ugyan az, csak márkában más, meg árban..?
-
N.otorious
senior tag
Valaki megtudná nekem mondani, hogy minden automata órát fel lehet húzni kézzel is?
-
N.otorious
senior tag
-
N.otorious
senior tag
ez meg egy automata digitális keverék......
-
N.otorious
senior tag
Az én órám heti 15 másodpercet késik, nem ejtem le soha! , és minél több ideig próbálom hordani egy nap, mert akkor pontosabb...automatánál ajánlott még egy óraforgató és akkor még pontosabb az óra.....nem hamisítvány csak automata az órád.......
Amúgy valakinek nincs elfekvőben egy eladó óraforgató?
-
N.otorious
senior tag
Tényleg szép óra, de 17 millió egy kicsit sok érte.......
-
N.otorious
senior tag
-
N.otorious
senior tag
Csinált már valaki házilag óraforgatót?
Ha igen, akkor rakna fel pár képet!
Köszönöm!
-
N.otorious
senior tag
Új hozzászólás Aktív témák
-
Fórumok
LOGOUT - lépj ki, lépj be!
LOGOUT reakciók Monologoszféra FototrendGAMEPOD - játék fórumok
PC játékok Konzol játékok MobiljátékokPROHARDVER! - hardver fórumok
Notebookok TV & Audió Digitális fényképezés Alaplapok, chipsetek, memóriák Processzorok, tuning Hűtés, házak, tápok, modding Videokártyák Monitorok Adattárolás Multimédia, életmód, 3D nyomtatás Nyomtatók, szkennerek Tabletek, E-bookok PC, mini PC, barebone, szerver Beviteli eszközök Egyéb hardverek PROHARDVER! BlogokMobilarena - mobil fórumok
Okostelefonok Mobiltelefonok Okosórák Autó+mobil Üzlet és Szolgáltatások Mobilalkalmazások Tartozékok, egyebek Mobilarena blogokIT café - infotech fórumok
Infotech Hálózat, szolgáltatók OS, alkalmazások SzoftverfejlesztésFÁRADT GŐZ - közösségi tér szinte bármiről
Tudomány, oktatás Sport, életmód, utazás, egészség Kultúra, művészet, média Gazdaság, jog Technika, hobbi, otthon Társadalom, közélet Egyéb Lokál PROHARDVER! interaktív
A topikban tilos hozzászólásokban hirdetni!
Használjátok Hardveraprót erre!
A hirdetések linkjének megosztása is tilos!
- Mini-ITX
- Mesterséges intelligencia topik
- Napelem
- Jövedelem
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Analóg fényképezés
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Víz- gáz- és fűtésszerelés
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy A16 / 4/128GB / Kártyafüggetlen / 12HÓ Garancia
- Honor Magic7 Pro 5G 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 15 Pro 128GB,Újszerű,Dobozaval,12 hónap garanciával
- Samsung Galaxy A54 5G / 8/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ultra 9 285K 64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

csak vicceltem....