Hirdetés

2024. május 1., szerda

Gyorskeresés

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2015-11-20 07:55:08

LOGOUT.hu

Samsung LCD és LED TV-k

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#11251) jegenye77 válasza Joy001 (#11247) üzenetére


jegenye77
addikt

Néhány hete vettem én is egy C650-et, én megbántam.
És miért bántad meg?
Csak mert Én is, és ki is cseréltem.

Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéből csúszott ki, mint valami szépséges medúza, de a bajnokok tudják, hogy az apjuk t?kéből jöttek!

(#11252) cápaFeri válasza BBéci (#11239) üzenetére


cápaFeri
csendes tag

No! Tegnap meglett a tv. Még a boltban megnéztem, LTF a panel. Kicsi üröm az örömben, hogy amelyik vidéki boltból át lett kérve a készülék, azt mondták, hogy originált. Csak ebben a boltban vettem észre, hogy már be volt üzemelve, de nem akartam otthagyni, mert jó áron volt és ismerős intézte. Ő meg nagyon rendes, mindent elkövetett, hogy jó áron és meglegyen egyátalán. Örülök, hogy egyáltalán még kaptam, mert már sehol nincs, ahol meg van, ott 30-40 eFt-tal drágábban. Mindenesetre innen üdvözlöm az eladót, aki hazudott!!!! Ráadásul nagyon pancser volt, mert ugyan vissza próbálta tenni az összes cuccot eredeti formában, de pl. a távirányítóban benne hagyta a másik elemeket, a tartozékait nem tette vissza zacskóba, és a port sem törölte ki az alsó sarkokból rendesen, stb.
Meg lehet valahol nézni a menüben, hogy mennyit üzemelt ez a készülék? Érdekelne.
Nos szívtam vele otthon, mert nem tudtam, hogy kell resetelni a beállításokat, a plug&play sem jött be, győztem behozni egyátalán az adást. Mindig azt írta ki, hogy nincs jel. Jól elállítgatták a boltban.
Na de éjszakára sikerült nagyjából. Sima kábelen bejött 9 HD adás is, meg pár rádió. Gyönyőrű a kép! Viszont elég bosszantó, hogy nem tudom magamnak úgy behangolni, ahogy szeretném. Nyomok pl. egy 5-ös gombot és egyszer az egyik adót, másodszorra meg egy másikat hoz ugyanott. Viszont ha automata hangolásnál vagy csak légi-t, vagy csak kábel-t választok, akkor nem lesz meg olyan sorrendben minden adó (HD és analóg) ahogy szeretném. Átrendezni meg elég macera. Na sebaj, pár óra alatt majd ez is meglesz. ;) A rádiókat már kilőttem, mert elég bosszantó volt, hogy a csatorna előre-hátra léptetővel mindig ezeken is át kellett mászni és nem valami gyors a csatornaváltás.
Jól emlékeztem, az erőlködőn csak egy távirányító-kábelnek van hely, hogy lehessen a távirányítójával a decket, meg a többit is vezérelni. Csak RCA bemenetre lennék jó ahogy eddig volt a másik tv-n. Vagy video1 vagy video2-re.
Amúgy a gyerek miatt kell a két scartra a video meg a dvd....mesék, filmek. Nem hiszitek el, milyen szép kép van némelyik kazettán, amit úgy vetettünk fel jó minőségben! Majdnem dvd. :) No persze a videó is keveset használt és jó minőség. (Még japán, mint a többi cucc is.) Csak a hangon hallani, hogy szalag.
Na ezt a hang problémát majd talán meg sikerül oldani, de ennél talán fontosabb lenne, ha a routerre rá tudnám dugni a tv-t és a számítógépről egyenesben lehetne nézni a családi képeket, videókat! Sima LAN patch kábel kell ide? Mintha a routerre egy számítógépet kötnék? Kell még beállítani valamit?
Köszi!

(#11253) cápaFeri válasza Joy001 (#11247) üzenetére


cápaFeri
csendes tag

Le lehet venni a hangot scartról...Na de hogyan? A két scart csak bemenet, nem? Az egyikben a dvd, másikban a video van. Én meg mondjuk a tv adást szeretném az erősítőn keresztül hangfalakon hallgatni, se video, se dvd nincs bekapcsolva, nem használom éppen......

[ Szerkesztve ]

(#11254) cápaFeri válasza jegenye77 (#11251) üzenetére


cápaFeri
csendes tag

Na ne vacakoljatok!! Eddig minden teszt, minden fórum arról szólt, hogy tuti kis tv...pont tegnap vittem haza és sok pénzbe fájt nekem, szegény az eklézsia! :((
Mi a gond, miért vittétek vissza?

(#11255) Joy001 válasza jegenye77 (#11251) üzenetére


Joy001
tag

Ezekért: [link]
Te mit vettél helyette?

(#11256) Joy001 válasza cápaFeri (#11253) üzenetére


Joy001
tag

Mindkét Scart teljes bekötésű ki, és bemenet is.
Hangot a legegyszerűbben pl. úgy veszed le, hogy beledugsz egy olyan Scart adaptert aminek másik végén RCA csatik vannak szerelve.

Elég szomorú, hogy a hibáiról nincs szó. Én is azért vettem meg mert itt néhányan csak ezt ajánlgatják.

[ Szerkesztve ]

(#11257) ORCA58 válasza Joy001 (#11247) üzenetére


ORCA58
addikt

Ezen miért csodálkozol? Ez nem hiba ! Az úgynevezett korszerű technika átka.
A digitális technika nagy átka a hang és kép szinkron. A digitális jelfeldolgozás időt igényel, még a legdrágább technikákban is. Nem véletlenül tesznek DVD pl. lejátszókba hang kép szinkronizálás menüpontot. Nézd meg mennyi idő alatt tudsz számítógépen átkonvertálni analóg jelet digitálissá. Nem fogsz tudni olyan készüléket találni a piacon, ami ezredmásodpercek alatt elvégzi a konvertálást.
Az "ŐSKORBAN" ha megnéztél pl. egy olimpiai élő közvetítést egy külföldi és egy magyar csatornán, teljesen szinkronban voltak. Ma akár több másodperces csúszás is előfordul.

Nekem szemből tök fekete és egyenletes a képe SAMU S-PVA panel. Az AUO paneles ami ez előtt volt ennél is kékebb volt, fekete pedig semmi, világos sarokkal stb.

[ Szerkesztve ]

(#11258) ORCA58 válasza cápaFeri (#11252) üzenetére


ORCA58
addikt

Nem gyomlálni kell, hanem a neked fontos csatikat a kedvencekbe kell tenni. Erre találták ki.
Az analóg és digitális külön is választható ( alaptudása a készüléknek)
Már sokszor láttuk a fórumon, hogy olyan dolog hiánya miatt szidják a készüléket, ami tud a TV és a használatiban is le van írva, de nagyon kevés az aki hajlandó azt átolvasni, Inkább mérgelődnek.

[ Szerkesztve ]

(#11259) Willie válasza cápaFeri (#11252) üzenetére


Willie
őstag

Szia!

Egyszer kell csak beállítani, aztán lemented pendrivera a csatornalistát, és bármikor visszatöltheted.

(#11260) jegenye77 válasza Joy001 (#11255) üzenetére


jegenye77
addikt

Nekem a kép minősége nem tetszett.Volt előtte egy c6000-em és utána a C650 gyengébbnek tűnt.Úgyhogy vissza is tértem a 6000-hez.

Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéből csúszott ki, mint valami szépséges medúza, de a bajnokok tudják, hogy az apjuk t?kéből jöttek!

(#11261) canniball válasza sonkamiki (#11250) üzenetére


canniball
nagyúr

Sajna az új modelleknél megtrükközték a számokat, így leginkább már csak a hátul bevilágítós módszerrel és a szerviz menüből deríthető ki milyen a panel.
DVI-HDMI kábellel össze tudod kötni.
A beégés a plazma technológia "átka", LCD-re nem jellemző.
A pixelek ellenőrzésére nekem itt korábban az EIZO Monitortest progit ajánlották; de TV-knél ritkább jelenség mint monitoroknál.
Kifutó modell, mert már itt vannak az ideiek, a C széria pedig tavalyi.

https://tinyurl.com/ycoexz4o *** Only the good die young...

(#11262) Joy001 válasza ORCA58 (#11257) üzenetére


Joy001
tag

Miután ilyen szinkronhibát a Sony készülékein soha nem tapasztaltam, így ez számomra hiba. A Sam ássa el magát, egyszerűen felháborító, hogy 2011-ben így gyártanak TV-t.
A használatiban egyébként nem írják, hogy ez nem hiba. Azt írják a saját hangszórókat ne használd, és az nem ugyanaz.
A linken raktam fel képet, amin egyértelműen látszik, hogy a kép minden csak nem homogén fekete (azt a TV-t vissza is vittem).
Ha jól tudom neked B650-en van, amiben a panel -függetlenül attól, hogy a Sam gyártotta- másik típus. Tudtommal a B650-en a han késleltetést is be lehet állítani.
Emlékezetem szerint a CI slottal neked is volt problémád rendesen.

Szerinted az is normális, hogy a C650-et nem ajánlott 4:3 arányba nézni mert beég?
Ez is benne van a használatiban.

[ Szerkesztve ]

(#11263) molnarkal


molnarkal
csendes tag

Üdvözlet mindenkinek!

Lehet hogy hülyeséget kérdezek, de mi az a HOTEL MODE PVR?

Nekem egy Samsung C6000 em van és nem tudom,hogy érdemes e frissíteni a firmware-ét és hogy mi változna a frissítés után.
Mi az a plusz amit frissítés után kapok.Valaki tudna nekem ebben segíteni?
előre is köszönöm.

Ja és csak ajánlani tudom a c6000-t,bátran vegyétek!Szerintem szuper tv én egyáltalán nem bántam meg.Nagyon szép képe van,mind az mkv fájloknál mind a tv adásnál és az xbox-al is.A felhősödés pedig annyira nem zavaró,pedig elég érzékeny vagyok az ilyenekre,meg beállításokkal enyhíthető.

(#11264) ORCA58 válasza Joy001 (#11262) üzenetére


ORCA58
addikt

A SAMU sem és más sem tökéletes. Nincs tökéletes LCD vagy plasma TV sem.
Volt elméletileg 3 B650-em Az első AUO panellel amit visszavittem 8 napon belül, mert a tiednél sokkal rosszabb volt a képe, nem tudtam nézni. Utána több helyen próbálkoztam, de nem kaptam samu panelt, hanem a végén már CMO-t ami még rosszabb volt. Ez után már C650-re vadásztam. Az elsőt garanciában cserélték hiszen nem lehetett mindig bekapcsolni, egyébként tökéletes volt (ha bekapcsolt) Azt még nem tudtam DVB-C vel kipróbálni, mer nem volt Conax modulom, és ingyen sem kaptunk semmit a kábelen.
A jelenlegi C650-em, a DVB-C tunert leszámítva tökéletes. Szép egyenletes fekete panel.
A Tuner miatt kaptam cserelehetőséget, de az üzlettel nem tudtam megegyezni Azt mondták előbb adjam le, és ha meg van a cserepapír akkor tárgyalunk. Előtte le akartam szögezni, hogy csak SAMU paneles kell, és ki is akartam próbálni. Főleg azután, hogy kiderült használt készüléket is eladott új ként. A fórumban olvastam, a "bontatlan" dobozba a távrángiban benne volt az elem és be is volt programozva a TV.
Így maradt az alternatív megoldás (NEM BÁNTAM MEG) egy PVR-es box, amivel végleges felvételeket is készíthetek. Tökéletes programozható felvételre is. Ráadásul a menüjét is jobban szeretem mint a SAMU-ét. Több infót és könnyebben elő lehet belőle csalni belőle. A csatorna listát gyerekjáték a kedvem szerint alakítgatni. Csatorna keresésénél frissítésnél minden eredeti beállítás megmarad. Egy tucat kedvenc állítható be stb. A plusz kb 15-18 w fogyasztást le kellett nyelnem. A képminőség érdekében maradt a "régi" TV
Sokat nézzük 4:3-ban ill. szélesvásznú film esetén fent lent a fekete csíkkal, de nem ég be. Sőt még senkinél sem jelentkezett, és biztos nem is fog. Egyébként vásárláskor nekem is feltűnt a leírásban. Megnéztem más gyártónál is írják (pl panasonic LCD) a beégést. Gondolom ezzel magukat akarják bebiztosítani
Egyébként a B650-ös év végi, következő év eleji vásárlás tapasztalati miatt a gyártás elején vettem az C650-öt a panel miatt. Ekkor nagyobb volt a jó minőség panel valószínűsége. Ebben igazam volt, de drágább is. Ez első és a mostani panel is tökéletes

A színt hogyan állítottad be? A fórumban is megtalálható S-PVA-ra kalibrált beállítás szerint?. Én azt használom, tetszik. Persze aki harsány színeket szereti, annak ez nem fog bejönni.

(#11265) canniball válasza molnarkal (#11263) üzenetére


canniball
nagyúr

Digitális adást tudsz vele rögzíteni (a saját formátuma szerint, azaz csak a TV-n tudod visszanézni).

https://tinyurl.com/ycoexz4o *** Only the good die young...

(#11266) Wendelke


Wendelke
senior tag

Sziasztok!

A sokak által favorizált 40C650 tv-t szeretném én is megvenni, de sajna csak augusztusra lesz meg hozzá a pénz, és úgy tűnik, hogy (Pc-Dream tájékoztatása szerint) addigra nem lesz kapható.

Azt szeretném kérdezni, hogy a Samuk közül mi az alternatívája ennek a tv-nek, kb. 180.000 Ft-ig. Természetesen hasonló tudású tv-re gondolnék. Nem játékra lesz, csak tv. nézés és film, ami fontos, hogy hálózati adattárolóról tudjak filmet nézni a routeren keresztül.És persze "jóképű" legyen.

Köszi előre is!

"Aki hülye, haljon meg" Moldova Gy.

(#11267) cápaFeri válasza Joy001 (#11256) üzenetére


cápaFeri
csendes tag

Akkor ha jól értem, a két scart közül az egyikbe bedugom a dvd-t, a másikba egy scart elosztót dugok aminek egyik részébe megy a video a másikba egy scart-rca adapter, amiről levihetem a hangot az erősítőbe.
Nem gondoltam volna, hogy ha nincs használatban egyik scart-tal csatlakoztatott készülék sem, hanem csak a tv-t nézem, akkor is van a bemeneti scartokon az a hang, ami a tv adásban van. Ha ez tényleg így van, akkor nézek egy ilyen adaptert... :)
Amilyen hibát itt látok felsorolva, az nekem nem hiba, főleg nem egy crt-s tv után.. :)
Köszi!

(#11268) cápaFeri válasza ORCA58 (#11258) üzenetére


cápaFeri
csendes tag

Bocsi én nem szidtam a készüléket...legalábbis nem akartam, csak tegnap még tartott a mérgem hazatérés után, hogy kicsit át lettem vágva. Aztán jött, hogy órákat vacakoltam, mire megfejtettem, mit állítgattak el a tv-n, mire egyáltalán képe lett. Éjjelre kelve már túl fáradt és türelmetlen voltam, hogy tovább olvassam a leírását. Na majd ma átböngészem és megpróbálom összerendezni.
Ezek szerint be tudom rakni egy kedvencek nevű mappába úgy a csatornákat, hogy akárhányszor nyomom meg bármelyik numerikus billentyűt a távirányítón, nem fogja váltogatni a csatornákat, hanem pl. egy 5-ös gomb minden nyomására mindig az rtl fog bejönni?
Na ez tökölős lesz, mire a videóban eltárolt csatornasorrendet belövöm, na meg ami HD-ben jön azt abban tárolom el.. :)
Üdv!

(#11269) cápaFeri válasza Willie (#11259) üzenetére


cápaFeri
csendes tag

Na én pont az előtt az "egyszer" előtt tartok...csak egyszer legyen kész! :D

(#11270) ankaz válasza cápaFeri (#11269) üzenetére


ankaz
tag

Csinálj egy auto beállítást majd azt mentsd le pendrive-ra. Azt a listát pc-n könnyebben meg tudod szerkeszteni. Menüben van egy export import menüpont, gondolom ez egyértelmű. Majd Chanel Editor programmal tudod PC-n szerkeszteni.

[ Szerkesztve ]

(#11271) sandró60 válasza cápaFeri (#11269) üzenetére


sandró60
addikt

Majd ha szolgáltatód úgy gondolja,hogy változtat a különböző adók helyéről akkor kezdheted elölről az állomások beprogramozását.Ami évente legalább 2-3-rom alkalommal szükséges :Y
tapasztalat áprilisban vettem a tv-t, beprogramoztam májusban a DIGI máshova tette az adókat :Y

[ Szerkesztve ]

(#11272) Joy001 válasza molnarkal (#11263) üzenetére


Joy001
tag

PVR= Personal video recording
Tudtommal más gyártók készülékei is kódolt videót rögzítenek.

(#11273) Joy001 válasza ORCA58 (#11264) üzenetére


Joy001
tag

Így igaz egyik sem tökéletes, sajnos a Sony sem. Az viszont nem mindegy milyen, és mekkora a hibajelenség akár egymás melletti sorozatban is. A mostani készülékem nincs ennyire kék hátterű.
Azért nézd meg ezt a feketét (Sony V5500), ez valóban fekete:

A leírtak szerint te is ki fogtad, és nem is egyszer.

[ Szerkesztve ]

(#11274) cápaFeri válasza ankaz (#11270) üzenetére


cápaFeri
csendes tag

Wazzzzeeeeeee.......meglátszik, hogy nem követek a technikai fejlődést! :-))
Ilyet lehet? Ha ez működni fog, akkor valóban nagy segítség lesz! Köszi!

(#11275) cápaFeri válasza sandró60 (#11271) üzenetére


cápaFeri
csendes tag

Igazad van, ilyet már eljátszottak itt is... :(( Csatornák jönnek, mennek a kínálatban...

(#11276) sestertius


sestertius
őstag

Üdv!

Érdeklődni szeretnék, remélem tudtok segíteni!

Az LE32C530F1W típusú tévénken egyre több esetben tapasztalom, hogy nem támogatott kodekre hivatkozva nem jön össze pendrive-ról a mozi. Így utána olvasgattam, mit lehetne vele kezdeni, aztán ebbe a topikba /is/ botlottam. Két gondom volna:

- nem tudom pontosan, hogy a tv 2010-es modell vagy korábbi. Ugyanis a választható típusok között van ez a fenti típus jelzés, illetve ugyanez, csak 2010-es verzióra. Honnan tudnám megállapítani, melyik az enyém - illetve van-e ennek jelentősége?

- írtam a Samsungnak is ezzel kapcsolatban, készségesen mindenre válaszoltak, csak a kérdésre nem. Azonban azt is írták, hogy - különböző felsorolt - hiba esetén javasolják csak a szoftver frissítést, egyébként nem. Most akkor az újabb szoftver csomag tartalmaz plusz kodekeket vagy nem, nem érdemes az egésszel foglalkoznom?

A jelenleg telepített verzió a T-TDT5DEUC-1010.1, valamikor 2010. év eleji. A található frissítés ezekhez 2011. 04 havi, T-TDT5DEUC-1024.1 vagy T-MSX5DEUC-2011.0. Ezt sem tudom, melyikkel kellene foglalkoznom a kettő közül... szükséges lenne előbb az egyiket aztán a másikat is? :U

Elnézést, ha nagyon láma kérdéseket tettem volna fel... :R

Régi ph 88 pozitív negatív nélkül, új ph-n azon felül...

(#11277) cápaFeri válasza ankaz (#11270) üzenetére


cápaFeri
csendes tag

Csinálj egy auto beállítást majd azt mentsd le pendrive-ra. Azt a listát pc-n könnyebben meg tudod szerkeszteni. Menüben van egy export import menüpont, gondolom ez egyértelmű. Majd Chanel Editor programmal tudod PC-n szerkeszteni.

Bocsi, Ankaz, de analfabéta vagyok.... :((
Kaphatnék egy kis segítséget ehhez a progihoz? Letöltöttem, kicsomiztam, de nem látok indítható file-t. Hogy működik?

(#11278) gabort


gabort
csendes tag

Van esetleg valakinek tapasztalata 46UE D8000-es tv-vel? Nézegettem a boltban, és alapvetően tetszett, de vannak fenntartásaim a jelenlegi led-es divattal. A panel szélén pl. látható volt némi bevilágítás (shadow), amir azt mondták, hogy ez a ledes technika sajátja... Hát igen. Szerintetek ez csak egyedi probléma, vagy az összes ilyen ledes készülék "kuka"?

(#11279) jegenye77 válasza cápaFeri (#11275) üzenetére


jegenye77
addikt

A szerkesztést használhatod nyugodtan!

Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéből csúszott ki, mint valami szépséges medúza, de a bajnokok tudják, hogy az apjuk t?kéből jöttek!

(#11280) jegenye77 válasza gabort (#11278) üzenetére


jegenye77
addikt

Az üzletben láttad a bevilágítást raja? :Y
Akkor konkrétan az a készülék tényleg kuka./nem az összes D8000!/
Általában csak sötétben és sötét képnél látható.Az üzletekben meg nem szokott sötét lenni,hogy ezt lehessen látni.

Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéből csúszott ki, mint valami szépséges medúza, de a bajnokok tudják, hogy az apjuk t?kéből jöttek!

(#11281) sandró60 válasza gabort (#11278) üzenetére


sandró60
addikt

ÉN csak csatorna váltáskor észleltem amikor teljesen lesötétül a képernyő.Ha sötét tonusú képet közvetitenek én még akkor se látom a FELHŐKET :Y

(#11282) gabort válasza sandró60 (#11281) üzenetére


gabort
csendes tag

Hát igen, ez volt furcsa, hogy simán látható volt a széleken.

(#11283) BBéci válasza Joy001 (#11273) üzenetére


BBéci
titán

Viszont a nálam tesztelés céljából járt Sony Z-5500 olyan felhős és bevilágítós volt, hogy hanyattdobtam magam, amikor megláttam. Nem is született róla cikk.

Helyesen: ugyanígy, ugyanúgy, ugyanilyen, ugyanolyan, ugyanez, ugyanaz, stb. Egyelőre, vagy egyenlőre? Takarítani vagy tisztítani? Nem mindegy!

(#11284) sandró60 válasza Wendelke (#11266) üzenetére


sandró60
addikt

Azt javaslom,hogy egy ilyen tvt vegyél,mert szerintem augusztusig lemegy az ára:
Samsung UE40D5500LE SmartTV
Én még áprilisban 220000Ft-ért vettem
Nagyon megvagyok vele elégedve
ez 2011-es model amiben szerintem a Samsung a gyerekbetegségeit javitotta a led technológiának:a beépitet média lejátszó az összes média fájlt lejátszotta eddig amit beetettem.Az internet része is szuperul működik :C

(#11285) BBéci válasza sandró60 (#11284) üzenetére


BBéci
titán

Bevilágítás azoknál is jelen van. :(((

Helyesen: ugyanígy, ugyanúgy, ugyanilyen, ugyanolyan, ugyanez, ugyanaz, stb. Egyelőre, vagy egyenlőre? Takarítani vagy tisztítani? Nem mindegy!

(#11286) cc_rider válasza -cobra- (#11244) üzenetére


cc_rider
csendes tag

A végéből egy szót sem értek, mi ugrik? :N

(#11287) Joy001 válasza BBéci (#11283) üzenetére


Joy001
tag

Akkor sajna nincs bizonyítékod :)
Viccet félre, tegyél ide árban egy olyan samsugról képet -amit te készítettél- aminek olyan feketéje van mint amit linkeltem.

(#11288) Joy001 válasza sandró60 (#11284) üzenetére


Joy001
tag

"Tegyél be" neki pl. AVCHD-t, nem fogja lejátszani. Az 5-ös sorozatú media lejátszója a tavalyi jobbak képességével renelkezik.

(#11289) Joy001 válasza Wendelke (#11266) üzenetére


Joy001
tag

Állítólag a D670 az idei utód, de mintha nem is létezne, infó nincs róla.

(#11290) ORCA58 válasza cápaFeri (#11277) üzenetére


ORCA58
addikt

Az egy java program, a SamyGoChanEd.jar indítható, de én nem tudtam mit kezdni vele. Nem olvasta be a mentett csatornalistát.
Az alábbi viszont már tényleg jól használható: [link]

[ Szerkesztve ]

(#11291) sandró60 válasza BBéci (#11285) üzenetére


sandró60
addikt

Öszintén te se azzal vagy elfoglalva amikor TVT-nézel,hogy melyik sarkán vagy oldalán (Felhősődik-Bevilágit),mert ,ha az ember ezt nézegeti akkor gyakorlatilag nemtudja normálisan megnézni a "jó"tv müsorokat :Y

(#11292) cápaFeri válasza ORCA58 (#11290) üzenetére


cápaFeri
csendes tag

Köszi, megpróbálom ezzel...

(#11293) sandró60 válasza cc_rider (#11286) üzenetére


sandró60
addikt

Amit "eddig beetettem" :R

[ Szerkesztve ]

(#11294) sandró60 válasza Joy001 (#11288) üzenetére


sandró60
addikt

Amit "eddig beetettem" :R

(#11295) Joy001 válasza sandró60 (#11291) üzenetére


Joy001
tag

Ahol ez erősen jelentkezik, ott kénytelen nézni a kedves user.
Azokban az esetekben mikor sok a fekete háttér (pl. 24 c. film), vagy a 4:3 oldalarány miatt két oldalt "fekete" sáv van, ez nagyon zavaró.

(#11296) henesa


henesa
aktív tag

Uraim !
Adott egy c650-es samu a BD25 meg BD50 formátomú full hd fimeketből hogy lehet előhozni a magyar szinkront már ha lehet egyáltalán pupák vagyok nem jövök rá ??? :B

Gamertag: CoverlessAtol72 By xbox one

(#11297) Wendelke válasza BBéci (#11285) üzenetére


Wendelke
senior tag

Hali!

Esetleg egy javaslat a 11266. hsz-ra.

Köszi előre is!

"Aki hülye, haljon meg" Moldova Gy.

(#11298) Wendelke válasza sandró60 (#11284) üzenetére


Wendelke
senior tag

Köszi!

Ránézek erre a típusra.

"Aki hülye, haljon meg" Moldova Gy.

(#11299) gabort válasza henesa (#11296) üzenetére


gabort
csendes tag

Nekem gyanús, hogy a BD25 és BD50 bitrate-je nagyon durva, csodálkoznék, ha le tudná játszani a beépített média lejátszó.

(#11300) henesa válasza gabort (#11299) üzenetére


henesa
aktív tag

Lejátsza csak nem magyarul és nem jövök rá " ha lehet egyáltalán " a nyelv választásra ?

Gamertag: CoverlessAtol72 By xbox one

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.