Hirdetés

2024. május 6., hétfő

Gyorskeresés

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2023-12-13 05:07:59

LOGOUT.hu

[B] Olcsó/akciós holmik Kínából, külföldről. Nem csak eBay-es forrásból. Belföldi kihagyhatatlan akciók, ajánlások a BestBuy topikokhoz tartoznak.

Cél az akciós/olcsó kínai beszerzésű "bármi" megosztása egymás közt, ezzel segítve a többieket tapasztalattal, ajánlásokkal.
Nem cél a bekötési, szerelési, érintésvédelmi, villanyászati szakkör mélyreható tanulmányozása, erre megvan a megfelelő specifikus topik.
[B] Boltok, fizetés, szállítás, nyomkövetés, vámolás, reklamáció témakörökkel kapcsolatban olvasnivaló.
Kérünk mindenkit, hogy a reflinkek (ÁSZF III/11/17) megosztását mellőzzük a topikban (rövid link is reflink ha kinyílik, pl.: http://gearb.es/XXXXX). Saját, hozzászólás írójához köthető reflinkes blog/teszt/fb oldal is törlődni fog. Bónusz visszatérítős oldalak szintén. Ha egy mód van rá, a termékre mutató linkek a .html után ne tartalmazzanak mást (?wid= maradhat, az a raktárat jelenti), főleg nem ezt: ?lkid=
Legyetek kedvesek pénznemet írni a hozzászólásokba, nem mindegy, hogy pl. EUR, HUF vagy USD.

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#104152) qqzs válasza Timyyy (#104147) üzenetére


qqzs
őstag

Van topikja ott irtak a 3s kinai valtozat es nem lehet nemzetkozisiteni
----
Megjott egy UCOLULU szalitos eu raktaras cucc vagy 20kg . benne ket 20-25 dollaros projektor. Masik harom rendelesemre rakerdeztem mindegyik kb 10 teteles cucc. Egyiket szetbontottak es ami volt raktaron azt elkuldtek. Erdemes szólni kerni oket erre mert egy hulye gocomma eu adapter miatt nem kuldtek a 200+$os rendelest meg egy 3 dollaros fenyfuzer miatt.
A masodik rendelesemre irtak hogy 15 iken fogjak feladni mert szinte mindenbol kifogytak
Harmadikat meg kuldtek nagy bocsánat keresek kozepette
Ja es vicces higy a nagy dobozon belul ugy be volt egyenkent csomagolva minden hogy feladhato lenne kulon is szurke zacsi vonalkod stb

Eladó: GTS450

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.