Hirdetés
- Asszociációs játék. :)
- Ingyen kellene, de tegnapra
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Szólánc.
- Öregszem
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
-
LOGOUT.hu
PlayStation 5 összefoglaló
A témához szemernyit sem kapcsolódó hozzászólás és a Spoiler tag használatának elmulasztása figyelmeztetés nélküli törlést vonhat maga után!
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
proly01
őstag
Most tényleg ,ha nekem lemezesen van meg a witcher GOTY akkor csak úgy tudom upgradelni Ps5 re,hogy belemegyek a store ba aztán megkeresem,ott lejebb ,megyek a 3 pontra azon belül kiválasztom az upgrade lehetőséget majd letöltöm és mindezek után eltávolítom a PS4 es változatot belőle?
....Pr:)ly....
-
penge111
addikt
Witcher 3 nextgen, 1.5 óra meditálás: [link]
PSN: Dragonmage1980, http://huncritic.hu/
-
proly01
őstag
válasz tboy93 #126456 üzenetére
Köszönöm! A Lemez nem is baj csak ez nagyon körülményes és macera.Alig találtam meg és azt hittem én rontottam el valamit és egyszerűbben is meg lehet ezt oldani.
Ez nagyon nem jó így,nem értem miért nem kezd ezzel valamit a Sony.Nem beszélve arról,hogy előtte a PS4 es verzióhoz letöltött 25gb frissítést is.Azt hittem az az update...erre tessék.
Sokkal egyszerűbb lenne sz.tem hogy fogom a PS4 es verziónál lemegyek a pontokra ott opciók és upgrade to PS5 version vagy ilyesmi.
Persze,én nem vagyok szoftver mérnök,de ez sz.tem így elég körülményes.[ Szerkesztve ]
-
proly01
őstag
Witcher 3 mentéseimet Hogyan tudom átvinni? Csak regisztrációval?Valaki linkelt itt egy videót de az nekem nem akar sehogyan sem összejönni,hiába van aktív plusszom.
Köszönöm!....Pr:)ly....
-
tretyak
aktív tag
-
proly01
őstag
válasz ozzyxx78 #126470 üzenetére
Ez tök oké köszi. Csak vagy valami beállítás vagy nem tudom mi nem stimmel nálam de nekem nem kínál fel olyan lehetőséget hogy a felhőbe mentett. Konzolra ment és hiába kapcsolom be a szinkronizációt stb... semmi sem történik. Nincs load opció a PS5 os változaton csak új játék.
-
-
Ck.
addikt
válasz fausto #126212 üzenetére
Köszi szépen! És akkor ezt a PS5 vinné a megfelelő PS4 VR-pakkal? Pontosan mi kell hozzá? A kamera, a szemüveg és a botok? Elég sok féle csomagot árulnak, nem akarom, hogy vmi véletlen kimaradjon és csak álljunk a karácsonyfa előtt, mint f@sz a lakodalomba'...
Más:
Barátok jönnek hozzánk vendégségbe egy hétre a két ünnep között, az új Dark Pictures játék már intézve van, azon kívül tudtok még valami jóféle, sztori alapú, nyomozós, ijesztgetős, horror, thriller, akármi stb. valamit, amit együtt lehetne játszani 4 fővel, akár felváltva 2 karral, vagy körbeadogatva a karokat?[ Szerkesztve ]
-
Mephike
őstag
Kipróbáltam a Forspokent. Nem tudom mit szívtak a Sonynál, hogy ezt mindenáron meg kellett venniük ideiglenes exkluzívnak. A harcrendszer még csak-csak elmegy, bár hanyat nem estem tőle, a grafika stíluasa nekem nem jön be. Néha olyan érzésem volt, hogy ha még pár percig néznem kell, kiég az agyam. A mozgás, a dinamikusság az tetszett. A főszereplő iszonyúan unszimpatikus, rég láttam már ennyire irritáló karaktert...
Mindenesetre az biztos, hogy ezt a játékot én ki fogom hagyni megjelenéskor. -
Bad Pritt
félisten
-
Bazsi747
aktív tag
Nekem a legelső alap ps4 es kiadás van meg a Witcher 3 ból,először akkor meg kéne vennem a store ból valami kiadást?És csak utánna tudnám letölteni a Completed et?
-
MODERÁTOR
válasz Bazsi747 #126478 üzenetére
Ezeket tudod behúzni ingyen, majd letölteni:
The Witcher 3: Wild Hunt
The Witcher 3: Wild Hunt - Hearts of Stone
The Witcher 3: Wild Hunt - Blood and Wine
Utóbbi kettő csak akkor ingyenes, ha a PS4-es változatukat már megvásároltad, vagy az Expansion Pass-t.
Ezeken kívül a PS4-es Free DLC-k is elérhetőek, de azokat nem szükség külön behúzni vagy letölteni, hanem játékon belül listázni fogja őket. -
proly01
őstag
Lehet nagy baromságot kérdezek, de nektek is szürke a witcher 3 nal a kep 4 sarka a tv-n? Ahol a minimap van meg a hud
-
Nayrobi
őstag
PS+ Extra
WWE 2K22 | PS4
Far Cry 5 | PS4
Far Cry New Dawn | PS4
Far Cry Primal | PS4
Mortal Shell | PS4, PS5
Judgment | PS4, PS5
Yakuza: Like a Dragon | PS4, PS5
Yakuza 6: The Song of Life | PS4
Middle Earth: Shadow of Mordor | PS4
Middle-Earth: Shadow of War | PS4
The Pedestrian | PS4, PS5
Evil Genius 2 | PS4, PS5
Adventure Time Pirates of the Enchiridion | PS4
Ben 10: Power Trip | PS4, PS5
Gigantosaurus The Game | PS4
Pillars of Eternity II: Deadfire – Ultimate Edition | PS4
Worms W.M.D | PS4
The Escapists 2 | PS4PS+ Premium
Ridge Racer 2 | PSP
Heavenly Sword | PS3
Oddworld: Abe’s Exoddus | PS1
Pinball Heroes | PSP -
fausto
addikt
Ami alap: kell a headset (szemüveg), kamera, a kamerához egy átalakító - ezt a mostani újabb csomagoknál adják hozzá, ha régebbi csomag, akkor pedig ingyen küldi a Sony, de az jó pár hét vagy hónap.
Kell egy irányító, ez lehet DualShock 4 (azt hiszem a DualSense nem jó hozzá) vagy Move. Valamelyik játék az egyik, valamelyik a másikat, valamelyik mindkettőt támogatja. A játék adatlapján meg tudod nézni, hogy mivel megy (ha pl. Resi 7, akkor ahhoz DS4 kell)
Szerintem a régi VR szett már nem ér annyit, amennyiért most vesztegetik, de te tudod.A másik: a csapat többi játéka, pl. az Until Dawn (szerintem a legjobb címük), hivatalos multiplayer nincs benne, de adogathatjátok a controllert. Ami még jó lehet, az a The Quarry, az már PS5-re csinálták, még pofásabb. Multi van benne
-
MikaVejneGI
aktív tag
Sziasztok.
A The Witcher 3 GOTY -hoz van next gen update?
Vagy csak az alap játékhoz van ?[ Szerkesztve ]
Steam ID: MikaVejneGI , PSN ID: MikaVejneGI mindenhol másutt: MikaVejneGI vagy ATis_HUN
-
Bad Pritt
félisten
válasz MikaVejneGI #126490 üzenetére
Mindenhez is van.
Some motherf*ckers are always tryna ice skate uphill.
-
-=Jam=-
őstag
válasz MikaVejneGI #126490 üzenetére
Van.
-
szasanyi
félisten
GoW Ragnarök-ök sikerült vkinek platinázni?
-
Sliderxy
senior tag
válasz F-ECT$ #126489 üzenetére
Ezzel én is így vagyok, pedig vártam, hogy a Valhalla után jön valami hasonló kaliber, ahogy te is jósoltad korábban, de ez sejnos úgy látszik most nem jött be. Mindenesetre van mivel játszanom bőven, mert hosszú a listám a pótlandó címekkel, de totál megértem azokat is akik húzzák erre most a szájukat.
-
Wolfy33
senior tag
válasz HELLAFLUSH #126440 üzenetére
30 méterre van egy Aldi befelé a sarkon a kis utcában az Üllői útról nyílik a Sony szervíz előtt pont. Ott ingyen lehet parkolni, ha bármi apróságot veszel az üzletben.
A csere kb 10 perc. -
Faresz29
aktív tag
Witcher 3 milyen lett?
Érdemes beruházni rá?
Új hozzászólás Aktív témák
-
MODERÁTOR
(rögzített hozzászólás)
Kicsit megosztóak a vélemények a Pro kapcsán. Mérjük fel, ki hogy tervez vele! Eredmény egy hét múlva!
Tervezel-e PlayStation 5 Pro-t vásárolni?
Eddigi válaszok megtekintése
Hirdetés
A topikban tilos hirdetni!
Az OFF topik erre található!
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- WoW avagy World of Warcraft -=MMORPG=-
- Külföldi rendelések: boltok, fizetés, postázás
- Lexus, Toyota topik
- Nyomtató topik
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Gitáros topic
- Házimozi belépő szinten
- Milyen monitort vegyek?
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- További aktív témák...
- XBOX Series/One/S/X/360 konzolok teljes karbantartása, pasztázással Thermal Grizzly 1 órán belül
- Playstation 5 Slim Digital bontatlan 2 év garancia
- XBOX Series S / X HDMI csatlakozó csere, 1 napos határidővel, 3 hónap garanciával, üzletben!!
- XBOX Series X / S HDMI csatlakozó csere, 1 napos határidővel, 3 hónap garanciával, üzletben!!
- XBOX Series S/X/One/S/X/360 konzolok teljes karbantartása, pasztázással Thermal Grizzly 1 órán belül
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest