Hirdetés
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Asszociációs játék. :)
- Ingyen kellene, de tegnapra
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Szólánc.
- Öregszem
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
-
LOGOUT.hu
PlayStation 5 összefoglaló
A témához szemernyit sem kapcsolódó hozzászólás és a Spoiler tag használatának elmulasztása figyelmeztetés nélküli törlést vonhat maga után!
Új hozzászólás Aktív témák
-
vonSux
őstag
A broadcast szférában még mindig nagyon mennek.
-
szaboi6512
őstag
Sziasztok!
Van egy ilyenem. Adaptere nincs, tölthető ez egy olyan töltővel amit a telókhoz adnak?
KösziASUS RT-AX58U "Ez kizárt dolog,mert nem tudom!"
-
Gardaai
senior tag
válasz szaboi6512 #126853 üzenetére
Igen.
Viszont nézd meg mi a bemeneti követelménye. Sokkal nagyobb ne legyen, kisebb se nyilván.
Egyébként miért nem dugod a PS-be
Persze tudom, hogy nagyon "okosak" ezek az eszközök és majd annyit vesz fel amennyi kell neki, de láttam már elolvadt konnektorokat, elosztókat, kábeleket ilyen miatt.↪ PlayStation játékok / PS Plus előfizetés - olcsóbban - akár több ezer forint kedvezménnyel!! https://bit.ly/hardverapro-psn-gift-cards-by-gardaai
-
cross56
senior tag
válasz F-ECT$ #126846 üzenetére
Bementem a Mediaba ma. Volt 5000ft-os ajándékutalványom. Levettem a polcról egyből a pulse 3D-t, de aztán láttam, hogy jópár füles kivan még rakva úgyhogy azért megnéztem őket. Kicsivel drágábban volt egy Asus tuf gaming h3, szintén vezetéknélküli. Azt meg is tudtam fogdosni, fel is tudtam próbálni. Egész minőséginek tűnt, így végül azt vettem. A pulse-ból nem volt kirakva megfogdosható modell, de szerintem ez annál biztosan jobb minőségű.
Így utalvánnyal szerintem megérte ez a füles -
-FLY->
őstag
válasz cross56 #126806 üzenetére
Vettem egy pulse 3d-t a héten, mert volt 26k akcióban. Hangzása okés, stabilan működik, mic, üzemidő elmegy, szvsz nem egy túl kényelmes füles, anyag használat is kicsit heh, de ennyi pénzt megért. Van egy ss arctis nova 7-esem is, ez egy más liga mindenhogy, ha több időm van játszani átdugom pc-ről inkább ps-re az usb egységet, full supportja van ps5-ön is.
-
Wlac
Ármester
Ha valakit érdekel, hogy mennyi időbe telik kinyitni az Uncharted 4 multi összes cosmetic item-jét, mostantól nyugodtan aludhat: kb. 4 év.
KÉP
Szép volt, jó volt, elég volt... várom a TLoU 2 multiját.“A száz év az emberi hülyeség monumentumainak eróziója szempontjából csak egy röpke pillanat.” - mazur
-
KaitouP
nagyúr
Van pedig sok couch (local) co-op game, csak a többsége nem az AAA, hanem az indie cuccok között keresendő - ez pedig egyáltalán ne riasszon el, remek minőségű sok program. Nem kocsikázós, de zenés játék például a Soundfall, érdemes ránézni.
Sonic X Shadow Generations teszt: https://playstationcommunity.hu/sonic-x-shadow-generations-ps5-ps4
-
polonic
félisten
Ismét a játék órák nem frissülésével kapcsolatban írok.
A másik konzolra bejelentkezett profilon sem frissülnek a játszott órák. Most akko a konzol miatt lehet ez? Nem tudom, ezért megéri-e visszaállítást csinálni.Másnál tényleg nincs ez a probléma? Csak kettőnket érint innen?
Mintha a wrap-up óta csinálná. Persze lehet, csak véletlen egybeesés. -
Wlac
Ármester
válasz hombre[EU] #126864 üzenetére
Én is valami ilyesmiben reménykedem.
“A száz év az emberi hülyeség monumentumainak eróziója szempontjából csak egy röpke pillanat.” - mazur
-
cross56
senior tag
-
marinea2
addikt
Azt hittem nekem sosem lesz, de meglett az elso platinam Ragnarok beszippantott szepen.
Egyebkent nekem a vegere teljesen atkellett varialljam a szettem. Kb majdnem mindent az erore toltam igy lett 595-os. FEL, ÉLE, SZE, RÚN szinte alig szamitottak. Vagy csak lehet nekem nem fekudtek. Na mindegy, nagyon jo elmeny volt, megerte az arat"Régen" én voltam a rózsaszín maci - MVP Freak - Victory Royale - maFIA
-
polonic
félisten
válasz Bencus88 #126866 üzenetére
Köszönöm az ötletet.
Abból, hogy zavar az, ha ezelőtt ez normálisan működött és ez alapján láttam, mivel mennyit játszottam, most meg már nem, az jön le neked, nem arra használom a konzolt, amire való?Ma is ment vagy 8 órát, 5 óra last of us 2, 3 óra gt7.
Csak szerettem volna ezt látni a statisztikában, ahogy korábban is.
-
-
Farkassacred
őstag
válasz Ctrl+Alt~Del #126840 üzenetére
Szerintem meg teljesen korrekt az a jutalom rendszer a játékban ami van.
Végre nem egy olyan játék, ahol mindent is meg tudsz venni már a elején. A witcherek szegények bizony.[ Szerkesztve ]
I'll meet you again through the eyes of our son.
-
Gardaai
senior tag
válasz szaboi6512 #126858 üzenetére
Az érdekes.
Kettő ilyen cuccom is van, mindkettő tölt használat közben is.
Egyik előre másik hátra van bedugva. Bár annyira nem teszteltem, sokszor van készenlétiben, de tegnap tuti, hogy töltött ami hátra van bedugva. Ami előre van dugva, azzal még nem kerültem ilyen helyzetbe, hogy játék közben tettem fel rá kontrollert és utána meg is néztem töltött-e.↪ PlayStation játékok / PS Plus előfizetés - olcsóbban - akár több ezer forint kedvezménnyel!! https://bit.ly/hardverapro-psn-gift-cards-by-gardaai
-
zozika84
őstag
válasz Ctrl+Alt~Del #126840 üzenetére
Teljesen jól visszaadja, hogy milyen a Witcher sorsa.
Mennyire nem becsülik a munkáját, és hogy ennek anyagilag is megvan az "eredménye"PSN:d3xter19841205 ; Xbox GT: D3xter1098405
-
Woodslave
félisten
válasz zozika84 #126878 üzenetére
nem akarok a topicjába írni, de felmerült bennem, hogy az normális hogy majdnem mindenkiné 4-5 szinttel vagyok lejjebb? Mármint nem kóbor kutyák, de ilyen útszéli bandita 9-es én meg 3-as. Hozza a sztori ahogy kell vagy kellene húzni a karit valahogy
"akkor ne rezisztencia edzést csinálj hanem rendes odabaxósat :) "Bá
-
FireShadow
senior tag
Van valami "divat" itt hogy másik régióval regisztrálni ami nem magyar, lehet-e ügyeskedni? Azt néztem hogy az árak eltérőek de lehet csak azért mert nem valós idejű árfolyammal kalkulálják újra a forint árakat (most olcsóbbnak tűnik a mi régiónk mint az amerikai), és az akciók is kb szinkronban lehetnek az árösszehasonlító oldalak alapján. Viszont pl az osztrák store-hoz látok leértékelt feltöltőkártyákat a magyarhoz nem igazán. Forintom nem nagyon van így gondolkodtam mindegy a régió, azt választanám amivel hosszú távon a legjobban járok (gondolom angolra lehet állítani a felületet attól még minden esetben). Az nem baj ha nincs ottani országból származó bankkártyám, el feltöltőkártyázom én azt ha úgy van.
Keeping secrets away from everyone Staring out into another world .. Ocean city girl
-
MODERÁTOR
válasz FireShadow #126882 üzenetére
Szerintem most nem érdemes ügyeskedni, olcsóbb feltöltőt meg lehet venni hardveraprón is.
Amit tudni kell, hogy a magyar felirat az régiófüggő, és ha gond van, akkor az adott ország support-jához lehet csak fordulni, ergo beszélned kell a nyelvet. -
Frod
addikt
válasz Woodslave #126879 üzenetére
Emlékeim szerint az első 10 szintig elég húzós a játék, de utána szó nélkül tettem át Death March nehézségbe (ahogy azt most is ajánlja a Polygon), előtte pontosan ilyen gondjaim voltak, mint amiket te is írsz. Később gyerekjáték az egész, lásd a Quen képesség variációi.
Do you see the white shadow?
-
Woodslave
félisten
nem az első nekifutásom de korábban kb az első faluból se jutottam ki, arra gondoltam most próbálom inkább a sztorit tolni hátha jobban elkap és - bár azt olvastam azért az átlag open worldhöz képest jobbak a mellékküldik - nem ragadok le minden kérdőjelnél, hátha így jobban beszív majd.
Egyelőre nem lehetelen a játék félreértés ne essék csak furcsa volt hogy 9-es banditák vannak amikor csak 3-as vagyok hátha benéztem valamit. Mondjuk minden ilyen játékban vicces hogy a félelmetes Witchert leveri egy útszéli bandita (bár amikor 5-en vannak még elképzelhető is) Gondolom ezért nincs Supermanes játék
[ Szerkesztve ]
-
_drk
addikt
Returnal :
Fantasztikus játék! Egy igazi nextgen élményt nyújtó új szerzemény a Sony-tól.
A látvány világ az effektek miatt már megéri legalább elindítani a játékot. A hangok és ahogy kezeli a joy-t a játék valami elképesztő.
Mellé ez az art design és hangulat ami az egész végigjátszás alatt végig ott van olyan feelinget áraszt, hogy hiába halunk már állandóan, újra és újra neki vágunk.
A sztorinak még most olvasok utána, mert persze semmi nem egy egyértelmű benne, de hitetetlen sztorit raktak itt össze, annyit előljáróban, hogy: Görög mithológia, Lovecraft, Pszihológia.Én nem szeretem a nagy lövöldözéseket a joyyal, itt mindig minden kézre állt (Kb Titanfall 2 körüli minőség) Egyszerűen jó benne lövöldözni! Érdemes rá áldozni pár órát, mert lehet elsőre nem kattan be a játék menet, de ha egyszer bekattan, onnantól nincs megállás. Több féle fegyver van, próbálgatni kell melyik jön be az embernek.
Nehézség:
Hát nem könnyű. De főleg a randomitás miatt. Egyedül ebbe nyúlnék bele és elbeszélgetnék a fejlesztőkkel, hogy valami fegyver/artifact/consubles választást betehettek volna.ha nem is a játék elején de a második szakaszakra Enélkül 4. Biodom olyannyira nehéz ha nem jön normális cucc, hogy hiába 15-ös szintűek vagyunk, egy kis pisztollyal nagyon sokszor már az első ajtó után meghaltam.
De sokszor hiába veszünk fel 1-2 dolgot, a pálya végére érve nincs hp, artifactok vannak de gyengék, a fegyver se az igazi, akkor szinte kötelező meghalni és újra kezdeni, mert felesleges tovább kínlódni.
Itt éreztem egy kis igazságtalanságot, hogy a játék direkt szivat.
(Utolsó Boss-nál egy malfunckió egy random artifactot hatástalanított, hát persze, hogy a feltámasztást a másik 8 helyett.)1-2 Tipp:
A nehézség ne riasszon el senkit, lehet néha nagyon gyengék vagyunk de párszor meg annyira felerősödünk, hogy nincs ellenfelünk és csak a saját hülyeségünk miatt halunk meg.
A maximum Hp-t mindig fejleszteni kell!
Weapon treat-ek a legfontosabbak, mindet oldjuk ki és válasszunk a stílusunkhoz megfelelőt.
Játék elejére a gépfegyvert, a végére a Hollowseekert javaslom. Sajna a kis pisztoly és a Shotgun a többihez mérten gyenge.
Az útközben kapott életerőket osszuk be, inkább később menjünk vissza érte ha kevés a hp.
A minor-okat érdemes meghagyni maximum hp növelésre.
Either-t csak akkor költsünk ha jók a cuccaink.
A Signal-okért is inkább később menjünk vissza, vagy fel se vegyük mert az onnan megidézett szörnyek a legkeményebbek.
Ládákat és szobákat is be kell osztani. Ha nincs elég "pénzünk" vagy éppen pont megfelelő fegyver van nálunk, felesleges kinyitogatni őket. Gyűjtsünk szintet és később jobban járunk.
Én minden malfunckiót kerültem! De még a parazitákat is a végére(az elején a malfunkció erősítésket felvettem, ). Itt is sokkal nagyobb balance kellett volna, mert túl nagy a negatívum a pozitív effekthez képest.mert ott még el lehet őket kerülni, a végére nem Nem mehetek el az árazás mellett.
Jelenleg is teljes áron, de akcióval ilyen 15 ezrekért volt. Inkább fizessen elő az ember PS+ extrára és akkor sok mindennel együtt kilehet próbálni. Nekem ez nem egy teljes áras játék hiába nagyon élveztem, de korlátozott a játszhatósága. Ehhez tényleg frissnek és üdének kell lennie mert végig megy a dara és koncentrálni kell. -
zsotesz81
senior tag
A gunplay tényleg nagyon jó benne, viszont én most eléggé megakadtam,
, szóval picit elment a kedvem tőle, már jó pár hete nem játszottam vele, meg most ha játszok akkor a gow ragnarok pörögact2 2. biodom mikor 3 kulcsot kell megszerezni, na az egyszerűen nem megy, egyet sem tudok megszerezni, nemhogy 3-at -
Mizol29
senior tag
Days Gone után elkezdtem most a Spiderman-t, KV-ban le volt akciózva A Miles Morales Ultimate edition, és egész pofásan néz ki. Ugye az első részt kezdtem el teljesítmény RT módban nagyon szép. A harc kicsit nehézkes, annyira még nem állt rá a kezem, de majd belejövök
-
_drk
addikt
Hétvége elején már engem is felidegesített sokszor. Akkora már a 4. Biodomban már rengetegszer meghaltam ,néha már az első szobában rám rakott vagy 20 ellenfelet. Volt úgy, hogy az első 4-5 szobában nem adott új fegyvert és a sima kispisztollyal kellett volna mini Bossokat ölni és inkább kiléptem.
Teljesen random a játék ebből a szempontból ami elég igazságtalan, mert még jó cucokkal is nagyon könnyen el lehet vérezni.
Így a végére még pár dologra rájöttem, például hogy lehet Either-rel malfunckiót javítani, csak még azt nem tudom hogy
-
RangerFox
Topikgazda
Én is ezt tartom a játék legnagyobb hibájának. Hiába haltam meg sokszor, nem azt éreztem, hogy minden halállal egyre többet tudok és egyre jobb vagyok a játékban, és ezért sikerült a végére jutnom, hanem egyszerűen a ~40. próbálkozásra olyan dolgokat dobott a gép, amikkel végig tudtam játszani.
-
Gaben360
senior tag
Én megvettem még a nyáron, de azóta is a polcon pihen, nem volt rá időm, hogy nekiálljak, de majd valamikor sor kerül rá.De ha ennyire szopatós, akkor lehet adom is tovább, nincs nekem ennyi türelmem egy játékhoz.
Most fejeztem be a Kena-t, hát az nagyon bejött, igaz még van tennivaló, de platina biztos nem lesz meg.Van még valami efféle produktum PS-re?Az éj sötét,és tele iszonyattal! "Néha szívesen lennék egy régi gyárépület ablaka....csak állnék ott beb@szv@"
-
-
Woodslave
félisten
válasz RangerFox #126895 üzenetére
nekem már a fő bosshoz nem volt idegzetem. Illetve ahhoz a pályához se már. Közben meg láttam streamert akinek meg elsőre lett meg mert olyan cuccokkal ment oda. Amúgy nagyon jó a játék dobott anno az élményen hogy első igazán next gen volt amit próbáltam (azóta sincs sokkal több mondjuk )
-
Bad Pritt
félisten
válasz RangerFox #126895 üzenetére
Számomra azért is volt feltűnő, mert az ehhez képest filléres Dead Cells vagy Curse of the Dead Gods játékokkal játszottam nem sokkal előtte és azok sokkal jobban oldották meg a roguelike játékmenetet. Most a PC-s porttal talán teszek majd vele Decken még egy próbát, mert amúgy nagyon jó játék szerintem is.
Some motherf*ckers are always tryna ice skate uphill.
Új hozzászólás Aktív témák
-
MODERÁTOR
(rögzített hozzászólás)
Kicsit megosztóak a vélemények a Pro kapcsán. Mérjük fel, ki hogy tervez vele! Eredmény egy hét múlva!
Tervezel-e PlayStation 5 Pro-t vásárolni?
Eddigi válaszok megtekintése
Hirdetés
A topikban tilos hirdetni!
Az OFF topik erre található!
- Mazda topik
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Milyen videókártyát?
- Xbox tulajok OFF topicja
- Honor Magic V2 fél év után
- Parfüm topik
- Külföldi rendelések: boltok, fizetés, postázás
- alza vélemények - tapasztalatok
- Sweet.tv - internetes TV
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- További aktív témák...
- Nintendo Switch Lite (64 gb)+ Essentials Kit + 2 játék
- Playstation 5 Slim Digital bontatlan 2 év garancia
- XBOX Series X / S HDMI csatlakozó csere, 1 napos határidővel, 3 hónap garanciával, üzletben!!
- Eladó Nintendo Switch OLED Dual Boot játékkonzol
- XBOX SERIES S KONZOL 512GB-os Játékkonzol - Azonnali termékcsere garanciával
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest