Hirdetés
- Asszociációs játék. :)
- Ingyen kellene, de tegnapra
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Szólánc.
- Öregszem
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
-
LOGOUT.hu
PlayStation 5 összefoglaló
A témához szemernyit sem kapcsolódó hozzászólás és a Spoiler tag használatának elmulasztása figyelmeztetés nélküli törlést vonhat maga után!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Sirandrish
legenda
Ez WTF?
Sose voltam egy nagy Trophy Hunter, de azért nah
Amúgy amíg nem frissítettem addig mutatta, csak gondoltam ha már van PS5, csak megnézem...hát van mitEvery game has a story...Only one is a legend...The legend is back! This year...the Legend is reborn! The Legend of Zelda! --- A Zelda azért létezik, mert néhány évente meg kell csinálni a világ legjobb játékát....
-
Zsinder
aktív tag
válasz Sirandrish #126404 üzenetére
Privátra van állítva a profilod a Sonynál ezért nem láthatja akárki a trófeákat.
-
d@vee
őstag
Meglett olyan hajnal 1-kor Addig farmoltam a healt az elején, majd a bányavárosban megtalált a Dragon Longsword-öt feltornáztam ötösre.
Aztán elment fél óra arra, hogy Dorian king-et végigfejelgessem a lépcsőház leesős részéhez a katapultok után Köszi youtube.
Azzal az armor szettel már alig volt tűzsebzésem. Ja meg rájöttem, ha kihajigálok minden nehezet a slotokból, akkor sokkal gyorsabban dodge-olok
Így már sokkal könnyebb volt, igazából már magában a gyors dodge-olás miatt meglett volna, szinte eltalalninsem tudott az a rohadt dög.[ Szerkesztve ]
Ja
-
dunc
nagyúr
Hi, W3 mikortól tölthető? Nekem megvan a PS4 es verzió arra rámegy az UPDATE?
-
Sirandrish
legenda
válasz Zsinder #126405 üzenetére
Ez lenne a megoldás?
ON PS5
On the PlayStation 5, you can unhide a blank profile or individually manage all of your PS4 & PS5 games:
Go to Settings by selecting the gear icon at the top-right of the PS5's main menu.Select Users and Accounts.Go down to the Privacy section on the sidebar and then choose View and Customize Your Privacy Settings.Scroll down to "Who can see your gaming history" and make sure Anyone is selected for that option.Below that is an option which says "Hide your games from other players", select that option and make sure none of the games from the list are switched on. Note that you can only hide or unhide PS4 and PS5 games in this menu.Now you'll need to earn at least 1 new trophy in any game to see your changes show on this website (PSNProfiles), it can be any trophy on any console.After you've earned a new trophy, then update your profile here on this website by entering your name on the homepage and everything should be fixed!
Akkor majd megcsinálom. Eddig nem volt ilyen, vagy eddig nem volt privát
KösziEvery game has a story...Only one is a legend...The legend is back! This year...the Legend is reborn! The Legend of Zelda! --- A Zelda azért létezik, mert néhány évente meg kell csinálni a világ legjobb játékát....
-
MODERÁTOR
válasz bexinho23 #126400 üzenetére
A Blood and Wine és Hearts of Stone DLC-ket még húzd be hozzá, a többihez nem találtam PS5-ös változatot.
-
vm93hun
aktív tag
Hülye kérdés:
Van olyan jel, amit a PS5 kiad magából HDMI-n keresztül és ártalmas lehet egyes HDMI Switchek-nek?
A problémám a következő: 4 konzol van az asztalomon (Xbox 360E, PS3 FAT, Xbox SeriesX, PS5), amely egy Gembird DSW-HDMI-53 5 portos HDMI switchel van összekötve egy 21.5"-os monitorra (szintén HDMI kábelen keresztül). Amikor összeraktam a setup-ot akkor eleinte minden ment a legnagyobb rendben. Egyszercsak a PS5 nem adott képet a switch azon inputjában, amibe épp be volt dugva (ha direktbe kötöm a monitorral akkor jó, tehát hál'istennek nem a konzollal van a baj). Áttettem egy másik inputba, akkor működött megint egy darabig, utána már megint nem adott képet. A régebbi konzolok működnek azon inputokban, ahol a PS5 nem ment.
Most ott tartok, hogy egyedül csak az Input5 portban hajlandó működni a PS5.
Én simán elhiszem, hogy ez a Switch egy kapal szar. Egyszer már kicseréltem garanciában, mert volt, hogy teljesen meghülyült. Volt, hogy egy ellentétes Input led-je világított, mint amelyik készüléket bekapcsoltam; volt, hogy villogott annak az inputnak a LED-je, amelyikről épp játszani akartam (tehát nem világított folyamatosan, ahogy egészséges üzemállapot esetén kellene); de volt már olyan is, hogy az összes visszajelző LED világított egyszerre.Most a cseredarabnál is találkoztam azzal, hogy ha a PS5-öt kapcsolom be, akkor annak az inputnak a LED-je világít, amelybe a SeriesX van kötve.
Esetleg, ha mégis a Switch volna a rossz, akkor tudtok valami normális készüléket javasolni ugyanerre a célra?
Nekem életem van, nem fészbúkom, ezért a telefonom is 6 napig bírja egy töltéssel.
-
nagyúr
válasz Geresics #126403 üzenetére
hardveraprón hirtelen találtam egyet 5.000-ért, egyet 2.500-ért angol felirattal (ami nem feltétlen baj sztem ps5-re frissítés esetén), illetve 3.000Ft-ért itt
marketplace-n is vannak
bár tény és való, hogy a nextgen patch elkezdte felnyomni a használt piaci árát
[ Szerkesztve ]
-
Sanyi.mTs
addikt
PS app-ban meg tudom valahol nézni a letöltési listámat? mármint, hogy mik az aktuálisan beállított letöltések.
-
F-ECT$
titán
Aki eddig tudott várni a Witcher 3-mal, és meg sincs neki, az szerintem várjon még. Lesz ez még 3000 Ft a store-ban is.
Dive ever, work never.
-
Sanyi.mTs
addikt
Witcher 3 CC (PS5) egy külön játék és törölhetem a régi PS4-es változatot vagy ez csak egy patch és ne töröljem a PS4-es változatot?
+Kendek
Köszi, megtaláltam.[ Szerkesztve ]
-
ozzyxx78
csendes tag
Witcher ps4 mentés használata a nextgen ps5 verzioban.
Egyszerű
[link] -
Szabi®
addikt
Bennem a 90-es évek végi Playstation 1-es Tony Hawk láz után érett a dolog 15 évig . . . Aztán elkezdtem Törés nem volt, csak repedés, és a gyerekeknek sok nevetéssel teli órát tudtam okozni a már-már komikus kezdeti fázissal.
#126346 Mephike Az első megvett deszkám (Globe) 8 évig pihent a falra akasztva, míg eldöntöttem, hogy tényleg neki akarok fogni, az első 2-3 hónap volt csak cinkes, ezután már akarja csinálgatni az ember, mindegy mi történt. Jó társaság az kell, az visz tovább.
[ Szerkesztve ]
-
polonic
félisten
Mondjuk gondolkodom, hogyan lehetne folytatni a last of us 2 után a sztorit.
De egyelőre még nem állt össze bennem semmi. De nyilván nem is nekem kell és meg fogják oldani.
Nektek elképzelés? -
MODERÁTOR
Nekem a sima Witcher 3 van meg, plusz hozzá az Expansion Pass. A PS4-es változathoz van pár Free DLC, úgy mint Armor Set, Alternative Look, Card Set, New Game+, és persze új küldetések is. Egy csomó jóság, viszont ezeknél nincs PS5-ös változat. A Complete Edition-nél írja, hogy comes with all additional content, de a simánál csak annyit, hogy new features and items.
Azért szomorú leszek, ha a Complete Edition az több mindent tartalmaz mint a sima plusz a két fizetős sztori DLC. -
Mike
veterán
-
Sliderxy
senior tag
Death Stranding-et szeretném pótolni hamarosan, ez a howlongtobeat oldal viszont kissé összezavart a verziókkal kapcsolatban. Hogy van ez, hogy a Director's Cut-ra 4 és fél órával kevesebb játékidőt ír holott a különbségre rákeresve meg azt olvasom, hogy : "The story is very much identical in the Director's Cut, but with a couple of extra minor cutscenes and an extra mission." Ezek alapján pont, hogy DC-nek kellene hosszabbnak lennie nem?
-
HELLAFLUSH
őstag
Holnap megyek pestre és pont útban lesz a Triwarden.
Driftelős Duelsenset akarom cseréltetni, kb mennyi idő?(parkolás miatt kérdezem)
Bevizsgálják meg szétszedik amikor beviszem vagy csak ránéznek a driftelésre és már adják is az újat?
Idáig postán küldtem nekik, személyesen még nem voltam bent. -
Bad Pritt
félisten
válasz Sliderxy #126438 üzenetére
Elméletem, hogy mivel a DC jóval később jelent meg és sok olyan játékos is kipörgette, akik az eredetit is, ezért hatékonyabban játszották már a DC-t és könnyebben végigpörgették, illetve a töltésidő is markánsan kevesebb, bár ez nem tudom, mennyi különbséget jelenthet.
Ha rákattintasz, akkor pl. az látszik a sima Death Strandingnél, hogy a PS4 és PS5 játékosok között is van 2 óra különbség, pedig totálisan ugyanaz a játék.Some motherf*ckers are always tryna ice skate uphill.
-
RangerFox
Topikgazda
válasz HELLAFLUSH #126440 üzenetére
Ránéznek és adják az újat, feltéve ha van raktáron olyan színben cserekontroller.
-
Új hozzászólás Aktív témák
-
MODERÁTOR
(rögzített hozzászólás)
Kicsit megosztóak a vélemények a Pro kapcsán. Mérjük fel, ki hogy tervez vele! Eredmény egy hét múlva!
Tervezel-e PlayStation 5 Pro-t vásárolni?
Eddigi válaszok megtekintése
Hirdetés
A topikban tilos hirdetni!
Az OFF topik erre található!
- Külföldi rendelések: boltok, fizetés, postázás
- Lexus, Toyota topik
- Nyomtató topik
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Gitáros topic
- WoW avagy World of Warcraft -=MMORPG=-
- Házimozi belépő szinten
- Milyen monitort vegyek?
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- OTP Bank topic
- További aktív témák...
- Playstation 5 // firmware 5.00 // Umtx jailbreak // CFI-1116A // 3x volt be kapcsolva.
- XBOX Series S/X/One/S/X/360 konzolok teljes karbantartása, pasztázással Thermal Grizzly 1 órán belül
- XBOX Series X / S HDMI csatlakozó csere, 1 napos határidővel, 3 hónap garanciával, üzletben!!
- XBOX SERIES S KONZOL 512GB-os Játékkonzol - Azonnali termékcsere garanciával
- Eladó Nintendo Switch OLED Dual Boot játékkonzol
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest