Hirdetés
- MultiCooker avagy az elektromos kukta. Ötletek, tippek, tanácsok, receptek.
- Bambanő háza tája
- Fűzzük össze a szavakat :)
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- 🖥️⛅
- Szólánc.
- Asszociációs játék. :)
- Évente csak egyszer látod! 11 11 11 11 11
- Szárítógép szösszenet (hogy Te ne járj pórul)
- Mindent a StreamSharkról!
-
LOGOUT.hu
PlayStation 5 összefoglaló
A témához szemernyit sem kapcsolódó hozzászólás és a Spoiler tag használatának elmulasztása figyelmeztetés nélküli törlést vonhat maga után!
Új hozzászólás Aktív témák
-
tretyak
aktív tag
Pár napja volt szó a Steelseries Arctis 7p-ről, egy komment: a 7x kicsit jobb deal, ugyanazt tudja, mint a 7p,csak ez megy Xbox-al is. Ugyanannyiba kerül, nekem a design is kicsit jobban tetszik, egyedül az USB-C dongle nagyobb egy kicsit.
-
tretyak
aktív tag
válasz Jackie_Chan #62147 üzenetére
A CEC port kell neked, az ARC a hangra van.
Szerk.: összekevertem a portokat, elvileg mindegyiken tudnia kellene a CEC-et, ARC van csak az egyiken (xe9005 nálam, itt a hármas HDMI). Bravia sync bekacsolva a TVn?
[ Szerkesztve ]
-
tretyak
aktív tag
válasz Jackie_Chan #62163 üzenetére
HDMI Device link gondolom bekacsolva a PS-en, igaz? Egy generáció a TVnk és az enyémen hibátlan, még a tv távirányítójával is tudom használni a PSt.
-
tretyak
aktív tag
válasz Jackie_Chan #62172 üzenetére
Fura, közben megnéztem, nálam is az ARC porton van a PS5.
A TVn 8.0s android, Bravia synchnél mindhárom opció bekacsolva, a listán meg ott is van a PS. -
tretyak
aktív tag
Nem olyan vészesek ezek - én nem tartom magam egy túl hardcore gamernek, de ezek valamiért bejönnek. Párat már végigjátszottam (Dead Cells, Hades), ezeknél mindig volt annyi fejlődés vagy sztori elem, hogy nem lettek unalmasak. Ahogy néztem itt is azért van átvihető plusz a runok között, szóval egyre könnyebb lesz az eleje, aztán meg már csak rajtad múlik.
Ez szerintem az a stílus, ahol ha leírják, hogy miről szól, akkor az első reakció a nahagyjámá, aztán ha elkap, akkor nem enged. Meg amúgy is,régen ez volt a standard - fix élet, elfogyott, kellemetlen, lehet újra próbálkozni[ Szerkesztve ]
-
tretyak
aktív tag
válasz BusinessGuy #64596 üzenetére
Ez account árulásnak tűnik, nagyon nem javaslott.
-
tretyak
aktív tag
Nézd meg ki írta, aki régen olvasott nyomtatott újságokat, annak ismerős lehet ez a nick.
Tegnap nézegettem metan a user értékeléseket, a negatívak valahogy így néztek ki:
-1/3: mi ez nincs checkpoint, hülyék ezek - ez a nc kategória, ez ilyen
-2/3: lefagyások/bugok és a mentés hiánya miatt panaszkodik (mentés=ment, bezárod, tudsz mással is játszani, később folytathatod a runt): mindkettő jogos szerintem, ebbe a stílusba ez nem fér bele. Ilyen hosszú runoknál ne fagyjon már szét, bár ez a javítható kategória. A mentés hiányának viszont szerintem valami technikai oka van és a rest módon kívül nem lesz erre megoldás, ami viszont problémás. -
tretyak
aktív tag
válasz nitro16 #79023 üzenetére
Pár meccset játszottam, egyelőre nem lesz előrendelés - tetszik az új mód, csak 3-ból kétszer kilépett mellőlem a csapattársam, úgy meg kicsit nehezített pálya, pláne hogy egyedül se vagyok túl jó.
CW után a látvány nem az igazi, de szerintem ez prevgen lesz - nem néztem utána, javítsatok, ha nincs igazam. Gunplay tetszik, armor plate nélkül kicsit alacsony a TTK. -
-
tretyak
aktív tag
Ezt használom a PShez, kapsz hozzá egy USBs transmittert, bedugod a gépbe és működik, nem kell semmit állítgatni.
BT inkább zenét hallgatni jó, filmet próbáltam vele nézni, de ott már érezhető volt, hogy kicsit késik a hang.
Elvileg megy jack porton keresztül is, de minek ha van vezeték nélküli megoldás. -
tretyak
aktív tag
válasz kovsol #86137 üzenetére
Mentés/rougelike témához általában: a Returnal megoldását én se értem, pláne így, hogy a sleep mód azért nem 100%os. Több felhasználó, áramszünet, más játék, stb.: mindegyik egy normális indok egy normális mentési rendszer mellett.
A mai napig játszok a Hadesel PCn, ott van mentés run közben, mégse jutott eszembe ezzel "csalni". Meghaltam, ezvan, kezdjük újra más builddel - erről szól amúgy is ez a műfaj. Ha meg valaki megteszi, egészségére, én nem szórakoztam rosszabbul azért, mert valaki a világ másik felén mentés exploittal jutott ki.[ Szerkesztve ]
-
tretyak
aktív tag
-
-
tretyak
aktív tag
-
-
tretyak
aktív tag
válasz ron233 #96828 üzenetére
A második felével egyetértek, a Sonynak (illetve az egész iparnak) nagyon kéne egy jó fps, a Titanfall 2 óta nem igazán volt igazán jó cím a műfajban. Van egy önismétlő, megújulni nem képes COD, egy bughalom Battlefield meg egy halom battle royal.
Szerk.: Destiny kimaradt, nekem sajnos squad nélkül, nagyon későn csatlakozva nem jött be.
Ugyanezt gondolom az autós játékokról: egy szem GTje van a Sonynak, ami azért eléggé rétegjáték.
A first party címek nagyon rendben voltak az utóbbi időben, de az összes third person akciójáték volt, vagy egy kis tűlélő elemmel, vagy ow résszel, stb. Ez így kezd egy kicsit egysíkú lenni, a Microsoft meg gyűjti közben a stúdiókat millió műfajjal.[ Szerkesztve ]
-
Új hozzászólás Aktív témák
-
MODERÁTOR
(rögzített hozzászólás)
Kicsit megosztóak a vélemények a Pro kapcsán. Mérjük fel, ki hogy tervez vele! Eredmény egy hét múlva!
Tervezel-e PlayStation 5 Pro-t vásárolni?
Eddigi válaszok megtekintése
Hirdetés
A topikban tilos hirdetni!
Az OFF topik erre található!
- NASCAR
- MultiCooker avagy az elektromos kukta. Ötletek, tippek, tanácsok, receptek.
- Samsung Galaxy Z Fold4 - egyre megy, honnan nézed
- Windows 11
- Milyen légkondit a lakásba?
- Politika
- Milyen routert?
- Lenovo Legion és IdeaPad Y széria
- S.T.A.L.K.E.R. 2 Heart of Chornobyl - Mozgásban a PC-s kiadás
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- További aktív témák...
- XBOX Series, ONE, S, X, XBOX360, PS4, PS5 konzolok és kontrollereik javítása garanciával üzletben!
- XBOX Series X / S HDMI csatlakozó csere, 1 napos határidővel, 3 hónap garanciával, üzletben!!
- XBOX Series S / X HDMI csatlakozó csere, 1 napos határidővel, 3 hónap garanciával, üzletben!!
- XBOX ONE S/X HDMI IC csere aznapi elkészüléssel, 3 hó garanciával, üzletben!
- PlayStation 5 / PlayStation 4 Fat/Slim/Pro HDMI IC / csatlakozó szerviz, garanciával, üzletből!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest