Hirdetés
-
LOGOUT.hu
Ha kérdezel, akkor kérdezz úgy, hogy segíthessünk: írd le a gyártót, típust, évjáratot és motorkódot/ teljesítményt!
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz MunezXBK #76701 üzenetére
Át lett másolva. Semmi. Már az esshárom se ment
Nincs különben okom a sim kártyán tartani semmit, mert a gúgli szolgáltatásait használom több eszközön is , és jobb a felhőben tartani pláne a kártyán lévők láthatatlansága miatt is.Külföldi fórumon a towelroot-tal is van ugrott knox.
[ Szerkesztve ]
Ne csak nézelődj - vedd meg végre a kocsinkat! ;)
-
ßrainiac
addikt
Porky vegyen OnePlus One-t!
Szavazzunk
(Nekem ez van, volt Note2, Nexusok, meg minden szar - vagy 20+ fele Android - es tok franko a cucc. 108-113k mindennel egyutt)
Mas: Velemeny?
Nem olyan fos, bar az 5 agu nem tetszik, de ezt el tudnam viselni es nem draga
[ Szerkesztve ]
-
Rendben. Kérlek felejtsétek el hogy kérdeztem
Ne csak nézelődj - vedd meg végre a kocsinkat! ;)
-
Ace owner
addikt
Hugosilva megint letett valamit az asztalra.
Galaxy Fold 4
-
Morris
veterán
Valakinek nincs elfekvőben véletlenül egy garnitúra 15"-os (5x112) acélfelnije?
Be kéne szereznem egy téli kerék garnitúrát, de értelmes áron sehol nem találok. -
-
-
Morris
veterán
válasz !Overdose! #76728 üzenetére
de
-
Ace owner
addikt
-
-
Ck.
addikt
Gyerekek, még mindig folyik az olaj, a nívó viszont maxon van. Ma viszont egy lejtős hirtelen kanyarnál besípolt a computer és alacsony fékolajszintet jelzett egy pillanatra. Lehet hogy megvan a bűnös és nem is a motorolaj ereget ismét?
Mas:
Elnézést Skoda tulajok, de ma le "gagyiSkodázták" a gépsárkányt és közölték ha Audit akárnának, akkor vennének egy ugyanolyan évjáratú Skodát, letépnék az emblémát és ráraknák a 4 karikát. Belülről szinte ugyanaz, mind a designban, mind az anyaghasznalatban. Csak a külső más. Sajnos ebben igazat kell adnom, ültem a minap egy Superb - ben és egy új Passat ban, teljesen olyanok belülről mint az új Audik. Nagyon össze mosódtak a határok.
Ja és azt is megkaptam, hogy "gagyi elsőkerekes, az autó gyártás szégyene".
By 2 BMW-s kolléga.[ Szerkesztve ]
-
-
Xmodule
őstag
Sziasztok.
Van most egy passat ami nagyon tetszik. Ma megyek megnezem. Tudnátok esetleg olyan típus dolgokat mondani amire érdemes ida figyelni?2003as passat 1.8T automata 200ezer km el full bőr. 930ezer Ft. Vezermuszij vizpumpa stb váltó olaj volt nem rég cserélve.
Vagy ennyi km el inkább ne menjek bele automataba? Fogyasztás hogy alakulhat mondjuk 80/20 autóút (90-100km/h) / város. Néha város kicsit több de nem jellemző. 8L alatt marad? Anno 1.8T octavia RS el 6-7L között jártam. Mostani E46 320i 2003as 2.2es motorral de manual és 8L alatt kicsivel kijön. Minden fele képen automatát szeretnék.
Köszi.
Azért jó mazochistának lenni, mert ha rossz, akkor jó. De ha meg jó, akkor rossz, tehát jó.
-
Dr.Zoo
őstag
válasz Xmodule #76736 üzenetére
2003as passat 1.8T automata 200ezer km el full bőr. 930ezer Ft. Vezermuszij vizpumpa stb váltó olaj volt nem rég cserélve.
120E ként kell cserélni, ha jól emlékszem....
Ha abban 200e van, akkor én vagyok Jézus."decretum... Ugros eliminandos esse / rendeljük, hogy a magyarok kiírtassanak."
-
kk831228
addikt
válasz MunezXBK #76737 üzenetére
1 : Azért mert már esedékes lenne vagy túl van megegedett
Km-en és közben használja az autót ,és nem szeretné ha eladás előtt szakadna el...2: Attól még hogy vezérlést cserél stb. nem lesz jobb vagy fiatalabb az autó...
3: Mostanában azért nem úgy lehet autót eladni mint régen, lehet fél-1 évig hirdeti az autót ami addig napi használatban van és azért annyi idő alatt megy bele a km...
Ennyi Kb. Szerintem...
Persze ezen kívül még hazudhat is...
"Legjobb lesz ha elverem egy kis csalánnal... Az lesz a legjobb... " by Dallas parody az örök klasszikus!! : ----> https://youtu.be/HL7Wp9ltweo?t=317
-
-
-v-
addikt
válasz MunezXBK #76737 üzenetére
Ez meg hagyjan, de csomo autonal oda van irva, ilyen meg olyan nagyszerviz volt, minden cserelve, ott a lista, soksok matyas rakoltve stb .... na azt se ertem, meg tul jo uzenete sincs, szvsz senki se hulye, hogy szazezreket koltson ra eladas elott, szoval ebbol kb. az jon le, hogy annyira otvar allapotban volt, hogy ugy eladhatatlan lett volna, ezert muszaj volt legalabb annyi mindent kicserelni, hogy ne fusson el mindenki ..
-
Gondolom fel sem merül senkiben hogy:
1 jó gazdája volt
2 nem eladásra cseréltette ki , de kell a zsé mert mittomén
3 megunta
4 pont cserék miatt telt be az a bizonyos pohárNe csak nézelődj - vedd meg végre a kocsinkat! ;)
-
Ck.
addikt
válasz ßrainiac #76735 üzenetére
Tudod ez olyan, mint egy agymosas a szektában. Egy légtérben vagyok összezárva velük napi 8-9 órát, kénytelen vagyok hallgatni. Először csak idegesít, aztán már kevésbé, végül csak kicsit, majd semleges, utána pedig már kezd meggyőzőnek hatni amit mondanak.
Meg aztán csak van vmi abban a vesében, ha már ennyien kardoskodnak érte... Több szabadságárcosa van annak az egy márkának, mint a teljes konszernnek összesen. -
VR6-Fan
veterán
-
Morris
veterán
Csábulj el nyugodtan. Ki kell próbálnod ahhoz, hogy megnyugodj!
Most, hogy lecseréltem a kis egynégyes golfimat, sokszor eszembe jutott, hogy esetleg rossz döntés volt.
De hát 7 évig volt nálam, nagyon hozzászoktam, szerettem és egyben gyűlöltem is néha. Ismertem minden nyűgjét, erényét, hibáját.
A passat-ot is meg kell szokni. Ahogy telik az idő, egyre inkább kiismerem majd. Az ereje mindig mosolyt csal az arcomra!Egyre jobban szeretem.
[ Szerkesztve ]
-
-
Morris
veterán
válasz bitpork #76746 üzenetére
olvassá má" helyesen
tomcsi23: Vezérlés szett (Contitech 1 szíj, 2 görgő), Hepu vízpumpa, MANN olajszűrő, MANN légszűrő, MANN gázolajszűrő, 2 db index (oldalvillogó), 2 db szíj (1 a klímának, 1 a nagy ventillátornak) ez lenne a hosszbordás szíj vagy mi
[ Szerkesztve ]
-
zsolt19900
őstag
figyelmes lettem egy érdekes jelenségre, a lupomban eddig kb 5cmre nem ment be az ajtóba az ablak, most valamiért lemegy.... mitől lehet ez? elromlott valami? vagy átállítódott a végállás? fel rendesen fel megy teljesen
arra jutottunk szerelő ismerőssel, hogy kell vennem új kapcsolókat, mivel elég ramatyok a régiek és nagy a valószínűsége annak, hogy ez miatt nem tudtam megtanítani az ablakokat az automata "egypöccintéses" fel és lehúzásra sem
találtam 4900Ft/db áron kapcsolókat -olcsóbban sajnos nem, szóval ez lesz
amit linkeltetek ebayről 1-2en komfortmodul elémögéöközé illeszthető valamit, az mire jó? ha és amennyiben nem tudnám az új kapcsolókkal sem megtanítani akkor az a kis modul segíthet?
a thunder távirányos központi záras dolgom is beszerelésre kerül a hétvégén, és utána kellene megtanulnia az ablakoknak a gyári komfortmodul segítségével, hogy felhúzódjanak, hogy a thunder jele -mivel van benne ilyen funkció ha az autó gyárilag tudja- felhúzza magától majd távirányításos bezáráskor az ablakot
Faragó Szolgáltatóház - Magyarszék - Autóalkatrészek és kiegészítők, Biztosítási alkusz, pénzügyi tanácsadás, számítógép javítás karbantartás, Új műanyag nyílászárók értékesítés, ingatlanközvetítés --HÍVJ VAGY ÍRJ BIZALOMMAL--
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest