Hirdetés
-
LOGOUT.hu
Ha kérdezel, akkor kérdezz úgy, hogy segíthessünk: írd le a gyártót, típust, évjáratot és motorkódot/ teljesítményt!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Morris
veterán
Urak!
Volt egy k.va nagy eső és ismét beázott a vas.
Pont utaztunk és meg is találtam. A két ajtó (jobb első és hátsó) alsó részénél folyik be a víz.Ez miért van? Valami tömítés vagy ilyesmi hiányzik esetleg?
Ilyet látok az alján:
Ez meg mi???[link] itt megtaláltam, de mire való? Nekem ajtónként csak egy darab ilyenem van.
(a 10-es és a 11-es)
A gumi kéder szép és jó állapotban van.
Esetleg nem zár jól az ajtó alul?
Tököm ki van, áll a víz a lábtérnél.[ Szerkesztve ]
-
-
brumi1024
veterán
Akkor már ezt is nézd meg. 4WD nyári vs RWD téli.
Nem tudom hova ez a nagy BMW utálat amúgy, szerintem ízlés kérdése a dolog. Számomra az aktuális 5-ös pl többet nyújt mint a steril A6, ami vonalakban túlságosan Passatos.
Az 1-esre: oké, hogy kicsi, de baromi jó vezetni. Ha nagy kell, akkor nem ezt kell venni.
[ Szerkesztve ]
-
Morris
veterán
Nem lötyög a víz az ajtóban. Ma egy csavarhúzóval kipiszkáltam az összes lyukat. Nem volt eltömődve egyik sem, de biztos ami biztos alapon kipiszkáltam.
Egyéb ötlet?Bitpork: 1 hete kivette a riasztós srác a gumi szűkítőket az akku alól. Mindet. Ki is takarították rendesen. Ha el is lenne dugulva, mi köze lenne az autókhoz?
-
válasz Morris #76810 üzenetére
Annyi hogy az akksi alatt felgyűlő víz a légbeszívón keresztül nekem a kocsi teljes jobb oldalát (anyósülés és mögötte) kb 6-7 cm magasan elöntötte vízzel. Amennyiben olyan fa alatt áll aminek finom bizbaszai vannak szárazon belekerül, vízre összeáll és hiába nincs benne szűkítő.
Klímát használsz? Annak a kivezetése nincs elduggaszolódva?
Ne csak nézelődj - vedd meg végre a kocsinkat! ;)
-
tomcsi23
veterán
Na, egy olródos fószer majdnem ledarált az előbb, mert aszitte, hogy ha egy béemvé mögött kanyarodik balra a kereszteződésben, akkor minden oké. Persze, csak közben vannak mások is az úton, hülye kcsg.
...de bugyit ne vegyél, mert fontosat akarok mondani.
-
-
7600 GS
addikt
A VR6-ok (amiket Passat B4, Golf 3-ba szereltek) mennyire tartós, megbízható szerkezetek?
-
Xmodule
őstag
Köszönöm a válaszokat. Sajnos a kocsi már el volt adva. (rég). Meg jó hogy nem kellet csak pár km ert menni. Mondjuk ha messzebb megyek mindig telefonálok előtte. Köszönöm meg 1x.
Azért jó mazochistának lenni, mert ha rossz, akkor jó. De ha meg jó, akkor rossz, tehát jó.
-
kk831228
addikt
válasz bitpork #76813 üzenetére
Pedig így van... Múltkor amikor szerelgettem mondom kiveszem az akksit is hogy kipiszkáljam a lyukat és tele volt sárral. Előtte már kipiszkáltam a fékrásegítő alattit is. Javult a helyzet mert utána már fele annyirs se ázott be. Most viszont tiszta az akksi alatt is, várom a zuhit tesztre...
[ Szerkesztve ]
"Legjobb lesz ha elverem egy kis csalánnal... Az lesz a legjobb... " by Dallas parody az örök klasszikus!! : ----> https://youtu.be/HL7Wp9ltweo?t=317
-
Morris
veterán
Csináltam faternál egy vizes, slaug-os teljesítmény próbát. Úgy folyt be a víz az ajtók alsó részén, hogy nem győztem törölközővel itatni. Bitpork kérdését megelőzöm: A szélvédőre nem sok víz jutott
-
-
kk831228
addikt
válasz Morris #76820 üzenetére
Persze èn azzal kezdtem legelőször hogy az ajtókat teszteltem slaggal, de azon szépen folyt a lyukakon a víz, nem ott volt a problem...
"Legjobb lesz ha elverem egy kis csalánnal... Az lesz a legjobb... " by Dallas parody az örök klasszikus!! : ----> https://youtu.be/HL7Wp9ltweo?t=317
-
tomcsi23
veterán
válasz Ace owner #76823 üzenetére
Nem, az még előtte volt.
De bazz, a rácsodálkozós, visszafordulós volvósnak is az anyja picsáját.Piggy, Mártírkám!
Te rendesen közlekedsz, de attól még akadnak audis gyökerek is, ő most pont egy új, 3.0 tdi-s olróddal volt.
...de bugyit ne vegyél, mert fontosat akarok mondani.
-
-
8th
addikt
válasz brumi1024 #76809 üzenetére
És? Rajtunk is nyári gumi volt mégis felmentünk gond nélkül megmásztuk az emelkedőt ezzel szemben a bmw nem és az opel is csak éppen éppen. Mindkettő rwd. Nem bmw utálat ez hanem rwd utálat. Az fwd hajtásért sem ugrálok. Tartom magam ahhoz, hogy ha már 1x négy kereke van az autónak akkor hajtson mind de ha választani kell 100x inkább fwd mint rwd. Biztonságosabb is.
...
-
Mágus2
Közösségépítő
válasz KaiotEch #76838 üzenetére
Mer az. Az vw konszern szégyene az a motor a lekvár olajpumpa tengelyével, made in polland repedni szerető hengerfejével, meg a többi nyűgjével.
Ne vedd sértésnek, nem a verdádat szidom, csak a motorját, az nem kéne. Nem tehetsz róla a vw mindenkivel kiszúrt, csak az audi próbálja kendőzni, aki oda hordja, annak próbálják életképesnek tartani az eleve halott konstrukciót.
[ Szerkesztve ]
-
-
Mágus2
Közösségépítő
válasz Morris #76820 üzenetére
Mester, annyi víz ott nem lehetne. Ablakoknál megvan minden gumi? Le kell venni az ajtókárpitot és megismételni a tesztet. Vagy az ablaknál ernyedt el a gumi az ajtóban, vagy el vannak dugulva a vízelvezetők teljesen, esetleg hiányos a kárpit alatt a fólia.nagy zuhiban az tartja benn a vizet, ha nem győzik a vízelvezetők, de ebbe vágnak lyukat a tunerek a hangszórónak, és kész a baj.Kiderül ha meglocsolja valaki az ajtót, miután levetted a kárpitot és beültél. Jó lenne megtalálni, mielőtt beköszönt az esős évszak.
[ Szerkesztve ]
-
Morris
veterán
Sajnos nincs. Az ajtók látszólag tökéletesen záródnak. Megvan, hogy hol megy be a víz, de sajnos nem tudunk vele mit kezdeni. Alul van az a két V alakú gumi. Azok el vannak vetemedve. Viszont ha azokat kicserélem, akkor ugyanúgy meg fog ragadni ott a hirtelen lezúduló sok sok víz. (még mindig a 10-es és 11-es)
Igazából ötletem sincs, hogy mit kellene csinálni.
Fúrni kellene egy-egy 2cm-es lyukat a kasztniba?Az ajtók alul nem záródnak tökéletesen a kéder gumihoz. Nem tudom, hogy kellene állítani a zsanéroknál, hogy tökéletesen passzoljon?
Vagy mit kellene kitakarítanom ahhoz, hogy a nagy mennyiségű folyadék gyorsan lefollyon és ne halmozódjon fel alul? -
aphra2
senior tag
válasz Morris #76847 üzenetére
Már írni szerettem volna korábban is , látva a beázás gondot , hogy egy korábbi sérülés miatt is beázhat , mert a gumi nem fekszik fel alul tökéletesen.
És igen, az ajtó állítható befele, (feltéve ha már nincs koppra bevíve) viszont ezzel bukhatod a sárvédővel való szintegyetzőséget, feltéve ha eddig vonalba volt egyáltalán.Szerk: a 10 és 11-es gumiknak köze sincs a beázáshoz sztem.
[ Szerkesztve ]
Probléma??Hát az meg micsoda?!!
-
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest